aquarius43 21.03.08, 07:43 A kto sponsorował p.Zero? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lmblmb PiS nie ma szans, nie tylko w POznaniu 21.03.08, 08:49 Tak się chłopcy starali, a po co? Przecież tacy ludzie nie mają w Poznaniu żadnych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Prawe to i Sprawiedliwe - nie ma co gadać! 21.03.08, 10:25 Co za durnie utrzymują jeszcze PiS przy życiu?! Odpowiedz Link Zgłoś
s3kawka Przyjrzyjcie się tej bandzie pisowsiej 21.03.08, 10:29 Połowę tej bandy trzeba by było przymknąć, a niektórzy ich jeszcze gloryfikują. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Chłopcy od Belzebuba 21.03.08, 11:18 aquarius43 napisał: > A kto sponsorował p.Zero? ************************************** Gangster z Torunia o ujmującej ksywce "Belzebub". Odpowiedz Link Zgłoś
pisdokracja pobozne to,prawe i patriotyczne jest 22.03.08, 00:18 Takie "prawdziwe Polaki",ze sie noz w kieszeni otwiera na sam ich widok. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Michnik spotykal sie z Kiszczakiem 21.03.08, 11:35 Znanym bylym ministrem MSW nadzorujacym organizacje o nazwie SB, ktora ma na swoim koncie morderstwa,tortury,szantaze itd.Sa swiadkowie, ktorzy nawet widzieli jak Michnik sie serdecznie z Kiszczakiem obejmowal.Moze o tym redaktorki z Gw napiszecie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Michnik spotykal sie z Kiszczakiem 21.03.08, 13:12 magnusg napisał: > Znanym bylym ministrem MSW nadzorujacym organizacje o nazwie SB, > ktora ma na swoim koncie morderstwa,tortury,szantaze itd.Sa > swiadkowie, ktorzy nawet widzieli jak Michnik sie serdecznie z > Kiszczakiem obejmowal.Moze o tym redaktorki z Gw napiszecie??:) A u was murzynów biją!!! To że się spotykał o niczym nie swiadczy, ja np. codziennie prawie spotykałem się z Jaruzelskim i uwazam że nie mam sobie nic do zarzucenia, zresztą Kiszczak był mniejszą świnią niż PiSuarowi nadzorcy służb specjalnych, chociaż miał krew na rękach, tak jak i oni, był i jest jednak o klasę inteligentniejszy niż jakkikolwiek pisior z kaczorami na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
piofol Zawiodłem się! 21.03.08, 15:41 A ja byłem od razu przekonany, że chodzi o kultowego Wowę - nachlanego górnika ze starego filmiku... A tu tylko miejscowy rzezimieszka. Zawiodłem się szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Chłopcy od "Wowy" i poseł Górski z PiS 21.03.08, 19:10 Zakłamany p.Górski jak i inni z PiS... Odpowiedz Link Zgłoś