funny5 09.07.08, 15:55 Fotyga cos zrobila.Ale pracowita Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
junkier Wybor Tuska bylby katastrofa dla Polski, lawirant 09.07.08, 16:02 Wybor Tuska bylby katastrofa dla Polski, mowie to z cala odpowiedzialnoscia chociaz w 2005 r. mu uwierzylem. Prosze zauwazyc jakim lawirantem i plastelinowcem jest ten facet, mamil wszystkich swoim rzekomym "eurosceptycyzmem" i "przywiazaniem do Nicei" dzis malo jajka nie zniesie zeby sprzedac Polske i namowic Prezydenta Kaczynskiego do zdradzeickiego podpisania Lizbony, bo tak mu mocodawcy z Berlina, Brukseli i Telawiwu kaza. W Rzeczpospolitej znakomity publicysta M. Magierowski wyswietlil droge lawirowania Tuska i zaprzeczenie temu, co sam glosil i obiecal. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wybor Tuska bylby katastrofa dla Polski, lawi 09.07.08, 16:07 Zeby nie byc goloslownym, oto jak Tusk lawiruje: www.rp.pl/artykul/157437.html Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Gdy Włolska upadnie, Polska odetchnie... 09.07.08, 16:51 ...jeszcze tylko 2,5 roku tego ujadania Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Gdy Włolska upadnie, Polska odetchnie... 09.07.08, 18:26 Ch.w.d (wielki jak syberyjska sosna) piss-preziowi. Wyplenic piss-gnidy raz i na zawsze!!!! What-ever, who-ever, when-ever, where-ever and finally how-ever: and all this in the middle of nowhere called Poland!!! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Nie ważcie się nie kochać "Naszego Słonka-Donka"! 09.07.08, 18:50 Naszego Najodważniejszego Wodza, Naszą Dozgonną Miłość, Naszego Duchowego Ojczulka, Naszą Kukiełkę (Pacynkę)... Palcem POruszaną Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------ale kompromitacja PO-krak------------------- 09.07.08, 19:07 buhahaha - instrukcje dostaja glaby, zeby wiedzialy jak atakowac Prezydenta ale wpadka buhaHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll prezydent sam się zohydza, i to jest głupie 09.07.08, 22:20 przeczytałem na stronie dziennika te "instrukcje" i wyglądają raczej na ubarwiony paroma przymiotnikami zbiór faktów, niestety na przykład: " Swoimi niesprawiedliwymi osądami (na temat Wałęsy - przyp. red.) L. Kaczyński po raz kolejny udowodnił, że jest prezydentem jednej partii. Takie zachowanie nie przystoi człowiekowi, który posługuje się tytułem profesora prawa. Prezydentura L. Kaczyńskiego nie przynosi Polsce żadnych korzyści, lecz tylko wstyd i upokorzenie. " sad but true Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Re: ------ale kompromitacja PO-krak-------------- 09.07.08, 22:22 hrabia-monte-christo napisał: > buhahaha - instrukcje dostaja glaby, zeby wiedzialy jak atakowac Prezydenta > > ale wpadka buhaHAHAHA - niedawno czytalem o instrukcjach przez komórke wysylanych do PISdowcow co maja gadac w TV a teraz to jest tylko zemsta na PO poprzez atak Klonów Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Nie ważcie się nie kochać "Naszego Słonka-Don 09.07.08, 21:56 Tales, tles czy jak ci tam. Jesteś takim kretynem, że nawet nie podejrzewasz, że wasze szczekanie tutaj odtrasza normalnych od tej totalitarnej pisbolszewickiej partii. Oby tak dalej:). realista1000 napisała: > Naszego Najodważniejszego Wodza, > Naszą Dozgonną Miłość, Naszego Duchowego Ojczulka, > Naszą Kukiełkę (Pacynkę)... Palcem POruszaną > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Re: Nie ważcie się nie kochać "Naszego Słonka-Don 09.07.08, 22:19 realista1000 napisała: > Naszego Najodważniejszego Wodza krasnala, > Naszą Dozgonną Miłość, Naszego Duchowego Ojczulka,Jedynego Sprawiedliwego > Naszą Kukiełkę (Pacynkę)... Palcem PISdoloną Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_donek Re: Gdy Włolska upadnie, Polska odetchnie... 09.07.08, 19:12 fju fju rufju Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Gdy Włolska upadnie, Polska odetchnie... 09.07.08, 18:34 iedsupo napisał: > ...jeszcze tylko 2,5 roku tego ujadania ******************** a może będą wcześniejsze ... Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo być może - z powodu "złego stanu zdrowia" 09.07.08, 19:26 czytaj permanentnej dyspepsji płatów czołowych, czyli - mówiąc po ludzku - z powodu przechlania Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Instrukcje dla PiS to robienie Wolski... 09.07.08, 16:53 Gamonie wehrmacht po Procesie Norymberskim pisze się z małej litery. Jak się z tego wytłumaczycie "spieprzaj dziadu" lub może ta małpa w czerwonym? Może trzeba kartofle przepraszać? www.youtube.com/watch?v=o5umE1t08ek www.youtube.com/watch?v=cxfkJzJYbKc&feature=related Poszła mucha po firance. Poszła z pająkiem na tańce. Mucha co bzyka swój chlewik. Pająk zajadły bolszewik. Mucha co obsr-ać poleci. Pająk co trzyma swych w sieci. Zostawiał muchę w spokoju. Więcej, zapewniał jej gnoju. Mucha obsrywa okropnie, Zamienia w gó-wno co dotknie. Więc coraz więcej much leci. Nadwyżki trafią do sieci. CeBeA i prokuratura pająka to klawiatura. Czujniki ma u swej sieci. Odbiera co kaczka zleci. Taki to łańcuch troficzny trzyma stan idylliczny. Pająk od muchy i bąka. Kaczka co zjada pająka. Upasł się pająk u kaczki, że ma lektykę i taczki. Glejt żarłoczności przeżycia, aż do pewnego przytycia. Łapie więc chude muchy, ostrzega te pasibrzuchy. Najbardziej tę co wciąż bzyka, czyli dyrojca Rydyka. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo po co wozić drewno do lasu? 09.07.08, 16:57 po co zohydzać prezydęta mamrota? Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: po co wozić drewno do lasu? 09.07.08, 18:28 Zdaje sie, ze panowie z PiS wreszcie zorientowali sie, ze ich prezydent to totalna kompromitacja. Pamietacie jak po przegranych wyborach tow. Jaroslaw oglaszal wszedzie, ze ich przegrana i tak jest wygrana bo mieli wieksze poparcie niz wtedy gdy udalo im sie dopasc do rzadowych stolkow, a przegrali nie dlatego, ze byli slabsi niz PO, lecz z powodu nieprzyjaznych im mediow. Teraz stosuja podobna zagrywke. Wiedza, ze prezydent jest marny, ze nie nadaje sie na to stanowisko. Widza jak sie co chwile na czyms wyklada i ze ani media ani spolecznstwo go nie lubia. To co dzieje sie teraz to zwykla proba odwrocenia uwagi od tego wszystkiego. To PO winna tego, ze prezydent nie jest lubiany. To PO 'zochydza' prezydenta w oczach swiata. PiS upada coraz nizej. Jak Lechu przegra nastepne wybory prezydenckie (a przegra je z pewnoscia) znowu beda mowic, ze przegral bo PO go szkalowala i media to podejmowaly. Hehehehe. Taki swietny fachowiec i takie swinstwa mu robia - wytykaja bledy. Nieslychane. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: po co wozić drewno do lasu? 09.07.08, 19:31 zetorg napisał: > Hehehehe. Taki swietny fachowiec i takie swinstwa mu robia - > wytykaja bledy. Nieslychane. Niestety, od czasu kiedy nad prokuraturą przestał się roztaczać subtelny zapach PiSuaru, coraz więcej ludzi zaczyna otwarcie mówić o tym, jak słabym i niekompetentnym prezydentem jest Lech Naburmuszonozor Kaczyński. Zi0br0 by tych wszystkich krytykantów powsadzał do aresztu, niestety, niedługo sam znajdzie się w areszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
z_b2 Re: po co wozić drewno do lasu? 09.07.08, 22:42 iedsupo napisał: > zetorg napisał: > > > Hehehehe. Taki swietny fachowiec i takie swinstwa mu robia - > > wytykaja bledy. Nieslychane. > > Niestety, od czasu kiedy nad prokuraturą przestał się roztaczać subtelny zapach > PiSuaru, coraz więcej ludzi zaczyna otwarcie mówić o tym, jak słabym i > niekompetentnym prezydentem jest Lech Naburmuszonozor Kaczyński. Zi0br0 by tych > wszystkich krytykantów powsadzał do aresztu, niestety, niedługo sam znajdzie si > ę > w areszcie. Koleś, dlaczego twój nick kojarzy mi się z liżędupę? Komu ty ten odbyt liżesz? Wielkiemu bratu? Obecnie nad prokuraturą roznosi się słodki zapach POmyj i rozkładających się resztek WSIowych czerwonych buraków. Niestety, ale niekorzystną wiadomością dla ciebie jest fakt, że coraz więcej ludzi widzi niekompetencje (liczba mnoga) tego pożalsięboże nierządu kaczora donalda. Panie puemierze, czy wie pan ile kosztuje kiloguam jabuek? Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: po co wozić drewno do lasu? 09.07.08, 23:48 z_b2 napisała: > Koleś, dlaczego twój nick kojarzy mi się z liżędupę? No cóż, to proste - kojarzy ci się to, w czym masz największe doświadczenie. Ja rozumiem, że przeżywasz teraz stresujący okres, bo twego ukochanego Zbynia wzięli na poważnie w obroty, a i prezydęt mamrot ostro obrywa, gdy tylko się wychyli z barłogu. Na karb tych napięć można by w zasadzie złożyć całą twoją niefortunną wypowiedź, ale jeden szczegół wymaga poprawy od zaraz, żeby ci się źle nie zapamiętało: coraz więcej ludzi widzi niekompetencję (l. poj. bo jest to cecha występująca u pana prezydęta w sposób ciągły) tego ogrodowego krasnala, który udaje głowę naszego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
z_b2 Re: Instrukcje dla PiS to robienie Wolski... 09.07.08, 22:22 Łysy, a ty cały czas pijesz? Bełkot i za dużo lektury Pérez-Reverte. W XXI to się nie sprawdza. Zastanawiam się jaki plug-in masz w czerepie, że tworzysz tak fraktalną poezję. Gdybyś tak zechciał spojrzeć z łona Kaliope na ten ziemski padół, to poproszę w łaskawej odpowiedzi o prozę, bo k... częstochowy w twoim wykonaniu mam po dziurki w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wybor Tuska bylby katastrofa dla Polski, lawi 09.07.08, 16:22 Ty uwierzyłeś w PO i Tuska!, smiechu warte, od zawsze plujesz na wszystko co nie pisowskie i co nie rydzykowe.. i wiesz co Junkier, kłamać to ty się ucz od mafii Kaczyńskiego, on ma duże w tym względzie osiągnięcia, 5 mln Polaków oszfabił. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wybor Tuska bylby katastrofa dla Polski, lawi 09.07.08, 16:32 Udzielasz innym lekcji, sam naucz sie polskiej ortografii i pisownia slowa oszwabiac. Ktore notabene idealnie pasuje do postawy PO i Tuska. Jakie proliberalne reformy Tusk zrobil przez trzy kwartaly swoich rzadow? W jaki sposob broni polskiej racji stanu? Nadskakujac Merkelowej i Barroso? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wybor Tuska bylby katastrofa dla Polski, lawi 09.07.08, 16:46 No tak przez tą moją fatalną ortografię nie zrozumiałeś treści. Szkoda.... Ad. W jaki sposób broni polskiej racji stanu... hmmm, może chociażby poprzez podjęcia zaniechanych przez Pis działań w sprawie polskich stoczni. Może nie oddając polskiej ziemi pod amerykańską bazę za parę centów i uścisk dłoni Busha. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Wybor Tuska bylby katastrofa dla Polski, lawi 09.07.08, 21:39 junkier polski osle w niemieckiej ortografii nie pisze sie Merkelowej TYLKO Merkel palancie zasrany. Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: Wybor Tuska bylby katastrofa dla Polski, lawi 09.07.08, 16:33 JUNKIER nie kłam ze uwierzyłeś w PO w 2005 - Ty od kilku lat tu trollujesz dla PiS... a opinie - o Waszym Prezydęcie w zagranicznych gazetach to tez wina PO?? tez im instrukcje wysyłaja??? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wybor Tuska bylby katastrofa dla Polski, lawi 09.07.08, 16:39 No skoro wiesz lepiej... W kazdym razie dla nikogo nie trolluje, prosze powstrzymac sie od oszczerstw. > a opinie - o Waszym Prezydęcie w zagranicznych gazetach to tez wina PO?? tez im instrukcje wysyłaja??? K_va a kogo obchodzi co pisza zagraniczne, w wiekszosci podle lewicowe gazeciny??? Czy Amerykanie wybierajac Busha na II kadencje kierowali sie tym co pisza zagraniczne gryzipiory? Nie, bo wtedy 1% glosow by dostal. Oni kierowali sie wlasna ocena. Tylko w Polsce jest cale gronko wychowanych na Wybiorczej "wyksztalciuchow" z kompleksami na wysokosc Palacy Kultury ktorzy musza non stop przegladac sie w serwowanych im starannie i wybiorczo przedrukach zachodnich gazecinek. Zenujace to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: Wybor Tuska bylby katastrofa dla Polski, lawi 09.07.08, 16:47 junkier napisał: > Tylko w Polsce jest cale gronko wychowanych na > Wybiorczej "wyksztalciuchow" z kompleksami na wysokosc Palacy > Kultury ktorzy musza non stop przegladac sie w serwowanych im > starannie i wybiorczo przedrukach zachodnich gazecinek. Żenująca to jest Twoja logika dziecino - GW ma nakład 600 tys egzemplarzy - a wiesz dziecinko ile głosów dostała PO w ostatnich wyborach??? a to ze Twojego Prezydęta nawet zachodni dziennikarze(co bys tam sobie pod noskiem nie szczekał o lewakach - aczkolwiek to tez pokazuje Twoj poziom intelektualny, bo najwiecej krytykuja Twojego Prezydęta prawicowe tytuły) to swiadczy tylko i wyłacznie o tym iż nie tylko we własnym kraju jest on traktowany jako przykry wypadek wyborczy... Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: Wybor Tuska bylby katastrofa dla Polski, lawi 09.07.08, 17:21 W dokumentach śledztwa dotyczącego mafii paliwowej pojawia się nazwisko Jarosława Kaczyńskiego. To może być jedna z przyczyn zaniechań rządu PiS wobec tego śledztwa - informuje "Newsweek". Na przełomie 2005 i 2006 roku ówczesny szef resortu sprawiedliwości Zbigniew Ziobro pokazał sensacyjne zeznania Krzysztofa Baszniaka, dotyczące mafii paliwowej, prezesowi PiS Jarosławowi Kaczyńskiemu. Dziś były minister będzie miał z tego powodu postawione zarzuty. W zeznaniach Baszniaka pojawiają się głównie nazwiska prominentnych polityków lewicy. Ale już w zeznaniach innych świadków padają nazwiska działaczy prawicy, w tym Jarosława Kaczyńskiego. Jego nazwisko pojawia się m.in. przy okazji afery wokół przesłuchania w 2006 roku szczecińskiego biznesmena paliwowego Jerzego Krzystyniaka. Kaczyński dowiedział się, że jego nazwisko pojawiło się w śledztwie paliwowym latem 2007, gdy pełnił już funkcję premiera. Natychmiast wezwał Zbigniewa Ziobrę. Gdy zamiast niego do Kancelarii Premiera przybyli zastępcy prokuratora generalnego: Dariusz Barski i Jerzy Engelking, kazał im się tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Re: Wybor Tuska bylby katastrofa dla Polski, lawi 09.07.08, 17:30 Trzeba być naprawdę niepełnosprawnym umysłowo, żeby wierzyć tym oszustom z PO. Znaleźli sobie chłopaki sposób na życie. Będziemy kłamać, oszukiwać, wyłudzać kasę, i jak najdłużej tak lawirować. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 junkier, ministrancie Rydzyka 09.07.08, 17:35 i aktywisto rewolucji moralnej wg Kaczynskich - znowu wierzysz w glupoty ktore glosza apostolowie PiSu? Pewnie jestes przekonany, ze jesli pisze - ze PiS to ohydna partia odrazajacych ludzi, a uposledzony rezydent ma zaawansowanego Alzheimera - to PO mi to podpowiedziala? Trzeba byc wyjatkowym fanatykiem zeby w to wierzyc! PS. O jakiej "calej odpowiedzialnosci" twojej piszesz? Chyba odpowiedzialnosci przed PiSem (uposledzonych Kaczynskich), albo twojego innego guru - hochsztaplera Rydzyka?! junkier napisał: > Wybor Tuska bylby katastrofa dla Polski, mowie to z cala > odpowiedzialnoscia chociaz w 2005 r. mu uwierzylem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: Wybor Tuska bylby katastrofa dla Polski, lawi 09.07.08, 18:01 Mam tak samo jak ty! Zagłosowałem na tego dziada Tuska w 2005 rou, jak człowiek młody i przekonany w słuszność swojego wybory na przekór mojej rodzinie. Ale rany nie spodziewałem w najczarniejszych snach że ten facet jest tak beznadziejny i leniowaty. Nie głosowałem na niego już w 2007 roku bo widziałem że PO była nędzną i nieodpowiedzialną opozycją. I przewidywałem że taki sam rząd stworzy, no i miałem rację. Nie spodziewałem się jednak że nic zupełnie nic ze swoich zapowiedzi nie zrobią. CIENIASY do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 piotrek, ty wcale nie jestes wyjatkiem! 09.07.08, 18:11 Takich zdebusolowanych przyglupow jak ty, jest jeszcze ciagle w Polsce okolo 20%! PiS to ohydna partia dla odrazajacych kreatur! piotrek_meteorolog napisał: > Mam tak samo jak ty! Zagłosowałem na tego dziada Tuska w 2005 rou, > jak człowiek młody i przekonany w słuszność swojego wybory na > przekór mojej rodzinie. Ale rany nie spodziewałem w najczarniejszych > snach że ten facet jest tak beznadziejny i leniowaty. Nie głosowałem > na niego już w 2007 roku bo widziałem że PO była nędzną i > nieodpowiedzialną opozycją. I przewidywałem że taki sam rząd > stworzy, no i miałem rację. Nie spodziewałem się jednak że nic > zupełnie nic ze swoich zapowiedzi nie zrobią. CIENIASY do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
blg41 Re: Wybor Tuska bylby katastrofa dla Polski, lawi 09.07.08, 18:11 junkier napisał: > Wybor Tuska bylby katastrofa dla Polski, mowie to z cala > odpowiedzialnoscia chociaz w 2005 r. mu uwierzylem. > > Prosze zauwazyc jakim lawirantem i plastelinowcem jest ten facet, > mamil wszystkich swoim rzekomym "eurosceptycyzmem" i "przywiazaniem > do Nicei" dzis malo jajka nie zniesie zeby sprzedac Polske i namowic > Prezydenta Kaczynskiego do zdradzeickiego podpisania Lizbony, bo tak > mu mocodawcy z Berlina, Brukseli i Telawiwu kaza. > > W Rzeczpospolitej znakomity publicysta M. Magierowski wyswietlil > droge lawirowania Tuska i zaprzeczenie temu, co sam glosil i obiecal. > ALE BUJASZ KOLEŚ OD CZASU OBSERWUJĘ TWOJE POSTY. PRZECIEŻ PRZEDE WYBORAMI I PO WYBORACH GARDŁOWAS ZA PIS!! I po co ta gadka szmatka, niedługo (dzięski bratniemu dziąłaniu Pis i Rydzykowych) okaże się, ze 154,3% glosowało na Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Szanowny spocony panie Kamiński 09.07.08, 16:08 Pan prezydent zohydza się sam najskuteczniej jak tylko można sobie to wyobrazić. Codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 kiedyś Tusk sam utonie w szambie które stworzył 09.07.08, 16:11 razem z Palikotami, Nowakami, Piterami, Nisiołowskimi i inną chołotą ! ... i dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Re: kiedyś Tusk sam utonie w szambie które stworz 09.07.08, 17:38 pw2221 napisał: > razem z Palikotami, Nowakami, Piterami, Nisiołowskimi i inną > chołotą ! ... i dobrze ! Odpowiedź: Hołota cymbale, hołota nie chołota, Hołoto jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: kiedyś Tusk sam utonie w szambie które stworz 09.07.08, 17:43 michalparadowski2 napisał: > pw2221 napisał: > > > razem z Palikotami, Nowakami, Piterami, Nisiołowskimi i inną > > chołotą ! ... i dobrze ! > Odpowiedź: > Hołota cymbale, hołota nie chołota, Hołoto jedna! skoro nie "chołota" to pewnie "bochaterowie" hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: kiedyś Tusk sam utonie w szambie które stworz 09.07.08, 18:08 pw2221 napisał: > razem z Palikotami, Nowakami, Piterami, Nisiołowskimi i inną > chołotą ! ... i dobrze ! ------------------------------------ może i masz rację ale będzie warstwę wyżej, bo najpierw utoną bracia Kaczyńscy i wspólnicy. Materiał gnilny będzie miał pod sobą znakomity, no...... i z innego podwórka. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Jedni warci drugich. Wszak to rodzina KOR i S. 09.07.08, 16:15 Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Jedni warci drugich. Wszak to rodzina KOR i S 09.07.08, 21:57 jola i ty dziwko jeszcze zyjesz?a juz myslalem ze zatlukli Cie kibole Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 --><-- 09.07.08, 16:19 A to potrzeba jakiś instrukcji by zohydzać Prezydenta?? Przecież ten facet sam to skutecznie robi. Telewizornie pokazują czasami jego wystąpienia na żywo. Wystarczy posłuchać by stwierdzić że coś z tym chłopem jest nie tędy. A poza wszystkim... Czy artykuł w gazecie którą sterują Niemcy można uznać za wiarygodny?? Nie dalej jak wczoraj drugi Kaczyński lamentoał że media które pozostają w niemieckich rękach wypisują bzdury. To jak to? Jak piszą o PiS to bzdury a jak o PO to szczera prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamajo "Instrukcje PO to zohydzanie prezydenta" 09.07.08, 16:20 No przecież Tusk ma być prezydentem..., tak pracowitym jak jego rząd, przy obiektywnej ocenie GW, TVN24, Onet portal. Ech, Wy nic nie rozumiecie... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
whiskeyjack Re: "Instrukcje PO to zohydzanie prezydenta" 09.07.08, 16:24 Zeby czasem z tego przepracownia nic mu sie nie stalo, biedaczkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
kokoten "Instrukcje dla PO to zohydzanie prezydenta" 09.07.08, 16:22 Szanowna Pani Minister & szanowny panie Kamiński, a czy przypadkiem nie słyszą Państwo głosów? A może portrety ze ścian krzywo patrzą bezczelnie i podstępnie instruowane przez PO? Trzymajcie sie , jestem z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
mwojtczak "Instrukcje dla PO to zohydzanie prezydenta" 09.07.08, 16:25 Panie M. Kamiński jak patrzę na takiego spasionego, wiecznie pocącego się polityka który służy sepleniące się kukle, to już mam zohydzenie i zbiera się mnie na wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 "Instrukcje dla PO to zohydzanie prezydenta" 09.07.08, 16:27 cos spaślak mówi dziwne rzeczy,a upału nie ma,deszczyk pada,ciepło, nawet przyjemnie,trudno dostać udaru,nawet mimo chęci, Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 "Instrukcje PO to zohydzanie prezydenta" 09.07.08, 16:27 ..I SŁUSZNIE... BO BUREK ON WYJĄTKOWY... Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 dlaczego on jest taki tlusty skoro mowi sie o 09.07.08, 16:28 biedzie w 3 RP??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 "Instrukcje dla PO to zohydzanie prezydenta" 09.07.08, 16:28 Moniek!! O co Ciebie idzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: "Instrukcje dla PO to zohydzanie prezydenta" 09.07.08, 16:37 i tu jest pies pogrzebany. Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: Wyborcy PO wstydzą się i żałują że głosowali 09.07.08, 16:37 gamoń - przeciez Ty nie glosowales na PO - Tobie babcia pokazal kwadracik do zakreslenia po audycji w jedynie slusznym radyjku!!! a komentarze tutejszych trolli pisowskich pokazują, odsyunięcie ich od władzy to najlepsza rzecz jaka przydażyła sie Polsce po 89 roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Wyborcy PO wstydzą się i żałują że głosowali 09.07.08, 16:40 donaldu.tusku.ltd napisał: > gamoń - przeciez Ty nie glosowales na PO - Tobie babcia pokazal kwadracik do > zakreslenia po audycji w jedynie slusznym radyjku!!! > a komentarze tutejszych trolli pisowskich pokazują, odsyunięcie ich od władzy t > o > najlepsza rzecz jaka przydażyła sie Polsce po 89 roku!!! ty nie czaruj tylko napisz co tobie pokazała babcia po audycji w innym radyjku Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Wyborcy PO wstydzą się i żałują że głosowali 09.07.08, 22:03 gamon a ty jeb n i j sie w lepetynie . Odpowiedz Link Zgłoś
gosforth Wszyscy go atakuja! Jaki on biedny... 09.07.08, 16:34 ...sam jeden na tym Swiecie - z nikad pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 Kaminski sam zohydza prezia 09.07.08, 16:37 Jako urzednik kancelarii ciagle atakuje rzad albo np. prezydent Warszawy ( za remont ) Sam prezydent zreszta ciagle dziala jak tuba propagandowa PiS-u. Te medialne informacje PO sa poprostu prawdziwe dlatego tak bola PiSiorow. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 "Instrukcje dla PO to zohydzanie prezydenta" 09.07.08, 16:37 Tuskniety kon-Donek! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra "Instrukcje PO to zohydzanie prezydenta" 09.07.08, 16:46 Ja znam tę instrukcję, ona ma jeden punkt, który brzmi: jak najwięcej pozwolić się wypowiadać(P)rezydentowi i Fotydze, oni się sami tak zohydzą ze po nich nikt nie musi nic poprawiać, Odpowiedz Link Zgłoś
truethompson Re: "Instrukcje PO to zohydzanie prezydenta" 09.07.08, 16:53 Najwiekszym wrogiem prezydenta jest sam Pan Prezydent. Nie nalezy mu przeszkadzac a sam sie zniszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-wlad " zohydzanie prezydenta" to specjalność jego 09.07.08, 16:57 doradców, a w szczególności Pani Fotygi, która tworzy z urzędu prezydenckiego karykaturę. Puszczanie zasłon typu "afery z biuletynami rządu " nie zakryją ostatnich kompromitacji prezydenta, ani Ziobry, ani też samego J.Kaczyńkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 PO stanęła do wyścigu o zabagnianie życia politycz 09.07.08, 17:04 PO stanęła do wyścigu o zabagnianie życia politycznego. Chce być w tym lepsza od PiSu i ma szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern "Instrukcje dla PO to zohydzanie prezydenta" 09.07.08, 17:04 Kaczyński zrobił wiele, aby zdeprecjonować swoje dobre imię, specjalne uznanie należy się także ekipie oraz choćby jego obrońcom z forów Gazety.pl, gratuluję! nikt lepiej nie zohydziłby PiS-u i jego przywódców niż oni sami...:( Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Dzięki Bogu żenie widzimy twojej wulgarnej facjaty 09.07.08, 17:19 wiarus z UB/SB? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Re: Dzięki Bogu żenie widzimy twojej wulgarnej fa 09.07.08, 17:40 realista1000 napisała: > wiarus z UB/SB? > > dziadek z KGB/KC ? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: Dzięki Bogu żenie widzimy twojej wulgarnej fa 09.07.08, 18:47 babcia z KPP? pradziadek z UPA? co ma komuna ukraińska wspólnego z Polską? a to: pl.wikipedia.org/wiki/Ozjasz_Szechter+ pl.wikipedia.org/wiki/Helena_Michnik= pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Michnik Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Tusku, prazydentem nie będziesz NIGDY! 09.07.08, 17:18 Za takie prostackie numery przejdziesz do historii jako premier z przydomkami: "Największy Nieudacznik", "Kłamczuszek z wytrzeszczem", "Pijarowskie Słońce Układu POstkomuszego", "Umiłowany Dzidziuś Gazety Wyborczej, TVNu, POlsatu i POlityki" "Wielki Manipulowany Manipulant" Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Tusku, prazydentem nie będziesz NIGDY! 09.07.08, 17:29 A Ty co przegrałeś(aś) z emocjami? Kto tak twierdzi oprócz Ciebie, bo jakoś nie widzę innych. Kłamczuszek z wytrzeszczem, no to tu przegiąłeś(ęłaś), ciekawe, chociaż nie, nie ciekawym Twojego(ej) potwarzy, przypuszczam że masz twarz tak fajną że gdyby miał ją normalny człowiek to by na niej siedział. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski2 Re: Tusku, prazydentem nie będziesz NIGDY! 09.07.08, 17:33 realista1000 napisała: > Za takie prostackie numery przejdziesz do historii jako premier z przydomkami: > "Największy Nieudacznik", > "Kłamczuszek z wytrzeszczem", > "Pijarowskie Słońce Układu POstkomuszego", > "Umiłowany Dzidziuś Gazety Wyborczej, TVNu, POlsatu i POlityki" > "Wielki Manipulowany Manipulant" > > Dziękuję! Komentarz: Brawo!! Co za erudycja. Tylko z taką PISownią raczej nie zrobi kariery rządowej. No, chyba, że w PIS-ie. Ale ten odchodzi nam w siną Szkoda erudyty! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Re: Tusku, prazydentem nie będziesz NIGDY! 09.07.08, 17:45 realista1000 napisała: > Za takie prostackie numery przejdziesz do historii jako prezydent z przydomkami: > "Największy Nieudacznik", > "Kłamczuszek z wytrzeszczem", > "Pijarowskie Słońce Układu PIstkomuszego", > "Umiłowany Dzidziuś "Rydzyka" , "Trwam" "Radia Maryja" > "Kurduplowaty Manipulowany Minipalant" > > Dziękuję! ze jestem upoledzony realista 1000 krotnie? > > > Odpowiedz Link Zgłoś