lubat 08.03.08, 19:17 Na tym się opiera superdemokracja made in USA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katolik_polski1 Inkwizycja to organizacja charytatywna ! 08.03.08, 19:20 Wypuszczali na wolnosc po przyznaniu sie do herezji. Teraz USA torturuja do smierci ! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Inkwizycja to organizacja charytatywna ! 08.03.08, 20:25 katolik_polski1 napisał: > Wypuszczali na wolnosc po przyznaniu > sie do herezji. > Teraz USA torturuja do smierci ! Na wolność mówisz!! czyli wtedy jak już mu sie sznury którymi był nad stosem związany przepaliły ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Wolicie terror czy uprawnienia CIA ??? 08.03.08, 21:04 Wolicie terror czy uprawnienia CIA ??? katolik_polski1 napisał: > Wypuszczali na wolnosc po przyznaniu > sie do herezji. > Teraz USA torturuja do smierci ! Odpowiedz Link Zgłoś
qwer10 Re: Wolicie terror czy uprawnienia CIA ??? 08.03.08, 22:34 Gdyby USA nie dążyła do hegemonii nad całym światem to nie byłoby terroryzmu i nie potrzebne były by uprawnienia CIA. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Gestapo stosowało to samo wobec naszych partyzan- 09.03.08, 08:32 -tów zwąc ich bandytami. Odpowiedz Link Zgłoś
bobeks Re: Wolicie terror czy uprawnienia CIA ??? 09.03.08, 11:45 gdyby niebyło cia nie bułoby terroru czy pomyślałes nad tym Odpowiedz Link Zgłoś
xagog Re: Wolicie terror czy uprawnienia CIA ??? 09.03.08, 22:51 mike-great napisał: > Wolicie terror czy uprawnienia CIA ??? > A weź pod uwagę,że terrorystą mogą nazwać kogo tylko chcą.To nigdy nie prowadzi do niczego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Wolicie terror czy uprawnienia CIA ??? 10.03.08, 07:53 xagog napisał: > A weź pod uwagę,że terrorystą mogą nazwać kogo tylko chcą.To nigdy > nie prowadzi do niczego dobrego -------------------------------- No co ty? Przeciez terroryste latwo rozpoznac - ma turban na glowie! Tych bez turbanu nie moga przeciez nazwac terrorysta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Inkwizycja wypuszczała jak góral teściową stojąc 09.03.08, 08:40 na skraju przepaści puścił mówiąc mój dziad swojom teściowom zabił,mój ociec też a jo wos puszczom wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Ciekawe czy Jan Bytnar by ją poparł? 08.03.08, 19:20 Niestety nie można go zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
a.sommerfeld To sie nie miesci w głowie-W jakich czasach zyjemy 08.03.08, 19:56 Rydzyk-fizyk, Niesamowicie trafny komentarz. Solidnie się wzruszyłam. I mam nadzieję, że w wyborach wyborcy odeśla McCaine'a tam gdzie pieprz rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
qwer10 Jestem ateistą 08.03.08, 22:49 Lecz modlę się codziennie, by Ron Paul wygrał wybory w USA. Dzisiejsze USA to cień oryginalnych Stanów Zjednoczonych, pierwszego współczesnego państwa demokratycznego. Dzisiejsze USA to oligarchia, państwo wyraźnie konserwatywne z wyraźnie dominującą elitą chcącą utrzymać swoją pozycję nawet po trupie całego cywilizowanego świata. No i nic tak nie służy klasie wyższej jak niedoedukowane społeczeństwo. Dlatego tak mało inwestuje się w edukację - głupszymi łatwiej rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Ciekawe czy Jan Bytnar by ją poparł? 08.03.08, 22:15 "Zmarł 30 marca w wyniku obrażeń odniesionych na przesłuchaniach prowadzonych przez Gestapo. Mimo brutalnych tortur, w śledztwie nie wydał nikogo." pl.wikipedia.org/wiki/Jan_Bytnar Odpowiedz Link Zgłoś
mateusztt to są dobre, demokratyczne amerykańskie tortury ! 08.03.08, 19:26 torturowani powinni się z nich cieszyć. I nie można ich porównywać ze złymi torturami stosowanymi przez przeciwników wolności Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Bush zawetował ustawę przeciw torturom 08.03.08, 19:37 Ustawa zakazywałaby CIA 19 technik przesłuchiwania, które wymieniono w podręczniku amerykańskiej armii. *********************************** Sądzę, że gdyby Busha i zwolenników tortur poddać torturom, to przyznaliby się do wszystkiego. Ze spółkowaniem z owcą włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusztt Re: Bush zawetował ustawę przeciw torturom 08.03.08, 20:00 Do tego akurat nie trzeba tortur, dość spojrzeć na Georga Dablju żeby domyślić się, że jego ojciec zapłodnił jakąś przygłupią owcę Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod matuszka Rosja tortur nie potrzebuje 08.03.08, 19:41 www.youtube.com/watch?v=GmRd9uBW_lM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla To dobra wiadomość ! 08.03.08, 19:44 Można torturować żołnierzy i obywateli USA. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: To dobra wiadomość ! 08.03.08, 19:48 szanowny kolego, bush jest fundamentalistą, a my mamy do czynienia z islamofaszystami Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Re: To dobra wiadomość ! 08.03.08, 21:23 Islamofaszyści, fundametaliści czy moherokatolicy - do jednego wora. Odpowiedz Link Zgłoś
canadol Przebili NKWD 08.03.08, 19:52 Pamietamy czystki za Stalina w latach 30-tych. Tam po podobnych torturach zatwardziali bojownicy komuny przyznawali sie do nieslychanych zbrodni. Tak dzialac, aby nie pozostawic fizycznego sladu.............. Moze jeszcze jakies chinskike metody, np. z tymi kroplami wody. To sa sukin..ny i tyle!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Przebili NKWD 08.03.08, 19:59 podobno wujek dzierżyński sadzał twardych delikwentów gołą d....na wiadrze z głodnym szczurem w środku, ech, gdzie te czasy... www.apostatesofislam.com/media/video/stoning_video_100kbps.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
canadol Jak oni to robili...podpowiec CIA 08.03.08, 20:08 To bylo nieslychane, ze tacy "bojownicy" jak Bucharin przyznawali sie do horendalnych bredni.........i byli fizycznie OK, troche tylko bladzi. Czytalem wspomnienia jego zony, ale nigdy nie bylo powiedziane jak to robili. Fakt, stalinisci mieli w reku ich rodziny i oprocz tego byla " zdrada rewolucji" i "ofiara dla jej dobra"... How did they do that???!!! Oto jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Jak oni to robili...podpowiec CIA 08.03.08, 20:09 w dupę też mu zaglądała "podpowiadacu" ? Odpowiedz Link Zgłoś
canadol Odpowiedz.........podpowiedz 08.03.08, 20:22 Jak sama nazwa wskazuje, jestem w Kanadzie juz kupe lat i mi sie ta polska skomplikowana gramatyka zapomniala......... A ty skad? Wyglada z nazwy , ze jaki Arab, albo (nie daj Bog) Palestynczyk. Ja tu ogladam plskie ZOO z oddalenia.........i nie wiem czy sie smiac czy plakac. Odpowiedz Link Zgłoś
canadol Odpowiedz.........podpowiedz 08.03.08, 20:22 Jak sama nazwa wskazuje, jestem w Kanadzie juz kupe lat i mi sie ta polska skomplikowana gramatyka zapomniala......... A ty skad? Wyglada z nazwy , ze jaki Arab, albo (nie daj Bog) Palestynczyk. Ja tu ogladam plskie ZOO z oddalenia.........i nie wiem czy sie smiac czy plakac. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Odpowiedz.........podpowiedz 08.03.08, 20:25 faktycznie, słusznie o was lenin powiedział "pożyteczni idioci", z braku argumentów zazwyczaj zaczynają atakować oponenta personalnie Odpowiedz Link Zgłoś
axx611 Re: Przebili NKWD 08.03.08, 21:39 Absolutnie nie. W tym okresie w Rosji nie bylo szczurow. Smakowali w nich zwlaszcza ukraincy a takze rosjanie. Po prostu szczury zostaly skonsumowane. Odpowiedz Link Zgłoś
bobeks Re: Przebili NKWD 09.03.08, 11:55 ale to jest zakazane w regulaminie tortur CIA TAK DEMOKRATYCZNIE NIE MOżNA I CO MAM ZROBIć ZłAMAć REGULAMIN Odpowiedz Link Zgłoś
canadol Cartoon z Gurdian'a: 08.03.08, 19:58 Jak zwykle, Steve Bell z Guardian'a jest "to the point": www.guardian.co.uk/cartoons/stevebell/0,,2256046,00.html Sedzia pyta: - czy twoj proces jest sprawiedliwy Oskarzony odpowiada: - absolutnie Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Bush zawetował ustawę przeciw torturom 08.03.08, 20:20 Prawa człowieka to zdobycz Cywilizacji Zachodu. Nie przysługują wrogom Cywilizacji Zachodu: komunistom i islamistom. Odpowiedz Link Zgłoś
canadol No tak, sa rowni i "rowniejsi"! 08.03.08, 20:29 Czlowieku, obudz sie wreszcie. Wyzwol sie z rasizmu!!!!!!! Kiedys, w naszej Polszcze, powiadali, ze jedni (wybrani) maja niebieska krew, a inni juche......A ja, chlop z chlopa, przebilem niejednych "panow". Najlepszy moj kolega tutal to Iranczyk (nie lubi mullow)..... Moze bys gdzies wyjechal, sie przewietrzyl, nawet do RFN ( co ja mowie, EU)........... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Lamanie kolem jest dosyc efektywne ! 08.03.08, 20:23 Ze zbiorow inkwizycji wynika , ze 95 % delikwentow przyznawalo sie do wszystkiego ! Dosyc dobry wynik ! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Lamanie kolem jest dosyc efektywne ! 08.03.08, 20:36 w zasadzie Inków nikt nie przebije, w ofierze bogom, obdzierali delikwenta żywcem ze skóry Odpowiedz Link Zgłoś
haggard66 Re: Lamanie kolem jest dosyc efektywne ! 08.03.08, 22:47 JAK BYS CHCIL WIEDZEC TO INKOWIE W OFIERZE WROGOM SKLADALI NIE BYLE JAKIEGO DELIKWENTA TYLO OCHOTNIKOW I DOTEGO NAJLEPSZYCH WOJOWNNIKOW KTORZY SIE WYKAZYWALI PODCZAS LICZNYCH WOJEN BO TYLKO CIO MOGLI DOSTAPIC LASKI JAKA JEST MOZLIWOSC ODDANIE SIE BOGOM Odpowiedz Link Zgłoś
haggard66 Re: Lamanie kolem jest dosyc efektywne ! 08.03.08, 22:51 > w zasadzie Inków nikt nie przebije, w ofierze bogom, obdzierali delikwenta > żywcem ze skóry ego numeru a nikt nie potrafił wyjaśnić gdzie to jest) JAK BYS CHCIL WIEDZEC TO INKOWIE W OFIERZE WROGOM SKLADALI NIE BYLE JAKIEGO DELIKWENTA TYLO OCHOTNIKOW I DOTEGO NAJLEPSZYCH WOJOWNNIKOW KTORZY SIE WYKAZYWALI PODCZAS LICZNYCH WOJEN BO TYLKO CIO MOGLI DOSTAPIC LASKI JAKA JEST MOZLIWOSC ODDANIE SIE BOGOM Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-inwestor America: From Freedom to Fascism 09.03.08, 05:16 Polecam wszystkim film "America: From Freedom to Fascism" Komunisci tez lubili torturowac ludzi, z tym ze oni przynajmniej nie byli hipokrytami - walczyli z tymi ktorzy nie godza sie z ich wizja (komunistycznego) swiata. Hipokryzja USA polega zas na tym iz w imie walki o "wolnosc i demokracje" stosuje techniki bedace zaprzeczeniem zarowno wolnosci, demokracji jak i miedzynarodowych umow (vide Konwencja Genewska). Osama bin Laden to najlepszy przyjaciel Busha i jego kolegow. Nikt inny nie pozwolil na zniewolenie najwiekszej potegi swiata w sposob niewidoczny i co wiecej akceptowalny przez calkiem spora rzesze ludzi... Cos jak wydarzenia w Niemczech 33-39. Odpowiedz Link Zgłoś
anurma Bush zawetował ustawę przeciw torturom 08.03.08, 20:25 SKANDAL brak słów i pomyśleć, że to komuś takiemu nasz rząd włazi w d... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Bush zawetował ustawę przeciw torturom 08.03.08, 20:27 anurma napisała: > > SKANDAL > > brak słów > > i pomyśleć, że to komuś takiemu nasz rząd włazi w d... Do tego jest to rząd wierny naukom kościoła łagiewnickiego ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
canadol To jest "papierek lakmusowy" 08.03.08, 20:45 Z jednej strony mowia: wolnosc, prawa czlowieka i inne, a z drugiej strony tortury. To zwykla hipokryzja. Znam wielu amerykanow nieciepiacych "bushmenow". Bo nie o to chodzi, aby zawojowac Swiat militarnie, a moralnie (gdzie tu nasz Papiez). Odpowiedz Link Zgłoś
ixi69 Bush zawetował ustawę przeciw torturom 08.03.08, 20:43 I bardzo dobrze. Banda beżowych śmieci robi co chce, a biedne CIA miało by nie móc wycisnąć z paru złapanych zasrańców czegoś przydatnego? Odpowiedz Link Zgłoś
zberten Re: Bush zawetował ustawę przeciw torturom 09.03.08, 10:43 po 2 tygodniach torur przyznalbys sie do wszystkiego, co tylko by ci zarzucano, wiec przemysl raz jeszcze swoja wypowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
veruschka2 Bush zawetował ustawę przeciw torturom 08.03.08, 20:47 miejmy nadzieje ze zachowuja sie nieludzko tylko w uzasadnionych przypadkach.. naprawde uzsadnionych.. ciekawi mnie tez czy cia przesyla informacje do swiata mediow i kultury;-) zeby mogli swobodnie nimi rozporzadzac i zajac stanowisko w ich sprawie kazdorazowo Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Bush zawetował ustawę przeciw torturom 08.03.08, 20:52 veruschka2 napisała: > miejmy nadzieje ze zachowuja sie nieludzko tylko w uzasadnionych > przypadkach.. naprawde uzsadnionych.. ciekawi mnie tez czy cia > przesyla informacje do swiata mediow i kultury;-) zeby mogli > swobodnie nimi rozporzadzac i zajac stanowisko w ich sprawie > kazdorazowo ---------------------------------------- Jesli ciebie zlapia gdzies na lotnisku z powodu pomylenia nazwiska ,zbiorowo zgwalca i pobija to zapomnij o informacji do swiata mediow ! Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Bush zawetował ustawę przeciw torturom 08.03.08, 20:50 ciekawe czy bóg stworzył busha na obraz i podobieństwo swoje ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Bush zawetował ustawę przeciw torturom 08.03.08, 21:03 vomitorium1 napisał: > ciekawe > czy bóg stworzył busha > na obraz i podobieństwo swoje ? bush kiedy przestał chlać stwierdził ze Jezus go teraz prowadzi , qurde z ewangelii wynika ze Jezus leczył rany nie zadawał ich nikomu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
antoni99 Bush zawetował ustawę przeciw torturom 08.03.08, 20:51 nasz poprzedni Premier z Panem Ziobro marzyli o takiej Ustawie, troche sie zmieniło. Nasz nowy Pan Premier otrzyma niedługo dyrektywy na dalszą droge pracy po 100 dniach i tak pierwsza sprawa to budowa Ameryce tarczy antyrakietowej w ramach offsetu za F-16 oraz udział w wojnach z Irakiem i Afganistanem. Bedą kłopoty z budową autostrad i stadionów, a le sa renciści, rolnicy oberwie im sie nieco dodatków i mdopłat i będzie tarcza. Kto wierzy w to że będziemy dyskutować o budowie tarczy ?!Ja wierzę że juz odpowiednie służby maja umowy i wizje przygotowane ... do podpisania !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
seminanec Re: Bush zawetował ustawę przeciw torturom 08.03.08, 21:04 Polska również bierze udział w wojnie Irackiej więc te tajne obozy CIA w naszym kraju są bardzo prawdopodobne.I to że torturowano u nas wrogów wojennych. Polska nie świeci przykładem i własnych obywateli torturuje na posterunkach policji , nie wspomnę o antyterrorystach łamiących kręgosłup podczas zatrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
canadol Wstydze sie Polski 08.03.08, 21:12 Niestety, to fakt. Szczegolnie jak Amerykanin powiedzial mi dowcip: po co pojechali Polacy do Iraku - aby krasc kola od czolgow......... Tak, to bolesne...... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Wstydze sie Polski 08.03.08, 21:15 canadol napisał: > Niestety, to fakt. > Szczegolnie jak Amerykanin powiedzial mi dowcip: po co pojechali > Polacy do Iraku - aby krasc kola od czolgow......... > Tak, to bolesne...... To trza mu było za.. w ten prymitywny łeb !! gołą ręką nie kołem od forda !! Odpowiedz Link Zgłoś
camerota Re: Wstydze sie Polski 09.03.08, 07:17 canadol napisał: > Niestety, to fakt. > Szczegolnie jak Amerykanin powiedzial mi dowcip: po co pojechali > Polacy do Iraku - aby krasc kola od czolgow......... > Tak, to bolesne...... Canadol masz racje. Ja tez sie Polski wstydze. Nie przepraszam, nie Polski bo to piekny kraj, ale ludzi ktorzy nim rzadza. Ci glupcy jeszcze dlugo sie nie naucza ze US ma tylko 2 przyjaciol, Izrael i Anglie i wiesz dlaczego. Polska jest dla Ameryki pionkiem w grze przeciwko Rosji. Czy zaden debil w Warszawie tego nie widzi, nie rozumie??? Kiedy patrze na polskich politykow to robi mi sie niedobrze, wiekszosc z nich znam z lat ..80, z Sierpnia, ze stoczni, z Gdanska. Wstyd mi za nich, zastanawiam sie co ich tak zmienilo, bo ja pozostalam taka sama...jak wtedy, kiedy ustalalismy 21 najwazniejszych postulatow. Zal mi ze idealy z tamtych lat zostaly tak zdeptane, sponiewierane, ze tak nas oszukano!!! Juz pewnie tego nie dozyje, niedlugo 50 na karku, ale wierze, ze kapitalizm upadnie jednego dnia i prawdziwa demokracja zapanuje nad swiatem, bo ta w dzisiejszym wydaniu, na wzor Ameryki...niestety wywoluje we mnie tylko odruch wymiotny! I wiesz co canadol? Moja najlepsza przyjaciolka jest z Arabii Saudyjskiej. Domyslasz sie pewnie ze tez mieszkam w Kanadzie i wiem doskonale jak media tutaj, manipuluja informacja. Niestety, wladze ma ten, a co za tym idzie i racje we wszystkim, kto kontroluje prase, radio i tv. Dzieki za Al Jazeera, Reuters i czesciowo polska prase. Pozdrawiam wszystkich przeciwnikow Busha ( najwiekszego sk.......a obecnych czasow) Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: No to Demokraci 08.03.08, 23:49 bloody_rabbit napisał: > maja wygrana w kieszeni. > Niekoniecznie, a juz na pewno nie z powodu tej decyzji Busha. McCain od lat zdecydowanie walczy przeciwko uzywaniu tortur. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: No to Demokraci 09.03.08, 08:16 colombina napisała: > Niekoniecznie, a juz na pewno nie z powodu tej decyzji Busha. > McCain od lat zdecydowanie walczy przeciwko uzywaniu tortur. -------------------------------------- A czytac ze zrozumieniem umiemy? Tu tekst z omawianego artykulu: "Przeciwko zawetowanej w sobotę ustawie głosował w Senacie nawet sen. John McCain, kandydat Republikanów na prezydenta, który dotychczas występował zawsze przeciw torturom. Uzasadniał swoją decyzję tym, że w pewnych sytuacjach CIA nie powinna mieć związanych rąk." Parafrazujac McCain jest przeciw, a nawet za. Odpowiedz Link Zgłoś
durruti Terrorysta Bush. 08.03.08, 21:01 Pokój a'la Bush. Czas rozpocząć wojnę z terroryzmem państwowym. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Terrorysta Bush. 09.03.08, 08:18 durruti napisał: > Czas rozpocząć wojnę z terroryzmem państwowym. ------------------------- Nigdy nie bylo innego terroryzmu, poza panstwowym. Odpowiedz Link Zgłoś
united-europe2 Bush zawetował ustawę przeciw torturom 08.03.08, 21:08 no to teraz sie zacznie! tltl.myminicity.com/env Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Do lewaków na GW-nianym forum. 08.03.08, 21:09 Jak chcecie walczyć z terroryzmem? Nadstawić muslimom d...? Zastosować metodę kon-dona w polityce zagranicznej? Życzę długiego życia i modłów w meczecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Do lewaków na GW-nianym forum. 08.03.08, 21:13 kartoflisko napisała: > Jak chcecie walczyć z terroryzmem? Nadstawić muslimom d...? > Zastosować metodę kon-dona w polityce zagranicznej? Życzę długiego > życia i modłów w meczecie. To tylko ci życzyć żeby jakiś agent federalny pomylił ciebie z jakimś Osamą i żeby twoje prawe dupsko kopali z rok czasu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
canadol To jest wlasnie chora wyobraznia 08.03.08, 21:22 ......muslimy beda wkrotce oblegac Jana Gore!~!!! A czy widzial kiedykolwiek "muslima"? Mieszkam w Kanadzie i moj najlepszy kolega z pracy to wlasnie "muslim". Nie lubi ich mullow (bardziej pro-amerykanski niz ja). Co u nich cenie (i tez amerykany) to wartosci rodzinne. To jest piekne w stosunku do "zgnilizny" Zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: Do lewaków na GW-nianym forum. 08.03.08, 21:52 kolter_hugh napisał: > > To tylko ci życzyć żeby jakiś agent federalny pomylił ciebie z jakimś Osamą i > żeby twoje prawe dupsko kopali z rok czasu !!! > > > O.K. jeśli to będzie potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
syczak = idz kogoś torturować kartoflany łbie 08.03.08, 21:16 albo zapisz się sukinsynu do KGB albo CIA ( gestapo tez by ci pasowało ale zlikwidowane ) Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: = idz kogoś torturować kartoflany łbie 08.03.08, 21:50 syczak napisał: > albo zapisz się sukinsynu do KGB albo CIA > ( gestapo tez by ci pasowało ale zlikwidowane ) Jasne, arabski lizodupie. Nadstawiasz świńskim ryjom za darmo? Może w szeklach ci płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
syczak kartoflisko jesteś nędznym sukinsynem 08.03.08, 21:56 szeklami to płacą Izrealczycy takim gnojom jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: kartoflisko jesteś nędznym sukinsynem 08.03.08, 22:02 syczak napisał: > szeklami to płacą Izrealczycy takim gnojom jak ty O.K. ja mam szekle, a ty tylko gubisz arabskie kartofelki. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: = idz kogoś torturować kartoflany łbie 09.03.08, 08:26 syczak napisał: > albo zapisz się sukinsynu do KGB albo CIA > ( gestapo tez by ci pasowało ale zlikwidowane ) ------------------------------- Kolega niedoiformowany. Gestapo nie tak dawno reaktywowano w USA. Nazywa sie DHS. I to wlasnie m.in. amerykanskie DHS (gestapo) potrzebuje metod, w ktorych obronie staje degenerat Bush. Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Re: Do lewaków na GW-nianym forum. 08.03.08, 21:25 Nadstawimy twoją białą katolicką d... Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: Do lewaków na GW-nianym forum. 08.03.08, 21:53 kain_brat_abla napisała: > Nadstawimy twoją białą katolicką d... Błąd, nie jestem katolikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Do lewaków na GW-nianym forum. 08.03.08, 21:40 Z jakim kurna terroryzmem? Jeszcze ci malo terroryzmu stanow zjednoczonych? W ostatnim czasie rozjechali afganistan i irak! Przymierzaja sie do iranu! Obalaja rzady jak im sie podoba, zabijaja cywili, dzieci, torturuja wiezniow! Przy tym geby pelne frazesow o umilowaniu pokoju, demokracji i wolnosci! Bullshit! To ze ktos nawija ciagle o wolnosci i demokracji daje mu prawo do robienia krwawej lazni w kazdym zakatku globu? Czy wiesz np. ze przed inwazja na irak eksperci w usa ostrzegali, ze to spowoduje WZROST zagrozenia terrorystycznego, a nie jego obnizenie? Co jest zreszta logiczne, dla kazdego myslacego czlowieka! Wyzywanie ludzi od "lewakow" juz nie wystarczy by zagluszyc prawde o tym terrorystycznym kraju! smok Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: Do lewaków na GW-nianym forum. 08.03.08, 22:00 smok_sielski napisał: > Z jakim kurna terroryzmem? Nienawiść do USA rozum ci odbiera. Nienawidzę krzaka tak samo jak kon-dona, co prawda z innych powodów. Jak chcesz walczyć z semickim bydłem ? Cały czas d... dawać? Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Do lewaków na GW-nianym forum. 08.03.08, 22:10 > Jak chcesz walczyć z semickim > bydłem ? Cały czas d... dawać? A czy nie ma nic posredniego pomiedzy "zabijac ich" albo "dawac d..."? Nie wierze w zadne "albo my ich wyrzniemy, albo oni nas"! Robimy z arabow dzikosow, ktorzy tylko marza o tym by nas wyslac do allaha. Owszem zawsze w kazdej spolecznosci sa ekstremisci, tylko pora sie zastanowic dlaczego muzulmanscy ekstremisci znajduja u siebie coraz szersze poparcie (ktorego jeszcze nie tak dawno nie mieli). Moim zdaniem winna temu jest glownie polityka usa, nieliczenie sie z nikim i z niczym. smok Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Do lewaków na GW-nianym forum. 08.03.08, 22:41 to proste, bozia im rozumu poskąpiła i wymachują maczugami... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Do lewaków na GW-nianym forum. 09.03.08, 11:40 przestań z tymi rasistowskimi hasełkami, bo już zaczynasz przeginać Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Do lewaków na GW-nianym forum. 10.03.08, 17:10 smok_sielski napisał: > > Jak chcesz walczyć z semickim > > bydłem ? Cały czas d... dawać? > > A czy nie ma nic posredniego pomiedzy "zabijac ich" albo "dawac d..."? Nie > wierze w zadne "albo my ich wyrzniemy, albo oni nas"! Robimy z arabow dzikosow, > ktorzy tylko marza o tym by nas wyslac do allaha. Owszem zawsze w kazdej > spolecznosci sa ekstremisci, tylko pora sie zastanowic dlaczego muzulmanscy > ekstremisci znajduja u siebie coraz szersze poparcie (ktorego jeszcze nie tak > dawno nie mieli). Moim zdaniem winna temu jest glownie polityka usa, nieliczeni.No Chomeini miał takie poparcie,że w Iranie przeprowadzono islamską rewolucję.Czyżby małe? > e > sie z nikim i z niczym. > smok > Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Do lewaków na GW-nianym forum. 10.03.08, 17:06 Rozjechali Irak i Afganistan? Te "rozjechane" kraje w dalszym ciągu istnieją.A nawet mają demokratycznie wybrane władze. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 powiem ci jedno - spie..j!!! 09.03.08, 01:38 wiem, to nie brzmi kulturalnie, ale przeciez sam sie o to prosisz - po chamsku, .. wszystkich, zgnoic, zabic... Ta twoja kat. doktryna robi kariere w USA, kaczynskie tez chcialyby cos takiego w PL, ale na szczescie w tym kraju jest, jak na razie, wiecej ludzi rozmniejszych, niz ty... kartoflisko napisała: > Jak chcecie walczyć z terroryzmem? Nadstawić muslimom d...? > Zastosować metodę kon-dona w polityce zagranicznej? Życzę długiego > życia i modłów w meczecie. Odpowiedz Link Zgłoś
camerota Re: powiem ci jedno - spie..j!!! 09.03.08, 07:26 czarek62 napisał: Spij dalej, nie jestes potrzebny temu swiatu. Najwidoczniej mieszkasz gdzies w prowincjonalnej Polsce i wiele rzeczy nie rozumiesz. A ilu znasz muzulmanow, aby wydawac o nich taka opinie? Ja, setki !!! I wszyscy bez wyjatku, wspaniali ludzie!!! Allah is great!!! wiem, to nie brzmi kulturalnie, ale przeciez sam sie o to prosisz - > po chamsku, .. wszystkich, zgnoic, zabic... Ta twoja kat. > doktryna robi kariere w USA, kaczynskie tez chcialyby cos takiego w > PL, ale na szczescie w tym kraju jest, jak na razie, wiecej ludzi > rozmniejszych, niz ty... > kartoflisko napisała: > > > Jak chcecie walczyć z terroryzmem? Nadstawić muslimom d...? > > Zastosować metodę kon-dona w polityce zagranicznej? Życzę długiego > > życia i modłów w meczecie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Bush zawetował ustawę przeciw torturom 08.03.08, 21:26 Nic dziwnego! Jankesi to przymulone zboki! Odpowiedz Link Zgłoś
canadol Sorry, nie moglem mu przylozyc! 08.03.08, 21:28 Byl to VIP w powaznej firmie komputerowej. W dodatku, powiedzial mi ten dowcip w zaufaniu (czy nie bede obrazony). Kultura!!! Ale, to je to, fakty! Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless pewnie, my jesteśmy cywilizowani bo mamy komputery 08.03.08, 21:33 a mentalnie w jaskini Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: pewnie, my jesteśmy cywilizowani bo mamy komp 08.03.08, 21:41 nie myl koleś, "mieć" to nie znaczy stworzyć, nóż służy także do krojenia chleba... Odpowiedz Link Zgłoś
polld74 Gdzie dziennikarze GW? 08.03.08, 21:38 Szczególnie ci, którzy protestują przeciwko Łukaszence na etatach u Busha. Może jakieś koncerty w obronie praw człowieka w USA zrobią? Łukaszenka to drobny rzezimieszek, Bush to drugi Hitler. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Gdzie dziennikarze GW? 08.03.08, 21:43 Łukaszence nawet do glowy by nie przyszlo, zeby usankcjonowac prawnie mozliwosc torturowania ludzi. Zwyciezcow nikt nie sadzi. Ale do czasu, do czasu! smok Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod co tam chłopcy znowu bredzicie ? 08.03.08, 21:50 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4884880.html Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: co tam chłopcy znowu bredzicie ? 08.03.08, 21:57 A Ty juz biedaku nie odrozniasz rosji od bialorusi. smok Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: co tam chłopcy znowu bredzicie ? 08.03.08, 22:00 przynajmniej raz masz rację :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: Gdzie dziennikarze GW? 09.03.08, 00:09 polld74 napisał: > Szczególnie ci, którzy protestują przeciwko Łukaszence na etatach u > Busha. Może jakieś koncerty w obronie praw człowieka w USA zrobią? > Łukaszenka to drobny rzezimieszek, Bush to drugi Hitler. Szanowny forumowiczu, chyba nie zdajesz sobie sprawy, że internet nie jest anonimowy. Za porównanie Prezydenta USA do hitlera możesz zostać skasowany. Odpowiedz Link Zgłoś
polld74 Re: Gdzie dziennikarze GW? 09.03.08, 07:38 Na razie to ty popełniasz przestępstwo groźby karalnej. A ja się hitlerowskich gadów nie boję. Odpowiedz Link Zgłoś
zberten Re: Gdzie dziennikarze GW? 09.03.08, 10:47 jak sie nie boisz, to grozba karalna to nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś