buraque 30.03.09, 09:44 oczywiście gorąco wierzę, że jedzenie jabłek powoduje wzrost stężenia alkoholu we krwi :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fra77 Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad... 30.03.09, 09:45 Czy stwierdzenie ze sie nie powtorzy oznacza ze p. posel odstawi jablka??? Odpowiedz Link Zgłoś
mamara Chyba raczej wypił pare "jabłek". Ale zrobi to dla 30.03.09, 09:49 Polski, dla emerytów i rencistów,dla biednych i by kraj wyprowadzić z liberalnej klęski. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 To jakiś wróg Polski podsunął mu kawałek szarlotki 30.03.09, 09:51 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kot.puszek.okruszek PIS: gęba pełna katolickich frazesów... 30.03.09, 10:09 Jak to w PIS bywa: gęba pełna katolickich frazesów, ale tylko na pokaz. Tak jak z Marcinkiewiczem - facet zrobił z siebie idiotę na całej linii. Nauczyciel z Gorzowa, PISuar, klerowi gotów był wejść do t..a bez wazeliny. Ale cóż - młoda dupcia się znalazła i wszystko prysło jak bańka mydlana :) Odpowiedz Link Zgłoś
ajmax Gdyby nażarł się ziemniaków zamiast jabłek... 30.03.09, 10:14 ...miałby 1,1 promila. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr01 dieta cukrzycowa 30.03.09, 10:27 kilka jabłek i dwa drinki ma się do diety cukrzycowej jak 40 fajek dziennie do diety ubogocholesterolowej... Poźniejsze zabiegi angioplastyki wieńcowej i bypassy u takich ludzi kosztują po kilkadziesiąt tys pln. Pan płaci, pani płaci, społeczeństwo płaci (a ja zarabiam) Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: dieta cukrzycowa 30.03.09, 10:31 "Traper" zwrócił uwagę na jeszcze jeden aspekt: trwa post...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: dieta cukrzycowa 30.03.09, 10:36 seroo1 napisał: > "Traper" zwrócił uwagę na jeszcze jeden aspekt: trwa post...!!! ***************************** Jasne, trwa. Orzechowski - 2,2 promila, ksiądz na Lubelszczyźnie - ponad 2 promile. Bez wątpienia gorzała jest daniem bezmięsnym. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper ale jabłka wolno jeść, byle bez robaków:))) 30.03.09, 11:19 Nie piję piwa bo zawiera alkohol, piję wódkę bo nie zawiera piwa.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 ... i nie gryźć dzieci :-))) 30.03.09, 11:49 www.pardon.pl/artykul/5667/pijany_los_ugryzl_dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
gosciu1.2 Re: ... i nie gryźć dzieci :-))) 30.03.09, 13:02 ...Ale poseł nie jadł chyba sfermentowanych jabłek z ogródka sąsiada. Czy pogryzł dziecko, tego nie ujawniono ze względu na dobro śledztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Hi, hi .... 30.03.09, 13:12 Nie bój nic ! Jak mocno suszy, to i sfermentowane jabłuszko sponiewieranemu człekowi podejdzie :-D Aaaalbo i wisienki :-P edzios.za.pl/index_pliki/kuszace.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: dieta cukrzycowa 30.03.09, 11:32 No trwa przeciez! Normalnie mieliby minimum 4 promile :). Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 A gdyby rzeczywiście zjadł KILKA jabłek 30.03.09, 10:27 To policjant w życiu nie podałby mu alkomatu. Nie byłby w stanie wytrzymać dużej niż 3-4 sekundy przy otwartych drzwiach samochodu. Jabłka mają to do siebie, że w każdym żołądku (nawet cukrzyka) powodują dosyć burzliwe wydzielanie gazów, które muszą się jakoś z jelita wydostać. I wydostają się :)) Po kilku jabłkach intensywność "wydostawania się" jest tak wielka, że ani policjant nie podszedłby do pana posła, ale też nikt w samochodzie nie dałby rady z panem posłem w zamkniętym, ciasnym pudle wytrzymać. Czyli nigdzie by nie jechali i problemu by nie było. Czyli pan poseł łże. Ale łże w imię prawa i sprawiedliwości. "Nieh rzyje czfarta erpe !!!" Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Mózg przeżarty jabłkami 30.03.09, 11:41 seroo1 napisał: > Ale łże w imię prawa i sprawiedliwości. ******************************* Jak dla mnie, to udowadnia, że jest kompletnym głupkiem, bo kitów o jabłkach to nawet dziecku nie można ożenić. Dlaczego poseł nie jest w stanie zastosować najprostszej i najskuteczniejszej metody i powiedzieć: "Zawiniłem. Przepraszam, to się więcej nie powtórzy"? Zamiast tego udowadnia, że nie jest wart mandatu posła, bo najprawdopodobniej ma mózg przeżarty jabłkami. Na marginesie: kiedy jaśnie kierownik Kaczyński przestanie tolerować ekscesy swoich klakierów? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Uwaga - pijane łosie atakują ! 30.03.09, 11:51 www.biolog.pl/article1505.html Odpowiedz Link Zgłoś
gosciu1.2 Re: Uwaga - pijane łosie atakują ! 30.03.09, 13:04 Nie od dzisiaj wiadomo, że posłowie pisu to ŁOSIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_zx Re: PIS: gęba pełna katolickich frazesów... 30.03.09, 11:37 Jeśli choruje na cukrzycę i pije, to jest debilem. Ze względu na debilizm należałoby odebrać mu mandat poselski. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Trzeba będzie przerzucić się na gruszki, panie 30.03.09, 09:50 (p)ośle. Odpowiedz Link Zgłoś
news101 czy nie dostrzegacie ze to prowokacja??? 30.03.09, 10:32 zblizaja sie wybory a Platformie maleje poparcie. ktos mu te jablka podrzucil. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: czy nie dostrzegacie ze to prowokacja??? 30.03.09, 10:39 news101 napisał: > zblizaja sie wybory a Platformie maleje poparcie. ktos mu te jablka podrzucil. ***************************** Idźmy za ciosem i obrzućmy posła jajami - pewnie mu się wytworzy ajerkoniak we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Nie dość ze idiota to jeszcze cyniczny kłamca. 30.03.09, 10:19 Dlaczego kłamstwo jest wspólnym mianownikiem większosci polityków? Poseł przyznał że wieczorem wypił pare drinków(pół szklanki wódki i drugie pół szklanki wódki?) jak to sie ma do diety w przypadku cukrzycy, oraz moralny aspekt wszak trwa Wielki Post(poseł chyba jest wzorowym katolikiem jak wszyscy w PiS) Pan poseł niech zapyta policjantów ile trzeba zjeśc jabłek by mieć taki wynik a lekarza czy żołądek by wytrzymał-zasrałby się pan, panie pośle. Tak, prawo nie jest liberalne tylko sprawiedliwe Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Poseł ma tę właściwość, że jest głupi 30.03.09, 10:28 a.k.traper napisał: > Dlaczego kłamstwo jest wspólnym mianownikiem większosci polityków? > Poseł przyznał że wieczorem wypił pare drinków(pół szklanki wódki i > drugie pół szklanki wódki?) jak to sie ma do diety w przypadku > cukrzycy, oraz moralny aspekt wszak trwa Wielki Post(poseł chyba > jest wzorowym katolikiem jak wszyscy w PiS) ***************************** Nie dość, że olewa zalecenia lekarza i księdza, to jeszcze żałuje na taksówkę. Z wyłudzonych 300 zł powinno go być stać. A jeśli nie, to chyba nie urąga godności posła podróżowanie środkami komunikacji publicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper To dlaczego im tak dobrze płacimy? 30.03.09, 11:00 I dlaczego ich tylu jest, wole połowe a mądrzejszych, bo senat to zbór "leniwców,złocistych wspaniałych" jak mawiał kiedyś mój "sor". Panie prezydencie moze jakas inicjatywa w strone ograniczenia ilości "referentów ogrodowych"(to taki co ch...m gruchy zbija) za państwowe pieniadze? jestem za referendum w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Posłowie kantują, bo ( uwaga ! ) "mało zarabiają" 30.03.09, 11:29 www.wprost.pl/ar/156740/Ile-kosztuje-uczciwosc-politykow/ Z pensji posła trudno wyżyć, a to WPROSTACTWO zwoje swe wysiliło :-))) W całej Europie poseł dostaje max. 1,5 - 2 przeciętne krajowe, a w Polsce - 4 ! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Ale w Europie zarabiają w euro u nas nie 30.03.09, 12:19 dlatego sie dziwię że jeszcze nie jestesmy w strefie euro, nie skumali do tej pory? może być. Uważam że posłów jest za dużo, dlatego taka ociężałośc prawna, senat zbyteczny gdyż jest urząd prezydenta, ponadto ilośc wypuszczonych bubli świadczy o lenistwie i dyletanctwie izby senatu. Gdyby pracowali tak jak niektórzy by zarobic te 2 tys na rękę to mielibysmy raj w przepisach, większość się nie przejmuje służbą publiczną(co to jest?) mysla o swoich planach, zaciągają kredyty na różne rodzinne tematy i modla sie by kadencja trwała dwa lata, wg mojej obserwacji dotyczy to obecnie jakieś 1/3 posłów. 2 średnie krajowe minus ulgi na przejazd oraz ograniczenie immunitetu w/s nieobyczajnych zachowań to powinna byc norma. Ciekawe czy zgodziliby sie na referendum i czy prezydent by to poparł, mógłby wystąpic z taka inicjatywa ale realna a nie przedwyborczą, facet normalnie nie wie jak zapunktowac u publiki. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Chodzi o relację diety do sredniej krajowej 30.03.09, 13:00 u nas : 4, w UE 1,5 - 2. a.k.traper napisał: Ciekawe czy zgodziliby sie na referendum i czy prezydent by to poparł, mógłby wystąpic z taka inicjatywa ale realna a nie przedwyborczą, facet normalnie nie wie jak zapunktowac u publiki. W/g ustawy wysokość diet parlamentarzystów ustala prezydent, a wynagrodzenia prezydenta sejm - rozumiesz jak to sprytnie jest zakombinowane ? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans Re: Chodzi o relację diety do sredniej krajowej 30.03.09, 20:51 nie "W/g" tylko wg ! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Chodzi o relację diety do sredniej krajowej 30.03.09, 21:14 pl.wiktionary.org/wiki/wed%C5%82ug wy som całkiem cysorz nie kolejorz .... językowy :-) Dzięki, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gosciu1.2 Re: Ale w Europie zarabiają w euro u nas nie 30.03.09, 13:15 Tacy są świetni i większość z nich potrzebna i pracowita, że bym im wypłacał w białoruskich rublach, przeciętną mongolską emeryturę i dał ulgi na przejazdy tadżyckimi kolejami i autobusami w Tomorze Wschodnim. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 :)) 30.03.09, 10:29 Dokładnie o "zkasztanieniu się" na nowiutką tapicerkę buraczanego auta też pomyślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Dobrze że drożdżówki nie jadł:))) 30.03.09, 10:25 a gdyby jeszcze ogrzewanie włączył to miałby ponad 2. Ja myslę ze faktycznie jadł te jabłka tak na wszelki wypadek bo przyznał że wieczorem lekko zadrinkował, typowe zachowanie z silna wiarą w cud, tym razem Bóg miał w opiece innych. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzych Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad... 30.03.09, 09:46 - Panie kierowco, jest pan pijany! - Panie waaadzo, jak Boga kocham, nic nie piłem! Zjadłem kilo jabłek, popiłem wodą i samo się sfermentowało! Dowcip stary jak świat a patrzcie jaki aktualny. Abstrahując od choroby - a cukrzyca wredną jest - to tłumaczenie pan posła głupie jest i tyle... Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
tewie60 To były tzw "jabłka winne"... 30.03.09, 10:18 ... wiec za chwilę Kurski z Ziobrą oświadczą zgodnie z prawdą, że WINNE BYŁY JABŁKA. A policja i prokuratura uznają to za wystarczający dowód niewinności. Na wszelki wypadek w klubie parlamentarnym PiS zarządzono zbieranie ogryzków w celach dowodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
bgood Panie Pośle troszeczkę pokory... 30.03.09, 09:47 chyba tylko dziecko w przedszkolu uwierzy w bajki o jabłkach. Lepiej było powiedzieć, że używał Pan wcześniej dezodorantu do ust (bezpośrednio po użyciu alkomat potrafi pokazać nawet 1,5 promila). A najlepiej to mieć twarz a może lepiej jaja i przyznać się do złego a nie iść w zaparte i robić z polaków idiotów. To nie te czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno_ja Re: Panie Pośle troszeczkę pokory... 30.03.09, 09:54 Dlatego jak ktos nie pil a alkomat cos wykryl, zada sie badania krwi, a nie sie glupio tlumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
polacy_ratujcie_mnie Alkoholizm, to jest choroba... 30.03.09, 10:01 Dziwne, że kodeks drogowy nie wspomina nic o kierowaniu pojazdami po spożyciu owoców. Ciekawe, czy ten żałosny facet napchany zacierem na zbożu i drożdzami mógłby samodzielnie destylację przeprowadzić i nałojony wódą chodzić. Takie przypadki historia zna. Cwany gapa się znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś
zi-k Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad... 30.03.09, 09:48 Przeprowadzono eksperyment podajac ludziom czekoladki nadziewane likierem,potrawy z dodatkiem alkoholu,owoce.Wszystko w dużej ilości.Pomiary wykonane po tym nie wykazały najmniejszej ilości alkoholu we krwi.Tak że poseł bzdury gada.A te w jego mniemaniu 0.33 które niby miał to miligramy w których pokazuje alkomat.A to jest 0.7 promila. Odpowiedz Link Zgłoś
zi-k Re: Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zj 30.03.09, 09:51 Tępy ten poseł robotnicy na budowie lepiej się tłumaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
pklimas Re: Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zj 30.03.09, 11:10 i dlaczego kłamiesz? ile PO płaci za to? był eksperyment, po zjedzeniu 2 batonikow z nadzieniem i dmuchaniu w alkomat wykazal 1,5 promila alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
pl.trocker Re: Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zj 30.03.09, 12:13 I Ty tego urżniętego i skończonego posła jeszcze próbujesz bronić? :D Christ. Wy Pisowcy jesteście faktycznie nieźle kopnięci między uszami. Facet został złapany, facet się do tego przyznał. Natomiast jego wyznawcy dalej będą toczyć bój, nawet przeczący rzeczywistości. Po co? Dla samego faktu walki? Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
gosciu1.2 Re: Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zj 30.03.09, 13:24 W "ŁYKend" przeprowadzę na sobie taki eksperyment. W piątek wypię pół litra gorzały i zjem dwa jabłka. Ciekawe ile będę miał we krwi. W sobotę gorzałę zagryzę batonikami z nadzieniem, jeśli nie puszczę pawia, to też sprawdzę. Trzeba będzie przeprowadzić taki narodowy eksperyment. Odpowiedz Link Zgłoś
offal Pijcie i jedźcie - bede wam wybaczone ! 30.03.09, 15:26 pklimas napisał: > i dlaczego kłamiesz? > był eksperyment, po zjedzeniu 2 batonikow z nadzieniem i dmuchaniu w > alkomat wykazal 1,5 promila alkoholu Chyba czytać nie umiesz napisał wyraźnie "alkoholu we krwi" z tego co wiem alkomat bada wydychane powietrze ... No ale batoniki z likierem to nie jabłka - te to dopiero mają kopa i moc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kissmybutt Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad.. 30.03.09, 09:51 No to ja od dzisiaj przestaję kupować alkohol. Zjem kilka śliwek, powstanie śliwowica, z jabłek wyprodukuję jabola, a może i jeszcze jakieś szlachetne wino się pojawi po spożyciu kilograma winogron? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad... 30.03.09, 09:51 Przeciez by musial zezrec wiadro jablek, zeby mu rzeczywiscie alko skoczyl o jeden promill. Oj posle, do ... cie posle! Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zj 30.03.09, 11:16 @kroliklesny: Do tego ponad kilo cukru, ileś tam drożdży winnych. I to wszystko musiałby ogrzać w swoim żołądku i czekać raczej dłuższy okres czasu na fermentację. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zj 30.03.09, 12:05 @leszlong: stary, a nie prosciej klasyczna wodeczka? od jablek beka mi sie!!! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
janosikw Zapewniam, że to się nie powtórzy 30.03.09, 09:52 i co już nie będzie jadł jabłek??? co za matoł z pisu rodem Odpowiedz Link Zgłoś
pl.trocker Re: Zapewniam, że to się nie powtórzy 30.03.09, 12:17 Nie, zapewnia, że następnym razem nie da się złapać :> Odpowiedz Link Zgłoś
secesja44 Powołać się na ten wyrok 30.03.09, 09:52 Oczywiście ja także będę się powoływała na te zdarzenie i cały czas będę mówiła zatrzymującym mnie policjantom że ciągle jadam jabłka. Nie powiem tylko, że popijam te jabłka czystą z czerwoną kartką. Odpowiedz Link Zgłoś
masada68 2 drinki i cukrzyca.. 30.03.09, 09:54 jeśli pan szanowny poseł pije dwa drinki(po których ma następnego dnia 0,7 promila) mając cukrzycę to znaczy, że jest alkoholikiem i dla wódy ryzykuje życie, więc jego odpowiedzialność znikła - gratulacje dla wyborców... Odpowiedz Link Zgłoś
bambuss Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad.. 30.03.09, 09:59 hahahahaha panie pośle musiał by pan zjeść kilka kilogramów jabłek aby coś wykazało , a po kilku jabłkach to co najwyżej sraczki można dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
szynszyll Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad... 30.03.09, 10:00 jesli mial 0,7 promila to nie był 'pod wpływem' ale 'w stanie nietrzeźwości'. popelnil przestepstwo z KK. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Diabetolodzy rykneli śmiechem ! brzuch ic boli.... 30.03.09, 10:05 Każdy, kto ma z cukrzycą do czynienia {choruję od 14 roku życia} wie że to jedna wielka bzdura !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polacy_ratujcie_mnie Tu odsypiał po spożyciu jabłek :) 30.03.09, 10:09 www.tvn24.pl/2111517,26086,0,0,1,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Diabetolodzy rykneli śmiechem ! brzuch ich boli... 30.03.09, 10:11 pierot6 napisał: > Każdy, kto ma z cukrzycą do czynienia {choruję od 14 roku życia} wie > że to jedna wielka bzdura !!!!! Kto temu durniowi doradził taką obrone ?.. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Jego szara komórka-ta w kieszeni 30.03.09, 11:04 Jeżeli on taki sam fachowiec w Sejmie jak w tym temacie to niech zwraca kase i do miotły. Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii To jakaś epidemia Filipińska! 30.03.09, 10:01 No ale oczywiście zaraz wyjdzie że pan poseł nic nie pił, nie zatrzymali go, nie zbadali go alkomatem, nie wyszło im 0.7 promila a cała sprawa to wredna akcja GW która ma na celu szkalowanie PiSu, a pewnie i odwracanie uwagi od PO. W razie czego, Kierownik powie "Inni posłowie też pili!" Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 W Polsce jest 2 mln.cukrzyków, w tym połowa to 30.03.09, 10:08 kierowcy, no może 30%...Wyobrażacie sobie , ilu to potencjalnych "niwinnych" JABŁKO-wiczów !? Odpowiedz Link Zgłoś
lechujar Prawdziwa kłamliwa twarz PiSu 30.03.09, 10:07 Ale Jarek będzie bronił posła przed układem, zamiast przestępce wyrzucić z partii i zabrać mu immunitet. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Skąd wiesz ,że przestępcę ? 30.03.09, 10:22 lechujar napisała: > Ale Jarek będzie bronił posła przed układem, zamiast przestępce wyrzucić z > partii i zabrać mu immunitet. Skąd wiesz , co będzie robił J. Kaczyński? Jesteś jego bliskim współpracownikiem ? No i skąd wiesz ,że to przestępca? To juz znasz wyrok niezwisłego sądu ? Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg jabłkożerstwu stanowcze NIE!!! 30.03.09, 10:44 No i skąd wiesz ,że to przestępca? To juz znasz wyrok niezwisłego sądu ? Zbyszek zero zawsze wiedział i bez wyroku, to inni też mogą? Dobrze że jabłka pożera, popiera polski monopol jabłkowy! Odpowiedz Link Zgłoś
gosciu1.2 Re: Skąd wiesz ,że przestępcę ? 30.03.09, 14:04 Jaki wyrok? Ten debil po prostu był pijany i powinien automatycznie iść siedzieć. Jak złapią rowerzystę po jednym piwku, jadącego parkiem, to natychmiast zabierają prawo jazdy, wyrok w 24 h, a TO COŚ, będzie się bronić przez pół roku, że on tylko jabłka... Odpowiedz Link Zgłoś
lukasztoczek Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad.. 30.03.09, 10:08 biedny diabetyk wypił (choć diabetyk) dwa drinki dzień wcześniej, a na kasa wtrącił kilka jabłek.. brednie brednie brednie.. Pani Łatas - ciemny lud tego nie kupi.. Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad... 30.03.09, 10:14 Głupi ciulu, jeśli sam jesteś baranem to pozostała część populacji również? Musiałbyś mieć krowi żołądek aby zmieścić w nim tyle zgniłych jabłek, które dałyby mierzalne stężeniealkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad... 30.03.09, 10:14 Nie mówiłam.Zwróćcie uwagę jak niektóre bandyckie media wpływają na wasze życie, sposób myślenia, kierunek działania.Kiedy łapówkarz z PO został postawiony w stan oskarżenia pewne media mieniące się jako organ propagandowy PO pisał lakonicznie, po nazwisku jakby to nie dotyczyło wysokiego funkcjonariusza PO. Kiedy jakiś poseł, radny, ba, nawet osobą TYLKO związana w jakiś sposób z PiS, piszą o tym na 1 stronie, dużą czcionką i z wykrzyknikiem. A jak pisali np. o Katarasińskiej z PO, która funduje nam teraz ustawę o radiofonii i tv, byłego pracownika Gazety BARDZO Wybiórczej? Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
gosciu1.2 Re: Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zj 30.03.09, 14:12 Publicznie się pomodli i "niezawisły sąd pis", czyli Ojciec Dyr. mu przebaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
treblig Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad.. 30.03.09, 10:15 Nowy cud w Kanie normalnie. Cudowne przemienienie jabłek w wino się w ciele posła dokonało. To może fabryczkę założymy? Poseł sobie wygodnie siadzie, jabłuszek poje, a przez cewnik patriotyczny alkohol stróżką popłynie... I z etykietką "PiS's PISS" od razu do sprzedaży za pośrednictwem sieci Rydzyka i Jankowskiego... A tak poważnie, to do jakiego stada głupków on adresuje swoje wypowiedzi? Kto uwierzy, że po zjedzeniu kilku jabłek w żołądku powstanie alkohol? Czyżby pan poseł był misiem koala czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek Masz cukrzycę? to może zdechniesz pijaczyno 30.03.09, 10:19 zabraknie może jablek, może insyliny i jak pies zdechniesz pod płotem pisdzielcu Odpowiedz Link Zgłoś
crichton1 Medycyna zna takie przypadki 30.03.09, 10:18 Cukrzyca w połączeniu ze zjedzeniem kilku jabłek może mieć podobne objawy jak choroba filipińska lub nawet jak pomroczność jasna. Wypicie kilku drinków dzień wcześniej nie ma tu nic do rzeczy. Poza tym poseł Prawa i Sprawiedliwości lepiej zna prawo i jest bardziej sprawiedliwy od reszty społeczeństwa, więc nie wypada się go czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Re: Medycyna zna takie przypadki 30.03.09, 10:49 Masz racje, objawy moga byc podobne. Ale jest pewien drobiazg - w badaniu zawartość alkoholu bedzie wynosiła 0,00. Glupiutki ten poseł, przecież lepiej żeby zamknął dziub, w naszym rozpitym narodzie w nastepnych wyborach przecież by67 mu to nie zaszkodziło. Ale durnowate tłumaczenie wkurzy Jarka i go skresli. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ---zazyl leki jak Sledzinska Katarasinska z PO---- 30.03.09, 10:21 tyle, ze ona jeszcze wypadek spowodowala a swoja droga to ciekawe jakiej to tajemnej amnezji doznaja pismaki wzbiorczej jak pisza o POslach - jak ktos z pisu to pismaki z GW od razu pisza o tzm na pierwszej stronie, a jak pisali o Misiaku, to napisali tzlko o senatorze - ale od Wybiórczej nie nalezy za wiele, bo to organ prasowy PO Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 hrabi-idioto..kłamiesz chamie... 30.03.09, 10:24 Sąd ustalił, co i jak.. A co do GW, to własnie "Wyborcza" jako pierwsza opisała te zdarzenie...Łatwo sprawdzić,kłamliwa świnio. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------POwiedzial POkomuszek co wiedzial----------- 30.03.09, 10:35 sluchaj no komuszku z PO klamliwa wzbiórcza na glownej stronie pisala tylko o jakims senatorze, nie podajac, ze jest on z PO, za to gdy chodzi o PIS pismaki organu prasowego PO nigdy nie maja takich klopotow z pamiecia jak co do np. senaPOra Misiaka a co do pani POsel to to nie ulega watpliwosci, ze po lekach z alkoholem nie wsiada sie za kolko i tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ----He he he się hrabiemu wszystko myli----- 30.03.09, 10:54 Postkomuchy to PIS i to postkomuchy w czystej formie. Zwróć uwagę kochaniutki, że jedynie zmienili hasełko Polski socjalistycznej na Polską solidarną, program jest żywcem zerżnięty z programu PZPR. Pewnie też popijasz okowitę w znaczących ilościach... hrabia-monte-christo napisał: > sluchaj no komuszku z PO > > klamliwa wzbiórcza na glownej stronie pisala tylko o jakims senatorze, nie > podajac, ze jest on z PO, za to gdy chodzi o PIS pismaki organu prasowego PO > nigdy nie maja takich klopotow z pamiecia jak co do np. senaPOra Misiaka > > a co do pani POsel to to nie ulega watpliwosci, ze po lekach z alkoholem nie > wsiada sie za kolko i tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 hrabio-idioto, wejdż na strony GW w archiwum... 30.03.09, 10:56 głupku i sprawdż.... Odpowiedz Link Zgłoś
pl.trocker Re: ------POwiedzial POkomuszek co wiedzial------ 30.03.09, 12:23 Cześć Hrabio! :D Nasz Ty dyżurny Pisowcu, dostaliście już dzisiaj wytyczne z KC PIS? One są takie fajne, takie absurdalne, takie durne, takie chamskie, takie nielogiczne, takie prymitywne, takie prostackie, takie pseudointeligentne. Takie pisowskie po prostu! Uwielbiam je! :) Mam nadzieję, że nie ustaniesz w wysiłkach i nadal będziesz pokazywał normalnym ludziom jakie to ciemniactwo popiera PiS :* Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Jedna Katarasińska 30.03.09, 10:32 Cóż znaczy jedna Katarasińska wobec wyczynów: Karskiego, Kaczyńskiego, Zbonikowskiego, Kruk i Łatasa? Odpowiedz Link Zgłoś
odzim22 Pisowskie prostaki bez fantazji 30.03.09, 10:22 Debilne tlumaczenie na miare swego elektoratu. Konkurencja opracowala chociaz "pomrocznosc jasna" i "pourazowy zespół golenia prawego", przewinienie to samo ale chociaz niektorym humor poprawili. Gowniarzeria z podstawowki jest bardziej wyrafinowana w swoich wymowkach. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Pisowskie prostaki bez fantazji, lepiej klamać ? 30.03.09, 10:31 odzim22 napisał: > Debilne tlumaczenie na miare swego elektoratu. Konkurencja > opracowala chociaz "pomrocznosc jasna" i "pourazowy zespół golenia > prawego", przewinienie to samo ale chociaz niektorym humor > poprawili. Gowniarzeria z podstawowki jest bardziej wyrafinowana w > swoich wymowkach. Rozumiem ,że Ty pochwalasz krecenie ,cwaniakowanie, kombinowanie, klamstwo. Moje gratulacje , mam nadzieję ,że nie jesteś "elektoratem" PiS-u, bo byś nam wstyd przynosił z taka receptą na zycie. A tak na wszelki wypadek przypominam. Poseł przyznał się ,ze dzień wcześniej "wypił". Nie krecił , nie kombinował , nie zasłaniał sie imunnitetem. Te nieszczęsne jabłka sa tu najmniej ważne. Poseł postąpił źle , bardzo źle- i pewnie poniesie za to przewidziana przez nasze prawo karę. Ale przynajmniej nie wzoruje sie na chorobie filipinskiej , aby pozyskać aprobatę róznych takich Odzimów 22. Odpowiedz Link Zgłoś
odzim22 Re: Pisowskie prostaki bez fantazji, lepiej klam 30.03.09, 11:01 > Rozumiem ,że Ty pochwalasz krecenie ,cwaniakowanie, kombinowanie, > klamstwo. A ja Ciebie nie rozumiem, te jablka z cukrzyca to nie jest klamstwo, wymowka, to nie jest kombinowanie? A te dwa drinki dzien wczesniej to chyba po 0.25l bo mniejsze nie mogly byc skoro 0.7 promila we krwi zostalo? Konkurencja jest dla mnie warta tyle samo co wymieniony pisowiec ale chociaz potrafi wymyslec cos oryginalnego a nie tlumaczy sie jak 13- latek po szkolnej dyskotece jeszcze szczerze wierzac, ze ktos w to uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad.. 30.03.09, 10:28 Posel ukradl taka idee z ksiazki! Henry Kuttner "Stos kłopotów" Tam wujaszek glownego bohatera mogl cukier w swoim ciele przerabiac na alkohol. Siedzial 2 tygodnie w wiezieniu bez jedzenia - kompletnie pijany.. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 hrabia-idiota, też nażarł sie jabłek i bredzi... 30.03.09, 10:32 nie tylko sie uchlał ,ale dostał tez sraczki.. Jabłka były zielone! Odpowiedz Link Zgłoś
janspruce Re: Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zj 30.03.09, 10:43 Cukrzyca i bez jablek powoduje zwiekszony poziom alkoholu we krwi. Moj kolega jezdzi z zaswiadczeniem lekarskim o tej chorobie gdzie lekarz pisze o mozliwym podwyzszonym poziomie alk. Czy jest mozliwe 0,7 o tym nie wiem ale wiem ze nasze przwo jest durne i stworzone przez idiotow. W Colorado gdzie mieszkalem dosyc dlugo mozna bylo jechac majac nawet 0,8 promila - oczywiscie w razie kolizji czy wypadku bylo to okolicznoscia obciazajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.stefan to mógł wymyslić tylko poseł pisu 30.03.09, 10:33 co za debilne tłumaczenie...,ale jak widać ciemny lud już to łyka,ze gazeta atakuje,ze posłowie po (jebał ich pies) nie są wytłuszczeni na pierwszej stronie i takie tam pierdoły. schlał sie moczymorda i tyle,nie ma go co bronic. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Czy Łatas zaczynał w pokoju 118 ? 30.03.09, 10:36 czy dobrze pamietam nr.pokoju balangowego PIS-u ???? Odpowiedz Link Zgłoś