plus_minus_zero 18.06.08, 16:19 Mania przesladowcza agentow IPN Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llawrynowicz Wałęsa: Uważajcie, bo wielu z was będzie "Bolkami" 18.06.08, 16:20 Lechu, taka moja rada. Daj sobie na luz, nie próbuj się tłumaczyć na siłę, poczekaj aż książka wyjdzie, załóż sprawę cywilną wszystkim: od autorów do mentorów. Jeśli wygrasz - zamkniesz wszystkim japy raz na zawsze. PS. W pozwie nie zapomnij o tandemie LechuJarków. Odpowiedz Link Zgłoś
michals-3 Re: Bolek SB-ku, oddaj moje 100 mln !!!!!!!!!! 18.06.08, 16:53 Czy adela_30 to jest jakiś 10-linijkowy program komputerowy, który wyszukuje hasło "Wałęsa" i wysyła zawsze tego samego posta? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Bolek SB-ku, oddaj moje 100 mln !!!!!!!!!! 18.06.08, 17:03 adela_30 napisała: Adelko wyluzuj, Twoje 100mln. poszło na "ratowanie stoczni gdańskiej"...;P Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great POszło na wybory tych, co go dalej kryją... 18.06.08, 17:56 POszło na wybory tych, co go dalej kryją... tw_wielgus napisał: > Adelko wyluzuj, Twoje 100mln. poszło na "ratowanie stoczni gdańskiej"...;P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: POszło na wybory tych, co go dalej kryją... 18.06.08, 18:10 Rety Mike, skąd masz taką wiedzę tajemną? Pracowałeś u płk. Lesiaka? mike-great napisał: > POszło na wybory tych, co go dalej kryją... > > tw_wielgus napisał: > > > Adelko wyluzuj, Twoje 100mln. poszło na "ratowanie stoczni gdańskiej"...; > P Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.sotnia Bolek SB-ku, oddaj moje 100 mln !!!!!!!!!! 18.06.08, 17:31 W katolandzie wszystko jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 [...] 18.06.08, 18:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Nie odda 100 mln - syn zainwestował więcej w ChRLD 18.06.08, 17:55 Nie odda 100 mln - syn zainwestował więcej w ChRLD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie odda 100 mln - syn zainwestował więcej w 18.06.08, 18:11 mike-great napisał: > Nie odda 100 mln - syn zainwestował więcej w ChRLD Wydaje się to lepszą inwestycją niż spółka Cargo-Modlin czy osławiony Telegraf. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_abw Re: Nie odda 100 mln - syn zainwestował więcej w 18.06.08, 18:32 Wy nie wiecie jak oni daleko zaszli Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy.pisuar Nie odda 100 mln - syn zainwestował więcej w ChRLD 18.06.08, 18:15 A gdzie 100 mln? Odpowiedz Link Zgłoś
jancior _ _ Dzis 22.10 tvp1 "TW Bolek" _ _ 18.06.08, 17:18 zobacz i sam(a) oceń. Odpowiedz Link Zgłoś
parch_na_jabloni _ _ Dzis 22.10 tvp1 "TW Bolek" _ _ 18.06.08, 17:40 Zdrowie wasze w gardła nasze! Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca_z_sopotu _ _ Dzis 22.10 tvp1 "TW Bolek" _ _ 18.06.08, 18:21 A gdzie to niby jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Może kolejny "Instytut Bolka" ??? 18.06.08, 17:53 Może kolejny "Instytut Bolka" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Może kolejny "Instytut Bolka" ??? 18.06.08, 18:13 Mógłby się przydać. Można by było w nim leczyć sieroty po komunizmie. Sieroty, które łakną aby je ktoś teczkami nakarmił. Odpowiedz Link Zgłoś
a-k.traper Re: Może kolejny "Instytut Bolka" ??? 18.06.08, 18:19 A gdzie to niby jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wałęsa: Uważajcie, bo wielu z was będzie "Bol 18.06.08, 17:02 llawrynowicz napisał: > Lechu, taka moja rada. Daj sobie na luz, nie próbuj się tłumaczyć na siłę, > poczekaj aż książka wyjdzie, załóż sprawę cywilną wszystkim: od autorów do > mentorów. > Jeśli wygrasz - zamkniesz wszystkim japy raz na zawsze. > Obawiam się, że nie. Następnym krokiem realizatorów testamentu politycznego SB będzie podważenie wiarygodności sędziów. Przecież takie było motto dzisiejszej wypowiedzi Kurtyki. Odpowiedz Link Zgłoś
puka_inti Wałęsa: Uważajcie, bo wielu z was będzie "Bolkami" 18.06.08, 17:31 Macierewicz dostarczył do Sejmu informacje, kto z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był odnotowany w dokumentach MSW jako konfident. Odpowiedz Link Zgłoś
sik_rad Wałęsa: Uważajcie, bo wielu z was będzie "Bolkami" 18.06.08, 17:41 To w końcu Bolek kapował czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Ten nędznik już nawet LOLkiem nie będzie !!! 18.06.08, 17:51 Ten nędznik już nawet LOLkiem nie będzie !!! llawrynowicz napisał: > Lechu, taka moja rada. Daj sobie na luz, nie próbuj się tłumaczyć na siłę, > poczekaj aż książka wyjdzie, załóż sprawę cywilną wszystkim: od autorów do > mentorów. > Jeśli wygrasz - zamkniesz wszystkim japy raz na zawsze. > > PS. W pozwie nie zapomnij o tandemie LechuJarków. > Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Gorzej jak krasnal przegra :-( 18.06.08, 17:52 Gorzej jak krasnal przegra :-( llawrynowicz napisał: > Lechu, taka moja rada. Daj sobie na luz, nie próbuj się tłumaczyć na siłę, > poczekaj aż książka wyjdzie, załóż sprawę cywilną wszystkim: od autorów do > mentorów. > Jeśli wygrasz - zamkniesz wszystkim japy raz na zawsze. > > PS. W pozwie nie zapomnij o tandemie LechuJarków. > Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Gorzej jak krasnal przegra :-( 18.06.08, 18:59 czy zdajesz sobie sprawę z odpowiedzialności karnej za lżenie prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Winny się zawsze tłumaczy... 18.06.08, 16:27 Powiedz Bolku gdzie schowałeś powyrywane kartki i będzie spokój. Lechu Wałęso i Sabo! Nie iddźcie tą drogą! Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Otoz to, Walesa im mowi, zeby go bronili, 18.06.08, 16:31 bo jak nie, to im tez mozna sie dobrac do tylka. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Odkryto sześć donosów »Bolka«-na Onet-2 min.było 18.06.08, 16:45 i spadło wiadomosci.onet.pl/1771587,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
min_nowak Odkryto sześć donosów »Bolka«-na Onet-2 min.było 18.06.08, 17:31 A gdzie to niby jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
j.pitera_c.zenona Odkryto sześć donosów »Bolka«-na Onet-2 min.było 18.06.08, 17:34 W katolandzie wszystko jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz_ryszard_s.stefana Odkryto sześć donosów »Bolka«-na Onet-2 min.było 18.06.08, 17:37 Wałęsa to Bolek Odpowiedz Link Zgłoś
mucho_picu Odkryto sześć donosów »Bolka«-na Onet-2 min.było 18.06.08, 17:42 Gwiazda katolandu, to czego się spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
user1982 Odkryto sześć donosów »Bolka«-na Onet-2 min.było 18.06.08, 17:43 Chyba nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Otoz to, Walesa im mowi, zeby go bronili, 18.06.08, 17:06 zdr1 napisała: > bo jak nie, to im tez mozna sie dobrac do tylka. Wspaniała interpretacja. Brawo, 5+ z logiki i czytania ze zrozumieniem. Jak się będziesz tak dalej starać to załatwimy Ci dobre gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_urinal Re: Otoz to, Walesa im mowi, zeby go bronili, 18.06.08, 17:39 Macierewicz dostarczył do Sejmu informacje, kto z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był odnotowany w dokumentach MSW jako konfident. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Otoz to, Walesa im mowi, zeby go bronili, 18.06.08, 18:16 golden_urinal napisał: > Macierewicz dostarczył do Sejmu informacje, kto z posłów, senatorów, > ministrów i wojewodów był odnotowany w dokumentach MSW jako > konfident. Taaak, wartość informacji dostarczanych przez Macierewicza bezlitośnie obnażył raport z likwidacji wsi. Gdyby (a o to go nigdy nie posądzałem) ten człowiek miał odrobinę honoru to spaliłby się ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler_001 Wałęsa ostrzega "środowisko pseudoautorytetów" 18.06.08, 17:30 28 maja 1992 roku, z inicjatywy posła Janusza Korwin-Mikke, Sejm podjął uchwałę, by minister spraw wewnętrznych przedstawił informację, który z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był w przeszłości konfidentem Urzędu Bezpieczeństwa lub Służby Bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_silly_walks Wałęsa ostrzega "środowisko pseudoautorytetów" 18.06.08, 17:34 Zabrać Nobla. 1 mln USD z odsetkami do zwrotu Odpowiedz Link Zgłoś
nadredaktorka Wałęsa: Uważajcie, bo wielu z was będzie "Bolkami 18.06.08, 16:39 Agent mówi agentom, żeby go bronili, bo inaczej ujawni kto razem z nim kapował? Tam mam rozumieć tytuł? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio888 Wałęsa nie był agentem !!!!! 18.06.08, 16:44 Na agentów bierze się ludzi odpowiedniego poziomu. Bo wyszkolenie agenta kosztuje. Wałęsa był TW. Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_pisuar Wałęsa nie był agentem !!!!! 18.06.08, 17:42 W gardła nasze zdrowie wasze Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wałęsa: Uważajcie, bo wielu z was będzie "Bol 18.06.08, 17:09 Nie, ja to rozumiem inaczej. Wałęsa użył groźby karalnej w stosunku do Hiacynata i Balbiny. Teraz kolej na odpowiedź kancelarii prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
parch_na_jabloni Re: Wałęsa: Uważajcie, bo wielu z was będzie "Bol 18.06.08, 17:35 Wałęsa to Bolek Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wałęsa: Uważajcie, bo wielu z was będzie "Bol 18.06.08, 18:17 parch_na_jabloni napisał: > Wałęsa to Bolek OK, końskim targiem - Hiacynt to Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
a-k.traper Re: Wałęsa: Uważajcie, bo wielu z was będzie "Bol 18.06.08, 18:26 A gdzie 100 mln? Odpowiedz Link Zgłoś
kwirszyll Wałęsa: Uważajcie, bo wielu z was będzie "Bolkami 18.06.08, 16:50 Co chcesz prostaku przez to powiedzec? Czy to, ze jesli ty sie nim stales to kazdy inny (twoim zdaniem kazdy inne jest slabszy, bo ty jestes najsilniejszy oczywiscie)to nikt sie nie oprze? Nie obrazaj ludzi! Od dawna przygladajac sie twoim cechom jako czlowieka, mowilem sobie, ze jestes idealnym kandydatem na kapusia. Twoja glupota, brak jakiekokolwiek wyksztalcenia, niepohamowany brak skromnosci, obiektywnosci, pycha (to ja jestem tym samotnym lwem, ktory rzucil na kolana komunizm!, co za glupota!!!!), musialy cie sprowadzic na droge jaka poszedles. Ja!!!!!!!!!!!!!!!nigdy ani sie nie zapisalem do partii (teraz tego zaluje bo stalem jedynie z boku), odmowilem!!!!!!!!!!!!!!!pracy dla policji, kiedy moja pierwsza pensja byla 1600 zl i dluga taka zostala (rok 1969) a w policji proponowano mi na poczatek 7600!!!!!!!!!!!!!!!!!! plus mundurowe i nie wiem co tam jeszcze. Nie pieprz chamie, ze kazdy moze zostac Bolkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie obrazaj ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
puterko_jan Wałęsa: Uważajcie, bo wielu z was będzie "Bolkami 18.06.08, 17:34 Chyba nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Wałęsa: Uważajcie, bo wielu z was będzie "Bolkami" 18.06.08, 17:11 Jaka prawda historyczna??? Kiedyś też były podręczniki do historii z prawdziwą prawdą historyczną...jak dotąd, żaden szanowany historyk nie wypowiedział się pozytywnie o tym dziele z IPN. Jak można mieć pozytywnie zdanie o IPN kiedy takie opracowania trafiają do rąk społeczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
rozboj-nick Wałęsa, pamiętasz jak zrobiłeś "Bolka" z Oleksego? 18.06.08, 17:13 Ty "prawy" człowieku, pamiętasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Wałęsa, pamiętasz jak zrobiłeś "Bolka" z Olek 18.06.08, 17:27 Bolek jest zalosny. Obraza teraz uczciwych ludzi w mysl ludowego porzekadla ktore glosi: jaki kto smaki (smaku) mysli, ze kazdy taki. Oczywiscie donosiciel bedzie uwazal, ze prawie kazdy inny jest donosicielem. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inseminator Re: Wałęsa, pamiętasz jak zrobiłeś "Bolka" z Olek 18.06.08, 17:40 Wałęsa to Bolek Odpowiedz Link Zgłoś
gruss_aus_machu_picchu Re: Wałęsa, pamiętasz jak zrobiłeś "Bolka" z Olek 18.06.08, 18:19 Wy nie wiecie jak oni daleko zaszli Odpowiedz Link Zgłoś
puterko_jan Wałęsa, pamiętasz jak zrobiłeś "Bolka" z Oleksego? 18.06.08, 17:36 Typowy Katol czyli oszust i hipokryta Odpowiedz Link Zgłoś
piotrstefanson Wałęsa: Uważajcie, bo wielu z was będzie "Bolkami" 18.06.08, 17:23 he he walesa bolkiem i tak dobrze ze homoseksualisty z niego nierobi nasz kochany ipn Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_kolek Wałęsa: Uważajcie, bo wielu z was będzie "Bolkami" 18.06.08, 17:34 Gwiazda katolandu, to czego się spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: zdzislaw_kolek 18.06.08, 18:00 zdzislaw_kolek napisał: > Gwiazda katolandu, to czego się spodziewać Korekta. Gwiazda katolewicy. Z prawdziwym katolicyzmem Bolek nie ma nic wspolnego! Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy.pisuar Re: zdzislaw_kolek 18.06.08, 18:20 A gdzie to niby jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur w Kaczystanie poza wszelkimi podejrzeniami 18.06.08, 17:35 jest tylko elita w osobach Kaczyńscy,Macierewicz i Olszewski, a reszta to jest Układ z siecią agentów czyli polskim narodem Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: w Kaczystanie poza wszelkimi podejrzeniami 18.06.08, 18:01 macarthur napisał: > jest tylko elita w osobach Kaczyńscy,Macierewicz i Olszewski, > a reszta to jest Układ z siecią agentów czyli polskim narodem To jest uklad TKM! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_adamski Co ma piernik do wiatraka? 18.06.08, 18:05 Jak nie masz argumentów to milcz nie bełkocz Odpowiedz Link Zgłoś
zawrat2 Wałęsa: Uważajcie, bo wielu z was będzie "Bolkami 18.06.08, 17:48 Pan Kuryka załapał się na stanowisko prezesa IPN jak zwykły szmalcownik,pomówił konkurenta o współpracę z SB. Krakowscy szmalcownicy też donosilina niearyjskich sąsiadów do gestapo i zagarniali ich mienie. I taki szmalcownik,który za komuny siedział cicho bredzi bzdury na temat Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_adamski Bolek, skończ i wstydu oszczędź 18.06.08, 17:50 To, ze wyczyściłeś swoją kartotekę i nie ma kwitów z twoim podpisem nie znaczy, że nie da się precyzyjnie odtworzyć twojej działalności z lat 70tych. Lech Wałęsa potwierdził, że wypożyczał i przeglądał archiwalne dokumenty na swój temat, zaprzeczył jednak, jakoby miał cokolwiek z nich usunąć. Były prezydent odniósł się do tez książki Sławomira Cenckiewicza i Piotra Gontarczyka - Zorientowałem się, że w tych dokumentach jest parę na mój temat, zorientowałem się, że widać podróbę i szybko to kazałem sekretarkom zakleić, opieczętować i wszędzie, gdzie możliwe, napisałem "nie otwierać" - powiedział b. prezydent. Lech Wałęsa twierdzi, że ktoś nie usłuchał jego zalecenia i otworzył kopertę. -Zobaczył to samo, co ja i wyrzucił papiery, rzucając podejrzenie na mnie. A przecież naiwnym byłbym człowiekiem, gdybym coś wyrzucił, a wcześniej zapieczętował i podpisał - powiedział Wałęsa. Słabe? Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_silly_walks Bolek, skończ i wstydu oszczędź 18.06.08, 18:18 Kiedy jednak okazało się, że wśród polityków wskazanych przez ministra Macierewicza znajduje się również prezydent Lech Wałęsa, ten złożył w Sejmie wniosek o natychmiastowe odwołanie rządu premiera Olszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
premier_z_kaszub Bolek, skończ i wstydu oszczędź 18.06.08, 18:20 28 maja 1992 roku, z inicjatywy posła Janusza Korwin-Mikke, Sejm podjął uchwałę, by minister spraw wewnętrznych przedstawił informację, który z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był w przeszłości konfidentem Urzędu Bezpieczeństwa lub Służby Bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Wałęsa, kończ Waść, wstydu oszczędź! 18.06.08, 17:54 Wałęsa swoją bufonadą się kompromituje - mówi "Solidarność to JA"... Wije się w zeznaniach i sam sobie zaprzecza... Jest bardzo prawdopodobne że jednak był Bolkiem... A wynoszenie akt i niszczenie części własnej teczki to skandal którym powinna sie zająć prokuratura... Odpowiedz Link Zgłoś
hk_pl Re: Wałęsa, kończ Waść, wstydu oszczędź! 18.06.08, 18:04 instrukcje!prawdopodobnie 3 szt.w mikrofilmach zaszyte w obrazku Najświętszej Panienki na piersi prawej wieszanym pokaż im lechu-przywódco ostatni klasy robotniczej.To już jej zima... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek05 Zbrodnie nieistotne, bo pan Kurtyka &Co duperelami 18.06.08, 18:53 ...sie zajmuja. Kto strzelal do robotnikow na Wybrzezu w 70r? Nazwiska, prosze. A kto urzadzal "szpital" dla ludnosci pochodzenia niemieckiego w Aleksandrowie Kujawskim w 1945/46, "leczac" olowianymi "pigulkami", kto zapedzal tych ludzi do Wisly i cwiczyl sie w strzelaniu? A w Radziejowie kto Zydow wytlukl? Zbrodniami nie ma sie kto zajac, za to Bolkow i Lolkow wszedzie szukaja, choc z cala pewnoscia mozna stwierdzic, ze czego jak czego, ale zbrodni sie oni nie dopuscili. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Bolek martw sie o siebie.Kiedy zaplacisz podatek 18.06.08, 22:00 od $1 mln co dostales z Hollywood ? Minelo cos z 10 lat a ty nic ? Tak kochasz Polske i Matkie Boskie ? Odpowiedz Link Zgłoś