presentation1 10.10.08, 07:36 Schetyna mowi o sluzbie zdrowia.Moze cos powie o mafii ktora reprezentuje-ON i Palikot i reszta z PO.Przekazali leb swinski PZPN.Bedzuie wojna jednej mafii z druga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gamon0 Schetyna: Rada Gabinetowa z prezydentem to było... 10.10.08, 07:37 Schetyna za dużo traumatyzuje... -- "Donald Tusk Show" trwa... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 PO i Schetyna znowu jątrzą i skłócają !!! 10.10.08, 07:40 PO i Schetyna znowu jątrzą i skłócają ! Mam już dość tych facetów. Kraj tonie w kryzysie a Ci sobie urządzają szopki z preziem. Do roboty, a nie tylko kampania prezydencka! Jak tak dalej będziecie rządzić to zapamiętamy was jako najgorszy rząd po 89 roku! Odpowiedz Link Zgłoś
sekwana2005 grupy trzymające władze 10.10.08, 08:58 Mam coraz bardziej w d... ...użym poważaniu obie grupy trzymające się za władzę. Jedyna dostępna kamera TVPIS, na którą płacimy abonament znika, gdy w Sejmie ma być dyskusja o mediach publicznych. Poseł Palikont, mający najwięcej alkoholu na koncie chwali się, iż ma nie tylko do interesów, ale też świński łeb. Na zakąskę? Rząd uchwala zabranie paszportu i karty pokładowej prezydentowi, ten zaś obiecuje iż do UE na "brukselkę po gruzińsku" najwyżej poleci na paszport brata. Za to mieszkańcom Elbląga Kaczyński dał pełne gwarancje, że Mierzeja Wiślana zostanie skopana, by Ruskim pokazać. Sprawa pewna, bo obiecał iż pogada o tym na radzie gabinetowej z premierem Tuskiem i jego ministrami. Gdyby śledzić media, mielibyśmy takie "z ostatniej chwili" co chwilę. W Pałacu Prezydenckim planowano "taniec z gwiazdami" - a będzie chyba tylko "na lodzie..." Gdy Kaczyński do poloneza zaprosi Łukaszenkę. Zaś jego brat - tego, no, wnuka Grigorija z „Czterech pancernych”. Chyba że Tusk krzyknie "veto" i ucieknie do Pragi. Bo Listkiewicz i "latający Holender" obsadzą go jako pomocnika naszej reprezentacji, między atakiem a obroną (i wróci na tarczy). Tymczasem „lasy giną” – PZPN podobno zamordował ministra Dębskiego, teraz zlecił robotę na Drzewieckiego. Tylko w jednym przypadku „listek” pomylił Lipca z lipą… Zauważacie, iż aktywność satyryków coraz mniej polega na własnej twórczości, bo śmieszniejsze cytowanie i pokazywanie "mężów” i żon polityki? Gdy np. Gosiewski poucza Dorna w sprawie alimentów, zaś Samoobronę, PSL i PO o niewłaściwości zatrudniania rodziny. A gdzie pracują, co robią wszystkie żony i mamy "Gosia"? Kasjerki na dworcu we Włoszczowej? W Trójmieście jeden prezydent (Wałęsa) znowu, jak za czasów ministra Urbana, na rocznicę Solidarności jest tylko "osobą prywatną". Drugi, z Sopotu, podejrzany o korupcję z udziałem kancelarii prawniczej z której żyli panowie Kaczyńscy, teraz zaś córka prezydenta "IV" RP. Nic dziwnego, iż inny prezydent z Trójmiasta zamawia u abepe Głódzia mszę dziękczynną, że cudem boskim już 10 lat rządzi miastem - za co płaci firma mająca od miasta kontrakty na dostarczanie wody mieszkańcom (płatne Głódziowi "przelewem"?). Tyle tych prezydentów z Trójmiasta, że już się gubię. Acha – zakon PijaRów” jakiejś partii „popuścił" kaczkę dziennikarską, iż Kwaśniewski startować będzie po pauzowaniu na następne dwie kadencje. By przed drugą turą Tusk mu nogę podał? Pewnie do kompletu prezydenckiego kolejny proces Jaruzelskiemu w Gdańsku wytoczą. Za to gdy drugi po Koperniku światowej miary astronom z Torunia był na liście kandydatów do Nobla, "troskliwie" od razu nim IPN zajął się – wraz z politykami i mediami. Z rozrzewnieniem wspominam "potworny skandal", obalający rząd SLD, gdy Rywin pytany czemu złożył Michnikowi „propozycję korupcyjną” stanowiącą podobno zagrożenie dla polskiej demokracji, wolnych mediów i uczciwej polityki odpowiedział smutno - "Bo nachlałem się"... Może zamiast „puszczać palikota” w towarzystwie, lepiej zamówić abonament jakiegoś winka dla prezydenta i premiera – jak codziennie razem popiją, głupot rano nie będą opowiadać wraz ze swoimi „chłopcami z Placu Broni”. Se dzionek odeśpią, wieczorem znowu będą popijać „rady gabinetowe”. Spojrzałem na ostatni cudzysłów – niezła nazwa na jakąś „siarę”… Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 No i Schetyna cierpiący na traumę... :))) 10.10.08, 09:59 -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Ja nie mam,od zawsze do władzy garną sie prostacy 10.10.08, 10:25 Bo w polityce nawet guano moze wypłynąc, a w życiu trzeba pracować oraz pokazać swoja odpowiedzialność i profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Ja mam traumę jak widzę Donalda nieroba !!!!!!!!!! 10.10.08, 11:26 Ja mam traumę jak widzę Donalda nieroba !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Opiszesz te czyny niegodne? 10.10.08, 12:04 Przedstaw też dowody na wysiłek przynajmniej intelektualny swego idola Jarosława w zakresie naprawy i zrefrormowania państwa, tak żeby szary żuczek to odczuł, chętnie przeczytam o złożonych propozycjach ustaw (Elementy tropienia agentów i śledztwa lustracyjne zostawmy prawnukom) Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Trauma mnie ogarnia na widok nieróbstwa PO !! 10.10.08, 12:06 Trauma mnie ogarnia na widok nieróbstwa PO !! Takich leni nie było w kraju od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.machu.picchu Trauma mnie ogarnia na widok nieróbstwa PO !! 10.10.08, 12:23 Pierwsze kilkaset boisk powstanie już w tym roku. Sztuczna murawa do piłki nożnej, dobra nawierzchnia do koszykówki, oświetlenie, ogrodzenie, prysznice, a ponadto odpowiedzialni i profesjonalni opiekunowie i trenerzy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85758204 Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Trauma mnie ogarnia na widok nieróbstwa PO !! 10.10.08, 12:29 Panowie się nie lubią i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Człowiek z klasa nie pokazuje że nie lubi, 10.10.08, 13:37 a tym bardziej że nienawidzi, szczególnie gdy piastuje stanowisko z nadania społecznego, udowadnia że nie jest godzien tego. Słuzba publiczna wymaga wspólpracy gdyz sie jest na słuzbie społeczeństwa i z jego kasy pobiera się uposazenie, a to co oglądamy i jesteśmy świadkami to niestety prywatne ambicje i żądza władzy w wydaniu ludzi o miernym intelekcie i wychowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwoneszmaciarstwo Schetyna i "Człowiek z klasa", to rozne pojecia 10.10.08, 16:02 Schetyna:"-Rada Gabinetowa z prezydentem to było traumatyczne przeżycia." Osiol to, a nie "czlowiek z klasa"! On boi sie stanac twarza w twarz z kims, kto zapyta "CO ZROBILES PRZEZ OSTATNI ROK?" a.k.traper napisał: > Człowiek z klasa nie pokazuje że nie lubi, a tym bardziej > że nienawidzi, szczególnie gdy piastuje stanowisko z > nadania społecznego, udowadnia że nie jest godzien tego. > Słuzba publiczna wymaga wspólpracy gdyz sie jest na słuzbie > społeczeństwa i z jego kasy pobiera się uposazenie, a to co > oglądamy i jesteśmy świadkami to niestety prywatne ambicje > i żądza władzy w wydaniu ludzi o miernym intelekcie i > wychowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
folxdojcz_kastrat_cudotworca Schetyner_Ma_Klimakterium_Stąd_Te _Traumy_:)))))))) 10.10.08, 22:08 GWno kabluje: Przekwitający thuskowy piesek Schetyner: Raz w życiu byłem na spotkaniu w sprawie mojego zdrowia. I to było traumatyczne przeżycie. ................................................................ No nie dziw ! ta podstarzała pierdoła Schetyner :) przechodzi ma najwyraźniej klimakterium i może skończyć tak jak wariat Palikotas :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ministerpraesident_tusk Trauma mnie ogarnia na widok nieróbstwa PO !! 10.10.08, 12:39 W gardła nasze zdrowie wasze forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85763168 Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Poczytam o konkretach i porównaniach z np. PiS 10.10.08, 13:03 Hasełka były dobre na wiecach poparcia lub w esbeckich dezinformacjach, widocznie w twojej rodzinie to tradycja. Jak zwykle udowadniasz że masz pustkę między uszami i powtarzasz hasła których nie rozumiesz i nie jesteś w stanie wytłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
eichenlaub_mit_schwerten Ja nie mam,od zawsze do władzy garną sie prostacy 10.10.08, 11:43 Kiedy jednak okazało się, że wśród polityków wskazanych przez ministra Macierewicza znajduje się również prezydent Lech Wałęsa, ten złożył w Sejmie wniosek o natychmiastowe odwołanie rządu premiera Olszewskiego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85761408 Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Tez sobie porównanie wybrałeś:))) 10.10.08, 12:46 Kulisy tego odwołania były troszkę inne i chyba słusznie postapił L.Wałęsa, zaczęła by się jakaś wewnętrzna rozpierducha nikomu niepotrzebna i nic nie wnosząca, jedynym pozytywnym jej aspektem mogło być brak pewnych ludzi na scenie politycznej dzisiaj i nawet wiem których. a co do Macierewicza to jak zwykle działa w sferze domysłów i tajemniczości, lubi facet być uważany za depozytariusza prawdy i tajemnic, w latach 80-tych sam na komende zachodził by go zamknęli, gdy go wynoszono z niej ogłaszał głodówkę że go szykanuja i nie chca aresztować, SB wiedziało że nie jest dopuszczany do pewnych informacji ze względu na niedojrzałośc emocjonalną, chciał być bohaterem bez względu na okoliczności i straty. Mógłby IPN i takie sprawy wyjasnić, bo były. Odpowiedz Link Zgłoś
pantana1 No i Schetyna cierpiący na traumę... :))) 10.10.08, 11:38 Chyba nie masz racji forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85763283 Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Opisz te zniszczenia oraz zasługi prezydenta 10.10.08, 10:21 Oczekuje konkretnych faktów z wyliczeniem ekonomicznym i społecznym zarówno jednej jak i drugiej strony. Polski ci szkoda? to weź się za robotę a nie zyjesz w sferze poboznych życzeń i czekania na cud, tego nie będzie,najwyżej doczekasz ponownej władzy ludowej czego ci życzę, sobie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_nie_jest_kretynem Opisz te zniszczenia oraz zasługi prezydenta 10.10.08, 12:06 Sukces polityki reform wymaga od Polaków sojuszu wszystkich sił reformatorskich, tych z "S" i tych z PZPR. W pozytywnym ułożeniu stosunków Polski i ZSRR skrzydło reformatorskie z PZPR, tacy ludzie jak gen. Wociech Jaruzelski, czy pierwszy sekretarz KC Mieczysław F.Rakowski mogą odegrać zasadniczą rolę A. Michnik 1989 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85767127 Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Nie widać tej woli współpracy i sojuszu 10.10.08, 12:51 a wymienieni ludzie wbrew pozorom taka rolę odegrali, w przeciwnym razie wiele osób mogłoby nie dożyć do obecnych czasów, wystarczyło wtedy dać władze takim jak ówczesny nadgorliwy beton Miller czy dzisiejszych kilku bruzdogłowców. W tamtych czasach aż tylu madrych i odważnych ludzi nie widziałem a juz szczególnie tych co dzisiaj zgrywaja się na patriotów którzy trwali w heroicznym oporze głęboko zakonspirowani:))) często skutecznie przestraszeni przez SB vide tow. Jarosław. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: PO i Schetyna znowu jątrzą i skłócają !!! 10.10.08, 07:57 Jak tak dalej będziecie rządzić to zapamiętamy was jako najgorszy > rząd po 89 roku!< Ja bym powiedziala ze najgorszy od 1919r pomijajac rzady Witosa Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: PO i Schetyna znowu jątrzą i skłócają !!! 10.10.08, 08:21 "Kraj tonie w kryzysie" Proponuje się obudzić i nie opowiadać bajek na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: PO i Schetyna znowu jątrzą i skłócają !!! 10.10.08, 08:28 Proponuję przeczytać dowolne analizy rynkowe, a największą uwagę poświęcić zatrzymywanym inwestycjom i inwestorom wycofującym się z Polski. Proszę nie opowiadać bajek a'la donek, że niby w Polsce nie będzie kryzysu. Żeby w Polsce nie było kryzysu rząd musi robić więcej niż tylko kampanię prezydencką pana donalda. eba_k napisał: > "Kraj tonie w kryzysie" > Proponuje się obudzić i nie opowiadać bajek na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: PO i Schetyna znowu jątrzą i skłócają !!! 10.10.08, 08:32 No to jest kryzys, czy dopiero ma być? Jeszcze raz powtarzam: Aktualnie Polska nie przeżywa żadnego kryzysu, więc proszę na forum bajek nie opowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
pantana1 Re: PO jest skonczone,beda wybory!!! 10.10.08, 11:39 Zabrać Nobla. 1 mln USD z odsetkami do zwrotu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85759968 Odpowiedz Link Zgłoś
wioocha Re: PO i Schetyna znowu jątrzą i skłócają !!! 10.10.08, 10:13 eba_k napisał: > No to jest kryzys, czy dopiero ma być? > To są pierwsze wstrząsy, gdzieś z daleka. Tsunami dopiero przyjdzie. Być może chwilowo da się odroczyć przez ładowanie bilionów w banki. Ale to tylko kwestia czasu, jak pierd*lnie. Rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Nie, nie rozumiem, panikarzu 10.10.08, 10:51 wioocha napisała: > eba_k napisał: > > > No to jest kryzys, czy dopiero ma być? > > > > To są pierwsze wstrząsy, gdzieś z daleka. Tsunami dopiero przyjdzie. > Być może chwilowo da się odroczyć przez ładowanie bilionów w banki. > Ale to tylko kwestia czasu, jak pierd*lnie. > Rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Nie, nie rozumiem, panikarzu 10.10.08, 12:23 pantanal napisał: > wioocha napisała: > > > eba_k napisał: > > > > > No to jest kryzys, czy dopiero ma być? > > > > > > > To są pierwsze wstrząsy, gdzieś z daleka. Tsunami dopiero przyjdzie. > > Być może chwilowo da się odroczyć przez ładowanie bilionów w banki. > > Ale to tylko kwestia czasu, jak pierd*lnie. > > Rozumiesz? Kryzys ma być. Przecież prezydent i przedstawiciele PiS robią wszystko by go wywołać. A przecież nie ma lepszego środka na wywołanie kryzysu, jak wywołanie paniki. Polska, czy nawet polska giełda, w porównaniu z jakimkolwiek krajem UE czy innymi rozwiniętymi, choć odczuwa wpływ kryzysu światowego i indeksy spadają, to nikt z PiS czy nawet są prezydent, nie zająkną się, że w innych krajach lecą na łeb na szyję, a u nas zaledwie o kilka/kilkanaście procent. Tam gdzie indeksy giełdowe spadły już o 40-70%, gdzie zamyka się na całe dnie notowania, u nas mamy spadki po 3-5% Ale Lech Kaczyński zrobi wszystko by wywołać kryzys. Bo to przecież leży w jego interesie, a szczególnie jego brata, który już nóżkami przebiera by dorwać się do władzy i powiedzieć, że "za moich rządów to był rozkwit gospodarki". Tyle, że za jego rządów cała światowa gospodarka kwitła, więc miało to przełożenie również na zagraniczne inwestycje w Polsce. A co do zagranicznego kapitału, który ucieka z Polski... A co ma robić, jeśli w ich własnych krajach firmy bankrutują, zwalniają gremialnie setki tysięcy pracowników? Mają inwestować w Polskę, gdy gros ich produkcji i tak idzie za granicę, a tam nie ma obecnie popytu na te produkty? Światowa ekonomia to jak naczynia powiązane - nie da się produkować np. tysięcy samochodów, jeśli za granicą popyt na nie spadł nawet o 60% Polacy tak wielkiej luki popytowej nie zrównoważą, ponieważ musieliby mieć ilość obywateli na poziomie Chin,a ich zarobki na poziomie Arabii Saudyjskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rasta-mw Re: Schetyna: Rada Gabinetowa z prezydentem to by 10.10.08, 08:14 Celem Prezydenta Kaczyńskiego z pisu jest osłabienie naszego Państwa, tylko ślepi fanatycy twierdzą że jest inaczej. Prezydent mówiąc niedawno "nie może być tak by ktoś zarabiał na zdrowiu" broni swoich zysków z wielkich koncernów farmaceutycznych które zarabiają na aktualnej sytuacji. Przejście służby zdrowia w ręce samorządów które udowodniły już że potrafią rozsądnie wydawać pieniądze jest dla PiSu niezmiernie niewygodne. Ot i cała trauma Odpowiedz Link Zgłoś
bah Re: Schetyna: Rada Gabinetowa z prezydentem to by 10.10.08, 08:22 problemem nie jest rozsądne wydawanie ale bezprzykładne ograbianie obywateli pod pozorem "unijnych uregulowań". Niech się uda do przychodni, to przezyje traumę. Jeśli spotkanie z prezydentem powoduje traume, to oznacza że nie nadaje się na stanowisko które zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rasta-mw Re: Schetyna: Rada Gabinetowa z prezydentem to by 10.10.08, 08:27 W mojej miejscowości jest kilka przychodni, jedna z nich jest prywatna. Ma umowę z NFZ więc nie muszę płacić za jej usługi. Zgadnij w której jest lepszy poziom usług ? PiS widząc że komunalizacja służby zdrowia ma szansę na powodzenie za wszelką cenę nie chce do tego dopuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
bah Re: Schetyna: Rada Gabinetowa z prezydentem to by 10.10.08, 11:44 Jak jest mało dusz, to się o nie walczy bo dostajhe się kase od zapisanych. W wiekszych nawet abonamenty medyczne nie dają komfortu leczenia nawet rejestracja stanowi problem. Prywatyzacja szpitali (czytaj bankructwo w rękach samorządów) też doprowadzi do poprawy jakości usług, bo zostaną tylko bogaci albo będa leczone dochodowe schorzenia. Nieudacznicy zabieraja sie za nasze zdrowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Słusznie piszesz o panu prezydencie 10.10.08, 10:54 bah napisał: > Niech się uda do przychodni, to przezyje traumę. > > Jeśli spotkanie z prezydentem powoduje traume, to > oznacza że nie nadaje się na stanowisko które zajmuje. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Schetyna: Rada Gabinetowa z prezydentem to by 10.10.08, 13:04 > Niech się uda do przychodni, to przezyje traumę. > > Jeśli spotkanie z prezydentem powoduje traume, to > oznacza że nie nadaje się na stanowisko które zajmuje. Nie wiem o jaką traumę w przychodni Ci chodzi. Masz przychodnie państwowe, spółdzielcze, prywatne. We wszystkich tych typach masz rozliczane wizyty z Twojego ubezpieczenia, więc jedynie w tych państwowych, gdzie kolejki sa ogromne mozesz przeżyć traumę. Podobnie niestety dzieje się w szpitalach. W państwowych czekasz na operację miesiącami. W prywatnym nie. A i w jednym i w drugim nie płacisz Ty, lecz NFZ. Jaki z tego morał? Zlikwidujmy sprywatyzowane przez piS szpitale i postawmy przed trybunałem konstytucyjnym premiera Jarosława Kaczyńśkiego, ze prywatyzował szpitale z korzyścią dla obywateli. Przecież rząd nie ma prawa robić nic z korzyścią dla obywateli! Taka przecież jest doktryna naszego prezydenta. Szkoda tylko, ze nie żądał referendum na temat służby zdrowia gdy to jego brat prywatyzował szpitale. Wtedy byłoby jasne, ze jest tylko idiotą, a nie populistycznym oszustem, który zmienia poglądy jak chorągiewka. Odpowiedz Link Zgłoś
skaflok Schetyna: Rada Gabinetowa z prezydentem to było... 10.10.08, 07:40 przeciez jak jest wolne to zarabiaja restauracje,hotele itp. itd. czyjs wypoczynek napedza prace. a ludzie w czasie wolnego wydaja pieniadze czyli placa podatki. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Schetyna: Rada Gabinetowa z prezydentem to było... 10.10.08, 07:40 tak, praca w rządzie nie powinna dostarczać traumatycznych chwil Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek naiwnie śadziłem że Schetyna to inteligent 10.10.08, 07:40 zabawa z PZPN obnażyła cię Szchetynku ! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Znowu dodam................ 10.10.08, 07:49 Karierowicze z PO doprowadza kraj do takiej ruiny jak jeszcze nikt nie doprowadzil.Dojdzie do tego ze beda sie ukrywac jak komunisci.Z malym ale...Komunisci mieli niewielkie szanse na ucieczke z kraju, dla PO swiat stoi otworem. Odpowiedz Link Zgłoś
rasta-mw Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 08:22 Karierowicze PO zagrażają pozycji karierowiczów z PiS więc doskonale rozumiem Twój tok myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 08:37 Jezeli Polacy - juz dzis- nie zrozumieja, ze PO to mafia, jutro, pojutrze zobacza ze caly dorobek ich zycia zostal stracony.Puk,puk.-Kto tam?-To kryzys. Bedzie to straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
rasta-mw Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 08:46 Typowy populizm, kryzys jest na całym świecie więc jego echa docierają do Polski. Strach pomyśleć co by się działo gdyby teraz rządził PiS, totalny chaos zniszczył by kraj. Panowie PiSowcy, jesteście na forum tacy mądrzy tylko czemu nie było konkretnych efektów za waszych rządów? czemu zostawiliście kraj skłócony? Ja wiem, siła PiS wynika z chaosu i napędzania strachu w społeczeństwie. To wasz cel bez którego nie istniejecie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 08:52 Dzis PO administruje tym co zostawil PiS.To po pierwsze.Do dzisiaj nie ma jakichkolwiek zabezpieczen rzadzacych na wypadek kryzysu.Rzad nic nie robi.Spi i odwraca uwage od sytuacji.Rzad nie przegra.Moze uciekna na emigracje.Zostanie Polska i Polacy.Tusk krzyczy o Euro.obacz Niemcy.Maja euro i maja recesje. Odpowiedz Link Zgłoś
rasta-mw Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 09:09 Masz rację, PO musi dużo pracy włożyć by uporządkować bałagan po PiS. Takie zabezpieczenia tworzy się z wieloletnim wyprzedzeniem, PiS przez dwa lata nie zrobił w tym kierunku totalne NIC. Spał smacznie w snach szukając tylko wrogów systemu. A na jawie zapomniał np. o gwarancjach dla stoczni gdy można było to zrobić bez problemu. Niemcy może i mają recesję, ale spytaj Niemców jak im się żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 09:53 presentation1 napisał: > Dzis PO administruje tym co zostawil PiS.To po pierwsze.Do dzisiaj nie ma jakic > hkolwiek zabezpieczen rzadzacych na wypadek kryzysu.Rzad nic nie robi.Spi i odw > raca uwage od sytuacji.Rzad nie przegra.Moze uciekna na emigracje.Zostanie Pols > ka i Polacy.Tusk krzyczy o Euro.obacz Niemcy.Maja euro i maja recesje. Brytyjczycy nie maja Euro i maja jeszcze wieksza recescje, no jak to wytlumaczysz wajdzik...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wioocha Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 10:22 kralik111 napisał: > presentation1 napisał: > > > Dzis PO administruje tym co zostawil PiS.To po pierwsze.Do dzisiaj nie ma > jakic > > hkolwiek zabezpieczen rzadzacych na wypadek kryzysu.Rzad nic nie robi.Spi > i odw > > raca uwage od sytuacji.Rzad nie przegra.Moze uciekna na emigracje.Zostani > e Pols > > ka i Polacy.Tusk krzyczy o Euro.obacz Niemcy.Maja euro i maja recesje. > > Brytyjczycy nie maja Euro i maja jeszcze wieksza recescje, no jak to > wytlumaczysz wajdzik...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A czy wiesz, jakie jest zatrudnienie w UK w 'sektorze finansowym' ? Wiesz czym jest Londyn w świecie pieniądza? Dowiedz się czegoś, potem pomyśl, potem znów pomyśl, a potem ew. coś napisz jeśli ci cokolwiek sensownego przyjdzie do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_urinal Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 11:28 Zdrowie wasze w gardła nasze! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85761838 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 09:50 presentation1 napisał: > Jezeli Polacy - juz dzis- nie zrozumieja, ze PO to mafia, jutro, pojutrze zobac > za ze caly dorobek ich zycia zostal stracony.Puk,puk.-Kto tam?-To kryzys. > Bedzie to straszne. Wajdzik, a co tobie tak dobro Polakow lezy na sercu? Przeciez za komuny bedac esbekiem ty Polakow przesladowales, przesluchiwales, biles, a moze nawet mordowales. Z dniem jak komuna upadla sam przeciez twierdzisz, ze bez paszportu nielegalnie uciekles z Polski, znaczy to wajdzik, ze tobie jedynie lezy na sercu terror, sianie strachu i zametu, wytlumacz nam wajdzik logicznie na czym ma polegac ten kryzys skoro banki sa niezagrozone, wytlumacz nam wajdzik logicznie co PiS i byle SB ma do zaoferowania spoleczesntwu by uniknac kryzysu, jakie plany ma PiS w tym kierunku, strach, poploch nie sa rozwiazaniem problemu wajdzik i ty o tym doskonale wiesz. Napisz jeszcze wajdzik cos konkretniej o tej mafii, skoro wiesz, ze cale PO to mafia, znaczy to , ze Polska i Polacy sa w wielkim zagrozeniu, powinienes podac jakies konkrety by temu zapobiec, przeciez twierdzisz, ze dobro Polski bardzo lezy ci na sercu, masz wiec tutaj pole do popisu wajdzik...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
parch_w_gazecie Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 11:53 Byli esbecy masowo składają podania o zatrudnienie w "Gazecie Wyborczej" ze względów humanitarnych. Konfidenci i ich oficerowie prowadzący chcą adiustować teksty, nie wychodząc z domu blog.rp.pl/rybinski/2008/06/29/moj-serwis-czyli-niezbednik-polaka/ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85764969 Odpowiedz Link Zgłoś
min_nowak Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 12:05 Tusk dodał, że zwróci się też do MON z prośbą o sprawdzenie kto jest odpowiedzialny za to, że do Afganistanu często trafiają rzeczy zbędne, a nie trafiają najbardziej potrzebne. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85758159 Odpowiedz Link Zgłoś
minister_krab Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 10:19 presentation1 napisał: > Jezeli Polacy - juz dzis- nie zrozumieja, ze PO to mafia, jutro, pojutrze zobac > za ze caly dorobek ich zycia zostal stracony.Puk,puk.-Kto tam?-To kryzys. > Bedzie to straszne. żalosny pokomunistyczny kmiocie, dzieki ze mnie uswiadomiles ze za kryzys swiatowy odpowiedzialne jest PO. cholera, a ja caly czas myslalem ze to kuchciński bo tak o nim cicho. pewnie on ten kryzys wymyslil w zaciszu Odpowiedz Link Zgłoś
rasta-mw Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 08:37 A że dla PO świat stoi otworem? logiczne, lepiej przyjmować ludzi inteligentnych niż nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
minister_krab Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 10:25 rasta-mw napisał: > A że dla PO świat stoi otworem? logiczne, lepiej przyjmować ludzi inteligentnyc > h > niż nieudaczników. wez , on tez jest uciekinierem. jeszcze uwierzy w to ze jest inteligentny... :D Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 09:07 presentation1 napisał: > Karierowicze z PO doprowadza kraj do takiej ruiny jak jeszcze nikt nie doprowad > zil.Dojdzie do tego ze beda sie ukrywac jak komunisci.Z malym ale...Komunisci m > ieli niewielkie szanse na ucieczke z kraju, dla PO swiat stoi otworem. Gdybys glupi esbeku nie uciekl z Polski, dzisiaj nie pisal bys takich rzeczy o ruinie kraju bo wiedzialbys jakiego idiote z siebie robisz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
puterko_jan Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 11:45 Wałęsa [...] byłby czynnikiem destabilizacji i nieładu, izolującym Polskę od reszty świata [Adam Michnik 1990] forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85758164 Odpowiedz Link Zgłoś
minister_krab Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 10:17 presentation1 napisał: > Karierowicze z PO doprowadza kraj do takiej ruiny jak jeszcze nikt nie doprowad > zil.Dojdzie do tego ze beda sie ukrywac jak komunisci.Z malym ale...Komunisci m > ieli niewielkie szanse na ucieczke z kraju, dla PO swiat stoi otworem. ale ty jestes smieszny. napisales wlasnie swoj zyciorys. sam jestes bylym esbekiem Lesławie, uciekles jak szczur do Francji i teraz udajesz kogos kim nie jestes hahaha baaa, ty nawet nie rozumiesz tak prostej rzeczy, ze sie na tym forum kompromitujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: ..Znowu dodam................ 10.10.08, 12:12 Tobie SB-cki pomiocie jakoś sie udało uciec z kraju i teraz plujesz gnido na Polskę. Jesteś teraz na usługach Putina zdrajco? presentation1 napisał: > Karierowicze z PO doprowadza kraj do takiej ruiny jak jeszcze nikt nie doprowad > zil.Dojdzie do tego ze beda sie ukrywac jak komunisci.Z malym ale...Komunisci m > ieli niewielkie szanse na ucieczke z kraju, dla PO swiat stoi otworem. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 A poza tym jakaz strata czasu! Po co tracic go na 10.10.08, 07:53 dasy prezydenta opozycyjnej partii, ktory w dodatku nie umie normalnie mowic. Musicie panowie teraz go po prostu bojkotowac i juz. Nie ma innego wyjscia jak zapedzic tego pana z PiSu w kozi rog. To wojna totalna na zyczenie Lecha Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: A poza tym jakaz strata czasu! Po co tracic g 10.10.08, 08:00 Ha,ha!POmyliles Kaczora z Bolkiem Odpowiedz Link Zgłoś
golden_urinal Re: Dni POsrancow sa policzone!!! 10.10.08, 11:42 Winny się zawsze tłumaczy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85761408 Odpowiedz Link Zgłoś
eichenlaub_mit_schwerten Kaczorowa masoneria. 10.10.08, 12:01 Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85758159 Odpowiedz Link Zgłoś
aquetil42 To miłościwie nam panujący ma na imię Bolesław? 10.10.08, 11:05 ambl napisała: > Ha,ha!POmyliles Kaczora z Bolkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kuter.noga.pl To miłościwie nam panujący ma na imię Bolesław? 10.10.08, 11:52 Chciałbym podzielić się z Państwem, tu na tej sali, ale także ze wszystkimi naszymi rodakami, wielkim poczuciem dumy i satysfakcji, że po raz kolejny Polacy, tym razem 21 października, pokazali, że chcą i potrafią wziąć na siebie odpowiedzialność za losy Ojczyzny. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85757877 Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Schetyna: Rada Gabinetowa z prezydentem to było... 10.10.08, 07:54 traumatyczne przeżycie.<Ze co traumatyczne?Ze nie chcial brac udzialu w kreceniu lodow i zostac kozlem ofiarnym?Mial racje bo z wami PelOwcami nie mozna inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
hno3 Jak niechciał w czymś poraz kolejny brać udziału 10.10.08, 08:17 to trzeba było o tym wygłosić orędzie a nie zawracać tyłka i robić imprezę w godzinach pracy . Odpowiedz Link Zgłoś
levy Cała ta pożal się Boże prezydentura 10.10.08, 07:59 kurdupla to traumatyczne przeżycie ale dla całego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita to traumatyczne przeżycie - tym bardziej że nie ma 10.10.08, 08:00 się niczego do powiedzenia w każdej kwestii, nic się nie robi to i sukcesów brak. O cudach nie wspomnę. Na POhybel nieudacznikom! u. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Inny numer PO......... 10.10.08, 08:06 Kobiety nie beda rodzic ze znieczuleniem.Kopacz z PO wymyslila...kastracje kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
kac_moralny Re: ...Inny numer PO......... 10.10.08, 09:07 presentation1 napisał: > Kobiety nie beda rodzic ze znieczuleniem.Kopacz z PO wymyslila...kastracje kobi > et. ;;;;;;;;;; aby coś takiego napisać trzeba spełniać jedno z kryteriów: Debilizm – termin medyczny określający wrodzony stan upośledzenia umysłowego, który powoduje nieprzystosowanie społeczne lekkiego stopnia*, Imbecylizm - termin medyczny określający niedorozwój umysłowy umiarkowanego lub znacznego stopnia*, Idiotyzm - termin medyczny oznaczający niedorozwój umysłowy znacznego stopnia *. *niepotrzebne skreślić Matoł to człowiek głupi lub bezmyślny; idiota. A stupid, silly, or thoughtless person; an idiot Odpowiedz Link Zgłoś
boruc_artur Kaczyńscy muszą odejść. 10.10.08, 11:26 Właśnie dyskutowaliśmy tu w redakcji i zdecydowaliśmy, że "Gazeta" nie może ponosić ryzyka trzymania nieubezpieczonego korespondenta [...] Zaraz dostaniesz faksem zwolnienie. Widzisz, nie jesteśmy bezwzględnymi kapitalistami tylko humanitarnymi demokratami... Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianin83 wypowiedzial sie ynteligent... 10.10.08, 08:08 cos coraz bardziej sodowka uderza do glowy tej wladzy, mysla ze wszystko mozna bezkarnie robic i mowic.. o palismrodkach nie wspominajac.. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 71 proc. Polaków uważa 10.10.08, 08:12 71 proc. Polaków uważa, że powinniśmy sami, w referendum zdecydować o prywatyzacji służby zdrowia - wynika z sondażu GfK Polonia na zlecenie "Rzeczpospolitej". wynika tez z tego ze 29 % jest fanow towarzysza nieslownego premiera. jak to sie ma do innych hurra optymistycznych sondazy pro PO ? z deka nijak Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 To PO jest obrzydliwa! Fuj, jak można tak robić... 10.10.08, 08:26 Szkoda Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: To PO jest obrzydliwa! Fuj, jak można tak rob 10.10.08, 08:28 Polacy sami w wyborach pokazali, czego chcą i dalej pokazują w sondażach. Nic tobie do tego, ruski agencie. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: To PO jest obrzydliwa! Fuj, jak można tak rob 10.10.08, 08:33 Powtarzasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Schetyna: Rada Gabinetowa z prezydentem to by 10.10.08, 08:27 > Schetyna mowi o sluzbie zdrowia.Moze cos powie o mafii ktora > reprezentuje-ON i Palikot i reszta z PO. Jasne i jeszcze niech powie o ufoludkach i swojej willi na Marsie. Odpowiedz Link Zgłoś
zkris11 Czyżbyście nareszcie przejrzeli!!!! Od początku by 10.10.08, 08:33 było widac że PO to czary mary. Jedyne co im doskonale wychodzi to skłocanie razem z GW i TVN Polaków! To skandal aby tak obrazac Kaczyńskiego bez wzgledu co się o nim mysli! Gdyby Kaczyński uzywał takich słów wobec Tuska to histeria opanowałaby cały kraj! Ale ludzie wreszcie otwieraja oczy i widzą wielką kupe a nie cuda. A dopiero będzie źle niestety. Oczywiscie gnojki z Po wyzywają wszystkich że kryzysu nie ma!! To dlaczego tak drastycznie spada produkcja? Banki może i zyją ale zakłady pracy nie mają zamówień bo świat staje!! Ciekawe z czego wiec ludzie będa żyli? Odpowiedz Link Zgłoś
rasta-mw Re: Czyżbyście nareszcie przejrzeli!!!! Od począt 10.10.08, 08:56 "zakłady pracy nie mają zamówień bo świat staje!!" to oczywiście też wina PO... gdyby PiS rządził to świat był by uratowany. Śmiać się czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Kaczyńscy muszą odejść.!! 10.10.08, 09:21 mysle ze to ty POwinienes odejsc Odpowiedz Link Zgłoś
aiwaplatz Już wiem. 10.10.08, 08:40 POkręty piją z Palikotem jego mózgotrzepy. A to szkodzi jak widzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jak wykazuje otychczasowa praktyka, to pociąg do 10.10.08, 12:41 mózgotrzepów ma w pierwszym rzędzie kreujące się na głowę a w rzeczywistości będące wodogłowiem państwa małe, pokraczne stworzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online Schetyna-PO -Kabaret wstydu 10.10.08, 08:45 Schetyna czy macie juz plan jak rozkrasc szpitale?. Odpowiedz Link Zgłoś
rasta-mw Re: Schetyna-PO -Kabaret wstydu 10.10.08, 08:51 Spoko, zombie guru Kaczyńskich postarało się o to by nie było już czego kraść ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kac_moralny Re: Schetyna-PO -Kabaret wstydu 10.10.08, 09:10 pandora-online napisał: > Schetyna czy macie juz plan jak rozkrasc szpitale?. ;;;;;;;;;;;; bez obawy, oddziały psychiatryczne nadal pozostaną państwowe, leczenie masz zapewnione ustawą. Odpowiedz Link Zgłoś
signal Panie Schetyna, każdy normalny mieszkaniec kraju 10.10.08, 08:49 już poznał się na cynizmie, podżeganiu, robieniu specjalnie bałaganu przez panów Kaczyńskich. Czym gorzej w kraju to im na rękę, ale "ciemnego ludu" jak mawiał ich poseł Kurski już coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
hno3 szczególnie po tym jak zawetując emerytury pomost. 10.10.08, 09:01 doprowadzi do tego że NIKT ich nie dostanie . Odpowiedz Link Zgłoś
premier_z.kaszub Kaczyńscy to frustraci. Odejdą. 10.10.08, 11:26 Czy ja zasłużyłem sobie na coś takiego? Ja, który obaliłem komunizm? [Lech Wałęsa, 16 listopada 2005] forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85758204 Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Wysyła wojsko i co , Gruzja? 10.10.08, 09:03 Gdzie coś namieszał tragedia i paranija. Teraz ma jechać, aby zapoznać się z geotermią na zew ojca Ryzyka. Śniadka powinien zabrać, aby poparł zbieranie składek. W Nanghar Kell. Zdaniem prokuratorów od Naghar Kell. Należy rzec, talib sam sobie w łeb strzel. Masz dać mu do dłoni własną ciężką broń. Rozwalaj swoich, strzel sobie prosto w skroń. I nie kombinuj jak z grzebieniem łysy. Tam w waszym niebie czekają hurysy. Najpierw ma się z działań wyspowiadać. Pojednać z Bogiem i strzał sobie zadać. Koniecznie spytać czy zaznaczać mogą. Jaką patrol ma nie jechać drogą. Może by grzecznie oddali giwery. Nie wysadzali te lekkie Hummery. Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 Widze, ze dla niektorych forumowiczow... 10.10.08, 09:07 jeden szpital trzeba zostawic, by funkcjonowal tak jak w PRLu. Opieka psychiatry zapewniona. Odpowiedz Link Zgłoś
user1982 Widze, ze dla niektorych forumowiczow... 10.10.08, 12:23 to atak spamerów... to trzeba ignorować - taki atak trwa 20 - 30 minut najlepiej nie zwracać uwagi na posty pisane w odpowiedzi .... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85229436&a=85232697 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85758204 Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Schetyna: Rada Gabinetowa z prezydentem to było... 10.10.08, 09:11 tego prezydenta nie nalezy brac powaznie i zachowywac sie jakby go nie bylo. Cos mowi?- muchy brzecza! Cos zwoluje? to za oknem jazgot samochodu. Niech sobie siedzi sam wraz z czlonkami swojej jedynej partyjki w gabinecie i narzeka. Europe co chwila przepraszac, ze mamy takiego prezydenta i podkreslac jak bardzo sie za niego wstydzimy. I tyle. Najgorsze, to traktowac go serio, co nie ma wielkiego sensu, a Polsce moze przyniesc tylko ogromne szkody. Odpowiedz Link Zgłoś
parch_na_jabloni Kaczyńscy to wybryk natury. 10.10.08, 11:24 A gdzie to niby jest napisane? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85758308 Odpowiedz Link Zgłoś
kelner_sikajacy_do_zupy Kaczyńscy to wybryk natury. 10.10.08, 11:49 Pozwie pan prezesa IPN Janusza Kurtykę i autorów książki? Oczywiście samego prezesa. Ja go informowałem, żeby nie robił paszkwilu, nie robił swądu niepotrzebnego, żeby sprawdził to wszystko. Jeśli on za tym stoi, bo się o tym wypowiada, to powalczymy. Z tego, co wiem, oni chcą pozbierać wszystkie paszkwile i opublikować z taką informacją, że każdy niech sobie wybierze, co chce. Na takiej zasadzie to ja Kurtykę zrobię największym agentem, na lepszych papierach niż on mnie zrobił. Dzisiaj zrobić ksero to żaden problem. Ostrzegam Kurtykę i innych, że jeśli to jest ksero i tym sposobem chcą mi poderwać autorytet, to będą odpowiadać w sądzie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85762065 Odpowiedz Link Zgłoś
onze86 NASZE banki ostrożnie udzielały kredytów??? 10.10.08, 09:17 Które to są nasze panie Schetyna???? Odpowiedz Link Zgłoś
rasta-mw Re: NASZE banki ostrożnie udzielały kredytów??? 10.10.08, 09:46 Fakt, niewiele zostało banków z Polskim kapitałem, ale niezależnie od właściciela wszystkie podlegają POLSKIM przepisom a są one surowsze niż w większości krajów dotkniętych dziś kryzysem. Aktualnie większym problemem jest spadek zamówień z świata, efektem tego mogą być zwolnienia i spadek płac co odbije się na wypłacalności kredytobiorców. Szansą na przetrwanie trudnego okresu jest Euro2012 a dokładniej powiązane z nim inwestycje.. tylko że tu należy zabrać się do roboty, a opozycja powinna pomagać a nie tylko ciągle ujadać... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Nastepny dupek, co buduje Polske od podstaw 10.10.08, 09:17 ========================================= Schetyna, ty hipokryto! Na "dorobku" mozna byc 5, no gora 10 lat! Pozniej juz jest normalne, unowoczesniane w miare mozliwosci, ZYCIE. Mlode malzenstwo, zaczynajace "od zera" moze takiego okreslenia uzywac, ale nie rzad po 20 latach gospodarowania sie jego partyjnych poprzednikow w uprzemyslowionym przeciez od poczatku, panstwie. Chyba, ze masz na mysli siebie i swoich kumpli z lewa i z prawa, ktorzy jeszcze sa dorobkiewiczami i wielotysieczne uposazenia starcza im ledwie na buleczke z szyneczka. Juz dawno minal czas na rozpoczecie normalnego zycia, a ten znowu oczekuje od najbiedniejszych "zaciskania pasa". Idz sie utop, z taka "argumentacja", bo naiwnosc "ciemnego ludu" tez ma swoje granice. Odpowiedz Link Zgłoś
grodzio Schetyna: Rada Gabinetowa z prezydentem to było... 10.10.08, 09:48 Ścisnął ktoś nierobom cojones to przeżyli traume, pewnie myśleli, że to będzie kolejne spotkanie przy kawce gdzie sobie poplotkują o Joli Rutowicz i Oli Kwaśniewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
liszka_agnieszka Schetyna: Rada Gabinetowa z prezydentem to było... 10.10.08, 12:04 Lech Wałęsa zapowiedział, że jeśli TVP pokaże film "TW Bolek" - który jego zdaniem zawiera nieprawdziwe informacje - wytoczy proces telewizji publicznej. Były prezydent będzie się domagać 20 mln zł odszkodowania. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=85755433&a=85758204 Odpowiedz Link Zgłoś