waariat 01.01.09, 11:18 a w Łodzi też klawo, aleja politechniki- ulica cała zasypana rozbitymi butelkami. FantaKur.astycznie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baraqs Kraków: Student zaatakował innych imprezowiczów 01.01.09, 11:26 Wesołe jest życie studenta, widać że i w tym gronie znajdują się czarne owce, naćpają się, nachlają wódy, i tak jak inni potrafią wyczyniać cuda, a opowiadają, że to tylko domena "dresiarzy". Może wiele złego spodziewać się po ludziach z rodzin patologicznych, ale studenci zawsze mówili o sobie, jako o wyższej sferze, swoistej elicie wśród innych, okazuje się jednak to nie być prawdą, o czym zresztą wiedziałem od dawien dawna, wystarczy poczytać gazety, a znajdziemy tam dużo wzmianek na temat "rozkosznego" życia studenta. Mało się o nich mówi, bo dość często tatusiowie, i ich mamusie to postawione wysoko osobistości, prawnicy, sędziowie etc. i tuszują wybryki swich milusińskich, za pieniądze da się zrobić wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: Kraków: Student zaatakował innych imprezowicz 01.01.09, 18:11 > Mało się o nich mówi, bo dość często tatusiowie, i ich mamusie to postawione > wysoko osobistości, prawnicy, sędziowie etc. i tuszują wybryki swich > milusińskich, za pieniądze da się zrobić wszystko. A to, że biskupi tuszują wybryki swoich milusińskich to jest niby w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
terrorystan Kraków: Student zaatakował innych imprezowiczów 01.01.09, 11:27 pewnie zobaczyl pusta lodowke... Odpowiedz Link Zgłoś
weather2 Re: Młodzi, wykształceni 01.01.09, 13:10 "Młodzi, wykształceni z dużych miast" Młodzi tak. Studenci z wielkich mist nie mieszkają w akademiku. Wykształceni też raczej nie, bo jeśli liczba studentów w ciągu kilku lat rośnie z 8 proc. populacji do 32 , to co jest warte to wykształcenie? Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Re: Młodzi, wykształceni 01.01.09, 13:21 marcelam napisała: > z dużych miast Od kiedy to młodzi dziś są wykształceni??? Gdzie się kształcą, w tych szkółkach sobotnio-niedzielnych??? Ta mała hołota nie ma porządnego wykształcenia nawet podstawowego, ale ma za to aspiracje i pcha się po...papier. Odpowiedz Link Zgłoś
noducks czyzby jeszcze jakis PiSdzielec sie ostal???? 01.01.09, 13:44 spokojnie, kryzys, zwolnienia, elektorat PiSuaru wkrotce zapuka do dzrzwi posredniaka, gdzie jego miejsce, a z kuroniuwy nie bedzie juz na oplacenie neostrady Odpowiedz Link Zgłoś
aldonab1960 Lepiej poczytać traktat LisBoński 01.01.09, 13:57 zamiast się denehwować. Nic tak nie pophawia samoPOczucia jak dobha lektuha Odpowiedz Link Zgłoś
noducks Re: Lepiej poczytać traktat LisBoński 01.01.09, 14:03 masz na mysli ten sam traktat, najwiekszy sukces negocjacyjny duetu jasnie pan kurdupel kaczynski lech jako negocjator sterowany i z ziemi wolskiej do polski kaczynski jaroslaw, sterujacy nagocjatorem przez telefon??? przeciez to taki wielki sukces negocjacyjny byl, wynegocjowano najlepsze warunki jakie sie dalo, polacy powinni spac spokojnie, a PiSuary z kolek przyjaciol radia maRYJA to wrecz spac jak male oseski Odpowiedz Link Zgłoś
aldonab1960 Czytać, w przerwach oglądać ,,Taniec z gwiazdami'' 01.01.09, 14:32 Phoszę nie thacić czasu na dyskusje. Czytać, a przehwach oglądać TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
noducks Re: Czytać, w przerwach oglądać ,,Taniec z gwiazd 01.01.09, 14:34 a ja myslalem, ze lepiej posluchac radyjka Odpowiedz Link Zgłoś
aldonab1960 Nie, Radia nie słuchać, oglądać TVN 01.01.09, 14:38 Przede wszystkim TVN, a zwłaszcza ,,Taniec z gwiazdami''. Jeśli hadio, to Zet. Tylko TVN hozwija. I czytać thaktat LisBoński. Odpowiedz Link Zgłoś
gupek70 ty , albin 01.01.09, 18:32 wez sobie dziewczyne znajdz . Zadymaj przed 50tka . Swiat jest piekny a jak nie to sie napij . Uzyj siusiaka , wyliz cipeczke . Nie boj sie zmiany na lepsze . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gupek70 Re: ty , albin 01.01.09, 18:35 Chyba nie masz siusiaka , tylko jestes dziewczyna , nie ? Upij sobie jakiegos faceta i zrob mu laske . Nie ma brzydkich kobiet , musisz w to uwierzyc . Pokochaj sie z kims . Seks jest ok , to nie grzech . Odpowiedz Link Zgłoś
gupek70 Albo umow sie z poszekukulu 01.01.09, 18:37 On tez widzial cipke tylko w internecie i nie wie co to milosc . Polecam . Seks jest fajny . Odpowiedz Link Zgłoś
ministrant1-pl Re: Albo umow sie z poszekukulu 01.01.09, 18:42 gupek70 napisał: > On tez widzial cipke tylko w internecie i nie wie co to milosc . Polecam . Seks > jest fajny . Złapałeś już i chcesz mieć kolegów, bo w grupie rażniej?. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 w końcu platforma bierze 01.01.09, 14:07 skądś ludzi zasilających ich szeregi Odpowiedz Link Zgłoś
croco Re: Czuję, że to był wyborca PO 01.01.09, 14:37 Oj natko natko. Wcale nie jesteś niesamowita. Raczej dość typowa. Kiedy taki ostry to chyba jednak z PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Czuję, że to był wyborca PO 01.01.09, 14:48 croco napisał: > Oj natko natko. Wcale nie jesteś niesamowita. Raczej dość typowa. Kiedy taki os > try to chyba jednak z PiS-u. Masz rację. W końcu ostoją PiSuaru jest kraina "scyzoryków", czyli woj. Świętokrzyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Czuję, że to był wyborca PO 01.01.09, 19:50 starod napisał: ...Masz rację. W końcu ostoją PiSuaru jest kraina "scyzoryków", czyli > woj. Świętokrzyskie. A to dziwne, bo niedawno to SLD miał tam silny elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Elektorat PO w akcji 01.01.09, 14:56 Pupilek GW czyli wykształciuch tzn. wykształcenie wyższe nie poparte moralnością, inteligencją ani tradycją. Prymityw po studiach z wypranym mózgiem to typowy czytelnik GW Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Gratuluję gry skojarzeń. 01.01.09, 15:49 Jak widać nienawiść i kompleksy wpływają na logikę myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nicram112 pasujesz do tego opisu.. 01.01.09, 18:00 ..leczysz tu swoje kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
old-amsterdam Jeśli to w Krakowie to student z okolicznej wioski 01.01.09, 14:58 był zapewne.To kopalnia wyborców PiSu.Może chciał w ten sposób zwiększyć słupki sondażowe dla swojej partii.Pozbyć się pięciu POwców to jest coś! Prezydent pewnie order daje za takie wyczyny. Czy ktoś sprawdził, na kogo głosowali ci zaatakowani? Odpowiedz Link Zgłoś
old-amsterdam Jeśli to w Krakowie to student z okolicznej wioski 01.01.09, 15:19 Sprawdziłem! To w Akropolu - akademiku AGH. NIc dziwnego .Na AGH (Akademia Górniczo - Hutnicza) studjuje cała podkrakowska wieś.Faktycznie - wyborcy PiSu. U nich takie zachowania to norma. Jakby byli u siebie,to załatwiliby spór z użyciem sztachet i kłonic. To jest ta przyszła "inteligencja" techniczna,co ją JarKacz tak lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaziu.u Re: Jeśli to w Krakowie to student z okolicznej w 01.01.09, 15:34 no to jak sprawdziłeś, to wiesz że Akropol jest w całości wynajmowany przez AGH innym uczelniom, głównie Akademii, przepraszam UNIWERSYTETOWI Pedagogicznemu w K-wie. Co do Twojego komentarza z wsią, to bez komentrza, żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
old-amsterdam Re: Jeśli to w Krakowie to student z okolicznej w 01.01.09, 15:38 Jeśli nawet, to Uniwersytet Pedagogiczny jest takim AGH - bis. Tam trafia podkrakowska wieś, która nie dostała się na porządniejsze uczelnie. Tak czy inaczej PiS nauczany przez byłych komuchów (akualnie krypto -komuchów). Bo PiS i komuna to jedna rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
kaziu.u Re: Jeśli to w Krakowie to student z okolicznej w 01.01.09, 15:43 piszesz takie bzdury, że szkoda nawet się do nich odnosić. Ponieważ jesteś słabiutki w sprawdzaniu, co udowodniłem w poście powyżej, sprawdź jeszcze raz na którym miejscu jest agh w wiarygodnym rankingu uczelni technicznych sporządzanym corocznie przez dziennikarzy Rzeczpospolitej. A potem dawaj świadectwo swojej głupocie na forum. doktorant WEAIiE AGH Odpowiedz Link Zgłoś
old-amsterdam Re: Jeśli to w Krakowie to student z okolicznej w 01.01.09, 15:47 No to czego wypowiadasz się w swojej własnej sprawie? Szkoła Prawa im. Lecha Kaczyńskiego? PS. A żona pewnie z UP? Odpowiedz Link Zgłoś
kaziu.u Re: Jeśli to w Krakowie to student z okolicznej w 01.01.09, 15:48 tak, jak poradziłem, najpierw sprawdź, a potem dawaj świadectwo, prostaku. Odpowiedz Link Zgłoś
old-amsterdam Re: Jeśli to w Krakowie to student z okolicznej w 01.01.09, 15:54 A Szanowny Pan Doktorant z awansu społecznego na kogo głosuje? Nie śmiem pisać bez sprawdzenia, ale samo się narzuca organoleptycznie, że na PiS. Mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś
old-amsterdam Re: Jeśli to w Krakowie to student z okolicznej w 01.01.09, 16:03 "Rzeczypospolitej"? No tak... Aż mi się nie chce znowu pisać: "a nie mówiłem?". Dlaczego ja zawsze muszę mieć rację? Odpowiedz Link Zgłoś
rozamunda66 Re: Jeśli to w Krakowie to student z okolicznej w 03.01.09, 16:23 old-amsterdam napisał: > Jeśli nawet, to Uniwersytet Pedagogiczny jest takim AGH - bis. Tam > trafia podkrakowska wieś, która nie dostała się na porządniejsze > uczelnie. Tak czy inaczej PiS nauczany przez byłych komuchów > (akualnie krypto -komuchów). Bo PiS i komuna to jedna rodzina. Pierwsze słyszę...Ty naprawdę jesteś niesamowicie pewny siebie w swej glupocie. Ja naprawdę nie chce nikogo obrażać, ale jak ktoś obraza innych to już nie wytrzymuję...Jakbyś tak wszystko dobrze wyśledził chyba miejski geniuszu to wiedziałbyś, ze chłopak był z UJ. I skąd wiesz, ze był ze wsi?! Ty jestes jakis niekumaty czy co?! Gdybyś znał ludzi to wiedziałbyś, że pochodzenie nie ma tak wiele do rzeczy - że to kwestia wychowania...Sama jestem ze wsi i znam ogromną liczbę osób,ktore wychowały się na wsi, a pod względem zachowania są często o niebo lepsi od ludzi, którzy pochodzą ze wsi...To nie ma znaczenia, wychowanie ma znaczenie. Widzę, ze tyle wieswz o wszystkim co kot napłakał...Pełno tylko w Tobie utartych stereotypów i agresji.Ale cóż - tacy ludzie też są przecież potrzebni - by Ci rozumni byli widoczni...Na Nowy rok własnego logicznego rozumowania życzę old - amsterdam....przyda Ci się - myśl o właśnych siłach. Odpowiedz Link Zgłoś
sufit10 Re: Jeśli to w Krakowie to student z okolicznej w 01.01.09, 17:10 O kimś kto wyraża taki pogląd mozna powiedzieć, że jest skończonym idiotą. Wszystko ci sie oldzie-amsterdamie w głupiej głowie miesza. Stan raczej beznadziejny, leczyć nie warto. Na takie kompleksy nie ma lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
odwrotnef0esermop1kurnajaktodo Re: Jeśli to w Krakowie to student z okolicznej w 01.01.09, 17:22 Wczoraj godzina po 19-stej, dzwonilem juz po policje, bo czlowiek pijany przestal sie ruszac (numer byl zajety). Po chwili przyszli kumple i poprowadzili "denata" do domu pod pache. Dobrze, ze jest jeszcze ustawa, ze nie mozna zostawic pijanego czlowieka na pastwa losu i karetka go zabierze. Trzeba sie wspierac na w zajem z leczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Kraków: Student zaatakował innych imprezowiczów 01.01.09, 15:00 Niezły hardcore :) Powinni film o tym zrobić , jak o Maleszce ... Odpowiedz Link Zgłoś
k31459 wyskocztl przez okno... 01.01.09, 15:44 ...po ataku-chyba mu sie zaklad dla oblakanych trafi-facio jest niebezpieczny dla siebie i innych Odpowiedz Link Zgłoś
odwrotnef0esermop1kurnajaktodo Kraków: Student zaatakował innych imprezowiczów 01.01.09, 15:45 Nieziemska impreza ale nogi to jak se polamal? Obite mordy to zdozumie. Ale, żeby tracic glowe i butelkami zonglowac po dragach. Powinni zakazac uzywek i zdelegalizowac te trucizne psychoaktywna jaka jest alkohol, bo juz gorzelnia przejmuje wladze nad swiatem czy inny browar lub winnica ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ministrant1-pl Kraków: Student zaatakował innych imprezowiczów 01.01.09, 15:50 Nie wszystko podoba mi się zachowaniu tego "studenta", ale to, że wyskoczył z okna III piętra jest piękne. Świadczy, że to człowiek kultywujący stare tradycje polskie i pokazuje, że nie obcy Mu jest "kawaleryjski duch w Narodzie". Brawo!, duże brawo! dla tego "studenta", pokazującego, że wszystko stoi Mu otworem i nie widzi przeszkód nawet w sprawach dla innych niemożliwych. Tak trzymaj młody, tak trzymaj, nogi niedługo się zagoją i pokażesz wtedy innym, że nawet X piętro to mały pryszcz dla człowieka z jajami. Odpowiedz Link Zgłoś
jashima Re: Czuję, że to był wyborca PO 01.01.09, 16:17 niesamowita.natka.pietruszki napisał: > W końcu młody, wykształcony i z dużego miasta. Młody, bo dwudziestoletni- to tak; wykształcony????, to jeszcze nie; z duzego miasta- też nie, bo ci nie mieszkają w akademikach. Odpowiedz Link Zgłoś
ajatollah_rydzyk Re: Czuję, że to był wyborca PO 01.01.09, 16:22 A ja nie tylko czuję, ale wiem że jesteś typowym PISiorem - twoja "logika" jasno na to wskazuje. Gdyby student-bandyta był z dużego miasta (Krakowa), jak zauważasz, to nie mieszkałby w akademiku! A poza tym nie był raczej wyborcą PO, bo wyskakując z 3. piętra krzyczał: ALLELUJA I DO PRZODU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ministrant1-pl Re: Czuję, że to był wyborca PO 01.01.09, 18:40 ajatollah_rydzyk napisał: Gdyby student-bandyta był z dużego miasta (Krakowa), jak zauw> ażasz, to nie mieszkałby w akademiku! > A poza tym nie był raczej wyborcą PO, bo wyskakując z 3. piętra krzyczał: ALLEL> UJA I DO PRZODU !!! Ło Jezu, toć to przecie katolik z pod znaku Św. Rydza. Odpowiedz Link Zgłoś
old-amsterdam Kraków: Student zaatakował innych imprezowiczów 01.01.09, 17:30 NIe, nie mylę się. Ale przynajmniej przestał pyszczyć, PiSior jeden. Szkoda,że pozostałe się zwiedziały i już się tu zlatują. Sępy! A kolegę połamanego odwiedzić w szpitalu i wesprzeć? Przecież kolo ma kaca na pewno i głód amfy! No co, o własnych doświadczeniach zapomnieliście? A możeście sami jeszcze nie przetrzeźwieli? Tak czy inaczej,wstyd! I gdzie komunikat KCPiS,że kolo w porządku jest,tylko polskojęzyczna prasa kłamie? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzp82 Kraków: Student zaatakował innych imprezowiczów 01.01.09, 17:59 ile trzeba nienawiści, głupoty i czystego zidiocenia by wszędzie, pod każdy tekst, niezależnie czy o bzdurach albo rzeczach istotnych podłączać PiS czy PO. Takich kretynów w rodzaju amsterdama cośtam tutaj dostatek. Durny platformerski piesek. Odpowiedz Link Zgłoś
old-amsterdam Re: Kraków: Student zaatakował innych imprezowicz 01.01.09, 18:43 No chyba lepiej byc zagorzałym zwolennikiem PO (jak większość Polaków - normalnych ludzi) niż jakimś zafajdanym PiSuarem jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
afore1 Pewnie jakiś ćpun 01.01.09, 17:59 Zagorzały zwolennik legalizacji marihuany. Mogliby wszyscy zbiorowo wyskoczyć z okien 00:00 1 stycznia 2009 Odpowiedz Link Zgłoś
odwrotnef0esermop1kurnajaktodo szkoda mlodego czlowieka ;( 01.01.09, 19:05 Destrukcyjno-patologiczne zachowania nie gina niestety. Czasy sa iscie jadowite i bomba w postaci podawanej spoleczenstwu bezwartosciowej papki zbiera udane plony. Na pewne zmiany jest juz za pozno niestety. Towarzystwo kazdy sobie moze wybrac sam, a najcenniejsze sa "trzezwe" kontakty nie oparte na checi domniemanych zyskow. Odpowiedz Link Zgłoś
stacho84 Kraków: Student zaatakował innych imprezowiczów 01.01.09, 20:28 Chciałbym zapytać: Co do tej tragedii ma PO czy PIS? To już naprawde staję sie męczące - gdziekolwiek wejdę na jakiekolwiek forum, zawsze musze czytać mase wypowiedzi, które są POPISową pyskówką, niezależnie czy temat dotyczy polityki czy nie. Pytam jaki wpływ miała którakolwiek z tych partii na to, ze doszło do tej tragedii? Ludzie opamiętajcie się! Co ma piernik do wiatraka? Niedługo będzie mozna poczytać POPISOWE pyskówki nawet na stronach wielbicieli delfinów Odpowiedz Link Zgłoś
old-amsterdam Re: Kraków: Student zaatakował innych imprezowicz 01.01.09, 20:52 No pewnie! Przecież delfiny są za PO! To inteligentne ssaki,nie mogłyby popierać PiS.To, ze miłośnicy delfinów nienawidzą PiS to oczywista oczywistość. Tak samo jak to, ze Kaczyński nienawidzi delfinów,bo są inteligentniejsze od niego. A może nawet jedzą koty na śniadanie (tego nie sprawdziłem). Odpowiedz Link Zgłoś
odwrotnef0esermop1kurnajaktodo Kraków: Student zaatakował innych imprezowiczów 01.01.09, 20:32 Po co mieszacie tutaj polityke? To przeciez dramat jednostki i porazka spoleczenstwa sa takowe wybryki dewiacyjno-egzystencjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Kraków: Student zaatakował innych imprezowicz 01.01.09, 21:48 "Pięć osób (trzech mężczyzn i dwie kobiety) z ranami kłutymi i ciętymi twarzy i dłoni zostało hospitalizowanych. Trzech poszkodowanych opuściło szpital przed południem. 20 letni mężczyzna, po dokonaniu ataku, wyskoczył z okna na 3. piętrze." Czyli - wystarczyło odsunąć mu się z drogi i by się obyło bez obrażeń, bo skacząc o nic by nie zawadził. Może nawet, jakby dobrze poszło, skręciłby kark na miejscu. Akademiki pełne chłopskich dzieci, którym "styl życia" raptownie się odmienił, to nie jest dobry pomysł. Przypadek z (podobno) Białegostoku: Dwaj kolesie, zjeżdżając na nartach po schodach w akademiku, ciężko poturbowali koleżankę. Pogotowie zabrało nieprzytomną dziewczynę do szpitala. Nazajutrz, jak już przetrzeźwieli do znośnego poziomu dwa promile, nabyli w kwiaciarni kwiaty i pojechali do szpitala przepraszać poszkodowaną. Ku swojemu zdziwieniu usłyszeli, że owszem, była tu taka hospitalizowana, ale przeniesiono ją do innego szpitala. Do jakiego? Do psychiatrycznego. Jak odzyskała przytomność, w kółko opowiadała bzdurne historie, że została rozjechana przez dwóch narciarzy w białostockim akademiku. Odpowiedz Link Zgłoś
hotham Zdziczenie byloby mniejsze,gdyby studia platne ... 02.01.09, 02:40 byly !!!Tak , wiem co mowie. Pijanstwo to codziennosc w akademiku, kto tam raz wszedl lub mieszkal , to wie dobrze. Student udaje ze studiuje, a czas pedza na imprezach i balalangach wszekiej masci. Sodoma i gomora!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Re: Zdziczenie byloby mniejsze,gdyby studia platn 02.01.09, 04:05 A byłaś kiedyś studentką? Nie sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś
rozamunda66 Kraków: Student zaatakował innych imprezowiczów 03.01.09, 15:51 Jeszcze nie przeczytałam wszystkich komentarzy...ale - hm:) Jestem jeszcze młoda i głupia, ale z tego co czytam to jest mi przykro. Nie wiem ilu letni ludzie się ukrywaja pod tymi pseudonimami. Wiem jedno - nie chcecie zazwyczaj (nie generalizuje) rozmawiać o polityce, a temat, który z polityką bezpośrednio nie ma nic wspólnego, odwracacie tak, aby była to swego rodzaju szykana...Nie wiem co z was za ludzie.Ale widać wszystkim odbija się styl rządzenia naszym państwem. Niedługo każdy będzie miał to we krwi, by z byle sytuacji zrobić jakieś widowisko polityczne. Szydzicie...nie dziwię się - też szydzę - żyjąc w takim państwie nie trudno o to...Ale ja nie robię z każdej sytuacji kontrargumentu w sporze z przeciwnikiem. Przecież to była noc sylwestrowa w akademiku - wbrew pozorom o takie sytuacje nie trudno. I ktoś kto tam mieszka doskonale sobie zdaje z tego sprawe - a przynajmniej powinien.Powiedzielibyście, ze jest to moje zdanie w tej kwestii...nie jest nim, bo nie mam zdania o tym co sie wydarzyło - nie znałam tych ludzi i nie wiem czy mogę powiedziec , ze rzeczywiście nieodpowiedzialnie sie bawili (choć komuś ostatnie słowa moga wydać się głupie, mówiąc o studentach - "jak mozna się odpowiedzialnie bawić?") Mogę powiedzieć jedno - mieszkam w tym akademiku. Dla ciekawskich i rządnych informacji - zakrzepła krew nadal jest niedomyta na windach...Administracyjnie do 6 piętra akademik zamieszkały jest przez studentów UJ. Ktoś mi powiedział, ze ów student był potencjalnym prawnikiem - studiował oczywiście na wyżej wymienionej uczelni. Do OLD - AMSTERDAM (czy jakoś tak - wybacz, ze nie pamiętam): Sprawdziłeś, że jest to akademik na Miasteczku AGH, ale nie sprawdziłeś przez kogo jest zamieszkany...detektywa z Ciebie nie będzie;)Otóż jak już wspomniałam do 6 piętra UJ, a dalej głównie UP przemieszany z AGH...teraz już wiesz w jakiej pozycji stoi Twój stanowczy osąd? Przykro mi, ze tak prosto jest Wam wydawac jakikolwiek sąd...Z poważaniem - studentka drugiego roku polonistyki. P.S.Swoją droga jak to ładnie ujeli we wszelkich komentarzach "student jednej z krakowskich uczelni" - czyżby to rzeczywiście poprzez takt, czy braku możliwości swego rodzaju "szkalowania" najlepszej ponoć uczelni - UJ? Nie wiem...pewnie nigdy się nie dowiem.Ale ciekawe, bo to już drugi student tej uczelni z prawa, który zrobił jakiś zamach, w ciągu ostatnich dwóch miesięcy. No cóż...jakie parwo tacy studenci prawa:/ Przepraszam, żart nie na miejscu. I jeszcze jedno - co do piszących tutaj: chyba już nikt nie powinien mi nic zarzucić, jeżeli stwierdzę, ze Wyborcza to mimo wszystko gazeta polityczna,a piszący nawwet na forum - przybierają ten ton. Na podstawie rozwiniętego wątku politcznego do tego artykułu o studencie;) Odpowiedz Link Zgłoś
old-amsterdam Re: Kraków: Student zaatakował innych imprezowicz 03.01.09, 19:25 Jakaś nowa forma PiSowskiego pijaru? Teraz będzecie udawać przygłupie studentki polonistyki (UP jak się domyślam) szukające męża na prawie na UJ? Widzisz dziecko,na prawie trzeba dużo się uczyć.Dlatego niektórym odbija. Szczegónie po amfie.No ale bez amfy,to raczej studiów się nie skończy. Kto by na trzeźwo tyle zapamiętał do egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś