gyubalwahazar 30.04.08, 21:17 Jedynym rozwiązaniem jest całkowity bojkot Chin. Precz z ich "wyrobami", precz z ich "olimpidą", dość już chińskich komputerów. Dość już przekupionych przez Chińczyków polityków w Europie. Niech się udławią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 USA niezaniepokojone stalinowskimi metodami 30.04.08, 23:55 USA nie są zaniepokojone stalinowskim przetrzymywaniem latami więźniów bez sądu, adwokatów i wyroku na Guantanamo. Nie są zaniepokojone, bo nie mają na to czasu - martwią się o demokrację w Chinach, gdzie nakręceni mnichowie rzucili się na sklepy i ludzi. W jakim świecie żyją dziś USA, że nie widzą, jak bardzo są groteskowe??? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Eva15 01.05.08, 00:07 Ju Es Ej nie żyją w żadnym świecie. Oni nakręcają się tylko sobą i swoją powoli podupadającą gospodarką. Który rozsądny naród wybrałby na prezydenta klauna? I gdzie indziej żona zbrodniarza wojennego miałaby takie poparcie? Tylko w kraju debili. Michael Moore ma rację, ten kraj zmierza do upadku. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Niech żyją Chiny 30.04.08, 23:56 Zdławić tę rebelię, utopić w morzu krwi. Wolę to, niż kolejne państwo wyznaniowe na świecie. Dalajlama bojownikiem o pokój - chce mi się śmiać. To fundamentalista, wystarczy poczytać "Historię Tybetu", głupcy nakręcani propagandą światowych mediów. Ci, co wywieszają flagi tybetańskie to ignoranci i debile. Tybetańczycy chcieli mordować Chińczyków, jeszcze 70 lat temu. Na szczęście procesy historyczne im to uniemożliwiły. Zamiast "Free Tibet" wywieście flagi "Fuck Tibet". Głupi ten nasz naród i przeżarty propagandą eurokołchozu i amerów. Zivela Srbija! Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Shame on China 01.05.08, 00:31 Wszyscy wiemy, co to oznacza dla tych ludzi. Długotrwałe tortury i łamanie ich psychiki i zdrowia. To wszystko na co was stać Chinole? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Long live China 01.05.08, 00:48 A widzisz, nie. Stać nas na to jeszcze by podbić zadufany w sobie świat, który wielbi klauna Busha i kłamcę Solanę oraz ich przydupasów z eurokołchozu. Awansowałeś mnie na Chinola choć jestem Polakiem? Brawo! Za to szczerze Ci dziękuję. W międzyczasie poczytaj Historię Tybetu, ignorancie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_gajda Re: Long live China 01.05.08, 14:38 oj Kochany... A powiedz no znawco, jaką książkę na temat historii Tybetu TY czytałeś??? Autor/tytuł/wydanie. Bo z tego co widzę, to pewnie jakąś wydaną w Chinach (może chińską Białą Księge na temat sytuacji w Tybecie:)) albo w bratnim socjalistycznym narodzie PRL-u z lat 60tyh. Och mały ignoranciku. Już chyba czas wrócić do swoich obowiązków w ambasadzie, co? Bo jak za długo w wolnym internecie będziesz przebywał, to Ci się jeszcze w główce poprzewraca... Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Long live China 02.05.08, 19:47 Gratuluję rzeczowych argumentów. A co Ty wiesz o historii Tybetu i Chin by się wypowiadać? Ale OK, "History of Tibet", wydany w Wielkiej Brytanii w roku 1968, autor John Glasbourne. Bo widzisz, chłopcze, ja się mogę powołać na źródła, Tobie brakuje motywacji by po nie sięgnąć. A jeśli oskarżasz mnie o komunizm, to przekroczyłeś już granice śmieszności, ignorancie. Acha, nie tylko Ci pracujący w ambasadzie mają poglądy. Mają je tylko wolni ludzie, do grupy których Ciebie nie zaliczam. Śpij dobrze rozwieszając plakaty o wolnym Tybecie, nie mojąc pojęcia o zagadnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś