bigark 09.09.10, 12:21 Majka - zdecyduj się lub naucz: Breugel, czy Bruegel? Bruegelista, albo breugelista? Dusza bruegelowska, czy breugelowska? bigark Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bigark Re: Lech Majewski:Mam brueglowską duszę 10.09.10, 14:33 Coś tutaj zadziwiająco cicho!? Kogo nie znamy: P. Bruegela, Breugela, czy Majewskiego? A może żadnego z nich? Pewnie łatwiej o Kaczyńskim? bigark Odpowiedz Link Zgłoś
bigark Re: Lech Majewski:Mam brueglowską duszę 10.09.10, 14:57 No, to dodam jeszcze informację, że "Muzeum Narodowe w Gdańsku zaprasza w dniach 4.09. - 31.12.2010. na wystawę Van Eyck - Memling -BREUGHEL (młodszy)" Czyli - i tak i tak jest dobrze. Pozdrawiam bigark Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Lech Majewski:Mam brueglowską duszę 10.09.10, 22:29 To zależy, o którego pana B. chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
puh1 Lech Majewski:Mam brueglowską duszę 10.09.10, 21:37 Takich artykułów nikt nie czyta, a co dopiero komentuje :) Ale ja już z niecierpliwością czekam na ten film. Odpowiedz Link Zgłoś