indywidualismus 11.05.08, 22:51 W Polsce toby ich Rydzyk przepędził ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juesej Dwa tysiące golasów na stadionie Euro 2008 11.05.08, 23:22 Bez sprawdzania idę o zakład że ten Tunick to amerykański Żyd. Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 To by dopiero było widowisko 11.05.08, 23:46 gdyby pan Tunick zechciał zrobic sesję zdjęciową w takim okrąglaku przy ul. Wiejskiej w stolycy. 463 gołych statystów w czasie gorącej debaty np. na temat zakazu stosowania środków antykoncepcyjnych. A na mównicy jakaś atrakcyjna posłanka, np. Pani Sobecka, ech rozmarzyłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu to jakis akt solidarnosci z tym zboczencem? 12.05.08, 03:13 jednak austria to dziwny kraj Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak TFUrczość przez duże TFU 12.05.08, 08:49 Fotografie tworzone z dużym rozmachem. I tyle. Proszę, nie wmawiajcie mi, że to ma jakiś głębszy sens, albo że to jest jakiś rodzaj sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
neosatan Re: TFUrczość przez duże TFU 12.05.08, 12:15 Raczej sposob wyrazenia wewnetrznych frustracji itp. Ogolnie to nie rozumiem o co chodzi w rozbieraniu sie niecalych 2 tysiecy ludzi i pozowaniu do zdjec, choc pewnie gdyby mnie poproszono o udzial w takim przedsiewzieciu to bym sie zgodzil. Jezeli ktos potrafi ruszyc z miejsca tyle ludzi by zrobili cos kreatywnego to ja go popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
human77 Trzy tysiące golasów będzie pozowało w Watykanie:) 05.07.08, 11:14 ale sztuka :) Odpowiedz Link Zgłoś