extrafresh 24.02.09, 12:29 Internet się zepsuł. Wiedziałem, że do tego dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
predo Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co się... 24.02.09, 12:29 tragedia... wpisujcie miasta ['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 12:31 Warszawa ['] :D Odpowiedz Link Zgłoś
braci_koala_para Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 12:39 Zielona Góra :D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 12:41 Zurych ['] Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 12:48 Amsterdam ['] aaaaaa "Brak połączenia z bazą forum, proszę spróbować ponownie za chwilę." INTERNET UMIERAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
4ted Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 12:58 Smoczy Dół ['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
kszysztoferson Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 13:09 Kozidupki Małe ['] LOL Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov U mnie działa 24.02.09, 13:51 U mnie działa, przynajmniej w tej chwili. Wielka mi rzecz, pół godziny, czy godzina przestoju, po raz pierwszy zresztą chyba w historii. Nikt nie obiecywał stuprocentowej niezawodności. Napiszcie o serwisie startowy.com, gdzie co trzecia próba wejścia kończy się komunikatem "przerwa techniczna". Co drugą noc remont robią?! Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 12:47 Rivendell Odpowiedz Link Zgłoś
wupe77 Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 12:49 Jelenia Góra ['] łączy się w bólu Odpowiedz Link Zgłoś
brzenczyszczykowicz Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 12:50 Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <-------------=---- 24.02.09, 13:30 Nowa Huta [i] Kto nie postawi świeczki temu wirus zje partycję! A na google będzie miał -3 dioptrie! Odpowiedz Link Zgłoś
kristofs2 Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 13:06 Po co wpisywać miasta ??? Może jeszcze świeczki stawiać ? Wyrażnie widać,że większość Polski i pół świata nie ma dostępu do własnej poczty. Trzeba było do obsługi technicznej zwerbować porządnych hakerów,a nie wykształciuchów,którzy zawsze są parę miesięcy do tyłu. Było by taniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
predo Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 13:10 kristofs2 napisał: > Po co wpisywać miasta ??? > Może jeszcze świeczki stawiać ? > przeciez stawiamy swieczki tez ['] :-) Po co? Dla jaj ;-) przeciez sie nie powiesze ze email nie dziala... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
droga2 Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 13:12 ja tam korzystam z programu pocztowego i nie mam problemu ze sciagnieciem poczty z serwisu gmail Odpowiedz Link Zgłoś
marian_porucha Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 12:35 extrafresh napisał: > Internet się zepsuł. > Wiedziałem, że do tego dojdzie. Mi to nie przeszkadza, ja mam internet dopiero pół roku, jeszcze jest na gwarancji. Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co się... 24.02.09, 12:36 To z pewnością atak terrorystyczny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
squid1 Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 12:39 w UK tez zdechlo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
yulek_cezar beta, beta, beta.. 24.02.09, 12:40 Nie ma się co rzucać, to jest przecież 'beta', czyli coś na czym nie można polegać. Pewnie wróci za godzinkę, ale już bez zapisanych wiadomości pocztowych - nie można mieć pretensji, przecież to beta. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Obyś się mylił 24.02.09, 12:41 Może tylko rachunku za prąd nie zapłacili i im zasilanie odcięli? Odpowiedz Link Zgłoś
predo Re: Obyś się mylił 24.02.09, 12:44 jwojnar napisał: > Może tylko rachunku za prąd nie zapłacili i im zasilanie odcięli? aczkolwiek trzeba przyznac ze cos niezle jeb**lo bo nie dziala faktycznie na calym swiecie chyba, napewno usa i europa... Odpowiedz Link Zgłoś
neolith Re: beta, beta, beta.. 24.02.09, 13:00 Nie ma opcji zeby zniknely Ci maile. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Re: beta, beta, beta.. 24.02.09, 13:21 Co najwyzej twoje maile pojda do kogos innego, a czyjes znajdziesz w swoim archiwum... Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Stało się 24.02.09, 12:43 Ameryka przykręciła nam kurek z internetem. Parafrazując jednego z alertowiczów: dupa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
squid1 Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co się... 24.02.09, 12:48 Poczta gazety tez zdechla - nic dziwnego, skoro to i tak byl google. Ciekawi mnie ilu ludzi na swiecie pozostalo w tej chwili bez maila? Odpowiedz Link Zgłoś
neolith Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 13:01 Cos kolo 35mln. Mnie bardziej ciekawi co z platnymi uslugami dla firm. Czy im tez sie poczta wylozyla. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 13:14 > Mnie bardziej ciekawi co z platnymi uslugami dla firm. > Czy im tez sie poczta wylozyla. Też się wyłożyła. Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko ojej to straszne 24.02.09, 12:49 widac w polsce nie dzieje sie nic skoro taka wiadomosc zasluguje na glowna jeszcze jako alert24. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kurzweil Awaria tylko czesci Web (www), dziala przez POP 24.02.09, 12:49 Nie da sie zalogowac prez prezgladarke na gmail.com, ale przez klient pocztowy (Thunderbird, Outlook itd) to dziala, mozna wysylac i odbierac... Odpowiedz Link Zgłoś
pandzik Re: Awaria tylko czesci Web (www), dziala przez P 24.02.09, 12:55 dokładnie tak. poprzez thunderbird działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
4ted Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co się.. 24.02.09, 12:54 poczta.gazeta.pl też nie działa - widać nie jesteście tak niezawodni jak się chwalicie:P oczywiście poczta.gazeta.pl jest zależna od gmaila:) Odpowiedz Link Zgłoś
4ted poczta.gazeta.pl też nie działa ;) 24.02.09, 12:55 bo to tak na prawdę gmail:) Odpowiedz Link Zgłoś
szyderczy_szyderca Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co się.. 24.02.09, 12:57 Działa, działa - a jeśli ktoś nie potrafi skonfigurować klienta poczty tylko korzysta przez www to już jego wina. Trochę techniki i ludzie się gubią ... Odpowiedz Link Zgłoś
kieja Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 13:07 No tak, na osobistym komputerze mozna sobie skonfigurowac, ale czesc osob nie uzywa jedynie swojego komputera do odbierania poczty. Poza tym po co konfigurowac, skoro dotychczas tak dlugiej awarii nie bylo? A tak wogole to zwykle jesli juz, to pada cala poczta, a nie tylko program udostepniajacy poczte przez www, wiec co sie madrzysz :D Odpowiedz Link Zgłoś
szyderczy_szyderca Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 13:16 > A tak wogole to zwykle jesli juz, to pada cala poczta, a nie tylko > program udostepniajacy poczte przez www, wiec co sie madrzysz :D Nie ważne co pada - ważne czy ktoś sobie umie z tym poradzić. Jedni płaczą i narzekają w swojej bezsilności a inni używają klientów pocztowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
parkomat Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 17:26 szyderczy_szyderca napisał: > Jedni płaczą i > narzekają w swojej bezsilności a inni używają klientów pocztowych :) Bardzo ciekawe masz pomysły, ale IMAP też nie działał. Odpowiedz Link Zgłoś
squid1 Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 13:15 POP i IMAP to mam w domu. Ale i tak wiekszosc czasu spedzam w pracy i mnie dostep via web interesuje. Gdyby nie to i fakt, ze Google ma najlepsza poczte poprzez web to bym z google nie korzystal. Wie sie nie medrkuj. Odpowiedz Link Zgłoś
szyderczy_szyderca Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 13:35 > Wie sie nie medrkuj. Weź się lepiej do roboty zamiast prywatną pocztę sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
parkomat Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 17:25 > Działa, działa - a jeśli ktoś nie potrafi skonfigurować klienta > poczty tylko korzysta przez www to już jego wina. Trochę techniki i > ludzie się gubią ... nieprawda, dostęp przez IMAP też nie działał Odpowiedz Link Zgłoś
martinn571 poczta działa przez outlook expres 24.02.09, 13:01 dlatego nie mogłem się zalogować. Ale outlookiem odbieram pocztę normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
neolith moze Tobie tak 24.02.09, 13:05 To ze akurat u Ciebie dziala, nie znaczy ze nagle zaczelo dzialac wszystkim poszkodowanym. Poza tym od poczatku Google twierdzilo ze dotyczy to tylko czesci uzytkownikow. nat.ka napisała: > już nie musicie się pastwić. Odpowiedz Link Zgłoś
abel0ne Re: już działa 24.02.09, 13:09 nat.ka napisała: > już nie musicie się pastwić. przez www nie działa <'> Berlin Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: już działa 24.02.09, 13:23 a mi działa przez www :P tym niemniej współczuję, bo wściekałam się strasznie. ale widać naprawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
sudao Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co się... 24.02.09, 13:04 Nie po raz pierwszy gmail szwankuje.A to błąd na serwerze, a to setki pomylonych maili, a to twierdzi, że złe hasło. Od kiedy gazeta przeniosła pocztę do googla wiecznie coś szwankuje Odpowiedz Link Zgłoś
bron Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co się... 24.02.09, 13:04 W Belgii tez byly problemy z poczta gmail i google apps. Odpowiedz Link Zgłoś
witleg Wiemy co się stało ! 24.02.09, 13:11 Jak podała w internetowym wydaniu lokalna gazeta "Panorama Oleśnicka" dziś przed godz 10 rano w lesie koło Twardogóry znaleziono martwą sarnę. Zwierzę miało w zaciśniętym pysku częściowo nadgryziony kabel o średnicy ok. 5 cm. Na kablu widać było logo Google. Prawdopodobnie jest to jedna z kilku magistrali łączących Rosję z Niemcami. Na miejscu już działają służby specjalne i pracownicy firmy Google. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_bacek Re: Wiemy co się stało ! 24.02.09, 14:01 Nieoficjalne źródła podają, że problem może przybrać skalę polityczną. Istnieją bowiem podejrzenia, iż sarna uciekła z tajnego ośrodka badawczego nad nową bronią biologiczną pod Grabownem Małym. Portret pamięciowy sporządzony po przesłuchaniu naocznego świadka gryzienia kabla jest dostępny w internecie: www.kornrad.softart.com.pl/inne/zlasarn.jpg. Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: Z iphone'a się da czytać Gmail i wysyłać mail 24.02.09, 13:16 Dzieki. Faktycznie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
wgrzeg1980 Re: Z iphone'a się da czytać Gmail i wysyłać mail 24.02.09, 13:29 dziala google notifier pod MACiem - niestety nie mozna wejsc na konto przez WWW. Zwiesza mi sie tez program gmail pod symbianem w komorce. z ostatniej chwili - cos zaczelo dzialac ale nadal szwankuje. jaja normalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: Z iphone'a się da czytać Gmail i wysyłać mail 24.02.09, 13:16 no to super. pochwalilas ie ze masz iphone'a. co kjeszcze da sie na nim robic? da sie zapisac kontakty na karcie sim albo ustawic raporty doreczen? Odpowiedz Link Zgłoś
psoroka Re: Z iphone'a się da czytać Gmail i wysyłać mail 24.02.09, 14:28 Buahaha - w trzech odpowiedziach zostałem pacankiem, kobietą i osobą chwalącą się, że mam "ajfona" :-))) Zapraszam czytelników-autorów tych wpisów na piwo. Jak widać, brak im luzu - może piwo pomoże :-))). Dodam, że pewnie nie każdy zorientował się, że wystarczy odczytać gmaila z innego klienta, niż przeglądarka internetowa. I stąd się wziął mój wpis. Odkrycie tego faktu mi zaoszczędziło nerwowego odświeżania w przeglądarce strony gmail.com. Ale na gazeta.pl znaleziono dużo więcej okoliczności, z których notabene żadna nie odpowiadała stanowi rzeczywistemu. "Get a life" :-> Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Nie dosc, ze skanuja kazdy nasz mail, to jeszcze 24.02.09, 13:19 nie wiedza, jak naprawic awarie! Poczta na Gazecie Wyborczej jest do doopy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamago4 cóż... 24.02.09, 13:19 Gmail umarł, przynajmniej na razie. Właśnie zalogowałam się do swojej poczty na wp (z trudnościami-brak łączności z serwerem). Wszystko co mam na gmailu przerzucam w ustawieniach na pocztę wp i mam spokój. Lepiej mieć coś takiego w ustawieniach, jak nam znowu gmail się zabije. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co s 24.02.09, 13:23 she_5 napisała: > WFM buuuuuuuuuuuuuu chlip Odpowiedz Link Zgłoś
tom2202 Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co się... 24.02.09, 13:21 Gwoli ścisłości: konto Gazeta.pl też chwali się "502 Server Error"... A rok temu było tak pięknie: (...)Od 16 lutego br. udostępniamy odnowioną pocztę Gazeta.pl. Aby zagwarantować najwyższy standard usługi korzystamy z technologii Google, która cieszy się uznaniem Internautów na całym świecie(...). ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
witek7205 Awaria systemu poczty gmail. "Nie wiemy, co się.. 24.02.09, 13:22 Protokoły POP3 i IMAP działają. To nie poczta padła tylko strona www do jej czytania. Odpowiedz Link Zgłoś