Dodaj do ulubionych

Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Katy...

12.04.09, 17:21
Który to forumowy d.e.b.i.l nazywał Polskę "Pomroczna" ?
Jak w takim razie nazwał by swoją swołoczą ojczyznę ??
Obserwuj wątek
    • a.k.traper Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Katy... 12.04.09, 17:24
      Człowiek zdrowy na umysle i majacy wszystkich w domu dobrowolnie
      takiej głupoty by nie powiedział.
      • abhaod Re: Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Ka 12.04.09, 17:30
        a ja wam podpowiem, że to pimmel (pimpus18), pierwsza gwiazda łubianki, nasz
        forumowy yntelektualysta, drugi po komiksie (czlowiek_ksiazka), czyli gazetowi
        Webbrygadowcy
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,1644390,2,4.html
        • mirmat1 Toz to sciagniete z "argumentow" TW Bolka !!!!!!!! 12.04.09, 18:56
          abhaod napisał:

> Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Katyn, a ja wam podpowiem, że to
          pimmel (pimpus18), pierwsza gwiazda łubianki, nasz
          > forumowy yntelektualysta, drugi po komiksie (czlowiek_ksiazka), czyli gazetowi
          Webbrygadowcy
          M: Porownajmy ..."KGB sfałszowała dowody na Katyn" i..."SB sfałszowała dowody na
          Wałese" !!!
          POstKomunistryczni bezmozgowcy w Moskwie i Warszawie nie moga pojac czemu to KGB
          / SB by miala sfalszowac wiele lat przed upadkiem komuny dokumentacje na samych
          siebie !
          • dan3iger Re: Toz to sciagniete z "argumentow" TW Bolka !!! 12.04.09, 20:34
            No i zepsułeś mi wpis. Dokłanie do samo chciałem napisać.
            Jedyna sfałszowana teczka SB ? - Teczka dowodząca homoseksualizmu i choroby
            psychicznej niejakiego Jarka Napoleona Kaczyńskiego, syna Rajmunda wykładowcy w
            szkołach partyjnych, wychowującego się pod maminą spódnicą.
            • mirmat1 Re: Toz to sciagniete z "argumentow" TW Bolka !!! 12.04.09, 21:36
              dan3iger napisał:

> No i zepsułeś mi wpis. Dokłanie do samo chciałem napisać.
              > Jedyna sfałszowana teczka SB ? - Teczka dowodząca homoseksualizmu i choroby
              psychicznej niejakiego Jarka Napoleona Kaczyńskiego, syna Rajmunda wykładowcy w
              szkołach partyjnych, wychowującego się pod maminą spódnicą.
              M: wlasnie mi wyjasniles dlaczego zamiast argumentow musicie wzorem Owsiaka
              przeciwnikom "przyłożyć z baśki" a dokumenty SPALIC ! Nawet wasz
              POstKomunistyczny "sad" chcial niechcial uznal, ze wasze brednie to czyste F A L
              S Z E R S T W A !
        • zigzaur Re: Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Ka 12.04.09, 19:19
          To są rosyjscy zbrodniarze, komunistyczni mordercy.
          • indeed4 Re: Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Ka 12.04.09, 19:33
            No to w sam raz, żeby im postawić mauzoleum - w Moskwie na przykład,
            to morderstwo z pewnością było aktem rozpaczy rosyjskich ofiar
            okrutnych polskich wypędzeń.
            • a.k.traper Ja mam jeszcze inna teorię 12.04.09, 19:51
              Zrobili to potomkowie polskiego garnizonu z okresu Wielkiej Smuty,
              którzy zrozumieli nikczemnośc swoich biologicznych ojców i podjęli
              komsomolskie zobowiązanie by zmazac tę plame na bolszewickim
              honorze. Po czym dobrowolnie złożyli swój los w ręce NKWD nadzorując
              podobne akcje w innych miejscach i przekraczając nałożony plan.
              Priwiet gierojam!
            • asmall4 Re: Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Ka 12.04.09, 19:52
              "Cały zachodni świat przez 60|lat żył w przeświadczeniu,
              że wszystkie zbrodnie popełnili|naziści i bardzo ciężko to zmienić.
              Cieżko stwierdzić, czy Europa|kiedykolwiek pogodzi się
              z przestępczą częścią|swojej przeszłości.
              Ludobójstwo jest ludobójstwem.
              I nie różni się niczym|po żadnej ze stron.
              A jednak się różni.
              Sowieccy oficerowie, którzy|rozstrzelali ponad 20 tysięcy
              nieuzbrojonych ludzi|zostali odznaczeni.
              Major Soprunenko, który|dokonywał egzekucji w Katyniu
              został odznaczony|Medalem Honoru.
              A Serow, późniejszy szef KGB za|rozstrzeliwanie polskich oficerów
              został nagrodzony Orderem Lenina,|najwyższym państwowym odznaczeniem."
              --------------
              Cytat z filmu "The Soviet Story"
              • mirmat1 A agent SB dostal nagrode Nobla, Jaruzel dostal... 12.04.09, 20:15
                medal od Putina za bycie "czlowiekiem honoru"
                asmall4 napisał:

> "Cały zachodni świat przez 60|lat żył w przeświadczeniu,
                > że wszystkie zbrodnie popełnili|naziści i bardzo ciężko to zmienić.
                > Cieżko stwierdzić, czy Europa|kiedykolwiek pogodzi się
                > z przestępczą częścią|swojej przeszłości.
                > Ludobójstwo jest ludobójstwem.
                > I nie różni się niczym|po żadnej ze stron.
                > A jednak się różni.
                > Sowieccy oficerowie, którzy|rozstrzelali ponad 20 tysięcy
                > nieuzbrojonych ludzi|zostali odznaczeni.
                > Major Soprunenko, który|dokonywał egzekucji w Katyniu
                > został odznaczony|Medalem Honoru.
                > A Serow, późniejszy szef KGB za|rozstrzeliwanie polskich oficerów
                > został nagrodzony Orderem Lenina,|najwyższym państwowym odznaczeniem."
                > --------------
                > Cytat z filmu "The Soviet Story"
                M: Dla takich jak Owsiak rozwiazaniem jest spalenie archiwow. Wtedy bedziemy sie
                wszyscy kochali a mordercy jak Jaruzelski, Serow, Soprunenko beda sie mogli
                obnosic medalami "honoru". W koncu TW Bolek okreslil Jaruzelskiego "czlowiekiem
                honoru" !
                10 kwietnia, w programie Konrada Piaseckiego “Piaskiem po Oczach” w Tusk Vision
                Network 24 Godzin Łgarstwa, Owsiak oświadczył, że gotów jest, jeżeli TW Bolek
                nakaże, zorganizować - bijące serce POpartii czyli Ochotniczą Rezerwę Platformy
                Obywatelskiej na wzor byłej Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywateskiej. Powtórzył
                to co napisał na swoim blogu ... mimo swoich absolutnie pacyfistycznych
                przekonań, mogę przyłożyć z baśki, jak Boga kocham, pierwszemu czy kolejnemu
                napotkanemu wariatowi,
                www.wosp.org.pl/jurek/index.php/36/2/2/1238488665
                Ale ten guru palenia trawki, chce też zaproponowac palenie archiwow IPN ! No bo
                .. (z mojego zapisu nagranego bełkotu Owsiaka z “Piaskiem po Oczach”)…”jeżeli
                tak się nie stało…jeżeli te wszystkie sprawy nie wyczyściły się przez 20 lat, to
                jestem…i tu dam sobie łeb uciąć …. i wszyscy mi przyznają racje…to się nie da
                już wyjaśnić w ciągu 200 lat…ponieważ będzie cały czas metodą dla
                najróżniejszych ludzi do zbadania i do robienia dla siebie różnych rzeczy
                wartościowych i niewartościowych…
                - a co byś zamurował, zabetonowal te wszystkie akta? – spytał Konrad Piasecki
                - ja bym je w cholere spalił… oczywiście ! Ja bym je publicznie
                spalił !
                A GDYBY KTOS SPALIL WSZYSTKO CO DOTYCZY KATYNIA. TO MOZE BYSMY KOCHALI BARDZIEJ
                PUTINA ?
                • a.k.traper mógłbyś chociaz od święta coś z sensem napisać 12.04.09, 20:23
                  A ty ciągle Tusk, TVN i agenci. Powiem ci jak czekista czekiście:
                  nie pizdi malczik.
                  • mirmat1 mogliby chociaz od święta bez "przyłożen z baśki" 12.04.09, 20:32
                    a.k.traper napisał:

> A ty ciągle Tusk, TVN i agenci. Powiem ci jak czekista czekiście:
                    > nie pizdi malczik.
                    M: ty czekista, czy juz zapisales sie do Ochotniczej Rezerwy Platformy
                    Obywatelskiej Owsiaka ?
                    On wzywa by Patriotom "przyłożyć z baśki" a ty marnujesz czas na internecie ?
                    ... mimo swoich absolutnie pacyfistycznych przekonań, mogę przyłożyć z baśki,
                    jak Boga kocham, pierwszemu czy kolejnemu napotkanemu wariatowi,
                    • a.k.traper Zapytaj w rodzinie czy się wypisali? 12.04.09, 21:03
                      Niejednemu wypadałoby tak zrobić, niekoniecznie
                      wariatowi, "patriocie" też, jakos ich mało widziałem w latach 80-
                      tych kiedy trzeba było bibułe roznieść czy rodzinom internowanych
                      cos podrzucić.
                      Nie wrzucaj mi żadnych linków bo nie klikam na nie a J.Owsiak sam
                      odpowiada za swoje wypowiedzi.
                      Temat zamordowania oficerów nijak się ma do tego co piszesz, więc
                      daruj sobie zbaczanie z wątku. Trzeba to robić z wdziękiem albo
                      wcale.
                      • mirmat1 Zaklamywanie historii trudno robic "z wdziękiem" 12.04.09, 21:31
                        a.k.traper napisał:

> Niejednemu wypadałoby tak zrobić, niekoniecznie
                        > wariatowi, "patriocie" też, jakos ich mało widziałem w latach 80-
                        > tych kiedy trzeba było bibułe roznieść czy rodzinom internowanych
                        > cos podrzucić.
                        M: no wlasnie ! moze nawet lepiej! Kiedy za mna w 1968 zamykaly sie drzwi celi
                        na Wroclawskim Podwalu, ekonomiczny guru POstKomuny, profesor marksizmu i
                        leninizmu, tow. Balcerowicz zapisywal sie do Platnych Zdrajcow Parobkow Rosji.
                        > Nie wrzucaj mi żadnych linków bo nie klikam na nie a J.Owsiak sam
                        > odpowiada za swoje wypowiedzi.
                        M: "przeklety" internet !? Obnaza klamstwa bez litosci !
                        > Temat zamordowania oficerów nijak się ma do tego co piszesz, więc
                        > daruj sobie zbaczanie z wątku. Trzeba to robić z wdziękiem albo
                        > wcale.
                        M: Zaklamywanie historii trudno robic "z wdziękiem" czy to zaklamujac kacapska
                        masakre w Katyniu czy to przeszlosc TW Bolka. Najlepiej jak to zasugerowal
                        Owsiak SPALIC archiwa a przeciwnikom "przyłożyć z baśki"
                        • a.k.traper Goowno mnie obchodzi co powiedział ten czy tamten 12.04.09, 23:58
                          a co takiego zrobił ci Balcerowicz to juz sam nie wiem, powinieneś
                          dziękować że nie był to np. Kaczyński bo nadal śpiewałbys
                          międzynarodówkę a za tobą to sie klapa kibla zatrzasnęła a nie
                          areszt polityczny, tam takich durnych nie spotykało się, chyba że ci
                          odwaliło jak niektórym, twoim patronem moze byc Macierewicz. Ja z
                          kolei mogę takim jak Macierewicz czy Kaczyńscy walnąc z liścia niech
                          tylko poproszą,ty też.areszt i ty, chyba za okradanie pijanych?
                          • starod Re: Goowno mnie obchodzi co powiedział ten czy ta 13.04.09, 14:16
                            a.k.traper napisał:

Areszt i ty, chyba za okradanie pijanych?

Była pewna grupa ZOMOwców których w latach 1983-5 wsadzono do kicia
                            za okradanie rodzin internowanych. Mirmat to z pewnością jeden z
                            nich, ale nazywanie tego komunistyczną represją to jednak nadużycie.
                            • mirmat1 pupilki "Consigliere" UBmafii tow. Ćwiąkalskiego 13.04.09, 17:35
                              ...po ciezkim stazu w Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywateskiej zasluzyly na
                              czlonkowstwo w Ochotniczej Rezerwie Platformy Obywatelskiej
                              Były milicjant, ktory potrafi pisać a po upadku PRL-u dorabiał sobie u UBmafii
                              jako “Obcinacz Palcow” i za co wpadł w IV Rzeczypospolitej a ktorego
                              "Consigliere" tow. Ćwiąkalski wypuscił z paki za zdyscyplinowane głosowanie na
                              PO.. starod napluł zgodnie z instrukcja Schetyny (…kilka razy dziennie
                              odwiedzic portal i dodac do
                              kilku topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie sie w dyskusje…efekt bedzie
                              naprawde zauwazalny….Prosze jednak w tym informowaniu o nalezyta dyskrecje
                              www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print)

a drugi milicjant a.k.traper, ktory potrafi czytać wytłumaczyl pierwszemu:
                              >
                              > Areszt i ty, chyba za okradanie pijanych?
                              > > > Była pewna grupa ZOMOwców których w latach 1983-5 wsadzono do kicia za
                              okradanie rodzin internowanych.
                              M: jestem przekonany obserwujac sytuacje w latach 80-tych z Kanady, ze tacy jak
                              starod nie mieli problemu z awansem za swoje wystepki. Dzis oboje kwalifikujecie
                              sie by wstapic do nowo tworzacej sie bojowki Owsiaka, ktora bedzie traktowac
                              oponentow UBekistanu "z baśki".
                              blogu ... mimo swoich absolutnie pacyfistycznych przekonań, mogę przyłożyć z
                              baśki, jak Boga kocham, pierwszemu czy kolejnemu napotkanemu wariatowi,
                              Narkotyki za wysluge Owsiak dostarcza gatis.
                    • starod Re: mogliby chociaz od święta bez "przyłożen z ba 13.04.09, 14:11
                      mirmat1 napisał:

> a.k.traper napisał:
                      >
                      > > A ty ciągle Tusk, TVN i agenci. Powiem ci jak czekista
                      czekiście:
                      > > nie pizdi malczik.
                      > M: ty czekista, czy juz zapisales sie do Ochotniczej Rezerwy
                      Platformy
                      > Obywatelskiej Owsiaka ?
                      > On wzywa by Patriotom "przyłożyć z baśki" a ty marnujesz czas na
                      internecie ?
                      > ... mimo swoich absolutnie pacyfistycznych przekonań, mogę
                      przyłożyć z baśki,
                      > jak Boga kocham, pierwszemu czy kolejnemu napotkanemu wariatowi,
                      Nie wyzywaj innych od czekistów, skoro od ciebie waniajet
                      postbolszewickim PiSuarem. Odnośnie przeszłości całej familii
                      Kaczyńskich , aż śmierdzi UBecją i komuną. Sprawy te skrzętnie
                      ukrywane powoli wyciąga na jaw obecnie Poilknot.
                      • mirmat1 Do czlonkow ORPO Owsiaka- czas na palenie archiwow 14.04.09, 02:12
                        ...nie trawki
                        Staly uczestnik narko-orgietek Owsiaka na Przystanku Woodstock a dzis członek
                        Mlodych Demokratow zainspirowany wezwaniem Owsiaka by przeciwnikom TW Bolka
                        “przyłożyć z baśki”…
                        … posluchal sie instrukcji Schetyny (…kilka razy dziennie odwiedzic portal i
                        dodac do kilku topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie sie w
                        dyskusje…efekt bedzie naprawde zauwazalny...Prosze jednak w tym informowaniu o
                        nalezyta dyskrecje.

Tajna instrukcja PO: Przejąć internet!
                        www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print
                        ) i
                        starod zamiast bazgrac na scianie kibelka, ku uciesze babci klozetowej napluł
                        na forum:

> Nie wyzywaj innych od czekistów, skoro od ciebie waniajet
                        > postbolszewickim PiSuarem. Odnośnie przeszłości całej familii
                        > Kaczyńskich , aż śmierdzi UBecją i komuną. Sprawy te skrzętnie
                        > ukrywane powoli wyciąga na jaw obecnie Poilknot.
                        M: wyraznie nie ogladasz na TVN24 (moze masz z tym trudnosci po zazywaniu
                        trawki) wezwan Owsiaka do publicznego palenia wszystkiego co bylo ukrywane. Ten
                        guru palenia trawki, chce zaproponowac teraz dla tysięcy znarkotyzowanych na
                        Przystanku Woodstock lunatykow palenie archiwow IPN i stworzenie Ochotniczej
                        Rezerwy Platformy Obywatelskiej by "przyłożyć z baśki" przeciwnikom TW Bolka! No
                        bo .. (z mojego zapisu nagranego bełkotu Owsiaka z “Piaskiem po Oczach”z 10
                        kwietnia 2009)…”jeżeli tak się nie stało…jeżeli te wszystkie sprawy nie
                        wyczyściły się przez 20 lat, to jestem…i tu dam sobie łeb uciąć …. i wszyscy mi
                        przyznają racje…to się nie da już wyjaśnić w ciągu 200 lat…ponieważ będzie cały
                        czas metodą dla najróżniejszych ludzi do zbadania i do robienia dla siebie
                        różnych rzeczy wartościowych i niewartościowych…
                        spalił !

• indeed4 Recenzja pewnej książki ... 12.04.09, 20:25
                www.bochenia.pl/index.php?option=content&task=view&id=270
          • warwar IPN może falszować historię, a Rosjanie? 12.04.09, 20:47
            !
        • indeed4 Nooo ... a co na to Merkel ? 12.04.09, 19:23
          I Steinbach .... - wyjdzie na to, że Polacy popełnili zbiorowe
          samobójstwo, bo winnych nie będzie :-D
          • abhaod Re: Nooo ... a co na to Merkel ? 12.04.09, 19:59
            Merkel "walczy" o stołek, Steinbach jej pomaga
            woldhek.nl/images/drawings/989-vladimir-poetin-&-gerhard-schroder-.jpg
      • piotrus.zibi Re: Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Ka 12.04.09, 22:35
        stary ale tak wyglada demokracja w rosji, przeciez krajem rzadzi
        klika jeszcze gorszych totalitarystow niz komuchy. to zlepek
        wszelkiej masci mafiosow, z putinem na czele, przeciez to jeden z
        najbogatszych oligarchow w rosji, prawo tam nie istnieje, zreszta
        nigdy nie istnialo. nie dziwi mnie ta wypowiedz bo tam wszystko jest
        na opak, a prawda nie istnieje bo po co, za 35-40 lat rosja bedzie
        blagac na kolanach o chleb bo surowce zaczna sie konczyc, wtedy
        przyznaja sie do wszystkiego, a gdy stana na nogi znow sie wypra,
        tak jest tam od wiekow, przeczytaj historie rosji, a sam sie
        przekonasz co to za kraj. nadal trzyma sie ludzi w ciemnocie, a ci
        ktorzy teraz rzadza mysla karabinami, a do tego glowy nie trzeba.
        politkowska zamordowali z zimna krwia i co? juz cisza, a wszyscy
        wiedza ze putin i jego banda trzymali na tym lape. pozdrawiam i nie
        irytuj sie tak bo to nie ma sensu. pozdrowki
    • 4v mam nadzieję że prawdę o Katyniu będzie się bronić 12.04.09, 17:30
      ...a fałsz piętnować z równą mocą, jak prawdę o Obozach Zagłady.
      Że w ogóle były i czyje były (bo niektórzy sądzą że to polskie obozy...)

No a co do "publicystów rosyjskich" - cóż, poziom merytoryczny, fantazja i
      bogata wyobraźnia na poziomie frustratów od "nie było lądowania na Księżycu",
      czy "USA samo wysadziło WTC".
      • harbourfront Re: mam nadzieję że prawdę o Katyniu będzie się b 12.04.09, 17:35
        Czego mozna sie spodziewacpo narodzie ktory nie potrafi sie sam
        wyzywic? Maja wyprane mozgi.Zapijaczone sowieckie scierwa
        • olias Re: mam nadzieję że prawdę o Katyniu będzie się b 12.04.09, 18:05
          nie bądź taki dzielny Misza-prokurator. Naród rosyjski i tak
          prztrwał komunę w lepszym stanie niż przezyłyby inne nacje. Ciekawe
          jak Ty być śpiewał poddany takiemu maglowi na przestrzeni kilku
          pokoleń.
          Rosjanie mają niesamowitą zdolność do wiary we władzę ale nie do
          końca - tyle ile muszą by przetrwać. jesyteś pewny że
          zachowałbyś "swoje" standardy demokratyczne żyjąc tam? na pewno?
          • mrarm Re: mam nadzieję że prawdę o Katyniu będzie się b 12.04.09, 18:24
            HAHA. Kpisz sobie? Nie wiesz co się dzieje w Rosji? Największe rozwarstwienie spoleczne na świecie - bogaci w miastach żyją jak królowie, a na wsiach ludzie z głodu umierają. A dziennikarzy piszących, jak jest, to tam się morduje.
          • zigzaur Czy naród rosyjski umiejętnie przetrwał komunę? 12.04.09, 19:21
            Inne narody były na tyle mądre, że komuny nie chciały i potrafiły się obronić.
            • starod Re: Czy naród rosyjski umiejętnie przetrwał komun 13.04.09, 14:29
              zigzaur napisał:

> Inne narody były na tyle mądre, że komuny nie chciały i potrafiły
              się obronić.
              Nas też masz na myśli??? To dlaczego dopuszczono PiSuar do władzy i
              co robi u nas ten postkomunistyczny PiSdęt????
          • mirmat1 polskojezyczni zamordysci wcale nie lepsi od kacap 12.04.09, 20:27
            ... kacapskich
            olias napisał:

> nie bądź taki dzielny Misza-prokurator. Naród rosyjski i tak
            > prztrwał komunę w lepszym stanie niż przezyłyby inne nacje. Ciekawe jak Ty być
            śpiewał poddany takiemu maglowi na przestrzeni kilku pokoleń.
            M: Hmmm... wystarczylo 20 lat "lyberalizmu" (z 2 letnia przerwa na IV RP) by
            odezwaly sie duchy ORMO w postaci Ochotnczej Rezerwy Platformy Obywatelskiej.
            Niczic archiwa IPN (nie mowiac o samym IPN) kneblowac usta profesorom i
            studentom Uniwersytetu Jagielonskiego a tak wogole to "przyłożyć z baśki" tym z
            ktorymi nie mozna wygrac argumentami...
            ... mimo swoich absolutnie pacyfistycznych przekonań, mogę przyłożyć z baśki,
            jak Boga kocham, pierwszemu czy kolejnemu napotkanemu wariatowi,
      • starod Re: mam nadzieję że prawdę o Katyniu będzie się b 13.04.09, 14:25
        4v napisał:

> ...a fałsz piętnować z równą mocą, jak prawdę o Obozach Zagłady.
        > Że w ogóle były i czyje były (bo niektórzy sądzą że to polskie
        obozy...)
        >
        > No a co do "publicystów rosyjskich" - cóż, poziom merytoryczny,
        fantazja i
        > bogata wyobraźnia na poziomie frustratów od "nie było lądowania na
        Księżycu",
        > czy "USA samo wysadziło WTC".
        >
        Wszędzie znajdą sią naziści (czytaj narodowi socjaliści i narodowi
        demokraci), którzy bedą wypisywać bzdury. U nas też jest IPN i jego
        publikacje, w Niemczech ich nie brakuje, nie należy wiec
        generalizować. Ten przykład pokazuje jasno do czego są potrzebne
        tzw. "nauki historyczne" niezależnie od kraju ich uprawiania.
    • 25cz Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Katy.. 12.04.09, 17:33
      W czym rosyjscy patrioci na mózgojebach, różnią się od naszych patriotów na
      mózgojebach?
      • l.o.r.t.e.a Masz 100% racji. 12.04.09, 18:05
        Pomiędzy Muchinem i Żyrinowskim a Michnikiem i Żakowskim nie ma
        żadnej różnicy.

Pozdrawiam serdecznie.
        • mirmat1 Dodajmy do nich bijace serce POstKomuny - Owsiaka 12.04.09, 19:00
          l.o.r.t.e.a napisał:

> Pomiędzy Muchinem i Żyrinowskim a Michnikiem i Żakowskim nie ma
          > żadnej różnicy.
          > > Pozdrawiam serdecznie.
          10 kwietnia, w programie Konrada Piaseckiego “Piaskiem po Oczach” w Tusk Vision
          Network 24 Godzin Łgarstwa, Owsiak oświadczył, że gotów jest, jeżeli TW Bolek
          nakaże, zorganizować - bijące serce POpartii czyli Ochotniczą Rezerwę Platformy
          Obywatelskiej na wzor byłej Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywateskiej. Powtórzył
          to co napisał na swoim blogu ... mimo swoich absolutnie pacyfistycznych
          przekonań, mogę przyłożyć z baśki, jak Boga kocham, pierwszemu czy kolejnemu
          napotkanemu wariatowi,
          Ale ten guru palenia trawki, dla tysięcy znarkotyzowanych na Przystanku
          Woodstock lunatykow chce też zaproponowac teraz palenie archiwow IPN ! No bo ..
          (z mojego zapisu nagranego bełkotu Owsiaka z “Piaskiem po Oczach”)…”jeżeli tak
          się nie stało…jeżeli te wszystkie sprawy nie wyczyściły się przez 20 lat, to
          spalił !
          • fidelxxx Re: Dodajmy do nich bijace serce POstKomuny - Ows 12.04.09, 21:49
            Jedno ci powiem: jesteś skur.wysynem.

Tak, obraziłem twoją matkę.
            • akkj Re: Dodajmy do nich bijace serce POstKomuny - Ows 12.04.09, 22:10
              Daj spokój, mirmat to zywkła swołocz, ciężko upośledzony
              psychicznie Żydek, tchórzliwy łajdak, który uciekł z Polski w 1968
              roku i opluwa nas teraz w przerwie miedzy myciem kibli i wywożeniem
              fekaliów w Kanadzie. Jest tam tarktowany jak smiec, więc
              odreagowuje to na tym forum. Temayt jaet tragiczny, o Katyniu, a ta
              kanalia pluje na demokratycznie wybrany w Polsce rząd.

fidelxxx napisał:

> Jedno ci powiem: jesteś skur.wysynem.
              >
              > Tak, obraziłem twoją matkę.
              • mirmat1 Katyn zawsze wywoluje u POstKomuchow nienawisc do 13.04.09, 17:55
                ....PATRIOTYZMU !
                Re: Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Katy..
                Autor: 25cz 12.04.09, 17:33
                W czym rosyjscy patrioci na mózgojebach, różnią się od naszych patriotów na
                mózgojebach?

Były “Obcinacz Palcow”, za co wpadł w IV Rzeczypospolitej a ktorego
                "Consigliere"UBmafii, tow. Ćwiąkalski (w PZPR od 1972 do 1981 a
                potem według dokumentów IPN został zarejestrowany jako kandydat na tajnego
                współpracownika Służby Bezpieczeństwa) wypuscił z paki za zdyscyplinowane
                głosowanie na PO, a dzisiaj członek Mlodych Demokratow wykonujacy bezmyslnie
                instrukcje Schetyny (…kilka razy dziennie odwiedzic portal i dodac do kilku
                topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie sie w dyskusje…efekt bedzie
                naprawde zauwazalny….Prosze jednak w tym informowaniu o nalezyta dyskrecje.
                www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print
                akkj napluł:

> Daj spokój, mirmat to zywkła swołocz, ciężko upośledzony
                > psychicznie Żydek, tchórzliwy łajdak, który uciekł z Polski w 1968
                > roku i opluwa nas teraz w przerwie miedzy myciem kibli i wywożeniem fekaliów w
                Kanadzie. Jest tam tarktowany jak smiec, więc
                > odreagowuje to na tym forum. Temayt jaet tragiczny, o Katyniu, a ta kanalia
                pluje na demokratycznie wybrany w Polsce rząd.
                >
                > fidelxxx wyrzygał:
                >
                > > Jedno ci powiem: jesteś skur.wysynem.
                > > > > Tak, obraziłem twoją matkę.
                M: ciekawsze komplementy prawil mi SB-ek w czasie przesluchan w 1968 na
                Wroclawskim Podwalu. Korekta dla akkj, SBek znajac moje gojowskie pochodzenie
                okreslil mnie jako "zydowski pacholek" co, biorac pod uwage zwyciestwo Izraela
                nad arabskimi pacholkami Kremla, przyjalem z duma jako komplement.
                Nienawisc znarkotyzowaych czlonkow Owsiakowskiej Ochotniczej Rezerwy Milicji
                ups! Platformy Obywatelskiej jest zrozumiala bo zamiast pluc na internecie
                woleli by na rozkaz Owsiaka wyjsc na ulice i "przyłożyć z baśki" wrogom
                POPartii. Ku uciesze tow. Putina na Kremlu.
          • te_rence Re: Dodajmy do nich bijace serce POstKomuny - Ows 12.04.09, 22:03
            ja pierdykam mirmat niezly z ciebie nawiedzeniec
            wyluzuj zwieracze!
    • adeinwan Re: Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Ka 12.04.09, 17:34
      Robimy zakład, kiedy jakiś komuszy troll odkryje ten artykuł i zacznie pisać o
      rozstrzeliwaniu Rosjan w 1920!
      • zigzaur Re: Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Ka 12.04.09, 19:22
        Albo o zabraniu Zaolzia "w sojuszu z Hitlerem".
    • asmall4 Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Katy.. 12.04.09, 17:34
      Ja tam się im nie dziwię ...
      90 lat prania mózgów wspierane głoszeniem jedynej słusznej wersji historii
      zrobiło swoje .
      Rosja to taki duży szpital wariatów . A Putin jest teraz tymczasowym dyrektorem
      ośrodka ...
      • starod Re: Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Ka 13.04.09, 14:33
        asmall4 napisał:

> Ja tam się im nie dziwię ...
        > 90 lat prania mózgów wspierane głoszeniem jedynej słusznej wersji
        historii
        > zrobiło swoje .
        Nigdzie nie brakuje miłośników niewolnictwa tzw genetycznych RABÓW.
        Taki przecież elektorat ma PiSuar - Ein Volk, Ein Fuehrer.
    • a.adas Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Katy... 12.04.09, 17:35
      no to Eva ma problem - kogo by tu obwinić?
      • olias Re: Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Ka 12.04.09, 18:12
        no właśnie. Winić Niemców? A Putka dał znak że nada bić Giermańca?
        mnie tam cieszą takie akcje w rosji. Najlepiej żeby było ich więcej,
        najlepiej żeby pluli na Niemców, oskarżali niemców i wyzywali panią
        Kanclerz od faszystów. Nie ma nic gorszego niż zawiedziona w miłości
        kobita. Pani kanclerz oprzytomnieje, Niemcy nieco zmądrzeją, może
        nawet przestaną nas pouczać żeśmy tacy rusofobi.
        • wesoly01 Kocham Polskę 12.04.09, 18:20

Zawszę bedę ją kochał
          Kocham Polskę nie nazistów nie rosjan
          Kocham nasz kraj
          Kocham Polske

• emterabel gnojki zawsze będą gnojkami ! 12.04.09, 17:35
      Debatowanie o tym jest równoznaczne do zniżania się do ich poziomu, a tam
      zawsze nas pokonają swoim doświadczeniem...
    • a.kempis Niestety niewiele mamy do powiedzenia 12.04.09, 17:36
      Gdy dyskurs publiczny jest zdominowany przez Muchina i Jana
      Pospieszalskiego a instytucje takie jak KGB i IPN mają taką samę
      precyzję perswazji tutaj trudno liczyć na sens. Szkoda, że w Polsce
      mają głos jedynie specjalici od wspierania polish jokes.
      Pospieszalski jest dobry na Amerykę, tam mogą sikać ze śmiechu
      słuchając jego kaskadowych głupot o durnych polaczkach. W Moskwie
      taki facet jest tylko dowodem, że polską nie warto powaznie się
      przejąć. myślę, że nie jest to przypadek. Jeszcze mniej się zdziwię
      jak Jan Pospieszalski dostanie order od Kaczyńskiego. To wszystko
      układa się w logikę Moskwy, braci K i Ojca Rydzyka. Polska jest
      bezbronna.
      • sexyparka1 Re: Niestety niewiele mamy do powiedzenia 12.04.09, 18:12
        Mądrze prawisz... naprawdę należałoby publicznie przeanalizować kogo
        wspieraja tak naprawdę bracia mniejsi - i dlaczego Moskwę... A jesli
        dołożyc do tego istnienie tzw spiochów w spadku po KGB historia może
        okazac się bardzo intrygująca
        • olias Re: Niestety niewiele mamy do powiedzenia 12.04.09, 18:14
          nieźle Wam wali na mózg.
          • mirmat1 Najlepiej wzorem Owsiaka spalic archiwa... 12.04.09, 19:25
            olias napisał:

> nieźle Wam wali na mózg.
            M: to nic, jak zacznie walic w anty-komunistyczna opozycje ich guru Owsiak...
            "mimo swoich absolutnie pacyfistycznych przekonań, mogę przyłożyć z baśki, jak
            Boga kocham, pierwszemu czy kolejnemu napotkanemu wariatowi"
            Ale ten guru palenia trawki, chce też zaproponowac teraz dla tysięcy
            znarkotyzowanych na Przystanku Woodstock lunatykow palenie archiwow IPN ! No bo
            .. (z mojego zapisu nagranego bełkotu Owsiaka z “Piaskiem po Oczach”)…”jeżeli
            tak się nie stało…jeżeli te wszystkie sprawy nie wyczyściły się przez 20 lat, to
            spalił !
            • fidelxxx Re: Najlepiej wzorem Owsiaka spalic archiwa... 12.04.09, 21:53
              Powtarzasz się, ścierowaty katofaszysto.
              • mirmat1 PO wzorem PZPR daje alibi Kremlowi 13.04.09, 18:04
                fidelxxx napluł:

> Powtarzasz się, ścierowaty katofaszysto.
                M: zeby dotrzec do POstKomunistycznego mozgogowna trzeba regularnie powtarzac
                oczywista prawde. Szczegolnie, ze POstKomuna wzorem PZPR regulatnie daje alibi
                kacapskim bandytom...
                To była gruzińska prowokacja?
                środa 26 listopada 2008 06:47
                ABW oskarża: Strzelać kazał Saakaszwili
                Kto strzelał koło auta, którym w Gruzji jechał Lech Kaczyński? Według ABW,
                najpewniej to sami Gruzini zorganizowali tę prowokację - ujawnia DZIENNIK. Szef
                agencji Krzysztof Bondaryk wysłał raport na ten temat do 16 najważniejszych osób
                w państwie.
                www.dziennik.pl/wydarzenia/article271376/ABW_oskarza_Strzelac_kazal_Saakaszwili.html

• paher Zgadzam się z twoją opinią 12.04.09, 19:50
        Jak długo mierny, były muzykant, Pospieszalski będzie wyrazicielem
        opinii Polaków?
    • jk2007 a skad ta liczba - 22 tysiecy Polakow??? 12.04.09, 17:37
      • abhaod Re: a skad ta liczba - 22 tysiecy Polakow??? 12.04.09, 17:41
        poducz się łubiankowska szczekaczko
        pl.wikipedia.org/wiki/Zbrodnia_katy%C5%84ska
        • starod Re: a skad ta liczba - 22 tysiecy Polakow??? 13.04.09, 14:39
          abhaod napisał:

> poducz się łubiankowska szczekaczko
          > pl.wikipedia.org/wiki/Zbrodnia_katy%C5%84ska
          Niepotrzebnie się go czepiasz, on chciał tylko napisać że Katyń to
          tylko wierzchołek góry lodowej, że to nie 22 tysiące lecz setki
          tysięcy lub nawet miliony w różnych miejscach imperium zła, od
          Katynia do Workuty.
    • ossey Re:I dlatego potrzebna jest rowniez 12.04.09, 17:37
      polityka historyczna ktora by obalala tego typu klamstwa.
      Bardzo dobrze ze powstal film Katyn ale tez powinismy nakrecic naszych
      wlasnych...Saidadow, przeciwage dla grossowkich bredni.
      • dr_avalanche Re:I dlatego potrzebna jest rowniez 12.04.09, 17:53
        Bo sąd sądem, ale sprawiedliwość (a w tym wypadku raczej prawda historyczna)
        zawsze musi być po naszej stronie? Mówiąc inaczej: brednie to ty wypisujesz...
        • zigzaur Re:I dlatego potrzebna jest rowniez 12.04.09, 19:23
          W którym miejscu on napisał brednie?
    • jk2007 w Rosji o Katyniu wiedza wiecej niz w Polsce 12.04.09, 17:41
      www.hrono.info/libris/lib_sh/shwed21.html
      • borow4 odpowiedz moze byc jedna 12.04.09, 17:47
        m
        • borow4 wyrazam zal ze w 1611 nie utrzymalismy Moskwy 12.04.09, 17:48
          b
          • borow4 podlecow trzymalibysmy zdala od prawdziwejjEuropy 12.04.09, 17:49
            n
          • 1stanczyk Re: wyrazam zal ze w 1611 nie utrzymalismy Moskwy 12.04.09, 17:52
            Nie utrzymalismy bo nasza tradycja klotliwosci wziela jak zwykle gore nad
            naszymi interesami.
            I tak dokladnie zostalo do dzisiaj.
            • akkj Re: wyrazam zal ze w 1611 nie utrzymalismy Moskwy 12.04.09, 22:18
              Nawet kacapska płatna mendo plująca na groby Polaków w Katyniu nie
              masz polskich liter na klawiaturze.

1stanczyk napisał:

> Nie utrzymalismy bo nasza tradycja klotliwosci wziela jak zwykle
              gore nad
              > naszymi interesami.
              > I tak dokladnie zostalo do dzisiaj.
              • 1stanczyk "kacapska płatna mendo plująca na groby Polaków 12.04.09, 22:48
                "Nawet kacapska płatna mendo plująca na groby Polaków w Katyniu nie
                masz polskich liter na klawiaturze."

Litery nie są żadnym problemem.

Głównym problemem jest zwykła nieuczciwość tych wszystkich zacietrzewionych w
                swoich poglądach, którzy gotowi są na każdą niegodziwość byleby tylko ich
                patetyczna polskość była doceniona, nawet wtedy kiedy jest "budowana" zwykłym
                chamskim propagandowym kłamstwem jak ta Twoja.
                Wyzbycie się tego zwykłego chamstwa zajmie Ci dużo więcej czasu niż mnie
                ustawienie naszej klawiatury.

Re: wyrażam zal ze w 1611 nie otrzymaliśmy Moskwy
      • emterabel morderca zawsze mówi że jest niewinny 12.04.09, 17:49
        Ta zasada zawsze się sprawdza, obojętnie czy zamordowałeś jedną osobę czy 20 000
      • bronimir Re: w Rosji o Katyniu wiedza wiecej niz w Polsce 12.04.09, 18:39
        Nic dodać ni ująć.
      • 12.12a1 Re: w Rosji o Katyniu wiedza wiecej niz w Polsce 12.04.09, 19:28
        jk2007 napisał:

> www.hrono.info/libris/lib_sh/shwed21.html
        -------------------------------------------------------------------
    • absztyfikant sowieckie gnoje 12.04.09, 17:44
      Tchorzliwe psy. Boja sie prawdy...
      • emterabel Re: sowieckie gnoje 12.04.09, 17:52
        "Boja sie prawdy... "

Mylisz się, oni się jej nie boją bo ta prawda jest faktem. To tylko żałosna
        próba zmiany historii. Tchórzliwe gnoje wymordowały strzałem w tył głowy 20 000
        Polaków teraz próbują się wybielić. Gnój zawsze będzie gnojem !
        • asmall4 Re: sowieckie gnoje 12.04.09, 17:57
          Ci co strzelali to gnoje i ...
          Ale jak w takim razie nazwać obecnego rządzącego Rosją oficera KGB , który
          pozwala na takie "debaty" ??
        • eddiemaxfaktor Re: sowieckie gnoje 12.04.09, 18:02
          strach nie oznacza ze jest sie bezbronnym.. wystarczy przeczytac komix asterix
          obelix i normanowie
          ps stalin mordowal na lewo i prawo 'swoich' wychylajacych sie.. do dzisiaj w
          rosji jest z tym deficyt [od wojny dba o to nkwd/kgb]
          a co do mordowania polakow przez ruskow: katyn to byl pocZatek, to co sie dzialo
          na kresach i nie tylko az do smierci stalina wola o uznanie o zbrodnie ludobojstwa.
      • eddiemaxfaktor Re: sowieckie gnoje 12.04.09, 17:54
        super komentarz
        pozdrawiam
    • 1stanczyk Skad te nasze oburzenie w obronie Niemcow ? 12.04.09, 17:50
      Przeciez nie dyskutowali o tym, ze to nasze wladze rozstrzelaly naszych oficerow
      w Katyniu tylko, ze Niemcy ...
      To jest sprawa Niemcow.
      Niech sie bronia. Zostali przez Rosjan oskarzeni o zamordowanie naszych nie
      tylko zreszta oficerow.
      Dla pomordowanych to naprawde bylo wszystko jedno kto ich mordowal.
      Jedni byli warci drugich.
      No chyba, zeby chodzilo jak zawsze w GW o kolejne "rozbudzenie" naszych
      rusofobow na zyczenie amerykanskich zleceniodawcow.

Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Katy..
      • abhaod Re: Skad te nasze oburzenie w obronie Niemcow ? 12.04.09, 17:56
        1stanczyk napisał:

> Przeciez nie dyskutowali o tym, ze to nasze wladze rozstrzelaly naszych oficero
        > w
        > w Katyniu tylko, ze Niemcy ...
        > To jest sprawa Niemcow.
        > Niech sie bronia. Zostali przez Rosjan oskarzeni o zamordowanie naszych nie
        > tylko zreszta oficerow.
        > Dla pomordowanych to naprawde bylo wszystko jedno kto ich mordowal.
        > Jedni byli warci drugich.
        > No chyba, zeby chodzilo jak zawsze w GW o kolejne "rozbudzenie" naszych
        > rusofobow na zyczenie amerykanskich zleceniodawcow.
        >
        > Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Katy..

czyżby gazeta wymyśliła tą konferencję ?
        1.bp.blogspot.com/_k1LURZUjip0/Rx8C1bIKlyI/AAAAAAAAALE/JxL3ihfRX3k/s400/putin.jpg
        • 1stanczyk "czyżby gazeta wymyśliła tą konferencję ?" 12.04.09, 18:04
          "czyżby gazeta wymyśliła tą konferencję ?"

Sa u siebie.
          Moga sobie rozwazac co chca i kiedy chca i nam wara do tego podobnie jak im do
          tego kto i co mowi w naszym kraju.
          Oskarzyli Niemcow ...
          My uwazamy i mamy dowody ze to Rosjanie ..
          Niech sie Niemcy bronia ..
          Co nam do tego ..
          To jest nawet w naszym zywotnym interesie zeby oskarzali Niemcow, zeby relacje
          rosyjsko niemieckie sie pogarszaly.
          Tylko debilne rusofoby i odmozdzonje glaby moga tego niedostrzegac.
          I te wszystkie posty sa tylko swiadectwem naszego debilizmu politycznego.

Re: Skad te nasze oburzenie w obronie Niemcow ?
          • abhaod Re: "czyżby gazeta wymyśliła tą konferencję ?" 12.04.09, 18:05
            byłeś chociaż raz w Niemczech ?
          • 12.12a1 Re: "czyżby gazeta wymyśliła tą konferencję ?" 12.04.09, 19:40
            1stanczyk napisał:

> "czyżby gazeta wymyśliła tą konferencję ?"
            >
            > Sa u siebie.
            > Moga sobie rozwazac co chca i kiedy chca i nam wara do tego podobnie jak im do
            > tego kto i co mowi w naszym kraju.
            > Oskarzyli Niemcow ...
            > My uwazamy i mamy dowody ze to Rosjanie ..
            > Niech sie Niemcy bronia ..
            > Co nam do tego ..
            > To jest nawet w naszym zywotnym interesie zeby oskarzali Niemcow, zeby relacje
            > rosyjsko niemieckie sie pogarszaly.
            > Tylko debilne rusofoby i odmozdzonje glaby moga tego niedostrzegac.
            > I te wszystkie posty sa tylko swiadectwem naszego debilizmu politycznego.
            >
            > Re: Skad te nasze oburzenie w obronie Niemcow ?
            -----------------------------------------------------------------
      • emterabel pieprzysz od rzeczy 12.04.09, 17:56
        Jak by twój sąsiad z dołu strzelił w głowę twojej matce, a potem przekonywał że
        to nie on strzelał tylko sąsiad z góry to też byś opowiadał, że to sprawa między
        sąsiadami i niech między sobą rozstrzygają ??

"GW o kolejne "rozbudzenie" naszych rusofobow na zyczenie amerykanskich
        zleceniodawcow."

Nic nowego, gnoje po kilkudziesięciu latach próbują na nową pisać historię i
        zaczynają pieprzenie o "rusofobach na zlecenie USA".\
        • 1stanczyk Cieszylbym sie, ze silniejsi sasiedzi idacy do 12.04.09, 18:10
          tej pory reka w reka moga sie poklocic i tym samym oslabic i szukalbym sposobu
          dolania oliwy do ognia.
          Ale nasza patetyczna skrajna glupota polityczna woli pyskata i darmowa dume
          przegranych.
          To niech sobie sama placi za swoje pretensjonalne i patetyczne "uwznioslenia"
          ktorych glownym celem jest patriotyczny ranking pajacow.

Re: pieprzysz od rzeczy
          • emterabel Re: Cieszylbym sie, ze silniejsi sasiedzi idacy 12.04.09, 18:15
            Cieszyłbyś się, że sąsiad który zamordował swoją matkę nieudolnie próbuję
            przekonać, że winnym jest drugi sąsiad ? Gratulacje - jesteś na takim poziomie,
            że nie powinien z tobą dyskutować
            • 1stanczyk Interpretujesz tak jak ci wygodnie 12.04.09, 18:24
              "divide et impera"
              Wszystko co moze temu sluzyc jest do wykorzystania, ale oczywiscie nie dla
              naszych patetycznych uskrzydlonych uswieconym "patriotyzmem" postkomunistycznych
              wyksztalciuchow, ktorych mozgi zatrzymaly sie na poziomie religinej
              "doskonalosci" z ktora obnosza przekonani o swoich przegranych racjach.
              Re: Cieszylbym sie, ze silniejsi sasiedzi idacy
          • 12.12a1 Re: Cieszylbym sie, ze silniejsi sasiedzi idacy 12.04.09, 19:42
            1stanczyk napisał:

> tej pory reka w reka moga sie poklocic i tym samym oslabic i szukalbym sposobu
            > dolania oliwy do ognia.
            > Ale nasza patetyczna skrajna glupota polityczna woli pyskata i darmowa dume
            > przegranych.
            > To niech sobie sama placi za swoje pretensjonalne i patetyczne "uwznioslenia"
            > ktorych glownym celem jest patriotyczny ranking pajacow.
            >
            > Re: pieprzysz od rzeczy
            ----------------------------------------------------------------
        • akkj Re: pieprzysz od rzeczy 12.04.09, 22:13
          Daj spokój, 1stańczyk to płatny agent KGB.
          emterabel napisał:

> Jak by twój sąsiad z dołu strzelił w głowę twojej matce, a potem
          przekonywał że
          > to nie on strzelał tylko sąsiad z góry to też byś opowiadał, że
          to sprawa międz
          > y
          > sąsiadami i niech między sobą rozstrzygają ??
          >
          > "GW o kolejne "rozbudzenie" naszych rusofobow na zyczenie
          amerykanskich
          > zleceniodawcow."
          >
          > Nic nowego, gnoje po kilkudziesięciu latach próbują na nową pisać
          historię i
          > zaczynają pieprzenie o "rusofobach na zlecenie USA".\
      • borys996 Re: Skad te nasze oburzenie w obronie Niemcow ? 12.04.09, 18:01
        Jeżeli tym postem chciałeś pokazać jakim jesteś d e b i l e m, to gratulacje,
        udało ci się znakomicie.
        • emterabel Re: Skad te nasze oburzenie w obronie Niemcow ? 12.04.09, 18:03
          "Jeżeli tym postem chciałeś pokazać jakim jesteś d e b i l e m, to gratulacje"

Ogólnie wszyscy ruscy na forum na forum udowadniają to przy okazji każdego
          swojego wpisu. Szkolenie z internetowej propagandy mocno u nich szwankuje...
        • 1stanczyk Chcesz byc pierwszy w tym rankingu .... 12.04.09, 18:13
          To moze dorzucisz jeszcze pare epitetow by poczuc sie lepiej ...
          • emterabel Re: Chcesz byc pierwszy w tym rankingu .... 12.04.09, 18:18
            "Re: Skad te nasze oburzenie w obronie Niemcow ?"

Biedny kacapie tu nikt nie broni Niemców bo akurat faszyści nie mieli nic
            wspólnego z rozstrzelaniem ponad 20 000 polskich jeńców. Pojmij w swoim małym
            móżdżku, że wasz stalinowska linia obrony "to nie my tylko faszyści" wywołuje tu
            tylko pusty śmiech
            • zigzaur Re: Chcesz byc pierwszy w tym rankingu .... 12.04.09, 19:26
              Trzeba podkreślić, że w latach 1919-1989 Rosjanie mordowali nie tylko polskich oficerów, nie tylko polskich jeńców, nie tylko Polaków. Prawdziwej ilości Polaków zamordowanych przez Rosjan w okresie II wojny światowej nigdy nie poznamy. Z pewnością można oszacować liczbę ofiar na kilka milionów.
              • 1stanczyk Nie Rosjanie tylko sowieci .. Doszukiwanie sie 12.04.09, 22:22
                wszelkich narodowych przynaleznosci tych co wslawili sie barbarzynska
                brutalnoscia w sowiedzkich wladzach mogloby sowodowac interwencje spowodowana
                "lamaniem" regulaminu tego forum.

Re: Chcesz byc pierwszy w tym rankingu ....
                • zigzaur Re: Nie Rosjanie tylko sowieci .. Doszukiwanie si 13.04.09, 09:41
                  A niby to która narodowość była najliczniejsza w CCCP i ponadproporcjonalnie
                  reprezentowana w wojsku, partii i bezpiece?

A niby to jaki język był językiem urzędowym CCCP?

W jakim języku wydano rozkaz popełniania zbrodni na Polakach?
            • akkj Re: Chcesz byc pierwszy w tym rankingu .... 12.04.09, 22:16
              A mnie to nie śmieszy. To targiczne, ze nazywając KGB-owskie płatne
              śmiecie, które plują nam w twarz Polakom na tym forum, po imieniu i
              wskazując ich nicki, byłem banowany przez admina, a kacpska
              agentura nadal szaleje i ma się dobrze.

emterabel napisał:

> "Re: Skad te nasze oburzenie w obronie Niemcow ?"
              >
              > Biedny kacapie tu nikt nie broni Niemców bo akurat faszyści nie
              mieli nic
              > wspólnego z rozstrzelaniem ponad 20 000 polskich jeńców. Pojmij w
              swoim małym
              > móżdżku, że wasz stalinowska linia obrony "to nie my tylko
              faszyści" wywołuje t
              > u
              > tylko pusty śmiech
        • 1stanczyk "tym postem chciałeś pokazać jakim jesteś debilem 12.04.09, 18:15
          "jeżeli tym postem chciałeś pokazać jakim jesteś d e b i l e m,"

Szukasz miejsca w rankingu to dorzuc jeszcze pare epitetow.
          Moze poczujesz sie wiekszym patriota ...

• emterabel Re: "tym postem chciałeś pokazać jakim jesteś deb 12.04.09, 18:20
            "Re: Skad te nasze oburzenie w obronie Niemcow ?"

Biedny kacapie tu nikt nie broni Niemców bo akurat faszyści nie mieli nic
            wspólnego z rozstrzelaniem ponad 20 000 polskich jeńców. Pojmij w swoim małym
            móżdżku, że wasz stalinowska linia obrony "to nie my tylko faszyści" wywołuje tu
            tylko pusty śmiech. I nie pisz "nasze oburzenie" - przeciętny kacap ma więcej
            wspólnego z Mongołami z Azji niż z Polakami z Europy
            • 1stanczyk "Biedny kacapie tu nikt nie broni Niemców " 12.04.09, 18:37
              Nie zadni wygodni dzisiaj faszysci tylko Niemcy.
              Nie broni Niemcow: a czym innym jest te nowe nazewnictwo: faszysci skoro
              conajmniej 80% Niemcow popieralo Hitlera tak dlugo jak wygrywal ?
              Rzad rosyjski sie przyznal. Prezydent Jelcyn sie przyznal. Sa dokumnty.
              To co nas obchodza glosy w Rosji oskarzajace Niemcow ?
              Im wiecej tym lepiej: tym gorsze beda stosunki niemiecko-rosysjkie.
              Na tym mozemy tylko wygrac.
              No tak, ale przepadnie okazja wykazania wlasnego niesmiertelnego pajacowtego bo
              pyskatego "patriotyzmu" wyroslego z rusofobi.

Re: "tym postem chciałeś pokazać jakim jesteś deb
              • emterabel Re: "Biedny kacapie tu nikt nie broni Niemców " 12.04.09, 18:40
                "Re: "tym postem chciałeś pokazać jakim jesteś deb"

Niestety mnie ubiegłeś.
            • 1stanczyk "kacap ma więcej wspólnego z Mongołami z Azji .." 12.04.09, 18:48
              "przeciętny kacap ma więcej wspólnego z Mongołami z Azji niż z Polakami z Europy"

To jest wlasnie ta rynsztokowa postkomunistyczna prl-owska kulturalna spuscizna
              powszechnego awansu spolecznego za ktorym nie ma nic oprocz pogardy dla innych:
              chciales obrazic i Rosjan i Mongolow nie dlatego bys mial do tego powody ale
              tylko dlatego, ze sa Rosjanami i Mongolami.
              To jest to nasze glupkowate i smieszne nasze sarmackie poczucie wyzszosci nie
              majace najmniejszych podstaw w naszych osiagnieciach w naszej przeszlosci ktore
              wyraza sie powszechna potrzeba opluwania innych.

Re: "tym postem chciałeś pokazać jakim jesteś deb
              • starduster Re: "kacap ma więcej wspólnego z Mongołami z Azji 12.04.09, 19:35
                Mongołowie rządzili Rosją do XV wieku i obcinali łby kacapskie za krzywe
                spojrzemie a kacapy wierni naśladowcy azjatyckiej dziczy
                wywozili całe narody pod Kamczatkę...to taka drobna różnica pomiędzy
                Europą i w.w cywilizacjami...istniejąca do dzisiaj..
                Dlatego większość plemion mongolskich to muzułmanie...światli,kulturalni i
                tolerancyjni..jak dzicz z Arabii
                Saudyjskiej..
                • 1stanczyk "światli,kulturalni i tolerancyjni.." 12.04.09, 19:42
                  "światli,kulturalni i tolerancyjni..jak dzicz z Arabii"

Tak jakby nasza europejska przeszlosc byla szlachetniejsza: stosy, bestialskie
                  wojny religijne, niewolnictwo, kolonializm, eksterminacja indian, nieznane w
                  swojej skali na innych kontynentach niemieckie barbarzynstwo XX wieku ....
                  tradycyjnie "jak dzicz z Europy"

Re: "kacap ma więcej wspólnego z Mongołami z Azji
                  • starduster Re: "światli,kulturalni i tolerancyjni.." 12.04.09, 19:56
                    No to się ciesz...mam twoją cywilizację w poważaniu...głębokim..wolę
                    tą gorszą europejską...ze stosami i bez carów zabijających własne
                    dzieci....Konkretnie zapodać?
      • marek99az1 Re: Skad te nasze oburzenie w obronie Niemcow ? 12.04.09, 18:43
        1stanczyk napisał:

> Przeciez nie dyskutowali o tym, ze to nasze wladze rozstrzelaly
        naszych oficero
        > w
        > w Katyniu tylko, ze Niemcy ...
        > To jest sprawa Niemcow.
        > Niech sie bronia. Zostali przez Rosjan oskarzeni o zamordowanie
        naszych nie
        > tylko zreszta oficerow.
        > Dla pomordowanych to naprawde bylo wszystko jedno kto ich mordowal.
        > Jedni byli warci drugich.
        > No chyba, zeby chodzilo jak zawsze w GW o kolejne "rozbudzenie"
        naszych
        > rusofobow na zyczenie amerykanskich zleceniodawcow.
        >
        > Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Katy..

Pleciesz bzdury. Dla rodzin ofiar jest bardzo ważne kto jest
        mordercą. Nawet pomijając dowody winy sowietów udostępnione przez
        Jelcyna, są świadkowie tej zbrodni. Jednym z nielicznych (być może
        jedynym), jest prof. Stanisław Świaniewicz, który od transportu
        wiozącego oficerów do miejsca kaźni został, odłączony w ostatniej
        chwili. Nie będę tutaj pisać dlaczego - polecam jego wspomnienia
        pt.„W cieniu Katynia” i stronę wilkipedii
        pl.wikipedia.org/wiki/Stanis%C5%82aw_Swianiewicz
        Skąd się biorą tacy „Polacy” jak ty?
        • 1stanczyk "Skąd się biorą tacy „Polacy” jak ty ?" 12.04.09, 19:06
          "Skąd się biorą tacy „Polacy” jak ty ?"

Odpowiem piaskownicowo: a tacy jak Ty przypisujacy sobie zawsze, niewiadomo
          dlaczego, prawo do oceny polskosci.
          Bo pewnie masz to poczucie, ze Jestes lepszy ....
          I pewnie dlatego umieszczasz Polacy w cudzyslowie ....
          To tez jest ta nasza przegrana tradycja segregowania tych "lepszych" od tych innych.
          Szkoda tylko, ze ci "lepsi" od wiekow przegrywali wszystko co dalo sie przegrac.
          • starduster Re: "Skąd się biorą tacy „Polacy” jak 12.04.09, 19:42
            Jesteś "Polakiem" w cudzysłowie wypisujesz sowieckie kłamstwa
            a tak konkretnie to prawda jest taka że "o pewnym brzasku w katyńskim lasku
            strzelali do nas sowieci"J.Kaczmarski...I taka jest historyczna
            prawda..A epitetami sam się obrzuć...wiadomo ktoś ty zacz...
            • 1stanczyk "wypisujesz sowieckie kłamstwa" 13.04.09, 13:31
              "wypisujesz sowieckie kłamstwa"

<< prawda jest taka że "o pewnym brzasku w katyńskim lasku strzelali do nas
              sowieci" >>

Czy gdzieś pisałem, że było inaczej ?

Pisałem tylko i nadal tak twierdze, ze Katyń stal się w naszym kraju symbolem,
              wiecej narzędziem politycznym, ktorego głównym celem nie jest ani pamiec
              pomordowanych ofiar ani nasza potrzeba prawdy, bo ta zostala juz dawno ustalona
              i potwierdzona rosyjskimi dokumentami ale stale podsycanie nastrojow
              antyrosyjskich mające ściśle określone bieżące, nie tylko nasze zresztą,
              potrzeby polityczne, urągając tym pamięci ofiar sowiedzkiego barbarzyństwa.

Reakcja na tym forum na rosyjską konferencje na której, Rosjanie ośmielając się
              zarzucać fałszerstwa KGB (co już jest świadectwem dużych zmian jakie nastąpiły w
              Rosji) oskarżali ponownie o katyńskie mordy Niemców świadczy nadal o
              niebezpiecznych dla nas bo calkowicie przez nas niekontrolowanych spontanicznych
              reakcja na zwykla, i na dodatek korzystna z naszego punktu widzenia, rosyjska
              prowokacje nie wobec nas, ale wobec Niemcow.

Re: "Skąd się biorą tacy „Polacy” jak
    • wymiatator1 Re: prawda o Katyni 12.04.09, 17:54
      Cena ropy spadła i już rosyjskiej ambasady nie stać na trolli, którzy nie
      robiliby z siebie debili w pierwszej linijce wypowiedzi.
      • olias Re: prawda o Katyni 12.04.09, 18:07
        kompletny upadek. powinni za darmo, w czynie społecznym dla
        maruszki - Rosiji. bo jak tak dalej pójdzie to im zaprowadzą
        demokrację.
    • jk2007 moze GW pokaze ten film dokumentalny 12.04.09, 17:55
      albo poda link...
      • abhaod Re: moze GW pokaze ten film dokumentalny 12.04.09, 18:00
        wystarczy, że taki troll jak ty je podaje, już wiemy czego się spodziewać
        www.youtube.com/watch?v=QhBdj6mOprM
      • starduster Re: moze GW pokaze ten film dokumentalny 12.04.09, 19:51
        Na którym Polacy sami sobie strzelają w tył głowy..
        Mając ręce związane kolczastym drutem....
        Bo Polak wszystko potrafi...LiliPutanowy mędrcu..
        Jeszcze będziecie murzynkom w Ameryce buty lizali..niebawem
    • marek99az1 Historia zatoczyła koło? 12.04.09, 17:55
      Czyżby tak szybko historia zatoczyła koło i wracały czasy z lat
      trzydziestych, czterdziestych i jeszcze kilku następnych dziesiątek?
      Powrotu czasów Stalina nie widzę ale każdego z następnych tak. Do
      którego z poprzedników upodobni się Putin? Na całe
      szczęście „odkrycia” nawiedzonych „patriotów” rosyjskich nie mają
      chyba jeszcze błogosławieństwa wierchuszki ale być może, po
      dalszych „nie budzących wątpliwości odkryciach” błogosławieństwo
      takie nastąpi.
    • amwr Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Katy... 12.04.09, 17:59
      Rosjanie byli głupi, są głupi i pozostaną narodem debili!
      • emterabel Re: Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Ka 12.04.09, 18:02
        "Rosjanie byli głupi, są głupi i pozostaną narodem debili!"

Zgadzam się. Dobrze, że według szacunków demografów do roku 2050 będzie ich
        ponad 20% mniej niż obecnie...
        Podejrzewam, że w tym czasie będą już mieli u siebie ponad 25 mln Chińczyków
        (obecnie 1,5-2 mln) więc będą mieli coraz mniej do powiedzenia.
        • starduster Re: Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Ka 12.04.09, 20:10
          Chociaż jestem rusofobem to twierdzę że jest chyba większy odsetekm rosyjskich
          naukowców godnych nagrody Nobla..niż tych z Juesej...
          Ale to są setki promili zapijaczonej trzody bojącej się knuta,,,
          • zigzaur Re: Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Ka 12.04.09, 20:33
            Wszyscy rosyjscy uczeni wyemigrowali do Izraela i zostali tam przyjęci z otwartymi ramionami. Ze względów zarówno merytorycznych jak i etnicznych.
    • lehoo [...] 12.04.09, 18:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • yanfhowah Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Katy... 12.04.09, 18:03
      NO prosze Rosja ma tez "SWOICH CENTKIEWICZOW-ZYZAKOW" i im
      podobnych....
    • asmall4 Polecam ten film jako swoistą "tarczę" na 12.04.09, 18:14
      radzieckich "historyków ...
      www.youtube.com/watch?v=J_3RIuw6CAI
    • czarna.pati Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Katy... 12.04.09, 18:17
      Gdyby Gazeta BARDZO Wybiórcza na serio zajmowała się sprawami polskimi, to już
      dawno byłoby to w dużej części wyjaśnione.Ale oni woleli ukrywać bandytów z
      PZPRowską przeszłością od wszelkiej odpowiedzialności.To Michnik w imieniu
      Polski (jakim prawem?!) wybaczał Kiszczakowi i Jaruzelskiemu.Teraz prawdziwi
      Polacy pokutują za to a takiemu środowisku GW nie jest potrzebna jedność
      prawdziwych patriotów polskich bo przeszkadza to w misji pani Łuczywo 9tekst
      poniżej).
    • wesoly01 Kocham Polskę 12.04.09, 18:18
      Ja i tak kocham Polske

• bieruch Debata w Moskwie: "KGB sfałszowała dowody, Katy.. 12.04.09, 18:20
      "Debata w Moskwie" - łatwo sformułować artykuł od którego czytających
      żółć zaleje i dadzą upust prymitywnym emocjom - ja bym najpierw
      sprawdził czy to nie jakieś marginalne kółko nawiedzonych komuno-
      nacjonalistów, których wszędzie się uświadczy. Inna sprawa, że gdyby
      takie opinie były Kremlowi nie na rękę, to pewnie podobne informacje
      nie ujrzałyby światła dziennego.
    • bmc3i Przeciez ci oficerowie rozbiegli sie gdzies!! 12.04.09, 18:21
      Tak przynajmniej wynika z informacji przedstawionych przez rosyjka prokurature w
      rosyjskim sądzie.

Wiec prokurator jednak klamal?
      • yanfhowah Re: Przeciez ci oficerowie rozbiegli sie gdzies!! 12.04.09, 18:23
        bmc3.........
        ,,,,psychiatra przyjmuje do 1800.. zdazysz jeszcze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka