jankowski1960 03.10.08, 15:34 jednak zbieranie hakow to specjalnosc jego partyjnych kolegow- hersztow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stasieczek5 Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 03.10.08, 15:37 W tej sytuacji pana Jacka Kurskiego może ochronić tylko SCOOBY-DOO polskiego wywiadu i kontrwywiadu pan Antoni Maciarewicz. Tutaj nie ma czasu na zastanawianie się. Za takiego polityka Al- Kaida może zarządać nawet z 10 kg prawdziwków chociaż w tym roku zbiory grzybów - z powodu suszy - mizerne. A z drugiej strony: czy IPN nie dysponuje teczkami na Osama Bin Ladena. Przeciez można go skompromitować za działalność na rzecz...no, niestotne dla kogo. IPN posiada zbiory załatwiajace kazdego, zawsze i wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 ABW = Al'Kaida w czasach rządów PO ??????????? 03.10.08, 16:14 Czy ABW = Al'Kaida w czasach rządów PO ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Re: Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 03.10.08, 17:48 stasieczek5 napisał: > W tej sytuacji pana Jacka Kurskiego może..... Bardzo Cię proszę, nie używaj słowa "pan" w jednej linijce z Kurskim, bo mi się spirala buntuje, a właśnie kibel się zapchał... Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 04.10.08, 07:56 kvakva napisał: > stasieczek5 napisał: > > > W tej sytuacji pana Jacka Kurskiego może..... > > Bardzo Cię proszę, nie używaj słowa "pan" w jednej linijce z > Kurskim, bo mi sięspirala buntuje, a właśnie kibel się zapchał... Zsdecydowanie :)) Proponuję przydomek Pierwszy Sekretarz Ciemnego Ludu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 03.10.08, 19:51 stasieczek5 napisał: IPN posiada zbiory załatwiajace > kazdego, zawsze i wszędzie. Jedni lubią bahama yellow, Inni wolą w barwach prostotę, A ja szary, w szarym fotelu, Zamieniam szare na złote. I, nie powiem, interes kwitnie, Wyznam nawet - gna pełną parą! Bo choć w żadnej nie jestem sitwie, To przerabiam wszystkich na szaro. Ktoś mi pokazał, grożąc, pięść - pię, pię! Oj, jeszcze będzie konsekwencja! Ja szara mysz - pi, pi, Ja szara gęś - gę, gę, Ja szara eminencja! Duże świństwo za dużą sumę - Potem dane, teczka - i w akta. Mogę zrobić tu każdy numer, Jeśli tylko będzie podkładka. Mówią o mnie, że jestem zero, A więc, widać, jestem ceniony! Wszak jednostka to nic, dopiero Zera zmienią ja wam w miliony! Zaświadczy paru sztywnych już, hi, hi! Z mego powodu in absentia. Ja szara mysz - pi, pi, Ja szara gęś - gę, gę, Ja szara eminencja! (piosenka z audycji radiowej "Trójki" - "60 minut na godzinę" w latach 1974 - 1981) Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 03.10.08, 15:48 W tytule Al-Kaida, w treści ABW. I jaki z tego wniosek? Chyba nie taki, że to jest ta sama instytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 03.10.08, 15:53 Posłuchaj najpierw rozmowy Żakowskiego z Ćwiąkalskim, a potem komentuj. irini napisała: > W tytule Al-Kaida, w treści ABW. I jaki z tego wniosek? Chyba nie > taki, że to jest ta sama instytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 03.10.08, 19:02 Fakt, jak sie posłucha, to jest wiadomo, a ja tylko tekst przeczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
blg41 Jaka Al-Kaida. To Targalski 03.10.08, 16:02 Jaka Al-Kaida? To Targalski. Popatrzcie na gościa zdjęcie obook (w wiadomości o drogich lekturach Targalskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 03.10.08, 16:31 Do tej pory zalecałem zimne kąpiele imć Macierewiczowi. Oczywiście w stosownym Zakładzie Leczniczym. Nieee, nie w Ciechocinku! Od dziś widzę dwóch potrzebujących takiej terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 03.10.08, 17:08 Posła /skreślić P/ Kurskiego,a nie mylić z dziennikarzem śledzi nie tylko Al-kaida,ale i Stazi,Świetlisty szlak,Opus Dei,inkwizycja,SB,Czeka,FBI,MI5 i wszystkie inne służby wywiadowcze,nawet te z Wanuatu/jeżeli są/.Przecież taka osobowość musi być pod "szczególnym " najlepiej psychiatrycznym nadzorem Odpowiedz Link Zgłoś
demis1 Al-Kaida śledzi DEBILA Kurskiego? 03.10.08, 17:36 i b. dobrze bo moze powstrzyma sie juz od opluwania PORZADNYCH MADRYCH LUDZI. Ten debil prostak nie byl nauczony kultury osobistej milosci do drugiego xczlowieka TEGO JAK SIE ZACHOWUJE NAUCZYLA GO MATKA I KOSCIOL OT DOBRA SZKOLA Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 03.10.08, 17:56 a psychiatra to go nie śledzi? A powinien.... Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream To w końcu ABW śledzi kurskie g0wno, czy Arabi? ;) 03.10.08, 17:59 Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 03.10.08, 18:18 Gó... prawda! To nie AL Kaida ani ABW. To talibowie z Klewek! Odpowiedz Link Zgłoś
kjhubner niech go wreszcie porwą ! 03.10.08, 18:27 ja uważam że powinni go juz dawno porwać !!! odbędzie się to z wielką korzyścia dla Rzeczpospolitej i Sejmu ! oszczędzimy na jego kasie w sejmie !!! i drugie nie dla negocacji w sprawie wymiany tego Pajaca, chyba że wyminimy go na dwu bliżniaków ale razem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
augusta13 Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 03.10.08, 18:44 Kurski jak i większość PiSA-iorczyków aż prosi się o profesjonalne badania psychiatryczne. Okazuje się,że mania prześladowcza jest u nich zaraźliwa. Dobre,dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Pomóżmy Talibom porwać Kurskiego !!! 03.10.08, 19:02 Wtedy USA szybciej ich namierzy...po smrodzie kurskiego! Kurski śmierdzi tak zajebiscie,że bez trudu go namierzą! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Re: Pomóżmy Talibom porwać Kurskiego !!! 03.10.08, 19:25 staryduster napisał: > Wtedy USA szybciej ich namierzy...po smrodzie kurskiego! > Kurski śmierdzi tak zajebiscie,że bez trudu go namierzą! przedni pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 03.10.08, 19:08 Stare przysłowie mówiło: "jak kogo Pan Bóg chce ukarać, to mu rozum odbiera", dziś można dodać "niektórym nie daje od urodzenia". I tak to jest z niektórymi. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory701 Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 03.10.08, 20:39 A ja mysle ,ze sprawa jest poważna i Jacusia -Bullteriera chce porwac Al-kaida i dlatego go sledzi . To taka ważna i powazna figura na terenie międzynarodowej walki z terroryzmem . Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 03.10.08, 20:54 Jeśli to prawda, to będziemy mogli zaliczyć Al-Kaidzie, jeden dobry uczynek! Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Kórskiemu kury szcz... uczyć , a nie robić politykę 03.10.08, 21:07 To tacy jak on wepchnęli naszą politykę w szambo . A tak a propos : jak tam w lesniczówce ? Czy już przygotoalismy sie do zimy ?!!!! A co u sąsiadów zachwyconych takim towarzystwem ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 03.10.08, 21:22 To ci z Klewek! Panie Jacku, niech pan już nigdy więcej nie pije z Andrzejem Lepperem! Odpowiedz Link Zgłoś
suchy114 Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 03.10.08, 21:23 Ta jednostka chorobowa to Syndrom Przewodnika Tatrzańskiego cyt" chodzą za mną całą grupą i nie wiem kto" ale to sie już leczy. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Tego to już śledzi jego własna mania prześladowcza 03.10.08, 23:15 I to by było tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes A kosmici go nie śledzą? 03.10.08, 23:17 Na jego miejscu bym się bał, że go złapią i mu zmierzą... a wtedy się wyda, że... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Własny cień też go śledzi, chociaż nie chce i się 03.10.08, 23:26 bardzo mocno za niego wstydzi Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Własny cień też go śledzi, chociaż nie chce i 03.10.08, 23:47 Za Jackiem Kurskim chodzą Chirurdzy plastycy z Dusznik,chcą biedakowi przyszyć napletek. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Na tropie Kurskiego jest 04.10.08, 00:44 Na tropie Kurskiego jest najniebezpieczniejszy organ śledczy jego własna śledziona. Odpowiedz Link Zgłoś
janina38 Re: śledzi to zapach 07.10.08, 14:02 carpacio, ja blondynka ( z ubytkiem szarych komórek) jednak cvię namierzyłam !Moje przypuszczenie,że niezaleznie od tematu masz ten sam post o "maryśce Donalda" było absolutnie trafione.Widocznie jakieś szarutkie komóreczki jeszcze mi zostały. Co do Jacka: mamę ma naprawdę super porządna ale z dziećmi nie zawsze dobrze sie utrafi, więc nie piszcie chamskich wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Al-Kaida śledzi posła Kurskiego? 04.10.08, 03:19 poeseł kurski (to brzmi durnie) Odpowiedz Link Zgłoś