prober 28.06.08, 11:50 Specjalne atrakcje w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyza-only Kłopoty samolotu Centralwings 28.06.08, 11:53 Mi tam by się nawet podobało, przynajmniej byłoby widać co jest za oknami. Odpowiedz Link Zgłoś
lukka74 Czyzby kolejny klopot czarterowanego Centralwingsa 28.06.08, 11:57 My, miesiac temu, zamiast w Faro wyladowalismy w Lisbonie. Bo nie dolecielismy na czas do Faro, gdzie o polnocy zamyka sie lotnisko. Pierwsza informacje kiedy podstawia autokary otrzymalismy po ok. 6 godzinach. Pierwsz noc urlopu spedzilismy na lotnisku... Odpowiedz Link Zgłoś
19790222x Centralwings więcej wydaje na hotele niż paliwo 28.06.08, 12:42 :-) Rozumiem, że pokrywają to z jakiegoś ubezpieczenia, bo przecież to kupa kasy. Choćby ja, co z grupą 230 pasażerów nocowaliśmy w 4 gwiazdkowym hotelu w Weronie, a na drugi dzień w Sheratonie w Bolonii. Odpowiedz Link Zgłoś
p-a-w-e-l-7-7 Re: Centralwings więcej wydaje na hotele niż pali 28.06.08, 13:01 myślę, że oni finansują to z pieniędzy klientów którzy zapłacili za lot duże pieniądze po czym odwołali im lot i bezprawnie przetrzymują ich pieniądze. Dajmy na to mój przypadek, zapłaciłem za dwa bilety 800 zł po dwóch tygodniach odwołali mi lot i już półtora miesiąca czekam na zwrot MOICH pieniędzy. To jest możliwe tylko w Polsce i nikt tym się nie zainteresuje, a to bardzo częsta praktyka tej UPADAJĄCEJ firmy. NIE LATAJCIE Z NIMI, NIECH TO UPADNIE JAK NAJSZYBCIEJ I NIE OSZUKUJE KLIENTOW I DEZORGANIZUJE ICH PLANÓW. SKANDAL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anetkastef Re: Centralwings więcej wydaje na hotele niż pali 28.06.08, 15:51 Cześc! To ja z tej samej wycieczki do Bolonii. Wycieczka po hotelach spoko, ale gdybym nie podróżowała z małym dzieckiem. Nie wspominam miło powrotu z ta firmą i na pewno już z nimi nie polece. Odpowiedz Link Zgłoś
alphaone Re: Centralwings więcej wydaje na hotele niż pali 28.06.08, 16:02 to po cholere zabierasz dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
anetkastef Re: Centralwings więcej wydaje na hotele niż pali 28.06.08, 16:06 alphaone napisał: > to po cholere zabierasz dziecko? Po to żeby taki ktoś jak ty się pytał. Odpowiedz Link Zgłoś
stern67 Re: Centralwings więcej wydaje na hotele niż pali 28.06.08, 19:41 Przecież to była ironia Odpowiedz Link Zgłoś
welcometopoland Re: Po cholere zabierasz dziecko ?! 29.06.08, 10:37 To całkiem trafna uwaga. Dzieci do lat 7-8 i urlop to nieporozumienie. Człowiek wraca BARDZIEJ zmęczony niż przed a bulić za miejsce dzieciaka w hotelu trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid_galway Re: Po cholere zabierasz dziecko ?! 29.06.08, 15:10 czy jest jakies prawo zakazujace matce urolpu z dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś
part_of_the_game Kobiety z małym dzieckiem nosili w lektykach 30.06.08, 11:57 Na koszt Centralwings ofkors. Bo wiadomo, że jak ktoś leci z małym dzieckiem, to nie mają prawa zdarzać się żadne awarie. A jak już się zdarzą to taka pasażerka noszona jest w lektyce przez 4 murzynów. Co innego jak leci pospólstwo bez dzieci. Wtedy lata największy szrot i wtedy najczęściej zdarzają się burze i turbulencje. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 no i co sie stalo? 28.06.08, 12:55 Nie rozumiem calego zametu... Samolot wyladowal bezpiecznie i nikomu nic sie nie stalo. Jak dla mnie to pasazerowie powinni dziekowac liniom za dodatkowy wypad do Szwajcarii. Odpowiedz Link Zgłoś
p-a-w-e-l-7-7 Re: no i co sie stalo? 28.06.08, 13:07 czy Ty się zastanowiłeś nad tym co napisałeś. Ludzie mieli swoje plany, może inne połączenia, poza tym takie sytuacje to tylko stres, niepewność i zmęczenie. Uwierz mi to nic przyjemnego, wiem to z własnego doświadczenia, a z tego co widać to zdarza się tylko TEJ MARNEJ POLSKIEJ FIRMIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
julija_primic Re: no i co sie stalo? 29.06.08, 00:03 Zdarza się wszystkim, Gazeta pisze tylko o awariach i kłopotach Centralwings. Ja ich lubiłam i dopóki nie zlikwidowali połączenia z Dublinem to wolałam latać z nimi :) Odpowiedz Link Zgłoś
davemaster Kłopoty samolotu Centralwings 28.06.08, 13:09 Właśnie siedzimy w holu w Zurichu i wcale nie wygląda to tak różowo. Niektórzy siedzą tu od 8 rano... Hotel w sumie ok, ale nie wiemy, kiedy i czym polecimy dalej. Rzecznik niech sobie zapewnia, ale lądowanie awaryjne było, załoga spanikowana, ogólnie strach, że hej, szczególnie przy lądowaniu, jak kazali zdjąć buty i się darli "pozycja awaryjna". A światło nie zgasło, tylko pilot je zgsił na czas awaryjnego lądowania. Ogólnie samolot się zepsuł i nie wiemy właściwie dlaczego. Na lotnisku witały nas chyba wszystkie wozy pożarnicze z Zurichu, światła dawały więcej niż samo lotnisko :-). Widzieliście kiedyś, żeby samolot lądował awaryjnie "bo zgasło światło"? Oj panie rzecznik, chodź no pan tu do holu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
19790222x Re: Kłopoty samolotu Centralwings 28.06.08, 13:17 davemaster napisał: > Właśnie siedzimy w holu w Zurichu i wcale nie wygląda to tak różowo. > Niektórzy siedzą tu od 8 rano... Hotel w sumie ok, ale nie wiemy, > kiedy i czym polecimy dalej. Rzecznik niech sobie zapewnia, ale > lądowanie awaryjne było, załoga spanikowana, ogólnie strach, że hej, > szczególnie przy lądowaniu, jak kazali zdjąć buty i się > darli "pozycja awaryjna". A światło nie zgasło, tylko pilot je zgsił > na czas awaryjnego lądowania. Ogólnie samolot się zepsuł i nie wiemy > właściwie dlaczego. Na lotnisku witały nas chyba wszystkie wozy > pożarnicze z Zurichu, światła dawały więcej niż samo lotnisko :-). > Widzieliście kiedyś, żeby samolot lądował awaryjnie "bo zgasło > światło"? Oj panie rzecznik, chodź no pan tu do holu ;-) Rzecznik Kamil Wnuk to bajkopisarz. My we Włoszech nie mieliśmy ani pół informacji od Centralwings, doszło do tego, że pośrednikiem między nami a Centralwings został konsul RP. Wracając do rzecznika Centralwings, opowiadał głupoty o tym, że niby mogliśmy wrócić dzień wcześniej do kraju, tylko nie potrafiliśmy sie zorganizować. Bezczelny typ. O tych samolotach wiedział tylko on, bo pasażerów nikt nie raczył poinformować. Zresztą to czy były jakieś samoloty czy nie to też wszystko grubymi nićmi szyte. Ja też po danym fakcie moge opowiadać bzdury. Najgorsza właśnie ta niepewność. Nikt z tej firmy o niczym cie nie informuje. BOK nic nie wie i po chamsku odkłada słuchawkę. Gdyby była normalna komunikacja z nimi (CW) to moglibyśmy sobie pozwolić choćby na zwiedzenie Werony czy też Bolonii, ale zero informacji i byliśmy przykuci przez to w hotelach, oczywiście do czasu aż nas z nich nie wyrzucano i tak zwiedzaliśmy sobie, ale hotele-lotnisko-hotele-lotnisko-hotele-lotnisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kociarz_umyslu Re: Kłopoty samolotu Centralwings 29.06.08, 00:57 a czego sie spodziewasz? płacisz psie pieniądze to i psia obsługa, ale tanie miecho tylko psy jedza, a teraz siedzisz zapocony na jakimiś brudnym lotnisku , oj ludzie ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
rayan222 Najgorsze linie Europy co za pech 28.06.08, 14:03 Lecialem z lizbony . popsuta toaleta i drzwi wejsciowe do niej i kilka innych poraże..nie latajcie , tym Odpowiedz Link Zgłoś
w_u_j_e_k Kłopoty mogły dopiero być. 28.06.08, 14:06 Dobrze, że wylądował, bo po ciemku jeszcze jakieś głupie figle zaczęli by robić. Mógłby się o tym ksiądz proboszcz dowiedzieć, albo nawet sam tatko Rydzyk. Oj, byłby problem. Odpowiedz Link Zgłoś
rayan222 Likwidacja linii w październiku wiad. od wicepreze 28.06.08, 14:08 to juz pewne że liniA bedZI zlikwidowanA. oby jknjszybciej bo TRAGEDIA wisi na włosku. Samoloty bardzo awaryjne, mała flota nie sa w stanie obsłuzyc tych co wykupili bilety, SCIAGAJA KASE ABY JAKOS ODROBIC STRATY ALE CHCA TYLKO COS ODROBIC BO STRATY MAJA OGROMNE. W DODATKU JEDEN TYLKO PILOT MA ZDANY EGZAMIN NA PłYNNA ZNAJOMOŚC J. ANGIELSKIEGO. LUDZIE NIE LATAJCIE TYMI LINIAMI JAK CHCECIE ZYC Odpowiedz Link Zgłoś
hki Re: Likwidacja linii w październiku wiad. od wice 28.06.08, 14:47 Musze Cię zmartwić- LOT postanowil, iz Centralwings będzie dzialal dalej. Bardzo jestem ciekaw skąd masz informacje, iz tylko jeden pilot ma zdany egzamin z j.angielskiego...W Polsce zalogi maja czas na zdanie egzaminu do marca 2011, poza tym wiecej niz jeden maja juz odpowiednie papiery. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rrj Kłopoty samolotu Centralwings 28.06.08, 14:32 No lądowanie było awaryjne i dramatyczne według relacji znajomych, którzy byli w tym samolocie. Więc rzecznik niech nie pieprzy, że zgasło światło. Rano pasażerowie mieli odlecieć tym samym samolotem do Faro ale się zbuntowali bo podobno wcale nie został naprawiony. A w Faro całą dobę koczują na lotnisku ci, których samolot miał zabrać z Portugalii. Odpowiedz Link Zgłoś
spacerowicz82 Re: Kłopoty samolotu Centralwings 28.06.08, 16:32 > No lądowanie było awaryjne i dramatyczne według relacji znajomych, ladowanie bylo dramatyczne? To albo ten samolot nie mial odpowiednich zabezpieczen przed wyladowaniami (w co szczerze mowiac nie wierze), albo to nie uderzenie pioruna bylo powodem ladowania, a jakas powazniejsza usterka. a moze pasazerowie przesadzaja...? Odpowiedz Link Zgłoś
sateda "nawalił" moduł 28.06.08, 15:01 "w czasie lotu załoga myślała, że nawalił moduł odpowiedzialny za zasilanie w kabinie" Język artykulu bardzo cool neo-profeo. Odpowiedz Link Zgłoś
steinway Re: "nawalił" moduł 28.06.08, 20:10 Nawalić to się mógł co najwyżej pan rzecznik przed tym wywiadem. Sądze, że to prawdopodobne... Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek28 Re: "nawalił" moduł 02.07.08, 14:33 Heh, no rzeczywiście sobie pan redaktor pozwolił (pewnie przepisywał z notatek). W sumie pecha mają CW, jak nie strajk lotniska to piorun walnie :/ Dobrze że zapewniają posiłek i hotel dla pasażerów, inne linie często nawet tego nie robią... Odpowiedz Link Zgłoś
tekir Re: Kłopoty samolotu Centralwings 28.06.08, 15:14 o dżizu miałam nim wczoraj leciec :| mam nadzieje ze w następny piątek nie będzie takich atrakcji xD Odpowiedz Link Zgłoś
koloko2 Re: Kłopoty samolotu Centralwings 28.06.08, 16:03 Rany... ostatnio miałem podobną sytuację. Jechałem swoim autem, zatrzymałem się pod światłami przed samochodem przede mną. Nagle zauważyłem, że lewe światło mijania w moim aucie nie świeci! Nastąpiło przepalenie włókna świateł mijania w żarówce H4. Utrzymałem nerwy na wodzy i dojechałem bezpiecznie do miejsca docelowego. Nikomu nic się nie stało. Także zaden z postronnych kierowców nie ucierpiał. Odpowiedz Link Zgłoś
bastian_pl Kłopoty samolotu Centralwings 28.06.08, 17:04 19.06.2008 leciałem boeingiem 737 400 z Centralwings z Okęcia do Varny w Bułgarii (wczasy z biura Ecco Holiday). Samolot po pół godziny lotu zawrócił i awaryjnie lądował na Okęciu. Nie dalej jak miesiąc wcześniej inny samolot Centralwings też awaryjnie lądował na Okęciu. Ja nie wiem jaki złom lata w tej linii ale to już 3 awaryjne lądowanie samolotu Centralwings w ciągu ostatniego miesiąca. U nas również była awaria elektryki. Z tego co później tłumaczył pilot to padły systemy nawigacyjne. Ten sam samolot po 5 godzinnej naprawie zabrał nas do Varny. Co bulwersujące samolot nie miał po tym awaryjnym lądowaniu jakiegokolwiek przeglądu. Więcej już tą linią nie polecę gdyż za bardzo przypomina to rosyjską ruletkę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Piorun nie moze uderzyc w samolot 28.06.08, 18:02 chyba ze samolot stojacy na ziemi-uziemiony. Co za bzdury, mysla ze kmiotom kazda pie.. mozna wcisnac. A ognie swietego Elma to nie pioruny i nie sa grozne (no chyba ze dla zlomu z centralwing). Odpowiedz Link Zgłoś
daflippi Re: Piorun nie moze uderzyc w samolot 28.06.08, 20:20 Tak się składa, że w samolot może uderzyć piorun, a to za sprawą różnicy potencjałów, jaka powstaje na przykład wzdłuż kadłubu lecącego samolotu. Nie jest to takie uderzenie, jakie zapewne zniszczyłoby połowę samolotu, gdyby tylko był uziemiony, ale wystarczy do uszkodzenia elektroniki na pokładzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Jak pisalem, roznica ptencjalow 29.06.08, 02:55 jest na tyle mala by wywolac efeky optyczne a nie zeby uszkodzic samolot. Cyba ze jest to zlom z centaldeath lines. Odpowiedz Link Zgłoś
welcometopoland Re: Piorun moze uderzyc w samolot ! 29.06.08, 10:46 Pieprzysz że nie może i fantazjujesz ! Wracałem z Kanarów 10 lat temu i podczas lądowania techn. Zurichu - PO PALIWO - samolot LOTu (wtedy jeszcze nie było twora pt. Centralgó..) został trafiony w skrzydło (akurat miałem okno na skrzydło). Została czarna plama o śred. 30-50cm Było to ok. 1000m nad ziemią. W efekcie staliśmy wtedy 3h w Zurichu. Dziwne że inne linie (np. z Berlina) latają przez Paryż i nad Atlantykiem nadkładając drogi i "marnując" paliwo a cwaniaccy przewoźnicy lecą na skróty przez Alpy i Pireneje gdzie nie trudno o burze... Odpowiedz Link Zgłoś
nobull Kłopoty samolotu Centralwings 28.06.08, 18:50 NIE było żadnej chwili grozy ani przeżyc pasażerów ! Pioruny uderzaja rutynowo w samoloty codziennie, i nic sie nie staje! Każdy samolot jest przynajmniej raz w roku uderzony przez piorun! Samoloty nie sa uziemione i jest tylko efekt skórki! Gaśnie swiatło, samolot może bez powodu leciec dalej. Ci piloci to po prostu bardzo niedoswiadczona załoga, bo po takim uderzeniukontynuje sie lot bez zadnych sensacji. To właśnie zachowanie załogi było karygodne! Nic groźnego dla Boeinga, czego nie mogę powiedziec o Air Busie!! www.sciam.com/article.cfm?id=what-happens-when-lightni Odpowiedz Link Zgłoś
drzewo55 Kłopoty samolotu Centralwings 28.06.08, 19:13 Odradzam każdemu, kto chce się zdecydować na lot z firmą Centralwings. Korzystaliśmy z tych linii dwukrotnie z powodzeniem (wylot i powrót), lecz najwyrażniej do trzech razy sztuka - ostatnio, tydzień temu w piątek - 20.06.- po stawieniu się na lotnisku w Londynie dowiedzieliśmy się, że samolot nie odleci (nie podano powodu) i ze następny kurs do Warszawy z Centralwings jest za trzy dni, i jak chcemy lecieć wcześniej to możemy kupić sobie bilety u innego przewoźnika... My nie tyle, ze chcieliśmy, co musielismy wrócić wczesniej niż za trzy dni, więc nie obyło się bez kupna biletów... w firmie... LOT oczywiście. Dodatkowy nocleg w Londynie, dojazdy z bagażami (na bardziej odległe lotnisko), rezerwowanie biletów w kawiarence internetowej na lotnisku, nerwy. Nie polecam. To nie są fajne atrakcje w wakacje... A najdziwniejsze jest to, że jak mówili nam inni pasażerowie, to otrzymywali telefony z Centralwings dzień i dwa dni przed odlotem z potwierdzeniem, że ten lot się odbędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
telimena30 Airbus by spadł a poza tym to w Central są super 28.06.08, 21:10 przystojni piloci, naprawdę można z nimi pogawędzić i do kabiny zaproszą, ja wspominam miło loty z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
columbo_1975 Kłopoty samolotu Centralwings 28.06.08, 22:12 Jak mawial moj tata : 'jak sie nie ma miedzi to sie na dupie siedzi' Jezeli chcecie miec pewnosc, ze samolot odleci punktualnie lub w razie spoznienia bedzie skierowany priorytetowo na pas startowy lub w przypadku odwolania lotu chcecie miec prawo do bardzo szybkiej i sprawnej zmiany planu podrozy, to latajcie liniami regularnymi. Przeciez to wszystko jest opisane w warunkach umowy... Odpowiedz Link Zgłoś
p-a-w-e-l-7-7 Re: Kłopoty samolotu Centralwings 28.06.08, 23:54 czlowieku,to nie kwestia reguralnych czy innych lotów,to poprostu TO POLSKIE BADZIEWIE,ROBIA TAK BO WIEDZA,ŻE UJDZIE IM TO BEZKARNIE,TYLKO W POLSCE JEST MOZLIWE TAKIE TRAKTOWANIE KLIENTA I ŻADNA INSTYTUCJA SIĘ TYM NIE ZAJMIE,NIK ICH NIE PRZYWOLA DO PORZADKU. najgorsze jest to, że czasami latają tym BADZIEWIEM obcokrajowcy i na tej podstawie wyrabiają sobie opinię o tym kraju. w przeciągu ostatnich dwóch lat przemieszczałem sie samolotami ze 20 razy, czarterowymi i rozkładowymi/tanimi liniami i nigdy nikt nie odwoływał lotów, raz zdażyło się opóźnienie jednogodzinne. więc jakoś inny przewoźnicy mogą sobie dać radę tylko nie to POLSKIE BADZIEWIE. POWINNI IM ZABRONIĆ przewożenia ludzi co najwyżej ziemniaki na Kaukaz powinni wożić. Odpowiedz Link Zgłoś
julija_primic Re: Kłopoty samolotu Centralwings 29.06.08, 00:12 o WOW. Leciałeś 20 razy? Naprawdę? Aż 20? No. To super. Bo mnie z 4 segmentów, które będę leciała za 2tygodnie (żaden z nich nie jest z Centralem) przesunęli 2, jeden o 3,5h, a drugi o 1h i jakoś nie pluję jadem na forach. Jakoś nikt nie wspomina o tym, co uchodzi na sucho Ryanairowi i innym tanim liniom lotniczym. Opóźnienia mają wszyscy, tylko nie zawsze się robi z tego sensację. A z tanich linii lotniczych to Centralwings ma akurat najlepsze warunki i obsługę (uprzedzam pytania, nie pracuję dla nich, nie pracowałam i nie znam nikogo, kto pracował). Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Kłopoty samolotu Centralwings 29.06.08, 00:40 o WOW. Leciałeś 20 razy? Naprawdę? Aż 20? No. To super. Bo mnie z 4 segmentów, > które będę leciała za 2tygodnie (żaden z nich nie jest z Centralem) przesunęli > 2, jeden o 3,5h, a drugi o 1h i jakoś nie pluję jadem na forach oo WOW nie wiem co to sa segmenty ale przesuneli ci i cie POINFORMOWALI 2 tygodnie wczesniej a nie jest to sytuacja ze pojawiasz sie na lotnisku i sie dowiadujesz ze nastepny lot jest za 3 dni WIDZISZ ROZNICE ???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kociarz_umyslu Podobno jak zgasło to swiatło to z kabiny pilotów 29.06.08, 00:54 zgineły wszystkie metalowe, miedziane i aluminiowe czesci wyposazenia, buhehhe, nic dziwnego tymi liniami sama biedota lata to jak była okazja to biznesa chcieli ukrecic, tacy co to całę zycie mieszkają z dzieciakami w wielkiej płycie na 36 metrach , ale jak lecą do egiptu tp tylko po sezonie i cała klatka schodowa musi o tym wiedziec heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
mockturtle Chcesz o tym porozmawiać? 29.06.08, 00:59 To znajdź sobie, kociarzu umysłów, dobrego psychoterapeutę. Może wyleczy Cię z kompleksów. Tymczasem postaraj się powstrzymywać od wylewania jadu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
edytake1 Re: Podobno jak zgasło to swiatło to z kabiny pil 29.06.08, 03:05 normalnie jak u Kinga w langolierach:) Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Kłopoty samolotu Centralwings 29.06.08, 07:04 "dziennikarstwo"...-"siedze na tronie,mam zatwardzenie...-gasnie swiatlo"...a GW-ani mru,mru... Odpowiedz Link Zgłoś
rxdfghwe Kłopoty samolotu Centralwings 29.06.08, 10:01 Etniczny brukowiec Wyborcza regularnie zamieszcza negatywne inforamacje na temat LOTU. Takie negatywne informacje można znaleźć na temat każdej linii lotniczej, ale etniczny brukowiec Wyborcza postanowił publikować na temat właśnie LOTU. Ciekawe dlaczego? Gratuluje sumienności dziennikarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile Przygody pasażerów Centralwings przypominają 29.06.08, 11:56 historie latanie z Afryki. Samoloty leasingowane wymienia się co 10- 15 lat. Maszyny starsze niż 15 lat nadają się tylko na żyletki. LOT'owskie Boeingi 767 mają też już ponad 15 lat. Zastanówcie się zanim polecicie LOT'em do Nowego Jorku następnym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
morricone Kłopoty samolotu Centralwings 29.06.08, 12:25 Tydzień temu Centrlwings też miał kłopoty.. samolot z dużym opóźnieniem wyleciał z Krakowa przez co nie mógł lądować w Faro, które zamykane jest na noc. 4 godziny koczowania na lotnisku, później przejazd do Lizbony i w efekcie w Krakowie zamiast o 5 byliśmy o 11. Bardzo często zdarzają im się ostatnio te awarie, i różnego rodzaju opóźnienia, a i sam wygląd floty nie robi najlepszego wrażenia. A zarzut, że pasażerowie sami sobie wybierają takie atrakcje latając z Centralwings jest bezprzedmiotowy bo większość tych lotów to czartery których klienci biur podróży sami sobie nie wybierają. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid_galway Kłopoty samolotu Centralwings 29.06.08, 15:07 cytowaliscie pana ktory donosil czy sami taka poezje plodzicie? 'Wyładowanie nie było silne, w czasie lotu załoga myślała, że NAWALIL moduł odpowiedzialny za zasilanie w kabinie.' nawalil.... jou jou jou Odpowiedz Link Zgłoś
myszeq Re: Kłopoty samolotu Centralwings 02.07.08, 01:12 I znowu czepianie się bezpodstawne... Teraz ich winą jest już także trafienie piorunem w samolot? :D Bez przesady. Tym bardziej, że o pasażerów przynajmniej dobrze zadbali - to nie powinno być mowy o narzekaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrowska23 Re: Kłopoty samolotu Centralwings 04.07.08, 13:33 No dokładnie! Ludzie, takie rzeczy mogą przytrafić się każdej linii lotniczej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_ruczaj Kłopoty samolotu Centralwings 04.07.08, 13:16 Przygody turystom nie zazdroszczę, ale uważam, że Centralwings zachował się w porządku zapewniając pasażerom opiekę po wylądowaniu... Kto wie jak zareagowałyby inne linie?? Odpowiedz Link Zgłoś
el_poziomka Re: Kłopoty samolotu Centralwings 07.07.08, 15:57 W zeszłym tygodniu leciałem z narzeczoną Centralwings, bardzo miło wspominamy lot. Polecamy!! Odpowiedz Link Zgłoś
el_poziomka Re: Kłopoty samolotu Centralwings 07.07.08, 16:07 Myślę, że mogłyby być problemy... Słyszałam różne, mało pochlebiające opinie o zachowaniu przedstawicieli innych linii lotniczych w tego typu sytuacjach...Brawo dla Centrala! Odpowiedz Link Zgłoś
kikamarikamarikesz Re: Kłopoty samolotu Centralwings 07.07.08, 23:20 wiem jedno każda linia lotnicza ma awarie i to jest chyba normą tylko o jednych sie mówi glośno a o innych milczy. Ja też nie raz leciałem z nimi i problemów nie miałem Odpowiedz Link Zgłoś