agatazieba 10.10.08, 16:42 nobel nie dziala tak szybko. dopiero co ja uwolnili i juz sie rzuca kobita... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszeszczep666 Ingrid Betancourt była pewna, że dostanie pokoj... 10.10.08, 16:46 ups. zbytnia pewnosc siebie bywa nieraz przyczyną poważnych obciachów Odpowiedz Link Zgłoś
czerwoneszmaciarstwo Ingrid Betancourt dosła nauczke od komunistow 10.10.08, 16:52 Z komuna nie wygrasz, w kazdym razie w gronie Komitetu Nagrody Nobla. Socjalisci fracuscy zlosliwie utarli nosa tej, ktora nie lubi partyzantki komunistycznej w Ameryce Poludniowej. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzi Jeśli ten artykuł ma mieć element drwiny 10.10.08, 16:50 to chciałbym zapytać, ile artykułów o sukcesie Aleksandra Wolszczana "grzało się" już w komputerach Wyborczej"? Oczywiście Nobel dla Wolszczana byłby tylko tłem do jatki antylustracyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Re: Jeśli ten artykuł ma mieć element drwiny 10.10.08, 20:07 No jesli Wolszczan zwolal konferencje prasowa i odpowiednio ''apdejtowal'' tabliczke na drzwiach gabinetu, to tez zasluguje na szczery rechot. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Jeśli ten artykuł ma mieć element drwiny 10.10.08, 23:01 No własnie, cały w tym szkopuł, że Wolszczan nic nie zwołał, więc Lesiu bredzi trzy po trzy i nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzi Re: Jeśli ten artykuł ma mieć element drwiny 10.10.08, 23:14 y.y doskonale wiesz, że to jest dokładnie na temat i że mam 100% racji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Jeśli ten artykuł ma mieć element drwiny 11.10.08, 09:55 Niestety, jedyne co wiem, to to, że artykuł jest o francuskiej pisarce (to a propos co jest na temat), a to co piszesz o Wolszczanie to zwykłe trollowanie. EOT & out, bai:)) Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy Re: Jeśli ten artykuł ma mieć element drwiny 11.10.08, 16:55 Racji masz 0% a na temat to nie było. Chcesz się tak samo ośmieszyć, jak ona? Odpowiedz Link Zgłoś
mazen17 Re: hahahahahahahah 10.10.08, 18:33 hahahahahaha pękam ze śmiechu, fajna ta wiadomość, babie musiało być łyso. Miłego wypoczynu! Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 [...] 10.10.08, 17:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Obciach to dobre słowo ;-) 10.10.08, 18:36 Szczerze mówiąc nie znam ani tego Fina, ani Betancourt. Tzn. wiem, głośna sprawa - uwolnili ją, była więziona - tylko czy to wystarcza by dostać Nobla? CO ONA ZROBIŁA DLA POKOJU? Żeby było jasne: może i zrobiła, ale nie z tego jest powszechnie znana. Odpowiedz Link Zgłoś
niekarmictrola Re: Obciach to dobre słowo ;-) 10.10.08, 18:48 najpierw slala listy jaka to jest smiertelnie chora zeby politycy na swiecie sie spieli i ja uwolnili bo chce przed smiercia zobaczyc dzieci pozniej sie okazalo, ze jak na uwieziona przez tyle lat w sercu dzunglii, baba jest w zadziwiajaco dobrej kondycji teraz poczula sie na tyle dobrze, ze myslala ze od razu Nobla dostanie nie zdziwie sie jak za rok albo dwa okaze sie ze handlowala dragami i bronia nie gorzej niz boss kartelu z medelin a swoje uprowadzenie i uwiezienie sfigowala Odpowiedz Link Zgłoś
mondoo Re: Obciach to dobre słowo ;-) 10.10.08, 19:14 racja, ale swoją drogą ładnego kopa w dupę zaliczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Re: Obciach to dobre słowo ;-) 10.10.08, 20:05 Do pelni ''szczescia'' brakuje tylko wiadomosci, ze wydala juz pieniadze, ktore miala dostac razem z nagroda. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "ale swoją drogą ładnego kopa w dupę zaliczyła." 10.10.08, 20:14 Nie tylko ona ale wszyscy ci co sie od lat angazowali w jej uwolnienie. Wyglada na to, ze niemala czesc tych jej zakladniczych perypeti w Kolumbi mogla byc zwyklym PR ! Re: Obciach to dobre słowo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Ingrid Betancourt była pewna, że dostanie pokoj... 10.10.08, 20:42 a teraz pani betancourt wie gdzie babcia koszyk nosiła Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Bzdura !!! 10.10.08, 21:32 Przejrzalam prase francuska Le MOnde, Le Figaro, le Nouvel Obs i Libération)nigdzie nie ma najmniejszej wzmianki o Ingrid Betancourt, a tym bardziej zwolanej przez nia konferencji prasowej. Nie wiem na ktorych smietnikach ryl pseudoredaktorek zeby taki bzdet wyniuchac. Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: Bzdura !!! 10.10.08, 21:35 Czytajac wasze wypowiedzi nie da sie ukryc, ze wiekszosc to naprawde male, wredne padalce. Ciekawe jak byscie wygladali po 6 latach dzungli. Ze tez takie podle typy ziemia jeszcze chce noscic. Odpowiedz Link Zgłoś
zielin Re: Bzdura !!! 10.10.08, 21:37 www.lejdd.fr/cmc/international/200841/le-camp-betancourt-assume_155986.html Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: Bzdura !!! 10.10.08, 22:11 Faktycznie? Jak zwykle Journal de Dimanche skwapliwie wykorzystal temat, w ktorym nie ma ani slowa o tym, ze decyzje podjela sama Ingrid Betancourt. Wrecz przeciwnie, z tekstu jasno wynika, ze konferencje zorganizowal Ficib (Fédération internationale des comités Ingrid Betancourt) czyli miedzynarodowy komitet zrzeszajacy organizacje dzialajace na rzecz uwolnienia Ingrid Betancourt. Mais, si l'amertume du camp Betancourt peut se comprendre, son mode de communication a en revanche de quoi étonner. La fameuse conférence de presse, finalement avortée, avait en effet été annoncée dès jeudi à nombre de rédactions. Pour rien. Sûrs de leur fait, les comités Betancourt (Ficib et Agir avec Ingrid) auraient- ils crié victoire trop tôt? Olivier Roubi s'en défend énergiquement: "Non, on ne pouvait pas connaître le dénouement du vote avant l'annonce officielle". Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: Uyu, nie sciemniaj 11.10.08, 00:16 Przeciez takiej ciemnocie nawet nie warto sciemniac. Dziwie sie sama sobie, ze wdalam sie w dyskusje z osobnikami, ktorzy jeszcze nie pokonali ostatniego etapu teorii ewolucji i nie zeszli z drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
chruszczow87 pomiszało by sie jej w głowie 11.10.08, 00:23 co by to było gdyby każdy porwany dostawał nobla ? może za rok niech komitet noblowski przyzna nagrodę wszystkim kiedykolwiek porwanym... chociaż nie wiem czy lepiej zrobili przyznając ją jakiemuś tam dyplomacie, szkdoa Odpowiedz Link Zgłoś
ogul_bobra Ludzie kochane, za co Nobel dla tej pani? 11.10.08, 09:43 Za to, że była więziona i maltretowana? Ilu jest takich, którzy są więzieni niewinnie i nie dostają Nobla... Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: Ludzie kochane, za co Nobel dla tej pani? 11.10.08, 12:38 Tyle wypowiedzi, a tak naprawde nikt nie zna Ingrid Betancourt i jej dlugoletniej dzialalnosci. Wszyscy ograniczaja sie tylko do ze byla porwana. Porwanie bylo wynikiem jej dlugoletniej pracy na rzecz przywrocenia spokoju w Kolumbii. Jak zwykle najwiecej krzyku robia najglupsi. G...no wiedza ale krzycza w mysl wlasciwej im zasady "wrzeszcze wiec jestem". Odpowiedz Link Zgłoś