Dodaj do ulubionych

Dr Leszek Mitas

08.08.11, 14:05
Witam! Czy ma ktoś nr. telefonu do doktora Leszka Mitas-a?Jakieś namiary na gabinet?
Obserwuj wątek
    • iisiia Re: Dr Leszek Mitas 08.08.11, 15:52
      ja mam pisz na priva gazety to podam
      • Gość: pacjentka Re: Dr Leszek Mitas IP: *.2.10.49.tvksmp.pl 08.08.11, 17:33
        Czy mi też możesz podać?Dziękuję i Pozdawiam
        • iisiia Re: Dr Leszek Mitas 08.08.11, 21:59
          moge podac ale ani jedna sie do mnie na poczte nie odezwała
          a na forum nie chce pisac
          • Gość: pacjentka Re: Dr Leszek Mitas IP: *.2.10.49.tvksmp.pl 08.08.11, 23:35
            nie mam e-maila na gazecie więc gdzie mam pisać?
            • Gość: aśka i jeż Re: Dr Leszek Mitas IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.11, 23:45
              w dupie napisz pustaku !!
            • iisiia Re: Dr Leszek Mitas 09.08.11, 08:16
              ale ja mam tak. mialas napisac do mnie na gazete wiadomosc ze swojego maila badz podac mi na mojego maila na ktorego mam ci wyslac dane doktora mitasa .

• Gość: pacjentka Re: Dr Leszek Mitas IP: *.2.10.49.tvksmp.pl 09.08.11, 09:20
                to są właśnie baby.zamiast podać numer telefonu lub swoją pocztę to napisze kilka postów i nic.tyle kobiet chciałoby chodzić do dr.Mitasa ale oczywiście znajdzie się jedna która uważa,że to jej osobisty lekarz i nie poda numeru na forum.....
                • iisiia Re: Dr Leszek Mitas 09.08.11, 13:19
                  tak trudno ruszyc glowa ze mail to iisiia@gazeta.pl

a potem mi sie zerwie ze publicznie rozporowadzam czyjes dane.

sporeszta wystarcz wejsc na strone szpitala tam jest numer do gabinetu ordynatora ginekologii i poloznictwa i zadzwonic bezposrednio do niego. ale pewnie nie chce sie .

dr. przyjmuje w poniedziałki od 15 i w czwartki od 16 na kilinskiego zaraz za stadionem . zólty dom
                  • Gość: !!!!!!!!!!! Re: Dr Leszek Mitas IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.11, 13:50
                    ale to matoły i prostaki przecież są, nieudacznik, kretyn zawsze prostakiem jest i bedzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka