artwol1 08.08.11, 14:05 Witam! Czy ma ktoś nr. telefonu do doktora Leszka Mitas-a?Jakieś namiary na gabinet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjentka Re: Dr Leszek Mitas IP: *.2.10.49.tvksmp.pl 08.08.11, 17:33 Czy mi też możesz podać?Dziękuję i Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iisiia Re: Dr Leszek Mitas 08.08.11, 21:59 moge podac ale ani jedna sie do mnie na poczte nie odezwała a na forum nie chce pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Dr Leszek Mitas IP: *.2.10.49.tvksmp.pl 08.08.11, 23:35 nie mam e-maila na gazecie więc gdzie mam pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka i jeż Re: Dr Leszek Mitas IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.11, 23:45 w dupie napisz pustaku !! Odpowiedz Link Zgłoś
iisiia Re: Dr Leszek Mitas 09.08.11, 08:16 ale ja mam tak. mialas napisac do mnie na gazete wiadomosc ze swojego maila badz podac mi na mojego maila na ktorego mam ci wyslac dane doktora mitasa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Dr Leszek Mitas IP: *.2.10.49.tvksmp.pl 09.08.11, 09:20 to są właśnie baby.zamiast podać numer telefonu lub swoją pocztę to napisze kilka postów i nic.tyle kobiet chciałoby chodzić do dr.Mitasa ale oczywiście znajdzie się jedna która uważa,że to jej osobisty lekarz i nie poda numeru na forum..... Odpowiedz Link Zgłoś
iisiia Re: Dr Leszek Mitas 09.08.11, 13:19 tak trudno ruszyc glowa ze mail to iisiia@gazeta.pl a potem mi sie zerwie ze publicznie rozporowadzam czyjes dane. sporeszta wystarcz wejsc na strone szpitala tam jest numer do gabinetu ordynatora ginekologii i poloznictwa i zadzwonic bezposrednio do niego. ale pewnie nie chce sie . dr. przyjmuje w poniedziałki od 15 i w czwartki od 16 na kilinskiego zaraz za stadionem . zólty dom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!! Re: Dr Leszek Mitas IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.11, 13:50 ale to matoły i prostaki przecież są, nieudacznik, kretyn zawsze prostakiem jest i bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś