Dodaj do ulubionych

Podkład mineralny

IP: *.netia.pl 12.05.09, 11:25
Czy któraś z Was używa podkładu mineralnego...
jeśli tak proszę o sugestie i spostrzeżenia
dziękujęwink
Obserwuj wątek
    • conchit Re: Podkład mineralny 12.05.09, 11:49
      ja używam; jm mile zaskoczona! myslałam, ze to jakas kolejna sciema koncernów
      kosmetycznych, ale nie. On naprawdę slicznie kryje i matuje skórę. Ale nie mogę
      go uzywać na co dzień, bo trochę za bardzo mi ja wysusza. W sumie: polecam
      • Gość: gość Re: Podkład mineralny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.09, 15:21
        ja mam podkład w pudrze mineralny Max Factora. Dobry, ładnie rozświetla twarz, ma
        móstwo drobinek i nie wysusza i nie niszczy, ale są tylko ciemne kolory, więc maluje sie nim
        jak jestem opalona i nie matuje twarzy.
        Wg mnie lepszy jest Vichy Area, ale on kosztuje 85-90 zł i jest go tylko 5 g.cry
        • mixtura podkład mineralny 12.03.10, 14:30

Rewelacyjny puder mineralny jest z MARY KAY. świetnie kryje niedoskonałości,
          matuje, sa rozne odcienie i kosztuje 59 zł. wystarcza na 8 m-cy.
          • panirewolucja Re: podkład mineralny 12.03.10, 19:22
            ja używam podkładu mineralnego Maybelline-jestem zadowolona, ale szału nie mawink
    • kasia3000 Re: Podkład mineralny 22.03.10, 11:44
      Jakiś czas temu używałam pudru mineralnego,ale nie byłam zadowolona z efektów- w
      sumie nie widziałam różnicy między nim a zwykłym kosmetykiem. Natomiast
      słyszałam parę pochlebnych opinii o tym podkładzie
      www.e-lek.pl/104939,vichy-aera-teint,100175.html W jego skład wchodzi
      miedzy innymi magnez przez co nie wysusza skóry
      • paprryka Re: Podkład mineralny 23.03.10, 10:18
        Ten podkład vischy z e-lek.pl jest bardzo dobry- właśnie go używam. Ładnie kryje
        wszelkie niedoskonałości bez efektu maski na twarzy i nie wysusza skóry.
        Przydałby się jeszcze dobry korektor po oczy z tej serii- to byłby ideał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka