tg.sokol 14.05.08, 18:24 Jeżeli w kategorii"życie rodzinne" nagrodę zdobywają homoseksualiści to wiem kto siedział w jury.Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evkamik Grand Press Photo 2008 14.05.08, 19:05 a rzeczywiście, nie zwróciłam uwagi, że to nagroda w kategorii życie rodzinne. Raczej obyczaje? Zresztą obleśne te zdjęcia. Najpiękniejsze to drzewo z lotu ptaka ze Szczecina, ciekawe zdjęcie plaży pełnej ldzkich grajdołków (kat.przyroda!). Irak - jak zwykle - jak ze złego snu. Odpowiedz Link Zgłoś
evkamik Grand Press Photo 2008 14.05.08, 19:10 sprawdziłam - to nie było życie rodzinne, tylko codzienne. Ale i tak nie podobało mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
pocomikontowgazecie Grand Press Photo 2008 14.05.08, 19:29 tu chyba nie chodzi o to czy zdjecia sa ladne. Ale dlaczego zdjecia rybaka jest w kategorii przyroda - mam rozumiec, ze afrykanczycy to przyroda, ale skoro plaza z ludzmi to tez przyroda; zaplatalem sie; myslalem, ze przyroda to takie drzewo w szczecinie, albo przynajmniej jakas sarna czy zajac; a tu rybak i plaza z plazowiczami. Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek To chyba jakiś żart? 14.05.08, 21:04 III miejsce za zdjęcie za zdjęcie opojedyncze w kategorii "Ludzie"? Przecież to zdjęcie to totalna kicha! Lepsze robią kompaktami u cioci na urodzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek Za to dla mnie zdjęcie "Wydarzenia" jest the best! 14.05.08, 21:05 I miejsce za zdjęcie pojedyncze w kategorii "Wydarzenia" - to faktycznie jest na medal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Geje i najezdzcy w Iraku... 14.05.08, 21:22 ...nosz k***a od***alo im totalnie? Chyba przestane odwiedzac ten portal. Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka Re: Grand Press Photo 2008 14.05.08, 21:34 mi podoba się to zdjęcie Adriana i Dawida, gdzie leżą razem... jeden z głową na klatce piersiowej drugiego... Odpowiedz Link Zgłoś
syn_jana Re: Grand Press Photo 2008 14.05.08, 21:51 Zdjęcia z Iraku zupełnie chybione - ani to ładne, ani wywołujące emocje, ani nie przedstawia nic ważnego. Autor myślał pewnie, że starym zwyczajem wystarczy pokazać przerażoną twarz i cudo gotowe. Zdjęcie Kiszczaka - PORAŻKA! Z tak kiepskim zdjęciem wstyd startować do konkursu. Mój ośmioletni kuzyn robi lepsze. Jogini - to z kolei temat przerabiany tyle razy, że strach. Jasne, że facet wiszący w powietrzu wygląda ciekawie, ale takich zdjęć było już tysiące, i wiele z nich wygrywało konkursy. Przydałoby się trochę oryginalności. A teraz o pozytywach: szczecińskie drzewo - bardzo ładne. Niemieccy antyglobaliści - czuć dynamikę, podoba mi się. Pani Polony - fantastyczne. Pierwsze miejsce w pełni zasłużone. Reszta zdjęć jest przeciętnych i nie chce mi się o nich pisać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cogito89 Re: Grand Press Photo 2008 18.05.08, 17:58 "Życie codzienne". Naucz się czytać. Poza tym rodzina na pewno lepsza od większości polskich purytańskich rodzin, których naczelna zasadą brzmi "Każda sperma jest święta", by zacytować "Sens życia wg. Monty Pythona". Odpowiedz Link Zgłoś
mirakao Re: Grand Press Photo 2008 19.05.08, 09:50 Jakiś konserwatyzm w tych nagrodzonych fotach. A czemu Adrian z tym drugim nie zostali sfotografowani przy ulubionym zajęciu? Dopiero wtedy można by pokazać nieoświeconym polaczkom jak wygląda życie codzienne.Zdjęcie Kiszczaków cudne! Ot spełnieni ludzie. On tyle się namordował w życiu, a ona tyle mężowi mundurów wyprasowała. Teraz odpoczynek. Żywot człowieka poczciwego w obrazku. Odpowiedz Link Zgłoś