champagne_fr Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar.. 04.07.08, 18:58 to ze instalacje AMERYKANSKIE beda zainstalowane w POLSCE automatycznie POLSKA ZWIEKSZA SWOJE BEZPIECZESTWO..... to nie jest takie proste i niektorzy mowiac nie wlasnie OSLABIAJA POLSKE PRZED ZABEZPIECENIEM BEZPIECZENSTWEM POLSKI PRZED ATAKALI mysle ze to nie nastapi ale kto wie WSZYSTKO JEST MOZLIWE W DZISIEJSZYCH CZASACH.... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec o głos francuskiego nieudacznika ;-) 04.07.08, 19:05 napiszesz nam o tym jak ci francuz ukradł bagietkę? Odpowiedz Link Zgłoś
langstan PiS siedzi na walizkach Udało się Polska sprzedana 04.07.08, 19:02 Pozostaje tylko pytanie. Kto da więcej Czy dawni zleceniodawcy z Moskwy. Czy biznesmeni z Ameryki. A zresztą jakie to ma znaczenie mówi PiS. Biznes jest biznes. PiS przehandluje Polske każdemu kto napełni ich kuferki. Jesteśmy jedni mówi stare porzekadło: Polska i Sowieci (w skrócie PiS) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Czy ktoś wierzy w pełną skuteczność tego systemu.. 04.07.08, 19:02 Miną dziesiątki lat zanim ten system będzie w stanie wyłapać pociski rakietowe budowane według dzisiejszych technologii. A przecież technologia budowy broni ofensywnej nie będzie stała w miejscu. Przykładem tego może być rosyjaka Rakieta "Topol" M1, która już obecnie potrafi "oszukać" amerykańskie systemy radiolokacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Kaczynscy, to patologiczni antypolacy ! 04.07.08, 19:07 dla własnej frajdy sprzedaliby Polskę za frajer! Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Brawo Tusk - JEŚLI to nie ściema! 04.07.08, 19:09 A ponieważ sadze, że to ściema i POPiS prze do "tarczy", dlatego z "brawo Tusk" na serio jeszcze poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar... 04.07.08, 19:12 Tusk ma rację. Kto twierdzi, że tarcza w Polsce zwiększy nasze bezpieczeństwo opowiada brednie. Niby w jaki sposób ma zwiększyć tego panowie z PiS nie wyjaśniają, tylko plotą że to "mity" jakoby miała je zmniejszyć. Jakiś specjalista twierdzi, że nikt już do nas z podobnymi projektami nie przyjdzie. No i dobrze, jeśli mamy brać co nam proponują i cieszyć się, że nas poklepują po ramieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kanapka-0 Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar... 04.07.08, 19:15 No cóż,widzę w tym ingerencję Moskwy i Brukseli.Takich sprzedajnych patałachów jak Tusk i Sikorski nie ma w żadnej innej partii.Oprócz SLD oczywiście.Wiedziałem że ten rząd nie zrobi nic dobrego dla Polski,ale nie przypuszczałem że będzie tak beznadziejny.Znowu decyzję podjął Kreml i Bruksela.Znowu działamy pod ich dyktando.Za rządów PIS sprawa tarczy byłaby dawno załatwiona.Byliby zadowoleni i Polacy i Amerykanie.Niestety,mamy rząd,który przegrał kolejny ważny interes Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 gamon0, jak uciekłes z Tworek? 04.07.08, 19:51 bi.gazeta.pl/im/8/3670/z3670488X.jpg z3670488X.jpg (Obrazek JPEG, 640x480 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
ryba_pi1a gamon0, jak uciekłes z Tworek? 04.07.08, 20:33 This page is intentionally left blank Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 19:36 kanapka, napisz no z czego Polacy by byli zadowoleni, bo nijak pojąć nie mogę. Chyba że pisząc Polska masz na myśli PiSuar, i tylko PiSuar, bo już mohery nie są w temacie, ociec nie mówili co myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar.. 04.07.08, 19:23 Gosiewski straszacy ruskimi jest zalosny. No, ale moherowy elektorat do czegos zobowiazuje :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
frank.west Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 21:36 To wszystkie kurduple przed dwa lata ciężko pracowały na to by teraz bać się ruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 19:24 PIS bez mydla wszedl by w d... amerykanow !! Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis Dzeki Premierowi za uratowanie Polski 04.07.08, 19:29 przed buszitzką zagladą. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: przed imperlializmem amerykańskim... :))) 04.07.08, 19:40 Nie, przed kwartalnym i rachunkami za "ochronę" Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis Re: przed imperlializmem amerykańskim... :))) 04.07.08, 19:41 ma siem rozumiec:)) Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar... 04.07.08, 19:39 Brawo Panie Premierze Tusk! Nie, to nie jest koniec. Negocjacje trwają, pomimo przeszkód wytaczanych przez Arcywodzusia, słodkimi ustami damy o przezwisku "Zeżryjcie mnie muchy". A tak zwane opinie wygłaszane przez ubezwłasnowolnionych przez Arcywodzusia, między innymi przez "męża stanu" zwanego Filipinką de Włoszczowa, albo inaczej "Jajakoprawnikiem", to nie są żadne opinie, tylko dowody lojalności dla Arcywodzusia. Panie Premierze Tusk tak trzymać. I uważać na 5-tą kolumnę! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Moherowy wykształciuszek.. 04.07.08, 19:42 Z porażającą znajomością języków obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar.. 04.07.08, 19:41 Polityka Prezydenta z PIS-u jest prosta być najsilniejszym,a jak nie to chociaż przyjacielem najsilniejszego.Świat jest bardziej pokręcony.Laikowi trudno zająć pryncypialne stanowisko,ale w stosunku do USA za bardzo merdamy ogonkiem.Wysłać trzeba wojska do Iraku,my od razu.Tylko kontrakty i śmietankę spiją inni.F-16 - kupujemy w ciemno i gdzie ten offset.Przyjacielem USA ok,ale nie największym merdaczem za jakiego uchodzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 19:49 Samoloty F16 kupił Komorowski (obecny marszałek Sejmu z PO), a w wyniku machlojek przepłacono ok. 100%. W wykradzionych przez służby Klicha dokumentach komisji weryfikacyjnej było gotowe doniesienie do prokuratury... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 19:54 Zgłoś to do odpowiednich służb. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 21:16 O tym mowil Macierewicz w programie 3 polskiego radia kilka dni temu. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_tusk_kupfer_kartell Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 20:36 Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Adam Michnik, aczkolwiek niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, którym się najbardziej brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o człowieka, o wolność, o demokrację, lansuje twardą antykościelną i antypolską opcję polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 Tusk taki twardy negocjator i nic nie uzyskał 04.07.08, 19:48 taki negocjator nazywa się ... palant ! Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 pw2221..zjawił sie forumowy głupek ... 04.07.08, 19:50 W SB byłeś chłopcem do "dupniaka"? Odpowiedz Link Zgłoś
lowca_jeleni1 Re: Tusk taki twardy negocjator i nic nie uzyskał 04.07.08, 19:51 pw2221 napisał: > taki negocjator nazywa się ... palant ! bo niechcial tej tarczy, to bylo jasne od wyborow na jesieni... a te "negocjacje" to tylko sciema by wyjsc z honorem z poprzednich pisowskich zobowiazan Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_klak Re: Tusk taki twardy negocjator i nic nie uzyskał 04.07.08, 20:32 Minister sprawiedliwości Zbigniew Ćwiąkalski zapowiedział, że resort sprawiedliwości będzie się domagał zwrotu kosztów naprawy obu uszkodzonych laptopów. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4903195.html Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Tusk uzyskał wszystko co chciał 04.07.08, 19:59 to Kaczyński wszystko stracił Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik_111 Tusk uzyskał wszystko co chciał 04.07.08, 20:38 [Adam Michnik] Podczas kampanii prezydenckiej 1990 żądał, bym ośmieszał Wałęsę, a Mazowieckiego chwalił. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
ministerprasident_tusk Tusk uzyskał wszystko co chciał 04.07.08, 20:39 kiedy Gazeta pozbędzie się garbu jakim od jakiegoś czasu jest dla niej Adam Michnik, trzymany już chyba tylko z litości... kataryna.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
beatlemarek Jesteś skończonym tłukiem pisomatole. 05.07.08, 05:02 Lepiej milcz i nie wypisuj głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Spasiba wam Donaldu-nasz czjeławjek w PO_lsze! 04.07.08, 19:52 Sława russkomu arużju! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Spasiba wam Donaldu-nasz czjeławjek w PO_lsze 04.07.08, 19:55 Gdzieś Ty się uczył rosyjskiego, powiedz a Ja Cię pomszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Spasiba wam Donaldu-nasz czjeławjek w PO_lsze 04.07.08, 20:15 Niezłe..:;)) Słownictwo ma bogate, ale nad akcentem rzeczywiście musi popracować. Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca_nie_jest_kretynem Re: Spasiba wam Donaldu-nasz czjeławjek w PO_lsze 04.07.08, 20:36 Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
uul Re: Spasiba wam Donaldu-nasz czjeławjek w PO_lsze 04.07.08, 20:38 Ministrowi Ziobro i jego podwładnym może grozić nawet do kilkunastu lat więzienia. Powodem jest przechowywanie i przenoszenie informacji niejawnych w komputerach bez specjalnych zabezpieczeń i bez zachowania zasad ujętych w ustawie. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4905150.html Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec proszę nie ubliżać Kaczyńskim 04.07.08, 19:58 panowie Kaczyńscy działający na zamówienie putinowskiego agenta ps.Rydzyk mogliby poczuć się urażeni że ktoś imputuje Tuskowi ich kompetencje Odpowiedz Link Zgłoś
flak88 Spasiba wam Donaldu-nasz czjeławjek w PO_lsze! 04.07.08, 20:40 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
rojek40 Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar... 04.07.08, 19:52 Brawo p. Premierze.Tak trzymac! Wystarczy nam Irak.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.gamon0 Wycofaliśmy się z Iraku na z góry upatrzone pozycj 04.07.08, 19:59 Wycofaliśmy się z Iraku na z góry upatrzone pozycje... a Afganistanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wacek233 Wycofaliśmy się z Iraku na z góry upatrzone pozycj 04.07.08, 20:37 [Adam Michnik] Podczas kampanii prezydenckiej 1990 żądał, bym ośmieszał Wałęsę, a Mazowieckiego chwalił. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
sikajacy_do_zupy_kelner Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar... 04.07.08, 20:36 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
led47 Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 20:49 Odpuść sobie...To nie jest tematem ...W ostateczności możesz napisać do GW. Odpowiedz Link Zgłoś
smutnybelg USA mysla ze Polska to tania dziwka!!!! 04.07.08, 19:58 I ze mozna ja przekupic za kazda ilosc zielonych!!!! Ciesze sie, ze nie bedziemy miec zadnych glowic w Polsce. Niech USA nie mysla, ze znow nas moga kupic na byle jakie propagandowe haselka!!!! Poprzez angazowanie sie w Iraku mielismy miec widoczne korzysci w formie umow z Irakiem itd. DO dzis nie zarobilismy ani dolara, a tylko stracilismy zolnierzy, ktorzy pozostawili zony i dzieci!!!! Nie mowiac o koszcie tej bzdurnej operacji. SLuzba zdrowia mialaby sie duzo lepiej, gdyby te pieniadze przeznaczyc dla niej!!!! Bardzo dobrze Panie Tusku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smutnybelg USA niech nie mysla, ze Polska to tania dziwka 04.07.08, 19:59 I ze mozna ja przekupic za kazda ilosc zielonych!!!! Ciesze sie, ze nie bedziemy miec zadnych glowic w Polsce. Niech USA nie mysla, ze znow nas moga kupic na byle jakie propagandowe haselka!!!! Poprzez angazowanie sie w Iraku mielismy miec widoczne korzysci w formie umow z Irakiem itd. DO dzis nie zarobilismy ani dolara, a tylko stracilismy zolnierzy, ktorzy pozostawili zony i dzieci!!!! Nie mowiac o koszcie tej bzdurnej operacji. SLuzba zdrowia mialaby sie duzo lepiej, gdyby te pieniadze przeznaczyc dla niej!!!! Bardzo dobrze Panie Tusku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Jestem Tuskiem wiec mam interesy ...ruskie :) 04.07.08, 20:10 To wszystko co można napisać o tym jak Tusk rozumie interesy polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Post scriptum... 04.07.08, 20:13 Pojęcie ,,obowiązek'' jest w PO niezrozumiałe więc napisałam o pojęciu bliskim ,,liberałom'' czyli....interesie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Post scriptum... 04.07.08, 20:19 amanasunta napisała: > Pojęcie ,,obowiązek'' jest w PO niezrozumiałe więc napisałam o pojęciu bliskim > ,,liberałom'' czyli....interesie. napisałaś, że nad "obowiązek" przedkładasz "interes". To jest co prawda nie zgodne z zasadą najpierw obowiązki a później przyjemnoości, ale niech mi tam dzisiaj mamy piątek... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Post scriptum... 04.07.08, 20:26 tw_wielgus napisał: > amanasunta napisała: > > > Pojęcie ,,obowiązek'' jest w PO niezrozumiałe więc napisałam o > pojęciu bliskim > > ,,liberałom'' czyli....interesie. Nie udawaj tw wielgus ,że nie wiesz kogo parafrazowałam.Nie ściemniaj. > napisałaś, że nad "obowiązek" przedkładasz "interes". > To jest co prawda nie zgodne z zasadą najpierw obowiązki a później > przyjemnoości, ale niech mi tam dzisiaj mamy piątek... > Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Post scriptum... 04.07.08, 20:32 "parafraza", jest zbyt trudnym wyrazem, przecież wiesz, że ja jestem prosty chłopak...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marruda.r Re: Post scriptum... 04.07.08, 20:37 Bez Maleszki Gazownia publikuje same nudy Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Post scriptum... 04.07.08, 20:45 marruda.r napisała: > Bez Maleszki Gazownia publikuje same nudy Pewnie poszedł do "Naszego Dziennika", bo dziennik nabrał wyrazistej SBeckiej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
el_presidente_tuks Re: Post scriptum... 04.07.08, 21:39 Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
ministerprasident_tusk Re: Post scriptum... 04.07.08, 20:33 Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar.. 04.07.08, 20:13 I tak oto wyszlo szydlo z worka -kryptobolszewicy znowu wykombinowali pretekst by nie wpuscic Amerykanow z tarcza do Polski i zadowolic Putina i innych kolesiow o bolszewickim rodowodzie.I oczywiscie znalazlo sie szerokie grono homo sovieticus (aka w wiekszosci wspolczesne mlode pokolenie "Polakow") z wystarczajaco dobrze wypranym "mozgiem" aby radosnie pochwalic kolejna zdrade stanu dokonana przez Tuska i jego klike. Biedni idioci- swoim belkotem realizuja na tym forum oczekiwania Michnikow i tym podobnych ktorzy wciaz doza do wykreowania w Polsce (zgodnie z dazeniami swoich towarzyszy z Unii Europejskiej ) nowej wersji socjalizmu z "ludzka twarza". Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: czterdziesty... 04.07.08, 20:19 czterdziestyiczwarty napisał: > I tak oto wyszlo szydlo z worka -kryptobolszewicy znowu > wykombinowali pretekst by nie wpuscic Amerykanow z tarcza do Polski > i zadowolic Putina i innych kolesiow o bolszewickim rodowodzie.I > oczywiscie znalazlo sie szerokie grono homo sovieticus (aka w > wiekszosci wspolczesne mlode pokolenie "Polakow") z wystarczajaco > dobrze wypranym "mozgiem" aby radosnie pochwalic kolejna zdrade > stanu dokonana przez Tuska i jego klike. Biedni idioci- swoim > belkotem realizuja na tym forum oczekiwania Michnikow i tym > podobnych ktorzy wciaz doza do wykreowania w Polsce (zgodnie z > dazeniami swoich towarzyszy z Unii Europejskiej ) nowej wersji > socjalizmu z "ludzka twarza". Zgadzam sie z Toba gdy nazywasz ich kryptobolszewikami, gdyz oni takimi sa. Osobiscie jestem przekonany, ze lepiej nam bedzie bez tarczy - takiego magnesu sprowadzajacego niepotrzebnie nieszczescie na nasze terytorium. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: czterdziesty... 04.07.08, 20:46 Mam wrazenie ,ze niestety reprezentujesz grupe Polakow o przekonaniach tchorzliwie zachowawczych. Tacy Polacy w 1980 roku bali sie wlaczac w dzialanie powstajacej "Solidarnosci" - bo przeciez mogly one "sprowadzic nieszczescie" na Polske. Gdyby wszyscy mysleli tak jak Ty ,to w Polsce nadal bylyby sowieckie garnizony ,a PZPR bylby "wiodaca sila narodu". Mam nieodparte wrazenie, ze swiadomosc polityczna obecnego mlodego pokolenia Polakow jest na poziomie emerytow z "Koziej Wolki" gdzie nigdy nie dotarly wiadomosci o zmianach na swiecie - ale moze takze zbyt zapatrzeni sa w "kase" i gotowi wszystko inne za troche kasy sprzedac- byle tylko za bardzo sie nie narazac. Na przeciwnym biegunie mamy "neadentarlczykow" z tzw "mlodziezy Wszechpolskiej" czy jak im tam i biedakow totalnie oglupionych przez "ojca" Rydzyka - hiene przebrana w sutanne ,ktora zeruje na ubogich ludziach w wieku emerytalnym , pozbawionych jakichkolwiek jasniejszych perpektyw. A w tym wszystkim miesz jeszcze pozbawiona jakichkolwiek podstawowych zasad moralnych tzw "klasa polityczna" ,ktorej przedstawiciele w wiekszosci przypadkow kieruja sie wlasna chciwoscia a nie checia sluzenia ojczyznie i narodowi. Odpowiedz Link Zgłoś
led47 Re: czterdziesty... 04.07.08, 20:54 4i4 - chyba już czas na emeryturę. Poza tym masz rację ale tylko co do zachowań mlodego pokolenia , ojca z Torunia i klasy politycznej Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: czterdziesty... 04.07.08, 21:03 Nie moge pojsc na emeryture bo gdy to zrobie to na tym forum nie bedzie juz zadnych przejawow myslenia - poza niedouczonymi trollami jak Ty ,ktorzy nie potrafia nawet dostrze roznicy miedzy 40i4 a 4i4. Odpowiedz Link Zgłoś
led47 Re: czterdziesty... 04.07.08, 21:11 Jeśli za myślenie uważasz swoje sztywne poglądy i nienawiść do wszystkich myślących inaczej to spadaj dziadku "40i4" z tego forum. Twoj czas się skończyl.. I nie nazywaj innych trollami bo sam to robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: czterdziesty... 04.07.08, 21:17 Nie ma we mnie nienawisci do ludzi myslacych ani tez tak bezmyslnych jak Ty.Swoimi slowami dowodzisz ,ze masz trudnosci z pojmowaniem calkiem nieskomplikowanych tresci.Coz,trudno Ci cos pojac gdyz zbyt dlugo siedziales na tej swojej samotnej szarej komorce. Odpowiedz Link Zgłoś
led47 Re: czterdziesty... 04.07.08, 21:26 Szkoda mi czasu na "dyskusję". Jesteś tępy jak mlotek Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: czterdziesty... 04.07.08, 21:41 Do dyskusji to trzeba dwoch - dla mnie to Ty nie jestes nawet cwierc. Twoje slownictwo swiadczy kim w istocie jestes - inwektywy ktorymi starasz sie mnie obrazic odnosza sie jedynie do Ciebie - kolejnego forumowicza z niewielkim rozumkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rece.ktore_lecza Re: czterdziesty... 04.07.08, 21:44 kiedy Gazeta pozbędzie się garbu jakim od jakiegoś czasu jest dla niej Adam Michnik, trzymany już chyba tylko z litości... kataryna.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
led47 Re: czterdziesty... 04.07.08, 22:06 A twoje slownictwo sprowadza sie do "jednej szarej komórki". Dalej jestes tępy.. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z_kaszub Re: czterdziesty... 04.07.08, 21:39 Minister sprawiedliwości Zbigniew Ćwiąkalski zapowiedział, że resort sprawiedliwości będzie się domagał zwrotu kosztów naprawy obu uszkodzonych laptopów. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4903195.html Odpowiedz Link Zgłoś
a-k.traper Re: czterdziesty... 04.07.08, 21:45 Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Adam Michnik, aczkolwiek niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, którym się najbardziej brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o człowieka, o wolność, o demokrację, lansuje twardą antykościelną i antypolską opcję polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 20:20 Jest lato, ciepło, zdejm moherek, wyjdż na zewnątrz, popatrz na świat, on nie jest taki jak go Rydzyk maluje, ludzie w większości są dobrzy ( nie liczę PiSdzielców), nie zrobią Tobie krzywdy. Uwierz jedynym homo sovieticus, na tym forum jesteś Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 20:23 Przepraszam, jest was dwóch Ty i wet znany komuch i jak to ujął pewien mądry gość Pan Profesor Pakulec, Zydoubek. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 20:27 Biedne ,uposledzone dziecko biegnij szybko do lekarza bo najwyrazniej odparzylas sobie swoja jedyna szara komorke .Moze za dlugo na niej siedzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
arabski_tomasz Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 20:38 Byli esbecy masowo składają podania o zatrudnienie w "Gazecie Wyborczej" ze względów humanitarnych. Konfidenci i ich oficerowie prowadzący chcą adiustować teksty, nie wychodząc z domu blog.rp.pl/rybinski/2008/06/29/moj-serwis-czyli-niezbednik-polaka/ Odpowiedz Link Zgłoś
orinal_del_oro Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 20:39 Ćwiąkalski zapewnia też, że to jeszcze nie koniec historii laptopa zniszczonego przez ministra Ziobrę wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4924793.html Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 20:49 A kto Tobie PiSdzielcu powiedział że Ja to kobieta, módl się abyś na swej drodze nie spotkał takiego upośledzonego dziecka, bo by Cię Rydzyk nie rozpoznał. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 21:22 Biedne uposledzone dziecko nie -potrawisz wypowiadac sie tylko inwektywami - to jest taki Twoj bezwarunkowy odruch - bo cierpisz na deficyt substancji szarej. Odpowiedz Link Zgłoś
mjr.maleszka Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 21:42 Ministrowi Ziobro i jego podwładnym może grozić nawet do kilkunastu lat więzienia. Powodem jest przechowywanie i przenoszenie informacji niejawnych w komputerach bez specjalnych zabezpieczeń i bez zachowania zasad ujętych w ustawie. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4905150.html Odpowiedz Link Zgłoś
gruss_aus_machu_picchu Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 21:21 A gdzie to jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
premier_nie_jest_kretynem Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 20:36 Odpowiem wymijająco. Może tak, a może nie. Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_pisuar Re: Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z t 04.07.08, 21:22 po ujawnieniu przez dawnych kolegów Maleszki jego agenturalnej przeszłości, w redakcji "Gazety Wyborczej" zapadły decyzje, że pozostanie on w pracy, że będzie nadal redaktorem i że nadal będzie publikował... Odpowiedz Link Zgłoś
mjr_maleszka Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar.. 04.07.08, 20:34 A gdzie to niby jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
arabski_tomasz Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar.. 04.07.08, 20:34 Właśnie dyskutowaliśmy tu w redakcji i zdecydowaliśmy, że "Gazeta" nie może ponosić ryzyka trzymania nieubezpieczonego korespondenta [...] Zaraz dostaniesz faksem zwolnienie. Widzisz, nie jesteśmy bezwzględnymi kapitalistami tylko humanitarnymi demokratami... Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 Tusk do malowania kominów dziadu borowy ! 04.07.08, 20:15 a nie do polityki! nie zyskał nic a w dodatku zepsuł stosunki z USA, to kompletny debil i polityczne ZERO !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Tusk do malowania kominów dziadu borowy ! 04.07.08, 20:22 Powiedzialbym wiecej - Tusk to zdrajca i platny agent kryptobolszewikow ,ktorzy teraz przezwali sie liberalami. Swoim postepowaniem dowiodl ze realizuje w wolnej jeszcze Polsce interesy Rosji.A jesli uda mu sie zostac prezydentem to pewnie wprowadzi Polske takze do Wspolnoty Niepodleglych Panstw i znowu Polska bedzie na smyczy Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
led47 Re: Tusk do malowania kominów dziadu borowy ! 04.07.08, 21:05 4i4 - naprawdę , nie unoś się bo za wcześnie odlecisz...Pomyśl trochę, pozbądź się nienawiści,rozejrzyj się dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Tusk do malowania kominów dziadu borowy ! 04.07.08, 21:34 Przyjacielu -mylisz pojecia .We mnie nie ma nienawisci - po prostu stwierdzam fakty. Nie angazuje sie w to emocjonalnie - to po prostu pewna forma wyrazenia refleksji na temat ostatnich posuniec polskich politowania godnych politykow. Odpowiedz Link Zgłoś
naruda.r Tusk do malowania kominów dziadu borowy ! 04.07.08, 20:39 Właśnie dyskutowaliśmy tu w redakcji i zdecydowaliśmy, że "Gazeta" nie może ponosić ryzyka trzymania nieubezpieczonego korespondenta [...] Zaraz dostaniesz faksem zwolnienie. Widzisz, nie jesteśmy bezwzględnymi kapitalistami tylko humanitarnymi demokratami... Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszek23 Pytanie?? 04.07.08, 20:17 Mam pytanie:?? Czy pan Donald Tusk byl pod wplywem narkotykow kiedy odrzucal oferte amerykanska? Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Tusk zawsze robi na przekor Kaczorom 04.07.08, 20:19 decyzje Tuska saoparte na prostej zasadzie. Robic na przekor Kaczorom. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Odpowiedź!! 04.07.08, 20:28 Nie. Mógłby być o to podejrzewany gdyby ich ofertę przyjął. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Pytanie?? 04.07.08, 20:30 Odpowiedz: on nie byl na narkotykach. Ten zdrajca wykonywal tylko zadanie powierzone mu przez kryptobolszewickich patronow (takze z Rosji). Odpowiedz Link Zgłoś
tuks_nie_jest_kretynem Re: Pytanie?? 04.07.08, 21:40 Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
eichenlaub_mit_schwerten Re: Pytanie?? 04.07.08, 21:20 A gdzie to niby jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 a czego oczekiwać od wnuka zołnierza Wehrmachtu?? 04.07.08, 20:35 Josef Tusk nie przysięgał bronić polskiej ziemi, lecz wierność do końca fuehrerowi! Odpowiedz Link Zgłoś
rece_ktore_lecza a czego oczekiwać od wnuka zołnierza Wehrmachtu?? 04.07.08, 20:37 kiedy Gazeta pozbędzie się garbu jakim od jakiegoś czasu jest dla niej Adam Michnik, trzymany już chyba tylko z litości... kataryna.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: a czego oczekiwać od wnuka zołnierza Wehrmach 04.07.08, 20:56 Ale gdy dziadek Gontarczyka był w SB to w porządku, wnuk nie odpowiada za czyny dziadka. W stosunku do Tuska to nie działa, prawda? Zal mi cię PiSgnięta babo. Odpowiedz Link Zgłoś
ryba_pi1a Re: a czego oczekiwać od wnuka zołnierza Wehrmach 04.07.08, 21:43 [Adam Michnik] Podczas kampanii prezydenckiej 1990 żądał, bym ośmieszał Wałęsę, a Mazowieckiego chwalił. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
el_presidente_tusk Re: a czego oczekiwać od wnuka zołnierza Wehrmach 04.07.08, 21:44 A gdzie to niby jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: a czego oczekiwać od wnuka zołnierza Wehrmach 05.07.08, 00:51 Nie nawidzę ludzi chamskich, bo jesli nie mają nic mądrego do powiedzenia, a chcąc błysnąć swą miernością, próbują obrażać i poniżać innych ludzi. Tak robisz i Ty - pociotku Stalina.... Odpowiedz Link Zgłoś
langston Przeciez to POszolomy bronia stalinowcow!!!!!!!!!! 05.07.08, 01:33 Przeciez to POszolomy bronia stalinowcow!!!!!!!!!! i ich emerytur na poziomie kilku tys zlotych!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowak.slawomir Re: 04.07.08, 20:35 [Adam Michnik] Podczas kampanii prezydenckiej 1990 żądał, bym ośmieszał Wałęsę, a Mazowieckiego chwalił. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda pisdziajski prezio gotowy jest zdradzic interesy P 04.07.08, 20:38 olski byle Bush pogladzil go po glowce i dal palec do potrzymania - brawo premierze Tusk - tak trzymac i nie przejmowac sie kaczym kwakaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: pisdziajski prezio gotowy jest zdradzic inter 04.07.08, 20:53 Biedny kretynie -to dzieki ludziom ktorzy myslei i postepowali jak tak Ty - Polska byla w sowieckiej niewoli do 1989 roku. Steskniles sie kryptobolszewiku za sowieckimi soldatami? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: pisdziajski prezio gotowy jest zdradzic inter 04.07.08, 21:00 Ty jakiś przygłup jesteś, gdzie Ty miałeś sowieckich soldatów, i sowiecką niewolę? Ty jesteś komuch który jątrzy, żeby nie było spokojnie. Żydoubek. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: pisdziajski prezio gotowy jest zdradzic inter 04.07.08, 21:13 Biedne dziecko nie dosc ,ze nie masz juz zadnych szarych komorek to jeszcze okazuje sie ze bylas niewidoma od urodzenia i nie bylas w stanie zapoznac sie chocby z minimalnym zrozumieniem z historia Polski ostatnich 60-ciu lat.Ale byc moze ty dopiero niedawno wyszlas z pieluch -tym bardziej tragiczne ,ze tak wczesnie zostalas odmozgowiona. Na prawde bardzo mi przykro z powodu Twojego kalectwa. Odpowiedz Link Zgłoś
led47 Re: pisdziajski prezio gotowy jest zdradzic inter 04.07.08, 21:24 Dziadziu, daj sobie spokoj. Historię rozpamiętuj w domu - podobno prawdą jest,że pamieta sie mlodość. Ale świat idzie naprzód. Ściąganie sobie na glowę amerykańskiej tarczy na eksterytorialnym kawałku Polski bez żadnych zabezpieczeń dla pozostalego terytorium kraju w imię "przyjźni" z odleglym o parę tys. km mocarstwem, ktore nota bene sprzedalo nas parokrotnie, dla mnie przynajmniej jest co najmniej nieodpowiedzialnością. Oczywiście masz prawo do innych poglądow, ale znasz chyba pojęcie "kindersztuba"?. ("Naprawdę" pisze się razem) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: pisdziajski prezio gotowy jest zdradzic inter 04.07.08, 21:25 Pan czan-dra odpowie debilowi Módl się do swego papy Rydzyka cobyś mnie nie spotkał na swej drodze, bo możesz się srodze zawieść. Gdybyś mnie chciał poszukać to szukaj na Kaszubach, jestem dość dużyn chłopcem 187cm wzrostu i 102kg wagi Odpowiedz Link Zgłoś
boruc_artur Re: pisdziajski prezio gotowy jest zdradzic inter 04.07.08, 21:45 Minister Ćwiąkalski ma dowód na niszczenie dokumentów przez ekipę Ziobry. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4924793.html Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: pisdziajski prezio gotowy jest zdradzic inter 04.07.08, 21:46 To tam jest ten osrodek dla dzieci specjalnej troski? Jesli w ogole zechce mi sie pomodlic to poprosze Boga zeby dal Ci troche rozumu w okolicach tych 187 cm nad gleba.Same miesnie nie wystarcza CI aby przezyc.Moze dobry Bog wyslucha. Odpowiedz Link Zgłoś
liszka_agnieszka Re: pisdziajski prezio gotowy jest zdradzic inter 04.07.08, 21:40 Ministrowi Ziobro i jego podwładnym może grozić nawet do kilkunastu lat więzienia. Powodem jest przechowywanie i przenoszenie informacji niejawnych w komputerach bez specjalnych zabezpieczeń i bez zachowania zasad ujętych w ustawie. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4905150.html Odpowiedz Link Zgłoś
j.pitera_c.zenona Re: pisdziajski prezio gotowy jest zdradzic inter 04.07.08, 21:45 Sukces polityki reform wymaga od Polaków sojuszu wszystkich sił reformatorskich, tych z "S" i tych z PZPR. W pozytywnym ułożeniu stosunków Polski i ZSRR skrzydło reformatorskie z PZPR, tacy ludzie jak gen. Wociech Jaruzelski, czy pierwszy sekretarz KC Mieczysław F.Rakowski mogą odegrać zasadniczą rolę A. Michnik 1989 Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_silly_walks Re: pisdziajski prezio gotowy jest zdradzic inter 04.07.08, 21:46 Właśnie dyskutowaliśmy tu w redakcji i zdecydowaliśmy, że "Gazeta" nie może ponosić ryzyka trzymania nieubezpieczonego korespondenta [...] Zaraz dostaniesz faksem zwolnienie. Widzisz, nie jesteśmy bezwzględnymi kapitalistami tylko humanitarnymi demokratami... Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_sil1y_walks Re: pisdziajski prezio gotowy jest zdradzic inter 04.07.08, 21:21 Bez Maleszki Gazownia publikuje same nudy Odpowiedz Link Zgłoś
spacki Re: pisdziajski prezio gotowy jest zdradzic inter 04.07.08, 21:35 Wierni czytelnicy domagają się powrotu red. Maleszki Odpowiedz Link Zgłoś
tv_maleszka Re: pisdziajski prezio gotowy jest zdradzic inter 04.07.08, 21:22 This page is intentionally left blank Odpowiedz Link Zgłoś
e_e_f pisdziajski prezio gotowy jest zdradzic interesy P 04.07.08, 21:39 Właśnie dyskutowaliśmy tu w redakcji i zdecydowaliśmy, że "Gazeta" nie może ponosić ryzyka trzymania nieubezpieczonego korespondenta [...] Zaraz dostaniesz faksem zwolnienie. Widzisz, nie jesteśmy bezwzględnymi kapitalistami tylko humanitarnymi demokratami... Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online wnuk dziadka 04.07.08, 20:41 na uslugach Berlina,oto leci kabarecik "LODZIARNIA" Rudy cudotworca Odpowiedz Link Zgłoś