crazybottle Marcinkiewicz z przyjaciółką w TVN24. Nie wiedz.. 21.02.09, 08:54 Wiekszosc jadacych na Kazimierza to nieudacznicy i zawistnicy. prawda wyglada tak, ze stara marcinkiewiczowa wolala siedziec na d... w Gorzowie i popisywac sie jaka to ona jest 'premierowa". Caly szyk i plendor dla niej i zero malzenskich obowiazkow. WDo Londynu tez sie d... ruzszyc nie chcialo. W koncu facet znalazl sobie laske, a ze mlodsza i atrakcyjna to wszyscy na nich jada. faceci zarzucaja mu naiwnosc, chociaz sami by tak chcieli, a utyte rozlazle zaniedbane babony, mowia ze ona szmata i malzenstwo rozbija. same rozbijacie swoje malzenstwa i odczepcie sie od nich. idz babo do fryzjera, nie zryj ciagle na kanapie to i zal ci nie bedzie, ze laska mloda i ladna. A ty stary pierniku z brzuchem do kolan w przepoconej podkoszulce umyj sie, wylecz zeby, przeczytaj cos to moze i na ciebie jakas laska poleci. ZAWISTNICY I OBLUDNICY. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Marcinkiewicz z przyjaciółką w TVN24. Nie wiedz.. 21.02.09, 08:57 Stary,glupi cap,nim sie obejrzy mloda laska wycycka go z kasy,kopnie w cztery litery i pójdzie w swoja strone.Zamiast najpierw popytac innych w ten sposób przerobionych(a sa tacy)i pomyslec to brnie dalej na tych ruchomych piaskach. Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Marcinkiewicz z przyjaciółką w TVN24. Nie wiedz... 21.02.09, 08:58 A czy ona Izabela jest ze Szczecina? Zwracala sie do Kazka per 'Ej' i tak mi sie skojarzylo Odpowiedz Link Zgłoś
stoprasizmowi marcinkiewicz to debil tak jak rokita i jego zona 21.02.09, 09:11 nieznam nikogo kto by mogl na nich zaglosowac, trzeba byc niespelna rozumu zeby to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 "Atrakcyjny Kazimierz"... 21.02.09, 10:02 I tak własnie kończy swoją karierę publiczną pan o dużych i zmarnowanych przez hormony zadatkach. Tylko tej prawdziwej rodziny żal...Żony i synów, którzy długo będą się jeszcze wstydzić za ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: Jest inny szmoncesik 21.02.09, 11:35 To jest kościelny klęczon. Za komucha był w jednej grupie z Jurkiem - kolejnym klęczonem. Odpowiedz Link Zgłoś
washner To był Kazio z Córcią? 21.02.09, 10:43 Wyrosła duża dziewczynka z małym ptasim móżdżkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusztt a czemu filmiku z Durczokiem nie puszczają ? 21.02.09, 10:47 Ten z Marcinkiewiczem widziałem w TVN juz 3 razy, czemu nie puszczą tez słynnej mowy Durczoka ? Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Pieszczoszek klęczonny 21.02.09, 11:32 Taki rozmodlony, taki świętoszek... Łapki złożone do modlitwy, kolana na giczołach wyklęczałe... Jak rządził w Gorzowie jako kurator, to powywalał dyrów ze szkół i obsadził kościelnymi moherami. FiM to niedawno opisały. A tu patrzcie! Żonę kopnął w tyłek i wziął sobie młodszą do gzienia! Odpowiedz Link Zgłoś
momman Marcinkiewicz z przyjaciółką w TVN24. Nie wiedz.. 21.02.09, 11:42 Dziewczyna jest młoda, wiec się wygłupiała, moje córki zrobiłyby przed kamerą takie same wygłupy. Ale kazio jest stary i może nie sprostać psychicznie. powinien znależć sobie starszą i doświadczoną kobietę,np. po 40, bo młoda Izabel nie rozumie, ze nie wypada tak zachowywać się przy ""mężu stanu"".Na filmie widac, ze kazio jest sytuacją w k ur wiony, zacisniete usta, nieruchome oczy i ton tatusia. Poza tym na pytanie "kochasz mnie ?" nie odpowiedział "Kocham", tylko jakies wymijające "Bardzo". A każdy z nas wie, ze juz za taki brak precyzji wypowiedzi mozna miec ciche dni. kazio powinien opłacić Izabel styliste, do takich grubych paluchów jak od pługa nie pasuje koszula z mankietami i szeroki zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś
momman Re: Marcinkiewicz z przyjaciółką w TVN24. Nie wie 21.02.09, 12:02 www.tvn24.pl/0,1587379.1,0,1,kaziu-kochasz-mnie,wiadomosc.html widac w odbiciu szyby, ze zostawili ich samych w studio, po kryjomu wlaczyli rec. kamilowi to jest na rękę, bo odwroci naszą uwagę od uj e banego stołu Odpowiedz Link Zgłoś
sandymann Marcinkiewicz z przyjaciółką w TVN24. Nie wiedz... 21.02.09, 13:53 To jest zenujace... Nie moge doczytac nawet tego do konca, bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Marcinkiewicz z przyjaciółką w TVN24. Nie wiedz.. 21.02.09, 13:53 Ekscytujemy sie tutaj jakimś podtatusiałym, zaburzonym hormonalnie facetem i rzadko kto zwraca uwagę na jego hipokryzję, w jakiej żył i żyje. Z jednej strony leżenie krzyżem, z drugiej macanie pod spódniczką wytworu dodapodobnego. Z jednej strony gęba pełna frazesów o miłości do Ojczyzny, z drugiej - serwilna praca dla banku, który okrada Polskę. A przyszłośc jego widzę marnie: skończy się "sława", zaczną choroby, coraz bardziej dotkliwa samotnośc, bo "Izabel" nie jest przecież stworzona do tego, żeby obsługiwac dziadzia z uwiądem starczym, i będzie gorycz i niesmak. Ale na to zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
serenita123 typowy PiSdzielec. śliski dupek, gość bez honoru 21.02.09, 14:24 wzbudza odrazę i obrzydzenie Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: serenita123 21.02.09, 14:46 serenita123 napisała: > typowy PiSdzielec, sliski dupek, gosc bez honoru > wzbudza odrazę i obrzydzenie Musisz byc wyjatkowo nierozgarnieta, Popaprancowno lub lewaczko, aby takie glupoty wypisywac. Podobnie jak wasz Kaczmarek, Marcinkiewicz byl wasza wtyczka w PiSie!!! Kaczor usunal Marcinkiewicza z pozycji premiera w krotkich abcugach gdy zaczal on forowac lewizne w postaci Mellerow oraz im podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 Żal patrzeć na gościa... 21.02.09, 15:21 Niejasna sprawa z żoną, niejasna z pracą w banku.Kasa jest ważna i młode dupy też, ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
g1tzb1051 Marcinkiewicz z przyjaciółką w TVN24. Nie wiedz.. 21.02.09, 16:54 Moja zona jest o 14 lat mlodsza ode mnie. Pobralismy sie w 1981 r. Pamietam jak niektorzy sie oburzali ze taka mloda wychodzi za takiego starego... ja mnialem 35 lat moja zona 21. Jestesmy 28 lat po slubie, roznica sie z czasem jakos zatarla, nikt juz od dawna nie zwraca na to uwagi. ............................... zauwazcie ze "ma jeszcze metke". Kto normalny nosi metki na ubraniach wlozonych ......................... Kobiety tak robia, bo z metka mozna towar wymienic nawet jak jest lekko zuzyty. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-dj-j Marcinkiewicz z przyjaciółką w TVN24. Nie wiedz... 21.02.09, 17:19 Kaziu powinien sie zastanowic, kto i w jakim celu mu tego "aniolka" podeslal? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Niemęski facet, bez honoru 21.02.09, 17:21 Jak takich oglądam, to tym bardziej doceniam tych silnych, mądrych, na których można polegać. Takich oczywiście nie jest wielu... A panienka - zwykła, pusta prostaczka bez klasy, bez zahamowań grająca na uczuciach innych ludzi (mam na myśli rodzinę). Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.bruksela Marcinkiewicz z przyjaciółką w TVN24. Nie wiedz... 21.02.09, 17:23 Odwalcie sie w koncu od nich, tez macie atrakcje! zazdrosc was zzera? ale problem - roznica wieku! przeciez jest dorosla, nie? Dawnwiej taka roznica wieku to byla norma Odpowiedz Link Zgłoś
pio41 Marcinkiewicz z przyjaciółką w TVN24. Nie wiedz... 21.02.09, 18:03 O jakie dno, czyzby znowu nie bylo czym bawic gawiedzi, ze o takich bzdurach pisze, excusez-le-mot, "powazna" prasa? www.eczytelnia.pl/oblezenie Odpowiedz Link Zgłoś
chavslayer Marcinkiewicz mondziołem polskie polityki! 21.02.09, 18:49 Kaziu, coś ty tu znów namodził?! Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi czy Marcinkiewicz jest zdrajca? 21.02.09, 18:51 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Posel-PiS-czy-Marcinkiewicz-pomagal-spekulantom-Tusk-to-nieprzyzwoite,wid,10873458,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
izabell_ej Razem mają szansę pokonać Jolę w Big Brotherze, ej 21.02.09, 19:15 Cienki dyzma okazał się lepszy od Joli, Mandaryny i Dody razem wziętych, ej. A nawet od Ivana, Żory i Mroczków, też razem wziętych, ej. Simple: полезный идиот, ej Odpowiedz Link Zgłoś
izabell_ej A tak ten mezaljans się skończy, ej !!!! 21.02.09, 19:27 Tu jest opisane zakończenie, ej: www.pudelek.pl/artykul/15172/rzucil_laske_mlodsza_o_36_lat/ Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Marcinkiewicz z przyjaciółką w TVN24. Nie wie 21.02.09, 21:39 trickstero napisał: > No i co z tego ?????????????? dajcie sobie juz siana, kogo to obchodzi ? DUJ MU W CHUPĘ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Marcinkiewicz jak Frytka. Że na da! 22.02.09, 10:22 dobrze, że metki na majtach nie pokazała. Co za wieśniara - tak się podnieciła, że będzie w telewizorze i że w gó.wniewie dolnym z którego pochodzi, ją zobaczą i zrobi karierę. Żenada w ryj! Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 w nastepnym odcinku Marcinkiewicz obiecal 22.02.09, 22:39 spolkowanie z Isabel, oczywiscie uda, ze nie zauwazyl kamer Odpowiedz Link Zgłoś
tmp1 Re: w nastepnym odcinku Marcinkiewicz obiecal 22.02.09, 22:50 Natomiast w odcinku 105 Isabel go zostawi i Marcinkiewicza uwiedzie jakiś chłopiec. Odpowiedz Link Zgłoś