offal 06.08.08, 16:10 Najwyższa pora dobrac się do doopy pajacom z zaiksu !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loppe Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowej ... 06.08.08, 16:17 ploteczki, pierdołki, a gospdarka coraz bardziej się osuwa "igrajom tragediom ludzkom" jak by powiedział przewodniczący klubu parlamentarnego rządzącej nami partii Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowe 06.08.08, 16:25 No pewnie,ten kabaret powinien się wziąść za gospodarkę, a nie ciągnąć ten biedny PiS, po sądach, co z tego że istnieje prawo autorskie, PiS chciał dobra kraju, i tego będą się trzymać łamiąc prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowe 06.08.08, 16:29 nie zrozumiałaś:), chodzi o portal Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowe 06.08.08, 16:31 Wracaj lepiej do krytykowania Beenhakkera. też głupoty wypisujesz, ale mniej szkodliwe. Swoją drogą dlaczego mnie nie dziwi że akurat wielbiciel PiS-u okazał się tak zajadłym krytykiem zagranicznego trenera :) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowe 06.08.08, 16:37 teraz to już krytykowanie Benhakera mogę zostawić tym z ręką w nocniku - irracjonalnemu stadu które się odezwie zawsze ciut póxno Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowe 06.08.08, 16:39 Twoich postów też jakoś nie przypominam sobie sprzed meczu z USA :) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowe 06.08.08, 17:41 będąc Europejczykiem jestem mało zainteresowany narodowością trenera polskiej kadry, czego i tobie życzę Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Re: Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowe 06.08.08, 20:45 Wielkie obietnice i osiagniecia Tuska zostana utrawlone i spopularyzowane w piosence "Tusek marzy". Oj, ile to radosci miec takiego nieudacznika na czele rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 POczytajcie o POpierajacych PO 06.08.08, 21:19 wiadomosci.wp.pl/kat,48996,title,Wszyscy-to-robia-a-PO-wpadla,wid,10190898,wiadomosc.html Dziennikarze ?Faktu? donieśli o tym, jak młodzieżówka Platformy Obywatelskiej stara się wpływać na wizerunek partii w internecie. Dziennik dotarł do tajnej instrukcji, z której wynika że młodzi działacze PO mają na forach internetowych, w tym m.in. w Wirtualnej Polsce, dodawać same pozytywne opinie o ugrupowaniu Tuska. Styl rozsyłanego listu był zły, ale intencje mieliśmy dobre ? komentuje całą sprawę przewodniczący młodzieżówki PO. - To haniebne - ocenia założyciel młodzieżówki PiS. To już druga wpadka Platformy w ostatnim czasie. Kilka tygodni temu media donosiły o tym, jak PO szkoli swoich parlamentarzystów. Członkowie partii dostawali wskazówki co mówić w rozmowach z dziennikarzami. 30 minut dziennie na wpisy Tym razem wyszło na jaw, że Młodzi Demokraci wysyłają swoim kolegom instrukcję, jak działać w internecie. Dziennik podaje, że ?praca grupy miałaby polegać na dodawaniu na kilkunastu największych polskich portalach (WP, Onet, Gazeta, Dziennik, Interia) komentarzy życzliwych PO?. Sympatycy PO mieli poświęcać pół godziny dziennie na dodawanie opinii. Co ciekawe, dokument ? jak pisze ?Fakt? - miał być sygnowany nazwiskiem szefa MSWiA Grzegorza Schetyny. Polityk odciął się jednak od tych rewelacji komentując jedynie, że wyciągnie konsekwencje wobec osób, które użyły jego nazwiska. Dariusz Dolczewski, Przewodniczącego Stowarzyszenia ?Młodzi Demokraci? mówi w rozmowie z Wirtualną Polską, że wykorzystanie w instrukcji nazwiska Schetyny było błędem. ? To był nasz indywidualny pomysł i nikt z polityków PO nie zwracał się do nas z taką prośbą. Wiemy, że zrobiliśmy tę akcję w złym stylu, bo wykorzystaliśmy autorytet pana Grzegorza bez jego zgody ? mówi Dolczewski. "Chcieliśmy pobudzić tych, którzy nie wyjechali na wakacje" Dlaczego Młodzi Demokraci namawiali członków stowarzyszenia do wpisywania komentarzy ?życzliwych PO?? - To wynikało z naszej nadgorliwości. Nie chcieliśmy nikomu zaszkodzić, bo nie kierowały nami złe intencje. Założenie było proste - pobudzić do działania tych członków, którzy nie wyjechali na wakacje. Wpadliśmy na pomysł, że fajnie by było zamanifestować nasze poglądy i wartości na zewnątrz. Myślę, że taka akcja byłaby bardzo ciekawa, bo nie chodziło o wykorzystanie internetu w sposób propagandowy, ale komunikacyjny. To jest subtelna różnica. Każdej partii zależy, aby jej głos był silnie reprezentowany we wszystkich mediach ? tłumaczy zamieszanie Dolczewski. Jak zaznacza, instrukcja nie miała formy nakazu, a jedynie prośby. ? Do naszego stowarzyszenia przystępuje się dobrowolnie. Nie ma mowy o przymusie, namawianiu kogoś do umieszczania postów. Używaliśmy tylko zwrotów: ?Prosimy o...?. Nie było żadnych kar za to, że ktoś nie poświęca 30 minut dziennie na wpisy. Nie kazaliśmy też niczego raportować ? wyjaśnia Dolczewski. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: POczytajcie o POpierajacych PO 06.08.08, 22:38 Tylko jak to się dzieje, że najwięcej spamerów widać na forach, PIS i sektę RM?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aro7 tako "prawicowy" kołchoz pojmuje prawo i 06.08.08, 16:49 sprawiedliwość... własność ma za nic. tylko by sypał groszem na kiełbache przed wyborami :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowe 06.08.08, 16:45 Dla dobra kraju to pis byłby gotów nawet zawiesić swobody demokratyczne i ogłosić stan wojenny... Tacy są z nich patrioci i pro państwowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowe 06.08.08, 16:44 W zastraszającym "tępie"!!!! Natomiast na polu zużycia papieru toaletowego odnotowaliśmy spektakularny sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowe 06.08.08, 16:45 6.8.Warszawa (PAP) - Wartość barometru koniunktury w gospodarce polskiej w II kwartale 2008 roku zanotował znaczący spadek w porównaniu z analogicznym okresem ubiegłego roku. Spadek nastąpił także w ujęciu kwartalnym - poinformowali w środę na konferencji prasowej eksperci z Instytutu Rozwoju Gospodarczego Szkoły Głównej Handlowej. W II kwartale wartość barometru koniunktury wyniosła 3,6 pkt., barometr IRG SGH zanotował spadek w ujęciu rocznym o ok. 13 pkt., w ujęciu kwartalnym zaś o ok. 1,7 pkt. "Bez względu na wybór punktu odniesienia, oceny kondycji gospodarczej są gorsze w porównaniu z ubiegłym rokiem". To jest news dnia, a nie te wszystkie ploty dla gminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:A jak to się ma to bezczelnej kradzieży... 06.08.08, 16:53 praw autorskich jakiej dla potrzeb propagandowych dokonała partia kryjąca się pod przewrotną nazwą "prawo i sprawiedliwość"... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re:A jak to się ma to bezczelnej kradzieży... 06.08.08, 17:05 w tytule jest "walka PRAWNIKÓW" więc może upewnij sie...hm... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re:A jak to się ma to bezczelnej kradzieży... 06.08.08, 17:15 Nie do końca Cię zrozumiałem, więc, jeśli w tytule postu Pana wielgusa jest "A jak to się ma do bezczelnej kradzieży praw autorskich", to dlaczego ma się upewnić co do walki PRAWNIKÓW...hm.. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re:A jak to się ma to bezczelnej kradzieży... 06.08.08, 17:16 Już wyjaśniam - otóż nie czytałem artykułu a na podstawie tytułu przeczuwałem że Pan wielgus uzył nieprawdziwego nagłówka. Lektura artykułu potwierdziła moje najgorsze przeczucia co do integrity w/w Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re:A jak to się ma to bezczelnej kradzieży... 06.08.08, 17:22 Jakiego nieprawdziwego nagłówka? To jest tytuł postu Pana wielgusa, a nie jakiegoś nagłówka. Czytaj ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re:A jak to się ma to bezczelnej kradzieży... 06.08.08, 17:22 tytuły postów bywają nazywane nagłówkami, pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:A jak to się ma to bezczelnej kradzieży... 06.08.08, 18:18 loppe napisał: > tytuły postów bywają nazywane nagłówkami, pozdrawiam Cię Sirr Loppe wytłumacz mi proszę o co ciebie biega? Czy Twoim zdaniem nie mam prawa nadać swojemu postowi nagłówka o treści jaka mi się podoba??? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re:A jak to się ma to bezczelnej kradzieży... 06.08.08, 17:23 Gratuluje umiejętności komentowania artykuły wyłącznie na podstawie jego nagłówka. Teraz już rozumiem skąd tyle protestów że nagłówki w GW nie odpowiadają dokładnie treści notek. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re:A jak to się ma to bezczelnej kradzieży... 06.08.08, 17:23 dziękuję, rzeczywiście trafiłem w sedno Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:Loppe przestań bez mojej zgody używać mojego .. 06.08.08, 18:21 Loppe przestań bez mojej zgody używać mojego nagłówka, ja go wymyśliłem i jest moją własnością intelektualną. No tak, ale czego się można spodziewać po zwolenniku zakłamanokaczkołapopisologi, jak nie piosenkę ukradną, to nagłówek gwizdną..... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:A jak to się ma to bezczelnej kradzieży... 06.08.08, 18:16 loppe napisał: > Już wyjaśniam - otóż nie czytałem artykułu a na podstawie tytułu > przeczuwałem że Pan wielgus uzył nieprawdziwego nagłówka. Lektura > artykułu potwierdziła moje najgorsze przeczucia co do integrity w/w Zaraz Loppe coś ci się miesza dzisiaj w główce, wyskakujesz z jakimiś gospodarczymi wycieczkami w wątku o bezczelności pisowskich notabli, którzy bez mrugnięcia okiem okradli biednych artystów odzierając ich z resztek godności. Bo przecież jak się Ci biedacy teraz wytłumaczą z tego że pisowcy użyli ich piosenki do celów propagandowo-partyjnych bez ich woli. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:A jak to się ma to bezczelnej kradzieży... 06.08.08, 18:13 To taki propisowoski skrót myślowy, oni tak mają, nie ma tego co roztrząsać... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe aż poczytałem - jesteś bezczelnym kmiotkiem: 06.08.08, 17:08 "Wyjaśniliśmy swoje stanowiska w tej sprawie. Na podstawie dokumentów wytłumaczyliśmy sobie, że nie było złej woli w działaniu żadnej ze stron. W tej chwili trwają prace nad osiągnięciem wspólnego stanowiska" - powiedział reprezentujący Kabaret pod Wyrwigroszem mec. Marcin Maruta. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:------------------------------ ----------------- 06.08.08, 18:23 Odpowiadam na Twojego posta :" aż poczytałem - jesteś bezczelnym kmiotkiem" A przeczytaj parę zdań wcześniej co mówią prawowici właściciele, panowie artyści... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re:"bezczelna kradzież" 06.08.08, 18:43 "Przedstawiciele PiS przedstawili potwierdzenie ZAIKS-u, że agencja reprezentująca ich interesy wystąpiła o zezwolenie na wykonanie utworu i opłaty z tego tytułu zostały pobrane." no cóż, albo uznasz że o bezczelnej kradzieży nie może być tu mowy, albo nie jesteś zdolny do tego he he Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:"bezczelna kradzież" 06.08.08, 18:51 loppe napisał: > "Przedstawiciele PiS przedstawili potwierdzenie ZAIKS-u, że agencja > reprezentująca ich interesy wystąpiła o zezwolenie na wykonanie > utworu i opłaty z tego tytułu zostały pobrane." A czy uzyskała zgodę? W którym miejscu jest napisane, że właściciel wyraził zgodę na wykorzystanie jego własności do tych podłych bo pisowskich celów. Idąc tokiem twojego myślenia należy założyć, że nie będziesz się czuł upokorzony jeżeli użyczę sobie Twojego oblicza w kampanii stop homofobii i prześlę przelewem niewielką kwotę tytułem tantiemów. > > > > no cóż, albo uznasz że o bezczelnej kradzieży nie może być tu mowy, > albo nie jesteś zdolny do tego he he Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.resistance loppe jestes tepy bezmózg 06.08.08, 23:22 i do tego popierający Zwykłe beszczelne złodziejstwo, gdyby to byl mój utwór to bym po prostu kaczkom mordy poobijał i skrzydła poobcinał, tak sie powinno traktować złodziei Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowe 06.08.08, 16:26 Zabawne, że PiSowi spodobała się piosenka traktująca - m.in. o "obrażonej minie prezydenta" :). Jeżeli kabaret odmówił użyczenia utworu, a mimo to go wykorzystano, to postąpiono po chamsku, bez względu na ewentualna formalną legalność takiego czynu. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowe 06.08.08, 16:30 mają ten dystans do siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Pisiory by chciały wszystko zawłaszczyć!!! 06.08.08, 16:35 A tak naprawdę to z nich najczęściej się śmieją kabarety!!! Poza tym w "Donald marzy" jest wspomniane o "obrażonej minie prezydenta" i "samolocie który rąbnęli bliźniaki"!! Więc może niech najpierw się zastanowią, zanim ją wezmą! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Pisiory by chciały wszystko zawłaszczyć!!! 06.08.08, 16:40 na pewno już to przemyśleli, wytną kawałki o prezydencie, albo wmówią tłumowi, że to chodzi o Wałęsę/Kwacha. I będzie znowu piękny świat i piosenka o tusku :) Odpowiedz Link Zgłoś
hno3 Kabaret wszedł w gó.. . Bo jakakowiek kolaboracja 06.08.08, 16:39 z PiS-em to śmierć cywilna a obciach co najmniej . Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Tak to jest, Ci to jak coś nie ukradną to są... 06.08.08, 16:42 Tak to jest, Ci ludzie z tej partii jak coś nie ukradną, nie zachachmęcą to są chorzy. To ludzie wychowani na tradycji ART-B i Telegrafu, muszą robić przekręty oni to po prostu mają we krwi. Wystarczyło popatrzeć na ich kasjera, którego Kurski wpakował do PZU aby stracić jakiekolwiek złudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pig_news Re: Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowe 06.08.08, 16:42 dla mnie cala ta sprawa to sytuacja "win-win". Kto by nie przegral, bede zadowolony - PiSu nie cierpie, bo debile, a ten pseudo-kabaret zaprezentowal ta piosenka straszliwa miernote - czyli parodie parodii w polskim wydaniu i to jeszcze polityczna. Gorzej sie nie dalo. Kit w oko PiSowi i temu "kabaretowi". Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Oby bój to był ich ostatni! 06.08.08, 16:46 Walka debili o prawa autorskie do idiotyzmów:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei W końcu PiS ma zajęcie 06.08.08, 16:48 I niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski kto kogo? 06.08.08, 17:07 Teraz kabaretowi nie pozostaje nic innego jak w odwecie zabić śmiechem PiS. Tylko piosenka o tym, o czym marzy J. Kaczyński byłaby pewnie bardziej straszna niż śmieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Do ignorantów i którzy nie wiedzą o czym piszą... 06.08.08, 17:08 Sam wykorzystuję różne utwory muzyczne w czasie swoich prezentacji. Prawo jest dla wszystkich takie samo. Zgłasza się do Zaiksu wybrane utwory, uiszcza się opłatę i masz prawo te utwory wykorzystywać. Koniec i kropka.Twórcy chętnie biorą tantiemy (pieniądze, pieniądze) od Zaiksu i jeszcze chcieliby decydować kto może a kto nie może wykorzystywać ich utwory. To jest kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Znaczy się PIS prwa jest o sprawiedliwy? 06.08.08, 17:51 Ale po co obrażasz? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Do ignorantów i którzy nie wiedzą o czym pisz 07.08.08, 15:35 yvesl napisał: > Sam wykorzystuję różne utwory muzyczne w czasie swoich > prezentacji. Prawo jest dla wszystkich takie samo. Zgłasza się do > Zaiksu wybrane utwory, uiszcza się opłatę i masz prawo te utwory > wykorzystywać. Koniec i kropka.Twórcy chętnie biorą tantiemy > (pieniądze, pieniądze) od Zaiksu i jeszcze chcieliby decydować > kto może a kto nie może wykorzystywać ich utwory. To jest kabaret. Ok rozumiem że zgłaszam do ZAIKSu listę piosenek współczesnych autorów o charakterze religijnym, płacę odpowiednie wynagrodzenie i mogę np nimi ilustrować "nowoczesną sztukę teatralną" gdzie biegają goli aktorzy i nawet symulują stosunki seksualne (niektórzy ludzie lubią oglądać takie głupoty). Dalej będziesz uważał że wszystko jest ok? Czy jednak autorzy tych utworów mają coś do powiedzenia w tej kwestii? A jak to nie będą utwory o charakterze religijnym ale takie "zwykłe" ale autorów dosyć blisko związanych z Kościołem - myślisz, że w porządku będzie jak zacznie się ich osoby wiązać z takim "pokazem"? Odpowiedz Link Zgłoś
augusta13 Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowej ... 06.08.08, 17:09 Jeżeli mój ulubiony kabaret dogada się z PiS-em,to chromolę takich satyryków. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Co wolno ZAIKSowi? 06.08.08, 17:21 Ciekawa sprawa. Wygląda na to że ZAIKS może dysponować prawem do emitowania danego utworu WBREW woli jego autora. Jak dla mnie wyjaśnia to wszystkim zainteresowanym prawdziwość hasła "piracąc okradasz twórców". Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok To są akurat spory godne PIS:) 06.08.08, 17:54 Tylko czemu oni ciągle aspirują do władzy? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 [...] 06.08.08, 17:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pixos biedny jesteś, placebo 06.08.08, 20:03 Czytając twoje posty, odnoszę wrażenie, że specjalnie podajesz się za wielbiciela pisu, żeby ośmieszyć tą partię. Nie wiem, czy masz żonę albo dziewczynę, jak tak to też mi jej szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowej ... 06.08.08, 17:58 Zaiks to jest kolejna korporacja która żyje z artystów, .... a nie dla artystów. Postpeerelowskie korporacje nadają się tylko do rozjechania walcem drogowym. Odpowiedz Link Zgłoś
smuff Do wyboru jest albo zabawna piosenka, 06.08.08, 18:11 która mimo usiłowań spin znachorów Donaldowi nie zaszkodzi, albo zdjęcia ze ślubu gejów i przedwojenne granice Rzeszy. I choćby nie wiem jak Brudzyński czy Kurski lub inne Suskie z Bielanami się natężyli to pozostanie zabawna, dobrze zagrana przez kabaret piosenka, którą tak jak ja masa zwolenników PO nuci sobie pod nosem, bo słowa są polskie, zrozumiałe i dowcipne. Piosenka nie pasuje do PiS, tu raczej cztery Ziobra Rosiewicza lub hymny Samoobrony przerobione na prawo i sprawiedliwość. Jak tę piosenkę wykonuje pisowiec, jak się ODCZYTUJE biednego, karnego posła czy zwolennika intencje, to już nie radość z zabawnego utworu, wtedy to ZAŻENOWANIE. Odpuście sobie panowie. Znowu Jarek się będzie po recenzjach żalił, że go i PiS brutalnie atakują. Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Ja mogę za darmo udostępnić do celów 06.08.08, 18:47 propagandowych piosenkę na melodię krakowiaka- "Srala, baba srala, trawy sie trzyma, trawa się wysmykła, baba w g...o fikła!" Może i Kaczorowi wyjdzie to lepiej od hymnu narodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Tow.J.Kaczynski nauczył swoich buców kraść !!! 06.08.08, 19:24 wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html Fundforum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=77220497&a=77220994 Emotywny język postkomunisty - Wiadomości - Forum dyskusyjne | Gazeta.placja na ciężkie czasy Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Współpraca z Kaczynskimi i z PIS,to kolaboracja !! 06.08.08, 19:29 wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html Fundaforum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78558683&a=78568729 Lista "uczciwych" inaczej z PISkomuny... - Wiadomości - Forum dyskupl.youtube.com/watch?v=MdujNlDRNiU YouTube - Kaczyński Prawdziwe Obliczesyjne | Gazeta.plcja na ciężkie czasy Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 Re: Współpraca z Kaczynskimi i z PIS,to kolaborac 06.08.08, 19:54 wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html wyborcza.pl/1,75480,522285forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78558683&a=78568729 forum.gazeta.pl/fopl.youtube.com/watch?v=MdujNlDRNiU p l.youtube.com/watch?v=MdujNlDRNiUrum/72,2.html?f=902&w=78558683&a=785 fakt... 68 7291,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Współpraca z Kaczynskimi i z PIS,to kolaboracja ! 06.08.08, 20:35 Kaczynscy ,to synonim łajdactw bolszewizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
bbxx Piosenki wyborcze :> 06.08.08, 19:42 polecam jeszcze w wykonaniu Ferdka Kiepskiego - można znaleźć na youtube :) Darmowe numery GW, Wprost, Polityki, zapraszam. kiosk internetowy Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowej .. 06.08.08, 20:03 PiS czepia się ostatniej deski ratunku jak by zaimponować polskim wyborcom żeby poprawić własną reputacje i żeby uwagę wyborców zwrócić na siebie. Śmieszne ze akurat wybierają takie chwyty które im więcej zaszkodzą jak przyniosą korzyść. Ot stratedzy z PiS'u. Odpowiedz Link Zgłoś
executioner Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowej .. 06.08.08, 20:05 Te durne pacany z PiC'u po raz kolejny pokazują, że nie mają pojęcia o prawie, a co dopiero o sprawiedliwości. Czym innym są autorskie prawa osobiste, a czym innym autorskie prawa majątkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowej ... 06.08.08, 20:55 przynajmniej mają zajęcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Rozmowy PiS z prawnikami w sprawie kabaretowe 06.08.08, 23:06 allspice napisała: > przynajmniej mają zajęcie:) A wy temat do żartów i pośmiania się z niepoważnych i głupkowatych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś