aleksandra991 Nowy model Kaczyńskiego 26.01.09, 09:47 Mając taki wspaniały wzór jak osoba wicepremiera Leppera trudno sie dziwić. Czekamy teraz, kiedy kogos zgwałci. A wilk nawet w owczej skórze wilkiem pozostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Kaczynski i Lepper.."umysłowi" bliżniacy... 26.01.09, 09:49 popatrzcie... lelox.pl.wrzuta.pl/film/k4qilt37CQ/lepper_kontra_kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Re: Kaczynski i Lepper.."umysłowi" bliżniacy... 26.01.09, 09:53 paralela.1 napisała: > popatrzcie... > > lelox.pl.wrzuta.pl/film/k4qilt37CQ/lepper_kontra_kaczynski hahahahaha..och..hihihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Nowy model Kaczyńskiego 26.01.09, 09:50 PiS i J. Kaczyński nie mają żadnego programu gospodarczego - to tylko propagandowy balon i czysta fikcja. Rzeczywisty program gospodarczy musiałby być zbieżny z programem rządu D. Tuska, bo nie ma np. alternatywy dla przyjęcia euro itd. Żaden inteligentny wyborca nie da się na taki "program" złowić, ale 20% "moherów" pozwoli PiSowi utzymać, o ile nowe partie prawicowe go nie rozdrapią. A zmiana wyglądu polityków PiSu nie może przecież zmienić rysów i wyrazu ich twarzy czy dodać im parę centymetrów. Take it easy, Donald! Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 No a jak nie PIS to kto?? 26.01.09, 09:50 Klamliwa, zlodziejska post pZPRowska lewica czy tez POzerzy nie niepodemujacy zadnych dzialan? Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j olewus1,kłamliwy postSBecki łajdak PZPR-u.... 26.01.09, 09:52 lelox.pl.wrzuta.pl/film/k4qilt37CQ/lepper_kontra_kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 Re: olewus1,kłamliwy postSBecki łajdak PZPR-u.... 26.01.09, 09:58 bart.j napisał: > lelox.pl.wrzuta.pl/film/k4qilt37CQ/lepper_kontra_kaczynski olewus1, to prostak, cham..nie zna realiów. www.bankier.pl/forum/temat_dlaczego-pis-to-postkomuna-43-suche-fakty,6428122.html Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Re: olewus1,kłamliwy postSBecki łajdak PZPR-u.... 26.01.09, 10:42 Nie znas zmnie a mowisz , ze jestem prostakiem i chamem. To w oczywisty sposob pokazuje kto tak na prawde nim jest. Znam realia z komentarza wnosze lepiej niz ty bo zajmuje sie tymi realiami a ty siedzisz na forum i czytasz pseudo fakty i domniemania takich idiotow jak ty. Powodzenia koltunie. Naucz sie czegos wiecej niz fakty z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 olewus1,pojęcie "prawda"to dla ciebie czarna magia 26.01.09, 10:52 www.bankier.pl/forum/temat_dlaczego-pis-to-postkomuna-43-suche-fakty,6428122.html oczywiście,zestaw tych nazwisk to kłamstwo,wymysł ? Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Re: olewus1,pojęcie "prawda"to dla ciebie czarna 26.01.09, 11:06 Skad PO bierze takich wiernych wyznawcow? Przeciez oni sa politycznymi impotentami. Nic nie tworza. Stanowia zlepek rownie beznadziejnych ludzi jak PIS. Kiedy cos zmienia? Tusk jest jednym z najgorzyszch naszych premierow od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: olewus1,pojęcie "prawda"to dla ciebie czarna 26.01.09, 15:03 Kaczyński jest impotentem nie tylko w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: olewus1,kłamliwy postSBecki łajdak PZPR-u.... 26.01.09, 12:19 > Nie znas zmnie a mowisz , ze jestem prostakiem i chamem Twoje wpisy swiadcza o tobie, nie oszukuj sie. Jestes prostakiem i chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Re: olewus1,kłamliwy postSBecki łajdak PZPR-u.... 26.01.09, 12:23 Skoro fan POjebow tak mowi to to musi byc prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Kaczory i ich kartofle musza byc usuniete... 26.01.09, 10:07 PO DOBREMU albo sila. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Re: Kaczory i ich kartofle musza byc usuniete... 26.01.09, 10:44 edek47 napisał: > PO DOBREMU albo sila. Po dobroci nie odejda. Pewnie trzeba bedzie uzyc sily. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Nowy model Kaczyńskiego 26.01.09, 09:51 fotoforum.gazeta.pl/photo/0/sh/ed/fwtw/eLZQVVCynuzPfCVLcX.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld Na Leppera sie zrobil!:) W koncu poziom intelektua 26.01.09, 09:54 lny obu Panow zblizony Odpowiedz Link Zgłoś
fokus55 Nowy model Kaczyńskiego 26.01.09, 09:55 Lis nawet farbowany pozostanie lisem. Jeżeli sądzi, że jak przybierze inne piórka to coś się zmieni - będzie po porostu nieautentyczny. Fokus 55 Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 Do olewus1..... 26.01.09, 09:57 Chcesz PIS-u, czyli powrotu PZPR-SB ???? www.bankier.pl/forum/temat_dlaczego-pis-to-postkomuna-43-suche-fakty,6428122.html Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Re: Do olewus1..... 26.01.09, 10:09 dyletat5 napisał: > Chcesz PIS-u, czyli powrotu PZPR-SB ???? www.bankier.pl/forum/temat_dlaczego-pis-to-postkomuna-43-suche-fakty,6428122.html olewus1 dobrze wie o tym..sam jest SBeckim gnojem. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Re: Do olewus1..... 26.01.09, 11:47 Pierot6 jestes debilem czy po prostu leki bierzesz? Nic nie rozumiesz. Sluchasz dziennikarzy POwskich i nic nie myslisz. Chyba, ze masz tak samo umoczone jak ludzie, ktorych sie PIS czepial? Ode mnie PIS nic nie chcial ale ja jestem uczciwy i moge udowodnic moje zrodlo dochodow. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Do olewus1..... 26.01.09, 15:59 olewus1 napisał: > Pierot6 jestes debilem czy po prostu leki bierzesz? Nic nie rozumiesz. Sluchasz > dziennikarzy POwskich i nic nie myslisz. Chyba, ze masz tak samo umoczone jak > ludzie, ktorych sie PIS czepial? Ode mnie PIS nic nie chcial ale ja jestem > uczciwy i moge udowodnic moje zrodlo dochodow. Olewus pokaz nam wiec ty jak trzeba myslec, wiedzac, ze przez 2 lata PiS olalo calkowicie gospodarke, a w okresie rzadu j.kaczynskiego nie wykorzystalo ani jednej zlotowki z funduszu unijnego...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No pokaz olewus swoj PiSmyslunek...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Re: Do olewus1..... 26.01.09, 16:35 A ty pokaz mi wasz POmyslunek. Co PO zrobilo i co byloby ich autorstwem od poczatku do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
theoscop Nowy model Kaczyńskiego 26.01.09, 09:56 Nie dajmy się nadal oszukiwać! Doradca J.K.:"zmienia się tylko opakowanie prezesa. - Jako człowiek i polityk Kaczyński pozostaje taki sam.". I to jest szczera prawda.Dla niego nie ma znaczenia, że niemal każda jego wypowiedź zawiera oczywiste kłamstwa, oszczerstwa, a ważne jest to, że jak kogoś opluje, to zawsze coś do oplutego sie przyklei... Ma zresztą do opluwania bezkarnych pomocników w rodzaju Kurskiego, Brudzińskiego, Giżyńskiego i kilku pomniejszych, wzorujących sie ślepo na swoim Mistrzu -Przewodniczacym. Oby tylko przywdziana przez J.K. owcza skóra nie omamiła zbyt wielu naiwnych! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Nowy model Kaczyńskiego 26.01.09, 09:56 'lepperyzm' się kłania:)...opalenizna i krawat w niczym nie pomogły...poglądy się liczą:) Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Nowy model Kaczyńskiego. 26.01.09, 09:59 Zamiast sie stroic, prezes PiS powinien szykowac kase wraz z Gosiewskim i calym PiS na zwrot spoldzielniom za mieszkania za zlotowke, bo to byl ich GLUPI pomysl, niech teraz bula z wlasnej kieszeni, a nie ze obciaza skarb panstwa i zwala na PO, ze zle gospodaruje, bo to oni przez 2 lata nasmiecili tak, ze do dzis trzeba po nich sprzatac i konca nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
lunaglass Chyba jesteś sam prezesem spółdzielni! 26.01.09, 16:25 Ta ustawa akurat była dobra, bo pozwoliła lokatorom uregulować prawo do SWOICH mieszkań, za które płacili przez co najmniej kilkanaście lat, kiedy spółdzielnie drapały kasę. Teraz ludzie którzy te mieszkania już dawno 3x spłacili wreszcie mogli uzyskać je na własność. Ci ludzie te mieszkania już kupili przepłacając po kilka razy. I należą im się, to jest ich własność, a nie spółdzielni, która darła kasę od mieszkanców właściwie "nie wiadomo na co" (oczywiście, że wiadomo, do kieszeni prezesów). A kasę to niech szykują prezesi spółdzielni, którzy przez lata nałapali miliony. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Nowy model Kaczyńskiego 26.01.09, 09:59 Kaczyński co tydzień może zmienić garnitur,ale szare komórki pozo- staną w stanie niechlujstwa.Przez jego populistyczne pomysły,czuję się dwa razy pokrzywdzony.Raz kiedy przed laty zapożyczłem się by wkupić mieszkanie spółdzielcze.A teraz z moich podatków będą zwróco- ne spółdzielniom środki za rozdane (za 1 zł)przez dobrego wujka mieszkania.Oglądałem w telewizji "szcdzęśliwca",którego nie było stać na wykup.Ale stać było na kupno plazmowego telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Czy świnia w krawacie,przestaje być świnią ? 26.01.09, 10:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=71635053&a=71696065 Odpowiedz Link Zgłoś
wrojaz Re: Nowy model Kaczyńskiego 26.01.09, 10:23 wyksztalciunio napisał: Przez jego populistyczne pomysły,czuję > się dwa razy pokrzywdzony.Raz kiedy przed laty zapożyczłem się by > wkupić mieszkanie spółdzielcze. A teraz z moich podatków będą zwróco- > ne spółdzielniom środki za rozdane (za 1 zł)przez dobrego wujka > mieszkania.Oglądałem w telewizji "szcdzęśliwca",którego nie było stać > na wykup.Ale stać było na kupno plazmowego telewizora. Może jeszcze stan twojego umysłu zależy też od Kaczyńskiego? Jeden rodzi się zdrowy, drugi od razu jest kaleką. Podobnie w życiu, jeden kupi mieszkanie tanio, a drugi przepłaci, nie ma to nic wspólnego z PiSem, który potrząsnął spółdzielczą biurokracją wspaniale funkcjonującą kosztem lokatorów. Ale oni już znależli nowych obrońców wmawiająć ludziom że są mistrzami świata w zarządzaniu i stracili "swój" majątek (którego nie byli właścicielami). A telewizja nie takie rzeczy potrafi pokazać dla "udowodnienia" swojej tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-44 Nowe szaty Kaczyńskiego. 26.01.09, 10:09 Gdyby to był król - to jak widać są NOWE SZATY KRÓLA. Ale to nie jest król - ...a może jest. Kto go tam wie,kto wie co w trawie PiSzczy... W Krakowie [na Wawelu - marzenia,ech marzenia] tam model docelowy. Troszkę różu,ciut ciut pudru.Przecież solarium -byłem.Czy nie świecę? TVN ma za silne światła...Trwam? Nie znam tej stacji.Teraz TVN - nie po to wypościliśmy ich od nas,by teraz nie móc zbierać profitów. Już się przymilają. O jak się opaliłem! Nawet w Szkle odnotowali. SŁUPKI W GÓRĘ! JESTEM GENIUSZ - Mama mi to mówi co rano,że przerosłem Tatusia i naszego Mistrza [no też nie był wysokiego wzrostu,ale jak trzymał czapkę na tych swoich pomnikach!] Moje pomniki - zobaczycie,że będą.Na każdej stacji kolejowej! Tak trzymać Jarku.Znowu mówię do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
jb.pach Nowy model Kaczyńskiego 26.01.09, 10:10 nawet gbyby ten pan byl swietym to mysle ze mu nikt nie uwierzy .dla niego liczy sie wladza i ponizanie ludzi a teraz robi wszystko aby ja osiagnac . NIE ZE MNA TE NUMERY JAREK .moze mohery dadza sie nabrac Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Zaraz,świnie opala sie dopiero po uboju !! 26.01.09, 10:14 Ale nie na żywca !!? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Re: Zaraz,świnie opala sie dopiero po uboju !! 26.01.09, 10:23 tak wygląda opalona? politbiuro.pl/politbiuro/1,96147,5625220,Zgadnij__kto_to.html staryduster napisał: > Ale nie na żywca !!? Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Zaraz,świnie opala sie dopiero po uboju !! 26.01.09, 11:34 ...a kaczki po oskubaniu..... -- Jeżeli, ktoś podrzynał kaczce gardło to wie......jak się "trzepie" .....a trzeba to robić umiejętnie,z wyczuciem aby się powoli wykrwawiła.....cierpliwość wskazana a SKUTEK GWARANTOWANY....... msnbcmedia3.msn.com/j/msnbc/Components/Photos/051015/051015_birdfluromania_hmed_6a.h2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
szatanskipomiot Nowy model Kaczyńskiego. 26.01.09, 10:13 "Dziedziczak zastrzega, że zmienia się tylko opakowanie prezesa. - Jako człowiek i polityk Kaczyński pozostaje taki sam." No i na tym, ze Kaczynski nadal bedzie taki sam, polega problem. Samoopalacz i nowe szmaty nic nie pomoga skoro nadal jest malostkowym, pelnym nienawisci, plujacym jadem, niekompetentnym klamca itd., ktory twierdzi, ze gdzie idzie o wladze moralnosc mozna schowac do kieszeni. Ubranie latwo zmienic a charakter o wiele trudniej i wydaje mi sie, ze Kaczynski takiej zmiany nawet nie bierze pod uwage bo w swoim przekonaniu on ma zawsze racje i jest najwspanialszy na swiecie. Mam nadzieje, ze przy nastepnych wyborach pokazemy mu jak bardzo sie myli. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright ten kosciolowy Anzug to jeszcze z MHD? 31.01.09, 14:38 wyglada jakby mu kij w d wsadzili. paluszki serdelki, brzusio i cos mu kolo kieszeni marynare wyciska (pistolecik?) jakiz on NIEapetyczny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mironek47 Nowy model Kaczyńskiego. 26.01.09, 10:13 Przeciez po przejeciu wladzy w 2005r powiedzial ze go gospodarka nie interesuje bo sie na niej nie zna i nagle co oswiecenie czy studiowal ekonomie przez ten rok.Jezeli tak to rzeczywiscie zdolna jucha. Odpowiedz Link Zgłoś
abandonner Dał mu przykład Edgar Gosiewski? 26.01.09, 10:16 politbiuro.pl/politbiuro/1,96147,5625220,Zgadnij__kto_to.html Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Nowy model Kaczyńskiego 26.01.09, 10:17 "docelowy model".. hahaha kilka lat terapii z dobrym psychoanalitykiem i może by coś z tego wyszło.. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Gosiewski , ten to model !!.. 26.01.09, 10:22 politbiuro.pl/politbiuro/1,96147,5625220,Zgadnij__kto_to.html Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Pokażcie twarz Michnika, tą z Magdalenki......... 26.01.09, 10:28 Niech Ci co jej nie widzieli zobaczą jak to on. "bolki" i inne gady przepijali "Polske". Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Pokażcie twarz Michnika, tą z Magdalenki..... 26.01.09, 10:31 brynk napisał: > Niech Ci co jej nie widzieli zobaczą jak to on. "bolki" i inne gady > przepijali "Polske". Komentarz: Autor widać z dobrej szkoły. Pamiętam pieśń: "Gad Dienikin już się burzy ...itd". Podobno to rusycyzm?! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 brynk , Tam byli Kaczynscy, na bank! 26.01.09, 10:45 Ale czy był tam Michnik, nie mam pewności.. Odpowiedz Link Zgłoś
e-marlowe Re: brynk , Tam byli Kaczynscy, na bank! 26.01.09, 11:23 Był tam i A. Michnik i L. Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Pokażcie twarz Michnika, tą z Magdalenki..... 26.01.09, 11:01 brynk napisał: > Niech Ci co jej nie widzieli zobaczą jak to on. "bolki" i inne gady > przepijali "Polske". AA wiesz kto uczestniczył we wszystkich spotkaniach w Magdalence? Tylko trzy osoby. Oczywiście Kiszczak, ale także Wałęsa, no i kto był tą trzecią osobą? Jak myślisz? Braciszek Genialnego Stratega, ostatnio czekoladowego Jarosława Kaczyńskiego, nasz obecny Prezydent Lech Kaczyński. Inni się wymienili, wśród nich był także Michnik. Nie wierzysz w to? Przeczytaj sobie wywiad rzekę z braćmi „O Dwóch takich…Alfabet braci Kaczyńskich”. Tam J. Kaczyński potwierdzając uczestnictwo swego brata we wszystkich spotkaniach, zaprzecza aby zawarto w Magdalence jakieś tajne porozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 brynk...!..Oto Kaczynski w Magdalence !!!!!!!! 26.01.09, 11:14 www.stylwolny.pl/attachments/f6/203d1190618935-kaczynski-w-magdalence-zdjecia-magdalenka2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Nowy model Kaczyńskiego 26.01.09, 10:28 Przyjmuje każdy zakład, że rano czesze go mamuśka! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l to się mogło udać z leperem z kaczorem nie wyjdzie 26.01.09, 10:28 burak w garniturze owszem, rzadka kupa z garnituru wypłynie. chyba że zamrozić ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Wiec tego krawca to bym powiesil 26.01.09, 10:31 Przeciez on wyglada makabrycznie. Same faldy, przydlugie toto, pogrubia. Ok, ok, niejeden powie, ze pieprze. To ci, ktorzy nie widzieli ELEGANCKICH garniturow. Ze bez plam, to jeszcze nie elegancja. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Dowcip a propos.... 26.01.09, 10:36 Kraciec nie zdazyl uszyc slubnego garnituru na termin. Mowi wiec do klienta: - Tu sie podepnie agrafka, tu musi pan troche skurczyc ramie, zeby rekaw byl wystarczajaco dlugi, tu niech pan stara sie lekko pochyli, rece niech pan trzyma przy sobie i koniecznie prosze trzymac nogi prosto, zeby skarpet nie bylo widac. I gwarantuje Panu, nikt nie zauwazy, ze cos nie tak... Facec chcac nie chcac ubral sie w ten garnitur i maszeruje do oltarza. Nagle slyszy damski glos: - Popatrz, jaki bedny inwalida, taki pokrecony... - Tak, ale garnitur ma pierwszorzednie skrojony! Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi Nowy model Kaczyńskiego. 26.01.09, 10:38 Nie pomoże blansz ni róż, kiedy Jarek stary już!!!!!Po remoncie wygląda schludnie, ale czy w głowie też coś się poprawiło? Odpowiedz Link Zgłoś
vertus1976 Prawdziwy LOVE JOY tylko kilów za dużo! 26.01.09, 10:40 Wreszcie chłopaczyna się ogarnął!Teraz wszystkie panny i rozwódki jego,tylko "tego kota zamieniłbym na psa,niech on się odszczekuje swoim prześladowcom" Odpowiedz Link Zgłoś