goldenwomen17 02.03.09, 19:26 www.abcnet.com.pl/rodzinny-budzet-panstwa-klichow-finansowany-przez-obce-rzady To się dzieje w normalnym kraju ????????????KOgo my mamy w polskim (???) rządzie? czyje interesy on reprezentuje? Polskie? mam wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ossey Re: To nieprawdopodobne. 02.03.09, 19:29 To jest chyba niemozliwe...bo jesli to prawda to przypominaja mnie najczarniejsze lata Rzplitej szlacheckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen17 Re: To nieprawdopodobne. 02.03.09, 19:30 ossey napisał: > To jest chyba niemozliwe...bo jesli to prawda to przypominaja mnie > najczarniejsze lata Rzplitej szlacheckiej. co ot tak sobie by napisali? Odpowiedz Link Zgłoś
argonewald Re: To nieprawdopodobne. 02.03.09, 19:38 Zaraz dostaniesz odpowiedź od etty2.Nie mogę się doczekać jak ta osoba rodzaju żeńskiego(prawdopodobnie) plunie jadem. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen17 Re: To nieprawdopodobne. 03.03.09, 08:04 wiesz gdzie ja jej komentarze? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: To nieprawdopodobne. 02.03.09, 19:38 nie wiem...gdyby to byla prawda Klich nie powinien byc natychmiast zdymisjonowany. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen17 Re: To nieprawdopodobne. 03.03.09, 08:05 ossey napisał: > nie wiem...gdyby to byla prawda Klich nie powinien byc natychmiast zdymisjonowa > ny. nie zapominaj , ze rzecz dzieje się w Polsce. Chorej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pokemon4 Czy można się dziwić, że ten rząd "nocnej zmiany" 03.03.09, 12:57 Czy można się dziwić, że ten rząd "nocnej zmiany" - Tusek, Pawlak przy protekcji różnych Bolków - służy antypolskim interesom? Że okazuje się rządem nowej Targowicy? Re: To nieprawdopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: To nieprawdopodobne. 03.03.09, 08:11 Kolejny link do polskojęzycznego portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: To nieprawdopodobne. 03.03.09, 08:20 Też mi ministerialny ;K(ie)lich; dziegciu,inni ministrowie polskiego rządu są obywatelami obcych choć podobno przyjaznych państw i co? Odpowiedz Link Zgłoś
mondrytusek Nieprawdopodobne? Panowie, przecież to Platforma 03.03.09, 08:53 Tam się dzieją teraz cuda. A swoją drogą to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen17 przyjaznych ? dla kogo? dla Polaków? 03.03.09, 08:54 zoil44elwer napisał: > Też mi ministerialny ;K(ie)lich; dziegciu,inni ministrowie polskiego rządu są > obywatelami obcych choć podobno przyjaznych państw i co? nie żartuj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: przyjaznych ? dla kogo? dla Polaków? 03.03.09, 09:02 Użycie słowa:podobno;robi prawie inną wymowę słowa przyjaznych państw.Brytyjska zasada polityki,nawiasem mówiąc wzięta od Żydów:"W polityce nie ma sentymentów,są tylko interesy"! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen17 Re: przyjaznych ? dla kogo? dla Polaków? 03.03.09, 12:10 zoil44elwer napisał: > Użycie słowa:podobno;robi prawie inną wymowę słowa przyjaznych państw.Brytyjska > zasada polityki,nawiasem mówiąc wzięta od Żydów:"W polityce nie ma > sentymentów,są tylko interesy"! TYlko dlaczego te "interesy" robi się kosztem POlaków? Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: To nieprawdopodobne. 03.03.09, 12:24 A wystarczyłby prosty zapis w Konstytucji: "Urzędnikiem Państwowym Rzeczpospolitej Polskiej może być WYŁĄCZNIE Polak" czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: To nieprawdopodobne. 03.03.09, 12:34 Dlaczego chciałbyś przed sobą i gołdą zamknąć drzwi do kariery urzędniczej? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen17 Re: To nieprawdopodobne. 03.03.09, 12:36 w rzeczy samej, w rzeczy samej.Tylko ktory rzad to zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: To nieprawdopodobne. 03.03.09, 12:46 Ten dziadek premiera i rodzinny, domowy język niemiecki z dzieciństwa jak atawizm robi swoje i zawsze. W Gdańsku nie mieszkali Kaszubi. Tu mieszkali ci co w 1939 z obłedem na twarzy na widok Forstera z Hitlerem doznawali ekstazy. No może paru nie ale ksiazka adresowa i telefoniczna z tych czasów raczej daje do myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen17 Re: To nieprawdopodobne. 03.03.09, 19:15 > No może paru nie ale ksiazka adresowa i telefoniczna z tych czasów raczej daje > do myslenia. Jestem zwolenniczką ujawnienia "who is who" w Polsce.Ujawnić ich prawdziwe nazwiska i zamiary wobec Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: To nieprawdopodobne. 03.03.09, 19:27 goldenwomen17 napisała: > > No może paru nie ale ksiazka adresowa i telefoniczna z tych czasów > raczej daje > > do myslenia. > > > Jestem zwolenniczką ujawnienia "who is who" w Polsce.Ujawnić ich > prawdziwe nazwiska i zamiary wobec Polski i Polaków. Ujawniaj Gołda ujawniaj :))) nikt ci nie broni. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: To nieprawdopodobne. 03.03.09, 19:24 shitwhore17 !!! wal się pisdo z tym abcnetem Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: To nieprawdopodobne. 03.03.09, 19:31 Nic nie powstrzyma trawy, by urosla na wiosne. www.polskawalczaca.com/viewforum.php?f=32 Odpowiedz Link Zgłoś