torquemada-auto-da-fe Warszawka ultraproamerykańska w żałobie 04.07.08, 20:48 po decyzji Tuska. Brawo nareszcie odważny premier Polski z silnym kręgosłupem. Anglosasom nie można wierzyć i ufać przekonał się o tym najdobitniej Sikorski i wiadomo jak skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
totalizator Wlasciwie Polska jest juz w izolacji. Czas rozbior 04.07.08, 20:49 Wlasciwie Polska jest juz w izolacji. Czas rozbiorow zbliza sie. Serbia ograbiona z Kosowa i dostepu do morza klania sie. Odpowiedz Link Zgłoś
rece.ktore_lecza Wlasciwie Polska jest juz w izolacji. Czas rozbior 04.07.08, 21:46 Bez Maleszki Gazownia publikuje same nudy Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Naród musi decydować , a nie Kaczory nawiedzone .. 04.07.08, 20:49 To oczywiste, że nie można tej decyzji zosatwić nawiedzonym politykom. To naród ma zadecydować , kto go w przyszłosci będzie kopał po tyłku , za decyzje podjęte przez urzędników. Politycy PiS niech się pocałują nawzajem , a o polskich sprawach ma decydować naród. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Naród musi decydować , a nie Kaczory nawiedzo 04.07.08, 20:57 Biedna uposledzona niewiasto ,czyzbys utozsamiala tego zdrajce Tuska z polskim narodem? Jesli tak ,to juz moze lepiej z Twoim rosyjskim narodem. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Naród musi decydować , a nie Kaczory nawiedzo 04.07.08, 21:03 Aaa, zamilcz komuchu wredny. Tobie jad z mordy wylewa się bardziej niż Rydzykowcom. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Naród musi decydować , a nie Kaczory nawiedzo 04.07.08, 21:05 Biedne dfziecko ty juz nawet i pisac nie potrafisz. Wyglada na to ,ze ci juz ta ostatnia szara komorka padla z kretesem.A zatem wybaczam Ci bo przeciez nie wiesz co czynisz. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Naród musi decydować , a nie Kaczory nawiedzo 04.07.08, 21:08 Taa "dfziecko", Ty za to potrafisz komuchu. Poyeb komunistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Naród musi decydować , a nie Kaczory nawiedzo 04.07.08, 21:30 Biedne uposledzone umyslowo dziecko - wytrwale probujesz mnie obrazic i znowu uzywasz wyrazow ,ktorych znaczenia przeciez nie jestes w stanie zrozumiec .Gdzies tam cos zaslyszales i teraz powtarzasz ,a przeciez wiadomo ,ze wszelkie w zamysle obrazliwe terminy ktorych uzywasz odnosza sie tylko do osoby ktora je wypisuje.Biedne dziecko odpocznij przez chwile to moze znowu ta Twoja jedyna szara komorka zacznie pracowac . Odpowiedz Link Zgłoś
feldmarschall_von_tux Re: Naród musi decydować , a nie Kaczory nawiedzo 04.07.08, 21:35 Wierni czytelnicy domagają się powrotu red. Maleszki Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Naród musi decydować , a nie Kaczory nawiedzo 04.07.08, 21:36 Daj sobie spokój wesołkowaty dziadku,jesteś zbyt prymitywny na to aby kogoś obrazić, niech moher Tobie wygodnym będzie. BO. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z_sopotu Re: Naród musi decydować , a nie Kaczory nawiedzo 04.07.08, 21:41 [Adam Michnik] Podczas kampanii prezydenckiej 1990 żądał, bym ośmieszał Wałęsę, a Mazowieckiego chwalił. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Naród musi decydować , a nie Kaczory nawiedzo 04.07.08, 21:50 Biedne dziecko znowu uzywasz sloganow ktore przerastaja Twoje zdolnosci percepcji.Niestety fanatycy o wypranych mozgach tak juz maja. Odpowiedz Link Zgłoś
led47 Re: Naród musi decydować , a nie Kaczory nawiedzo 04.07.08, 21:33 Czan-dra daj temu "40i4" spokoj. On trolluje na polecenie Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Naród musi decydować , a nie Kaczory nawiedzo 04.07.08, 21:38 Masz rację, zapędziłem się, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
parch_w_gazecie Re: Naród musi decydować , a nie Kaczory nawiedzo 04.07.08, 21:46 Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
parch_w_gazecie Re: Naród musi decydować , a nie Kaczory nawiedzo 04.07.08, 21:41 po ujawnieniu przez dawnych kolegów Maleszki jego agenturalnej przeszłości, w redakcji "Gazety Wyborczej" zapadły decyzje, że pozostanie on w pracy, że będzie nadal redaktorem i że nadal będzie publikował... Odpowiedz Link Zgłoś
agent_abw Re: Naród musi decydować , a nie Kaczory nawiedzo 04.07.08, 21:43 A gdzie to niby jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
spacki Naród musi decydować , a nie Kaczory nawiedzone .. 04.07.08, 21:21 po ujawnieniu przez dawnych kolegów Maleszki jego agenturalnej przeszłości, w redakcji "Gazety Wyborczej" zapadły decyzje, że pozostanie on w pracy, że będzie nadal redaktorem i że nadal będzie publikował... Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_sil1y_walks Naród musi decydować , a nie Kaczory nawiedzone .. 04.07.08, 21:41 [Adam Michnik] Podczas kampanii prezydenckiej 1990 żądał, bym ośmieszał Wałęsę, a Mazowieckiego chwalił. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
ostekoz Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar... 04.07.08, 21:13 Myślę, że instalacja 'tarczy' w Polsce, to pierwszy cel dla uderzenia atomowego Odpowiedz Link Zgłoś
naruda.r Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar... 04.07.08, 21:40 A gdzie to niby jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk To nie była tarcza tylko system rakiet 04.07.08, 21:22 dlaczego mamy oddawać Amerykanom kilka hektarów Polski na własność i jeszcze płacić za wybudowanie tej bazy rakietowej? W Polsce nie ma porządnych dróg, a my będziemy budować bazę! Odpowiedz Link Zgłoś
szklo_kloakowe_w_tvn-ie Her_Tuske_Bez_Decyzji_Bo_Makrela_ Na_Urlopie__:)))) 04.07.08, 21:32 GWno kabluje: Her Tuske: Naszym celem jest realne zwiększenie bezpieczeństwa naszej ojczyzny. W tej kwestii nie osiągnęliśmy satysfakcjonującego rezultatu. Nie chciał odpowiadać na pytania dziennikarzy którą ojczynę ma na myśli ... .................................................................................................... Wszystko jest jasne ! Przełożona her Tuske - Angola Makrel jest na urlopie a w tak ważnej sprawie jak bezpieczeństwo ich ojczyzny sam Thuske nie może decydować ! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.peru Her_Tuske_Bez_Decyzji_Bo_Makrela_ Na_Urlopie__:)))) 04.07.08, 21:42 Byli esbecy masowo składają podania o zatrudnienie w "Gazecie Wyborczej" ze względów humanitarnych. Konfidenci i ich oficerowie prowadzący chcą adiustować teksty, nie wychodząc z domu blog.rp.pl/rybinski/2008/06/29/moj-serwis-czyli-niezbednik-polaka/ Odpowiedz Link Zgłoś
majdan_r Her_Tuske_Bez_Decyzji_Bo_Makrela_ Na_Urlopie__:)))) 04.07.08, 21:43 A gdzie to jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: To nie była tarcza tylko system rakiet 04.07.08, 22:16 Zgodnie z Twoim rozumowaniem - Polsce nie potrzebna jest armia bo jej utrzymanie jest przeciez kosztowne (trzeba armie uzbroic i zywic nawet w czasie pokoju)- a przeciez "nie mamy drog". Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 stop klatka ostatniego filmu--wilcze oczy Tuska:) 04.07.08, 21:30 wypisz wymaluj:) pasuje jak ulał, tylko ciut nadto wystraszony,że przejdzie do historii jako największy nieudacznik:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuter.noga.pl stop klatka ostatniego filmu--wilcze oczy Tuska:) 04.07.08, 21:40 Minister Ćwiąkalski ma dowód na niszczenie dokumentów przez ekipę Ziobry. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4924793.html Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy_pisuar stop klatka ostatniego filmu--wilcze oczy Tuska:) 04.07.08, 21:47 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Mięso armatnie nie chce iść na patelnię nuklearną! 04.07.08, 21:36 Mało tego w ogóle nie chce iść czwórkami do nieba!!! A gdzie ambicja i wiara w ide narodu wybranego przez boga do doświadczeń!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
spacki Mięso armatnie nie chce iść na patelnię nuklearną! 04.07.08, 21:45 Przecież ten dzisiejszy Michnik to totalitarysta. Demokratą jest ten, kto jest po mojej stronie. Kto się ze mną nie zgadza, jest faszystą i nie można mu podać ręki. A tylko Michnik wie na czym polega demokracja i tolerancja. On jest tutaj sędzią, alfą i omegą. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Mięso armatnie nie chce iść na patelnię nuklearną! 04.07.08, 21:54 Fajny szablon! Można w nim zmienić tylko nazwisko na inne, np kartofel lub każde inne. I powinno działać we wszystkie możliwe strony. spacki napisała: > Przecież ten dzisiejszy Michnik to totalitarysta. Demokratą jest ten, > kto jest po mojej stronie. Kto się ze mną nie zgadza, jest faszystą i > nie można mu podać ręki. A tylko Michnik wie na czym polega demokracja > i tolerancja. On jest tutaj sędzią, alfą i omegą. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Żądanie polskie oddania do dyspozycji baterii ... 04.07.08, 21:40 Żądanie polskie oddania nam do dyspozycji baterii przeciwrakiet PATRIOT stanowi akceptowalne minimum, jakie oczekiwać musieli od nas Amerykanie. Obrona plot i prakiet tak ważnych wyrzutni (Tarcza!) jest składnikiem standardowym i amerykański postulat rezygnacji z niego, uważać można za podyktowany chęcią rezygnacji z tzw. inwestycji (a więc i kosztów) towarzyszących - gdyż znajdują się na nieamerykańskim terytorium! Niby Amerykanie zastosowaliby odwet - gdyby wyrzutnie "Tarczy" zostały zaatakowane, tyle, że mleko już by było wylane, a cześć terytorium Polski z jego ludnością - zniszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Tusku chciał gratis urlop nad Wielkim Kanionem:))) 04.07.08, 21:41 ScheDyna daczę na Florydzie, a Michał Boni nowa tożsamość na Hawajach no i przegieli chłopaki:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
spawkalendarz Wszyscy wieszczą interes a musza dopłacić 04.07.08, 21:51 Kiedyś Amerykańskie Stowarzyszenie Spawalnicze zwróciło się do jednej firmy w Polsce o współpracę. Polacy aby wybadać ich intencje zaproponowali bezpłatne tłumaczenie na język polski ich dodatku naukowego. Po kilku miesiącach serwis www.aws.org który w cęści artykułow naukowych był bezpłatny stał s8ię niedostępny dla osób które nie kupują Welding Journal. Odpowiedz Link Zgłoś
meleshka "Panowie PO_liczmy głosy,czy Moskwa skrewi... 04.07.08, 21:53 bo Berlin raczej nie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------skrajna nieodpowiedzialnosc Tuska----------- 04.07.08, 21:55 Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: ------skrajna nieodpowiedzialnosc Tuska------ 04.07.08, 22:06 Nie stać cię nawet na cień komentarza. Jest to 300 ileś tam komentarz, pośpiech nie wskazany. Żenujący komentatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
trefar Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar... 04.07.08, 22:00 Kurski szuka teraz babci Tuska która była w KGB i chyba coś "znajdzie". Lepiej byłoby gdyby posłuchał co mówi były generał, bo trochę wiedzy przydałoby się temu fachowcowi z bożej łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
pit310 Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar... 04.07.08, 22:03 Dość podlizywania się amerykańskiej chałastrze .Brawo premier dumny jestem z niego.Niech sobie te rakiety w d.... wsadzą co my poligon jakiś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
meleshka pewnie,lepiej być ruską strefą wpływów 04.07.08, 22:10 bo jak Putian powie nie, to bedziesz się go słuchać, lewacki kmiocie! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: pewnie,lepiej być ruską strefą wpływów 04.07.08, 22:16 meleshka napisała: > bo jak Putian powie nie, to bedziesz się go słuchać, lewacki kmiocie! Ja lewacki kmiot (internowany przez PRL-lowskie władze)wiem jedno. Że jak Putin zdecyduje się na radykalne rozwiązanie to problemu Polszy nie budiet. A Putin o dalszych losach świata będzie rozmawiał z prezydentem USA a nie, nieistniejącej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: pewnie,lepiej być ruską strefą wpływów 04.07.08, 22:22 byle co jesz i byle co piszesz. Pewnie gadasz też byle co... Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: pewnie,lepiej być ruską strefą wpływów 04.07.08, 22:33 leszekes napisał: > byle co jesz i byle co piszesz. Pewnie gadasz też byle co... > Współczuję. Twoje merytoryczne wypowiedzi mnie przekonały. Twoje argumenty są przygniatające. Chyba się już nie podniosę pod wpływem twej logiki. Zmieniam menu!! Przechodzę na pieczyste.!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne nie powtarzaj za Gosiewska pokraka, to juz nudne 04.07.08, 22:54 kozaczek3 napisał: > leszekes napisał: > > > byle co jesz i byle co piszesz. Pewnie gadasz też byle co... > > Współczuję. > Twoje merytoryczne wypowiedzi mnie przekonały. > Twoje argumenty są przygniatające. > Chyba się już nie podniosę pod wpływem twej logiki. > Zmieniam menu!! > Przechodzę na pieczyste.!! > Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes a najlepiej nie być męskim moherkiem... 04.07.08, 22:20 ...i nie ku...ć się na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: a najlepiej nie być męskim moherkiem... 04.07.08, 22:26 leszekes napisał: > ...i nie ku...ć się na tym forum. Wybacz ale, nie wiem co to jest "ku...ć."Chyba rzeczywiście jestem moher bo nie łapię. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Niech jankesi dadzą nam spokój z tymi rakietami... 04.07.08, 22:15 ...i tarczami. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Niech jankesi dadzą nam spokój z tymi rakieta 04.07.08, 22:19 Tak,tak. A najlepiej przylaczyc Polske do Wspolnoty Niepodleglych Panstw.Czy o to Ci chodzi sprzedajny kryptobolszewiku? Odpowiedz Link Zgłoś
szklo_kloakowe_w_tvn-ie Her_Tuske_Bez_Decyzji_Bo_Makrela_ Ma_Urlop__:)))))) 04.07.08, 22:24 GWno kabluje: Her Tuske: Naszym celem jest realne zwiększenie bezpieczeństwa naszej ojczyzny. W tej kwestii nie osiągnęliśmy satysfakcjonującego rezultatu. Nie chciał odpowiadać na pytania dziennikarzy którą ojczyznę ma na myśli ... .................................................................................................... Wszystko jest jasne ! Przełożona her Tuske - Angola Makrel jest na urlopie a w tak ważnej sprawie jak bezpieczeństwo ich ojczyzny sam Thuske nie może decydować ! :)))))))) ------------------------------------------------------------------ HER TUSK MUSI UDUPIĆ TARCZĘ !!! W PRZECIWNYM RAZIE, CENTRALA W GEJRLINIE NIE WYSTAWI GO DO KANDYDOWANIA NA PREZIA :))) NO I STRACI POPARCIE ŻYDO-KOMUCHO-SZWABSKICH ŁŻE-MEDIÓW A TAKŻE UBEKISTAŃSKICH ŁŻE-SONDAŻY :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne nieuku prymitywny jestes po prostu zalosny!!! 04.07.08, 22:48 szklo_kloakowe_w_tvn-ie napisał: > GWno kabluje: > > Her Tuske: > Naszym celem jest realne zwiększenie bezpieczeństwa naszej ojczyzny. > W tej kwestii nie osiągnęliśmy satysfakcjonującego rezultatu. > > Nie chciał odpowiadać na pytania dziennikarzy którą ojczyznę ma na myśli ... > ................................................................... ............ > ..................... > > Wszystko jest jasne ! > > Przełożona her Tuske - Angola Makrel jest na urlopie > > a w tak ważnej sprawie jak bezpieczeństwo ich ojczyzny > > sam Thuske nie może decydować ! :)))))))) > > ------------------------------------------------------------------ > HER TUSK MUSI UDUPIĆ TARCZĘ !!! > W PRZECIWNYM RAZIE, CENTRALA W GEJRLINIE > NIE WYSTAWI GO DO KANDYDOWANIA NA PREZIA :))) > > NO I STRACI POPARCIE > ŻYDO-KOMUCHO-SZWABSKICH ŁŻE-MEDIÓW > A TAKŻE UBEKISTAŃSKICH ŁŻE-SONDAŻY :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: nieuku prymitywny jestes po prostu zalosny!!! 04.07.08, 22:55 Księża cię poprą.!! I będą namawiać do obrony tejże ojczyzny, za wszelką cenę. Za wszelką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: nieuku prymitywny jestes po prostu zalosny!!! 05.07.08, 00:15 wyzwiska świadcza o słabości argumentów. Mogę tylko współczuć, ponieważ nie jestem lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar... 04.07.08, 22:18 Lewicki to nie amerykanista, tylko zakamuflowany "pisior" i "kaczysta"! Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Yankee, go home! 04.07.08, 22:26 Dosyć mamy przjemności w Iraku i Afganistanie. Za złom w postaci przestarzałej wersji F-16 - też serdecznie dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Yankee, go home!Brawo Premierze TUSK!!!!! 04.07.08, 22:51 Premier TUSK stanął na wysokości zadania i przyjął stanowisko społeczeństwa, które już w prawie 70% odrzuca pomysł tarczy na naszym terytorium, nie uznając go za korzystny, z punktu widzenia naszego bezpieczeństwa. Pożyteczni idioci, zwolennicy tarczy(PiSmatoly) uważają, że sama instalacja i 1200 amerykańskich żołnierzy w ochronie i obsłudze tarczy zwiększa to bezpieczeństwo - tylko, że nie piszą, czym i jak będą je chronili… jeżeli już, to zapewne karabinkami M16… Odpowiedz Link Zgłoś
truethompson Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar.. 04.07.08, 23:10 Amerykanie do Ameryki. Rece precz od nas, Tusk ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne znalezione na ONET.pl 04.07.08, 23:43 jarosław kaczyński, bohater narodowy, prawdziwy polak, patryjota, nieustraszony niczym kamikadze zwalczacz komuny, zakamuflowany niczym bielinek kapustnik w postaci larwy wieloletni konspirator, znienawidzony wróg PRL z dwoma kartkami w eSBeckiej teczce (jedna fałszywa), żyjący w celibacie z mamą kawaler bez prawa jazdy ale z kotem, odstawiony na sygnale służbowym samochodem do domu przez SB po kategorycznej odmowie podpisania lojalki, przysięgacz zawsze i na wszystko że wałęsa to bolek, niezawodny wypatrywacz wilczych oczu za pomocą swoich kartoflanych niczym czipsy patrzałek, bezzębny przegryzacz kajdan niewoli sowieckiej, wychwalacz idei leninowskiej w swojej pracy doktorskiej, brawurowy interpretator hymnu narodowego, szkoleniowiec swojego brata prezydenta w zakresie trzymania szalika od prawej do lewej (co nieomal spowodowało nieodwracalne zmiany na mapie europy = AKSLOP), niestrudzony pielgrzym na kolanach do stóp ojca rydzyka w częstochowie, z dumą pamiętający o przełomowych momentach historii Polski takich jak 15 lecie radia maryja, zaszczytny koalicjant leppera, giertycha, łyżwińskiego, bestrego, wielbiciel i znawca kobiecego piękna w osobach fotygi, sobeckiej i szczypińskiej, internowany we własnym domu na żoliborzu w urągających ludzkiej godności warunkach, a w szczegółnie niebezpiecznych sytuacjach dodatkowo ukrywający się pod maminą spódnicą, najwierniejszy towarzysz broni antoniego macierewicza - razem nie cofną się przed żadną kalumnią. najzdolniejszy uczeń retoryki gomułki pod nadzorem ojca wuml- owskiego wykładowcy, nigdy nie uronił ani słowa z nauki JP2, niech żyje towarzysz jarosław Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Piszesz na portalu gdzie jes cenzura prewencyjna?? 05.07.08, 00:45 Zadziwiasz mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
langston czemu folksdojcz wybrak akurat Swieto Niepodleglos 05.07.08, 00:23 czemu ten folksdojcz wybrak akurat najwieksze amrykanski swieto panstwowe by to ogloscic? TO PO PROSTU SKRAJNA PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
langston Kaczor nagral Sikorskiego!!! Brawo!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.08, 00:42 Kaczor nagral Sikorskiego!!! Brawo!!!!!!!!!!!!!!!! www.rp.pl/artykul/158403.html zlapal kozak tatarzyna a tatarzyn za leb trzyma!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: nie chcę tarczy, chcę elektrowni jądrowej 05.07.08, 01:59 Ja też wolę jajecznice smażoną na patelni która jest podgrzewana z elektrowni atomowej np z Litewskiej. Natomiast jestem przeciwny tej samej jajecznicy ogólnonarodowej proponowanej przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar... 05.07.08, 01:31 Nie znajduję wręcz słów odrazy do tej pisuarowej kanalii z czerwonym nosem Karskiego ! Ten były działacz PFRON stroi sie teraz w piórka antymoskiewskiego herolda ! Co za obrzydliwe indywiduum ! Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Wszyscy wieszczą koniec negocjacji: jedni z tar.. 05.07.08, 02:07 A ja myslę że jeżeli temat tarczy w Polsce padnie to wyjdzie nam to tylko na zdrowie. Po pierwsze taka tarcza to w razie jakiegoś konfliktu obiekt nr 1 do zniszczenia. Na grzyba mają nam na łeb lecieć jakiekolwiek pociski. Po drugie ten nieszczęsny fetysz PiS- uarów czyli ciągła chęć dokopywania ruskim, w sytuacji kiedy od tychże ruskich plynie do nas strumień ropy i gazu też wydaje się być mało rozsądny. Ogarnięci mania wielkości chyba nie zauwazają że Polska dla Rosji to kraj o marginalnym znaczeniu który na dobrą sprawę Rosjanie mogli by zmieść lekkim chuchnięciem. Z resztą wcale mnie nie dziwi np fakt że Rosjanie z Niemcami budują sobie rurę. PiS ma fetysz a reszta polityków panicznie boji się posądzenia o jakiekolwiek sprzyjanie Rosjanom. Ruskie mają w nosie kraj który wiecznie ma życzenie im podskakiwać. Nawet przy okazji tej nieszczęsnej taczy PiS coś bredzi o robieniu dobrze Rosjanom. Stuknęli by się w głowę! Najpierw trzeba zrobić dobrze sobie! A że przy okazji komuś innemu?? Efekt uboczny. Amerykanie nie chcą spełnić naszych postulatów to nie będą mieli u nas instalacji. Proste chyba. Odpowiedz Link Zgłoś