pyffello114 Merytoryczny Kaczynski 21.02.09, 22:16 nie znosi zlosci w Sejmie i chce tylko dyskusji merytorycznej. A kto wrzeszczal na Niesiolowskigo i porownywal go do 13-letniej dziewczynki? Kto wysmiewal marszalka Sejnmu Komorowskiego, ze w ubeckim wiezieniu siedzial "tylko" jeden miesiac? Takiego tsunami nienawisci,jakie wylewal w Sejnmie na Platforme Kaczynski nikt nie widzial. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma234 Kaczyński: Mam alergię, ale na niemerytoryczny ... 21.02.09, 22:19 Wydaje mi się,że p.J.Kaczyński powiedział,że "Nowak biega z KARNISTREM". Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Kaczyński: Mam alergię, ale na niemerytoryczn 21.02.09, 22:38 wilma234 napisała: > Wydaje mi się,że p.J.Kaczyński powiedział,że "Nowak biega z > KARNISTREM". ----------------------- przeczytaj jeszcze raz notatkę, którą komentujemy..... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Korekta 22.02.09, 11:31 wilma234 napisała: > Wydaje mi się,że p.J.Kaczyński powiedział,że "Nowak biega z > KARNISTREM". Kaczor był łaskaw powiedzieć, że " Nowak biega z ka"R"nistrem". Nienaganna polszczyzna Pana Prezesa to prawdopodobnie efekt "kindersztuby" :) Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Kaczyński: Mam alergię, ale na niemerytoryczny ... 21.02.09, 22:24 Z sejmu się ucieka, ale w Radio Maryja można przesiadywać? Przecież w sejmie klimatyzacja chyba nie od dziś działa i było dobrze. Czy to nie była alergia na słowa prawddy, które padały w wystąpieniach ministra finansów i premiera? Chyba o to chodziło, bo jak wiemy prawda w oczy kole. A w Radiu Maryja można bzdury pleść o euro i innych rzeczach, bo trzeba się przypodobać o. Rydzykowi i całej radiomaryjnej sekcie. A Cymański już nie raz daje pokazowe zachowanie które kwalifikują go do zatrudnieniu w cyrku. Być może dostanie propozycje od jakiegoś dyrektora? Odpowiedz Link Zgłoś
joris Kaczyński: Mam alergię, ale na niemerytoryczny ... 21.02.09, 22:26 Pedal u Maryji, a moze tam takich wiecej??? Odpowiedz Link Zgłoś
koballt też głosowałem na Edwarda Gierka 21.02.09, 22:27 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,6304168,_Rz___Rekordowe_zadluzenie_skarbu_panstwa.html Odpowiedz Link Zgłoś
koballt czy to prawda że nie mamy fachowców w rządzie? 21.02.09, 22:41 Spokojnie mamy fachowców w rządzie: donald.malarz.kominow 21.02.09, 16:53 Odpowiedz Premier - magister historii, malarz kominów Wicepremier i Minister Gospodarki - Szef Ochotniczej Straży Pożarnej Minister Obrony Narodowej - psychiatra Minister Infranstruktury - starszy referent w łodzkim ZUS-ie Minister Skarbu Państwa - geodeta, zastępca wójta z gminy Pleśnia Minister Sprawiedliwości - zbankrutowany działacz Polonii w Chicago Minister Zdrowia - dyrektor zbankrutowanego powiatowego ZOZ Szef MSWiA - właściciel klubu sportowego, historyk Minister Finansów - doradca Putina Minister Spraw Zagranicznych - były sojusznik Talibów, ściągał na Oxfordzie A.Szejnfeld - Sekretarz Stanu u boku Pawlaka - właściciel zbankrutowanej smażalni kurczaków krotko mowiac POrazkaIP: *.centertel.pl Gość: pal kota 21.02.09, 20:22 Odpowiedz ieknie pokazales czarno na bialym - jakie to podworkowe dziadostwo zabralo sie do rzadzenia. krew z krwi wyksztalciuchow - biznesmeni w bialych skarpetkach i pomywacze wybrali fachowcow.... wyksztalceni z duzych miast .... buahhhhaaaa Glleb Chlebowski - mechanzator rolnictwaIP: *.centertel.pl Gość: pal kota 21.02.09, 20:24 Odpowiedz dyzurny medrzec PO Re: Spokojnie mamy fachowców Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Kaczyński:każdy głupek USA nie złapie się na opcje 21.02.09, 22:44 Mądrzejsi napisali ustawę zapobiegajacą opcjom. PO pokłóciła się z PIS i prezydent nie podpisując ustawy pomógł Platformie wpaść w opcje. Polega to na tym, że jak euro jest mniejsze od 3,5 zł ty Zydowski bank płaci państwowej firmie różnicę a gdy euro kosztuje więcej to polka firma płaci 2zł. Tym sposobem wyciągnięto z Meksyku 70 miliardów dolarów od Brazylii i Argentyny trochę mniej. Tym sposobem głupki z nadania Platformy wyślą na wojnę w Izraelu 70 miliardów. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_1 Buraktofel czyli burak i kartofel w jednym. 21.02.09, 23:05 Ignorować dziada. Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: Buraktofel czyli burak i kartofel w jednym. 21.02.09, 23:45 Ja jestem zdumiony tym poziomem plebejskiej agresji, ja myślałem że na tym forum wypowiadają się ludzie nowocześni Odpowiedz Link Zgłoś
oko_1 Re: Buraktofel czyli burak i kartofel w jednym. 22.02.09, 00:00 To nowoczesna odmiana warzywa co chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g "Lap zlodzieja" 21.02.09, 23:05 To stara metoda, gdy zlodziej ucieka ulica i krzyczy "lap zlodzieja!" Wtedy minie troche czasu, zanim ludzie sie polapia, kto naprawde jest zlodziejem. "...mówił Kaczyński, skarżąc się na "niemerytoryczny nastrój" w Sejmie". - i znowu ta sama metoda: "lap zlodzieja", z nadzieja, ze ludzie juz nie pamietaja, kto wprowadzil ten niemerytoryczny nastroj do Sejmu... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojaz Re: "Lap zlodzieja" 22.02.09, 00:30 majster_g napisał Lap, złodzieja a złodziej jest poza naszym krajem, ale krzyczcie dalej że to Kaczyńscy są winni wszelkiej tragedii, a wkrótce stwierdzicie że wasza ręka jest w nocniku. Za pół roku większość stwierdzi, że popełniła bląd, ale koszty trzeba będzie zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: "Lap zlodzieja" 22.02.09, 08:38 Ciekawe co się stanie za te pół roku? Odkryjemy że Kaczyńscy nie zmarnowali czasu prosperity? Po cichu ukrywali gdzieś pieniądze na "ciężke czasy" dla Narodu? Co może zmienić zdanie o ludziach, którzy zamiast gdy był po temu czas robić reformy finansów woleli się zajmować tropieniem jakiś spisków i tworzeniem własnych? Odpowiedz Link Zgłoś
lala_555 Kaczyński: Mam alergię, ale na niemerytoryczny ... 22.02.09, 00:24 Czy ktoś zauważył, że Kaczyński mówił "karnister"? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojaz Re: Kaczyński: Mam alergię, ale na niemerytoryczn 22.02.09, 00:35 Tak, tyle tylko że zauważyli to kretyni, dla których nie stan gospodarki jest ważny, a jakieś nieważne słowo wyrwane z kontekstu. Rzczywiście, najważniejszy jest " karnister" i jeśli ktoś powiedziałby "kanister", to Polska od razu byłaby w dobrobycie. Odpowiedz Link Zgłoś
lala_555 Re: Kaczyński: Mam alergię, ale na niemerytoryczn 24.02.09, 01:00 Chyba dla kretynów bez znaczenia karnister czy kanister. Trzeba być kretnem, żeby w moim tekście zauważyć zależność: zainteresowanie poprawnością językowa wypowiedzi oznacza brak zainteresowania gospodarką. Nieważne słowo "karnister"? Kretyn o kretynie - alergik używa słów bez znaczenia? Chyba użył icj w jakimś celu. Oj, oj wrojaz ma problemy z rozumowaniem, z wyciaganiem wniosków, ogólnie... duuuuże problemy z procesami poznawczymi. Pozdrawiam, polecam wizytę u doktora :) Odpowiedz Link Zgłoś
radoslawdobry Czy prezes wie co to są obligacje? 22.02.09, 00:32 Przeciez ten człowiek nie ma konta, żony, kochanki, dzieci, prawa jazdy, samochodu. Byle ksiądz jest bardziej zaradny. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojaz Re: Czy prezes wie co to są obligacje? 22.02.09, 00:44 A dlaczego ty tak martwisz się o innych nibynowoczesny człowieku. Czy posiadanie wymienionych parametrow, myslę że liebralnych czynników , od razu czyni człowieka nowoczesnym? Miej co sam chcesz, pozostaw innym wolną drogę wyboru pryncypiow. A faszyzm pozostaw Hiterowi, bo to on wiedział najlepiej jak człowiek powinien żyć. A potem oprocz ciebie byl Stalin, też mądrala. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Czy prezes wie co to są obligacje? 22.02.09, 08:58 Jak na razie to Kaczyński sobie rości pretensję do troszczenia się o nas. Oczywiście każdy może uznać że pranie ręczne jest lepsze od pralki. Człowiek ma prawo oglądać pralki wyłącznie na wystawach czy w telewizji. Jednak każdy się zirytuje jak tego typu osobnik zacznie sobie rościć prawo do naprawiania mojej pralki. Jeżeli Kaczyński odsuwa się od społecznego życia, to niech również odsunie się od wpływu na życie społeczne innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lala_555 Re: Czy prezes wie co to są obligacje? 24.02.09, 01:06 Nikt nie martwi się. Jedynie komentuje nieporadność Kaczyńskiego. Wrojaz słuchaj Radia Maryja, czytaj Dziennik, oglądaj Misję Specjalną. Do Gazety nie zagladaj i nie walcz z tymi, którzy chetnie czytają teksty Gazety. Nie pouczaj mądralo. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Jak patrioci mogą nie walczyć z PiS-em? 22.02.09, 01:03 To PiS-owi zawdzięczamy to, że nie mamy euro, a na opcjach walutowych firmy tracą ponad 1,5 mld euro (pisowski prezydent nie podpisał stosownej ustawy przygotowanej przez rząd). To przez PiS na kurs złotego wpływa Kreml, bo jakoś tak się dziwnie składa, że jesteśmy w tym samym worku walutowym co Rosja. Precz z PiS-em! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Jaroslawa Kaczynski... 22.02.09, 02:27 to SWINTUCH I PASKUDA, TEN SKU...EL by cala Polske podpalil,zeby tylko dorwac sie do WAAAAAAAADZY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuskomatolek ..I Tusk i Nowak..... 22.02.09, 06:50 Klamcy,lenie-oklamujacy Polakow.Stanowia zagrozenie dla Polski.Takie same jak pedofil uczacy dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 Ziewający ekonomista i podpalacz............ 22.02.09, 08:20 najpierw wrzeszczy gdzie się da o zgodę z PO,pokazuje nowy image faceta obstawionego babami z których żadna nie ma pojęcia o czym plecie.Braciszek Prezydent nie podpisuje ustawy która mogła uratować wiele firm,nawet tych firm które z własnej głupoty i pazerności wtopiły na opcjach. No ale przecież to Prezydęt wszystkich Polaków,nieprawdaż ? Teraz szuka zaczepki, w dodatku bezczelnie wzywa rząd do wyjaśnień w sprawie euroobligacji. Trza było ekonomiczny matole nie spać i nie wyłazić z sali, kiedy była sposobność do zadania pytań ministrowi finansów. Ten miłośnik kotó nic się nie zmienił,dalej prowadzi politykę pod tytułem : Im gorzej w Polsce, tym lepiej dla mnie! Hiena! Odpowiedz Link Zgłoś
pyffello114 Bliźniaki olewają Sejm RP ! 22.02.09, 08:39 Takiego lekceważenia Sejmu Rzeczypospolitej jeszcze nie było! Najpierw Prezydent nie przychodzi na expose ministra spraw zagranicznych, chociaż jest ponoć współodpowiedzialny za politykę zagraniczną Państwa a jego dworzanie stale to powtarzają. Teraz drugi bliźniak wychodzi z Sejmu podczas debaty na temat kryzysu, debaty,której sam się domagał. Takiego demonstracyjnego i ostentacyjnego lekceważenia Sejmu przez braci kaczyńskich jeszcze nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Pogarda 22.02.09, 09:07 To nic innego, jak pogarda dla Polski i jej obywateli. Wychodzenie z sali podczs niesłychanie ważnej debaty, którą się zwołało, nieprzychodzenie na debatę o polityce zagranicznej i wtrącanie się potem w sprawy MSZ-tu - to właśnie kwintesencja pogardy braci Kaczyńskich do nas i naszej Ojczyzny. Ale - kto pogardza - sam będzie pogardzony, panowie. I proszę się potem niczemu nie dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 PiS i kryzys to taka sama cholera. Walczmy z oboma 22.02.09, 10:14 Prezio gada bez ladu i skladu zeby przestraszyc maluczkich. Oni i tak przestraszeni od dawna. Bo boja sie wszystkiego: Niemca, Zyda, Rosjanina, Europy i Azji. Nacjonal-socjalizm PiS jest zalosny i szkodliwy dla Polski i Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-316 Kaczyński: Mam alergię, ale na niemerytoryczny .. 22.02.09, 10:55 Posypać Kaczkę azotoksem, może wreszcie ZNIKNIE :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kaczyński: Mam alergię, ale na niemerytoryczn 22.02.09, 11:22 A co ma zrobić ktoś, kto ma alergię na idiotów i Kaczyńskich??? Odpowiedz Link Zgłoś
squis Kaczyński: Mam alergię, ale na niemerytoryczny ... 22.02.09, 12:52 PiiiiiiiS = KRYZYS Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 J.Kaczynski, ma alergię mózgową, czyli mózgu niet! 22.02.09, 13:26 swir.us/buty-kaczynskiego Taki wyglad prezesa,o czym świadczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 Ja: Mam alergię, ale na głupotę... 22.02.09, 16:01 ...pana prezesa Jarosława Kaczyńskiego. Co gorsza, on uważa że jest mądrzejszy od wszystkich nas - i że kupimy jego "nową twarz PiSu". Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszbankowski Re: Ja: Mam alergię, ale na głupotę... 23.02.09, 10:57 Mam nadzieję, że Masz rację. Niestety polskie społeczeństwo już udowodniło, że potrafi być ślepe i głuche. Oby "ciemny lud" nie kupił "nowej twarzy" kaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Dzięki Bogu że nie zdążyli nam zainstalować Irland 22.02.09, 16:38 ...Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
aluksz Kaczyński: Mam alergię, ale na niemerytoryczny ... 22.02.09, 19:09 Jak mówi przysłowie, kto mieczem wojuje, od miecza ginie - panie Kaczyński, kto wprowadził do polityki takie zachowania, pan pewnie nie pamięta, ale ja tak. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Z PiS-em! To prawdziwa zaraza, gorsza od kryzysu! 22.02.09, 20:16 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś