buhaj_z_rogiem 05.04.08, 07:35 Czyżby nareszcie zmierzch rydzykizmu-moheryzmu? Oby! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uruk.hai nareszcie 05.04.08, 07:49 Ta paranoja musi sie kiedys skonczyc. Moherowe berety odchodza w sposób naturalny. A może nawet jakiejś czeski osób udalo sie wyrwać z sekty. Jest nadzieja ... Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: nareszcie 05.04.08, 08:07 W moherowym wieku to trudno byc nieustajaco na haju, ludzie potrzebuja coraz silniejszych podniet, a Rydzyk sie juz powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
lem72 Re: Sobecka, ty rozdeptana kupo, zaczynacie zdych 05.04.08, 09:10 Zapewne uważasz siebie za bardzo tolerancyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Re: Sobecka, ty rozdeptana kupo, zaczynacie zdych 05.04.08, 10:10 Tak jest, jestem wielkim obrońcą wolności i tolerancji. Ale ostatnio kumple twojej ulubienicy chcieli tolerancyjnie wieszać Palikota bo nietolerancyjnie ale prawdziwie określił Rydzyka Belzebubem. Na marginesie, Jarek Kaczyński powiedział kiedyś nietolerancyjnie ale prawdziwie o Rydzyku że jest agentem KGB, bo tylko za zgodą KGB mozna w Rosji dostać częstotliwości radiowe, jak Rydzyk. Świat jest pełen nietolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: TR-wam, czekam na światło z Jasnej Góry, 05.04.08, 10:17 Trwam, czekam na światło z Jasnej Góry, domy z tektury, domy z tektury, na przedmieściach Paryża, Madrytu, Londynu, Nie trzy miliony, a może pięć. To jedno z waszych osiągnięć! Żmijowisko wszechpolskie. Spotkali się na Jasnej Górze, bo stanowią Moskwy przedmurze, bo im wadzi Traktat Unijny, zawiązują układ żmijny. GiLgrzyba program Weszpolaków. Toruń, Watykanowi Kraków. Pommern jak sztandar do drzewca, pójdzie z Leppiejem do Królewca. Jako scheda po państwie Pruskim wraz z Warszawą będzie pod Ruskim. Lecz nie śmierdzą z Unii pieniądze, mają iść na ojca grzyba żądze. Dołożą składki i z podatków. Dużo wyłudzonych biedadatków. Przekręty jak w Banku Wielkopolskim. Czy w rublu, czy w pieniądzu swojskim? Nieważne, lecz kto więcej daje, więc na Unię układ żmij nastaje. Wspierają obłędny projekt Dmowskiego, jak zrobić z Polski wasala ruskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lem72 Re: Sobecka, ty rozdeptana kupo, zaczynacie zdych 05.04.08, 13:50 Co cię skłania do twierdzenia, że ktoś jest moją ulubienicą? Odpowiedz Link Zgłoś
gregory502 Radio Maryja nie ma z kim manifestować? 05.04.08, 08:39 Podobno Sobecka miała być niesiona w lektyce ale nie było chętnych tragarzy do niesienia tej góry śmierdzącego sadła i mięsiwa. W czasie manifestacji królem Polski miał być obwołany JaPa II ale nie zgodził się Dziwisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: Radio Maryja nie ma z kim manifestować? 05.04.08, 09:03 nie cierpię moherlandu, rydzyka i całej tej nawiedzonej grupy społecznej, ale staram się nie przeginać pały w wypowiedziach, jest ważne, żeby tym oczadziałym ludziaom pokazać, że z szacunkiem dla człowieka mozna ich niepoważać. Tobie też proponuję ciut łagodniejsze wpisy, bo tylko budzisz agresję wyznawców sekty, a po co? Z góry ich, ale z godnością Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Rydzyk i Sobecka..ta para budzi obrzydzenie !!!! 05.04.08, 09:17 Są jak psie kupy,lezące na chodnikach, trzeba uwazać by w nie nie wdepnąć.. Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta Re: Rydzyk i Sobecka..ta para budzi obrzydzenie ! 05.04.08, 10:02 pierot6 napisał: > Są jak psie kupy,lezące na chodnikach, trzeba uwazać by w nie nie wdepnąć.. pusciłem pawia... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekviki Re: Radio Maryja nie ma z kim manifestować? 07.04.08, 12:23 Przyjacielu,przepraszam za kolokwializm,ale chyba mogę tak do Ciebie się zwrócić,twoje przypuszczenia są nieprawdziwe,Pani Anna S.jest posłem Najjasniejszej,i należy zwracać się do niej z szacunkiem,to że jest gruba,ma swoje lata,siedzacy tryb życia,nie ma czasu a pewnie i ochoty na dbanie o swoją figurę(zobacz jakie"karczycha,mordy wypasione mają posłowie,rządzący nami!"można do prawie każdego powiedzieć"mordo ty moja".Królem Polski obwołany jest, Jezus Chrystus.Jemu,tylko należy się ten tytuł.JPII,w Pazdzierniku,będzie ogłoszony Błogosławionym a pózniej wyniesiony na ołtarze,zaliczony do Grona Świetych w Niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ipswich1 Ta Sobecka jakby doprowadzila sie do porzadku i... 05.04.08, 10:08 schudla, to moze mozg by je sie odtluscil. Glupi spaslak. Jestem ciekaw, co na taka foke w domu, mowi maz? Modli sie do radio ma ryja czy do Pana Boga? A zreszta radio nie ma ryja, tylko glosniczki i antenke. Te wszystkie sobeckie, bendery, rydzyki i inni byli wspolpracownicy (wiemy, wiemy: tatusko Giertych Macius, pierwszy kapus... i ten Nowak dwojga imion, doktorek WUML-u) oszolomy, maja pelne geby Pana Boga, tyko puste lby i serca, za to kieszenie napchane. Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 ipswich1..Mąż Sobeckiej, to komisarz w stanie woje 05.04.08, 10:45 wojennym!..Podpółkownik WP, był w sztabie WRON. Sobecka w stanie wojennym korzystała z przywilejów jakie przysługiwały funkcjonariuszom PZPR!..Gdy Polki stały w nocnych kolejkach po ochłap, Sobecka miała wszystko w "swoich" sklepach.. Puściłem pawia... Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: ipswich1..Mąż Sobeckiej, to komisarz w stanie 05.04.08, 11:55 No bo większość aktywistów ruchu Rydzyka to tamte "elity". Obdzierali przez dziesięciolecia swoje pokolenie i dalej to robią, tym skuteczniej, że mają wypracowane metody i wiedzą na co się przeciętnie ich równolatkowie nabierają. Fakt, wielu się pozbierało i zaczęł samodzielnie myśleć, ale szczęsliwie dla ekipy,nie wszyscy. Młodsi maja inne doświadczenia, to sa mniej ulegli. Odpowiedz Link Zgłoś
kaza40 Radio Maryja nie ma z kim manifestować? 05.04.08, 10:08 Zniesmaczyła mnię większość powyższych wpisów.Nie umiemy dyskutować,jedynie co nam wychodzi to inwektywy.Uważam,że wielkość Rydzyka wypromowali politycy.Po przegranej PiS-u widać jaką moc ma Rydzyk.Żal mi ludzi, którzy dali się otumanić. Odpowiedz Link Zgłoś
1julia11 Radio Maryja nie ma z kim manifestować? 05.04.08, 10:10 Radio Maryja ma z kim. Co roku kilka razy około 200 tysiecy ludzi ze wsząd z całego kraju i z zagranicy zbiera się w częstochowie by manifestować wspólnotę celów, wartości i dążeń. To jest duży wysiłek - fizyczny zwłaszcza - bo trzeba iść na nogach. Nie zawsze młodych ale i starszych i najstarszych. To nie jest tak jak manifestacje liberałów i libertynów, gdzie wystarczy Pitera, Komorowski i Palikot wraz ze swoimi rekwizytami (koszylka, prącie i pistolet). Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro2 Re: Radio Maryja nie ma z kim manifestować? 05.04.08, 10:28 1julia11 napisała: > Radio Maryja ma z kim. > Co roku kilka razy około 200 tysiecy ludzi zewsząd z całego kraju i z zagranicy zbiera się w Częstochowie by manifestować wspólnotę > celów, wartości i dążeń. To jest duży wysiłek - fizyczny zwłaszcza, że trzeba iść na nogach. Nie zawsze młodych ale i starszych i najstarszych. To nie jest tak jak manifestacje liberałów i libertynów, gdzie wystarczy Pitera, Komorowski i Palikot wraz ze swoimi rekwizytami (koszulka, prącie i pistolet). ============================= Dodać trzeba jeszcze Jarugę-Nowacką i Kalisza. Bo Senyszyn działa w Trójmieściu. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Radio Maryja nie ma z kim manifestować? 06.04.08, 15:23 z "julia" w jednej celi w Tworkach siedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
raven38 Re: Radio Maryja nie ma z kim manifestować? 05.04.08, 10:34 w tym przypadku jakość jest odwrotnie proporcjonalna do ilości Odpowiedz Link Zgłoś
zarazzaraz Radio Maryja i tv Trwam- największe media polskie 05.04.08, 10:20 Radio Maryja i Telewizja Trwam - to obecnie największe media polskie. Nie liczyć media polskojęzyczne - oczywiście. Nie liczyć polakożercze rozgłośnie i stacje telewizyjne. Niejaki Czuma - poseł PO ma radio w Chicago. Radia tam (w USA i Canadzie) jako polskojęzyczne szkalują dobre imię Polski i Polaków. Słuchamy i ogladamy prawdziwe Polskie media - nie zawsze oczywiście. Ale jeszcze nigdy nie usłyszeliśmy kłmstwa i obłudy. "Rozmowy niedokończone" - to jest przwdziwa szkoła wiedzy o ludziach i ich pogladach na sprawy istotne dla naszego kraju. Spróbujcie, nie lękajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
nabrok Re: Radio Maryja i tv Trwam- największe media pol 05.04.08, 14:13 Twoja wypowiedź dowodzi że RM to wyjątkowo groźna sekta! I jak każda sekta: pierze mózgi swoich wyznawców, ubezwłasnowalnia ich umysłowo i całkowicie uzależnia od guru i jego gwardii!!! Poniżej cytaty z "Rozmów Niedokonczonych", dowodzące, że jesteś fanatykiem RM: ----- Słuchaczka RM: Jak byłam mała, to przychodził do nas taki wysoki ksiądz. Brał mnie na ręce i tak gładził po pupce. Teraz jestem duża, ale czasem tak bardzo chcę, aby tamten ksiądz znów mnie przytulał i głaskał po pupie. ----- Telefon do RM: Ja sobie taką modlitwę wymyśliłam sama. Mogę powiedzieć? RM: Prosimy... słuchaczka RM: Jak to dobrze, że jesteś, ojcze Rydzyku, jak to dobrze, że ciebie ta mama urodziła, niepokalana... ----- Telefon do RM: Najdroższy ojcze Rydzyku. Jesteśmy z tobą. Jak by ktoś chciał na ciebie rękę podnieść, to ja nie wiem co bym mu zrobiła... najdroższy i uwielbiony ojcze. Ty jesteś dla mnie więcej jak Bóg... (płacz) Sto razy więcej jak Bóg... ukochany ojcze. Oni wszyscy będą musieli z tego kiedyś zdać świadectwo. Przed Bogiem i przed tobą, bo ty będziesz siedział na jego prawicy. ----- Słuchaczka: Moja siostra nie ma już jednej nogi, a teraz jest w szpitalu i grozi jej druga amputacja. o. Piotr: Ale Chrystus ją kocha i ma w tym zapewne jakiś plan. ----- Słuchacz: Wy tylko alleluja, alleluja, alleluja i do przodu... siać, siać i siać. Czy to nie jest już nudne? o. Piotr: A pan się schlał po prostu jak świnia... ----- Słuchacz: Ksiądz nie chciał pochować za darmo mojego ojca. Jak się zapytałem, co mam zrobić, bo jest lato i gorąco, to on odpowiedział: „Zamarynuj go sobie”. Prowadzący audycję: No... pan jest chyba członkiem SLD. ----- o. Rydzyk: Kochani... należy siać, siać, siać! Trzeba siać, aby urosło. Siać... siać, a jak nie będziecie siać, to... to i tak urośnie. ----- o. Rydzyk: Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła. ----- o. Rydzyk: A ta prostytucja na drogach? Jakież to wstrętne. I popatrzcie, kto się koło tych narzędzi diabła zatrzymuje. Popatrzcie... góry mięsa z hormonami, bo przecież nie ludzie. Trzeba siać, siać... tak, tak... zwierzęta z hormonami. A potem przychodzą z płaczem do księży. ----- ekspert RM: Masoni są narzędziem szatana, a ich znakiem jest słońce. Zwróćcie uwagę, że ten znak starają się umieścić wszędzie. Na przykład w Polsacie się ono pojawia i na butelkach wody „Bonaqua”, i jako logo partii Unia Wolności. Żebyśmy mieli kilkuset takich ojców Rydzyków w Polsce, to nie musielibyśmy się bać masonerii. ----- rozmowa na antenie RM: Niech będzie pochwalona Maryja zawsze dziewica. Czy będę na antenie? Prowadzący audycję: Już pan jest na antenie. Słuchacz: A co mi ksiądz za pierdoły opowiada, kiedy mam włączone Radio Maryja i tam teraz słyszę ojca dyrektora! Prowadzący audycję: Bo jeszcze fale radiowe do pana nie zdążyły dolecieć. I proszę się kulturalnie wysławiać. Słuchacz: Aha... ----- Rydzyk: Przyjeżdżają tu do Torunia ludzie i mówią: „Jakie to sobie pałace budują księża”. A to jest ich dziadostwo, tych ludzi dziadostwo i mały mózg. Zacofanie! ----- Telefon do RM: Postuluję wyrzucenie z nazwy telewizji Polsat liter: pol. Bo to nie polskie. I co wtedy zostanie? Sat zostanie. I jak dodamy do tego skrót od anteny, zobaczymy całą prawdę Sat-an! ----- Przypadkowe wejście na antenę dźwiękowca RM zdenerwowanego odgłosami remontów rozgłośni: „Ku...a, ch...u, przestań wiercić. Jak ja, ku...a, mogę miksy robić w takich, ku...a, pie...ch warunkach, do ch...a! ----- Rozmowa na antenie RM: Jak to jest, ojcze? Znajoma chodziła po domach i zbierała pieniądze na Radio Maryja i wpadła do piwnicy głową w dół i teraz ma wstrząs mózgu i cała poraniona jest... Prowadzący audycję: Może źle zbierała... ----- Rozmowa na antenie RM: Tu Radio Maryja, katolicki głos w twoim domu. Słuchamy, kto się do nas dodzwonił? Słuchacz: Tu... tu... Włodz...dz... dzi... mieeerz z No... oooo... weg...g...g... Sącz...cz...cza... Prowadzący audycję: O widzę, że z Panem sobie nie porozmawiamy... ----- Modlitwy na antenie RM: Słuchamy, Radio Maryja... w czyjej intencji modlitwa? Słuchaczka: Ja bym chciała się pomodlić za wszystkich oszustów, kłamców i złodziei... no i za ojca dyrektora oczywiście. ----- Ekspert na antenie RM: Weźmy słowo „komputer”. Wszystkie litery w tym słowie przyporządkujmy kolejnym liczbom w alfabecie, potem dodajmy je do siebie i pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666. A więc i komputer i Internet to narzędzia diabła. ----- Telefon do RM: Od trzech miesięcy słucham wyłącznie Radia Maryja. Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem. ----- Słuchaczka: Pół emerytury będę oddawać dla mojego ukochanego Radia Maryja. o. Jerzy: To pięknie. A ile ma pani tej emerytury? ----- Słuchaczka: Skąd się w Polsce bierze ten antysemityzm? Ja jestem właśnie takiego pochodzenia... o. Jacek: Współczujemy pani wszyscy... ----- Transmisja mszy z udziałem ojca Rydzyka: Ile tu dzieci koło mnie! A tu taka mała dziewczynka... Ile masz lat? No co, nie umiesz mówić? Ile masz lat? Nie powiesz księdzu? No, ile masz lat? Głupie jakieś to dziecko, czy co? ----- Słuchacz: Postanowiłem w następnych wyborach głosować na Platformę Obywatelską. o. Rydzyk: No to pan cierpi na schizofrenię. Trzeba się przebadać, a ja pana na razie wyłączam. ----- o. Rydzyk w Rozmowach Niedokończonych: Ludzie pokazują palcami, jakim ja samochodem jeżdżę. Że mercedesem klasy S. A niby czym mam jeździć? Na krowie mam jeździć? Głupoty takie gadają... mogę na krowie, ale gdzie ja bym tę krowę trzymał w Radiu Maryja? ----- Słuchacz: Ja już pięć godzin do was dzwonię i dopiero teraz się dodzwoniłem. Chciałbym zaprotestować przeciwko temu, że wy tak bez przerwy na tych Żydów nadajecie... o. Rydzyk: No to niech pan sobie następne pięć godzin jeszcze do nas podzwoni. ----- Słuchaczka: Ja mieszkam w Żarach i poszłam zobaczyć ten Przystanek tego Owsiaka. To jest, proszę ojca, diabelstwo... mówię ojcu: diabelstwo. Tam piwo leje się strumieniami i wszyscy ze wszystkimi się... no nie wiem, jak to powiedzieć, żeby ojca nie obrazić... no, pieprzą się. o. Jacek: No, teraz to dopiero pani obraziła i mnie, i Pana Boga. Trzeba było powiedzieć: uprawiają deprawację. ----- Młoda słuchaczka RM: Odmawialiśmy koronkę do Najświętszego Serca, a do domu przyszedł pijany tatuś i zaczął kląć. Potem usnął... No to mamusia położyła na nim obrazek z Panem Jezusem. Od tego czasu już nigdy nie widziałam pijanego tatusia. o. Jacek: Przestał pić? Młoda słuchaczka: Nie wiem, bo w ogóle gdzieś zniknął. ----- o. Rydzyk w Rozmowach Niedokończonych: Mam właśnie w ręku program SLD. Nie wiem, czy ja te ręce potem domyję... ----- Słuchaczka: Mąż sprzedał dosłownie wszystko z domu na wódkę. Ale jak chciał już sprzedać radio, na którym słucham Radia Maryja, to się zdenerwowałam. ----- Słuchaczka: Tadeusz? Dzień dobry. To ja, Maria... o. Rydzyk: Dlaczego mi pani mówi po imieniu? Ja nie znam żadnej Marii... To znaczy jedną znam... ale ona by raczej do mnie nie zadzwoniła... ----- Alleluja i do przodu! Amen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raven38 Rzygać mi się chce na tą "rodzinę" radiomaryja ... 05.04.08, 10:29 widząc jej członków.Sami byli członkowie ORMO, powiatowi aparatczycy PZPR, oddani komunie byli dyrektorzy szkół i przedszkoli, wszyscy ci który coś utracili w 1989r., a nie załapali się na podział spadku po PZPR. Wiem co mówię bo widziałem kto wsiada w Tarnowie do autobusów wiozących zasłużonych(czt.dających najwięcej kasy dla sekty), na spęd z okazji jubileuszu rydzykowej szczekaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
rokcaly Telewizja Trwam 05.04.08, 10:34 Telewizji Trwam - niestety nie można oglądać w Polsce. Na kilkaset programów jakie oferuje Cyfra+ - niestety nie ma telewizji Trwam. Ostatnio jednak w ofercie TPSA - jest. A zatem dla miłośników tej polskiej prawdziwej telewizji Trwam - warto zapoznać się z ofertą TPSA. Odpowiedz Link Zgłoś
1minutka1 Jan Paweł II o Radiu Maryja 05.04.08, 10:41 Nasz Papież Wszechczasów - Jan Paweł II - powiedział: "A ja codziennie dziękuje Panu Bogu, że jest takie radio, Nazywa się Radio Maryja". Te słowa Papieża Polaka - dwa razy dziennie można usłyszeć w programie porannym i wieczornym. Dla tych słów - dla usłyszenia głosu Papieża - warto słuchać Radio Maryja. I tak nam dopomóż Bóg. Pozdrawiamy Ojca Tadeusza Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 1minutka1..Rydzyk,belzebub,okłama ł JPII !!! 05.04.08, 10:47 Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Radio Maryja nie ma z kim manifestować? 05.04.08, 10:44 Biedny, chory czlowieczek i jego smutna sekta. Czy juz nie czas przejsc do nieslynnej histori? Nudne to jest i tragiczne panie zalosny dorobkiewiczu. Odpowiedz Link Zgłoś
easy.piotr.wie Radio Maryja nie ma z kim..? O. Rydzyk na rydze!!! 05.04.08, 11:28 Tylko żeby jego zwolennicy nie zadeptali Tatr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przegrzmot 200 tys.osob...?!... 05.04.08, 11:54 ...a Maryi,wiecznej dziewicy,moherowy lojciec-sromotnik, uzurpator nie doliczyl...?! - 200 001!!! i oby cie "ojciec"?! sromota dozarla do cna. Odpowiedz Link Zgłoś
rombillko Radio Maryja nie ma z kim manifestować? 05.04.08, 11:58 NARESZCIE CHYBA TEN" C....." PRZYSZEDł PO ROZUM DO GLOWY ZE LUDZIE NIE BARANY IDA TAM DZIE RYDZYK KARZE? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Radio Maryja nie ma z kim manifestować? 05.04.08, 14:15 ...a budować szubienice ma? chętni się znajdą?:( Odpowiedz Link Zgłoś
naturat Polonusi z Białorusi nie dojechali? 05.04.08, 15:35 Chyba Rosja już nic nie ugra Rydzykiem znaczy? Bo Rydzyk nie ma już posłuchu.... Nikt tak nie działa sprzyjając Putinowi jak Rydzyk To oczywiste że destabilizowanie sytuacji w UE jest na ręke Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Radio Maryja nie ma z kim manifestować? 05.04.08, 15:44 a ta fotka przedstawia małżeństwo moherowe? jakieś takie obie te kreatury przypominają mi coś z ZOO Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro2 Zdjęcie małżeństwa homoseksualistów nic nie mówi 05.04.08, 18:58 Na zdjęciu wyglądają sympatycznie. Ale ja nie wiem który jest mężem a który żoną. Jeden z nich mniejszy (Pat) drugi większy (Pataszon)- ale kto jest kim? Kalisz ich przywiózł z USA ale nie przedstawił bo nie zna angielskiego a oni polskiego. Wynika z tego, że Jaruga- Nowacka i Gronkiewicz Waltz szykują paradę równości - wolności. Nie będzie miejsca dla innych manifestacji - odpowiedziała Bufetowa - z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Zdjęcie małżeństwa homoseksualistów nic nie m 06.04.08, 15:23 ty , palancie -klonie, bedzíesz maszerowal za to w pierwszym szeregu moherow....Nie zgub sztucznej szczeki! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekviki Re: Zdjęcie małżeństwa homoseksualistów nic nie m 07.04.08, 12:31 Mi się bardzo podoba ten wysoki,taki przystojny,że aż mnie dreszcze przechodzą,i tak jakoś gorąco robi,chyba się wnim zkochałem. Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Radio Maryja nie ma z kim manifestować? 06.04.08, 01:57 alez to niemozliwe, przeciez przyszliby duzurni zydzi. Dokladnie widac,ze glownym zmartwieniem zydowskiej gazety jest polski patriotyzm i Kosciol Katolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Radio Maryja nie ma z kim manifestować? 06.04.08, 15:28 przepraszam, jaki kosciol? Katolicki? Chyba rydzowski. Z katolickim to nie ma nic wspolnego! Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Radio Maryja nie ma z kim manifestować? 06.04.08, 02:02 zydowskie wypowiedzi mozna rozpoznac, po wysokim stopniu chamstwa i belkocie Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Radio Maryja nie ma z kim manifestować? 06.04.08, 15:29 to ty sie do Zydow zaliczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: Radio Maryja nie ma z kim manifestować? 06.04.08, 23:03 1zorro napisał: > to ty sie do Zydow zaliczasz? tak, jestem porzadnym Zydem i nie boje sie wlasnego pochodzenia, jak np.cala grupa redaktorow z GW Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Moherom żyje się lepiej 06.04.08, 04:32 Cieszyć się życiem, unią eruopejską, a nie manifestować dla sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Mohery laski pgubily? 06.04.08, 15:21 albo to byl strach przed zgubieniem sztucznych szczek na manifestacji? A moze zmierzch tego rydzykowego debilizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: Mohery laski pgubily? 06.04.08, 23:07 1zorro napisał: > albo to byl strach przed zgubieniem sztucznych szczek na > manifestacji? A moze zmierzch tego rydzykowego debilizmu? obsesyjnie o tych "sztucznych szczekach" piszesz, czy nie stac ciebie na jedna? Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: Moherom żyje się lepiej 06.04.08, 23:04 douglasmclloyd napisał: > Cieszyć się życiem, unią eruopejską, a nie manifestować dla sekty. jak mam cieszyc sie unia-pejska pojsc z nia do lozka,czy napic sie koszernej? Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka626 Starsi ludzie nie kupuja leków tylko w płacają 06.04.08, 15:30 Starsi ludzie nie kupuja leków w aptece tylko w płacają na Konto RM ciekawe jak ty byś tak długo pociągnął? I to w tak zaawansowanym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś