rybka9915 05.05.09, 19:44 poplywac chcial, czy tez kaczuszki popuszczac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Ostatni litr 05.05.09, 19:50 "Prezydent miał symbolicznie wpuścić do zbiornika w Machowie "ostatni metr sześcienny wody"." ********************************* Być może władze spółki przestraszyły się, że prezydent zechce wpuścić do zbiornika ostatni litr "wody" w zgoła niepolityczny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Nareszcie usłyszał wprost - Spieprzaj dziadu!! 05.05.09, 20:57 Bardzo dobrze!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lecoqsportif Re: Nareszcie usłyszał wprost - Spieprzaj dziadu! 05.05.09, 22:24 Może się boją, że go nie dostrzegą ;) wroclaw.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwypragmatyk Re: Nareszcie usłyszał wprost - Spieprzaj dziadu! 07.05.09, 13:13 Czy w tym szaleństwie jest metoda ? <pikorab> Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Więc przyznajesz że Prezio chciał robić kampanię? 05.05.09, 20:10 Ot i wyszło szydło z worka. Odpowiedz Link Zgłoś
doss Re: Więc przyznajesz że Prezio chciał robić kampa 05.05.09, 21:32 > Więc przyznajesz że Prezio chciał robić kampa? A czy Ty słyszałeś, aby prezydent kandydował do europarlamentu? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Więc przyznajesz że Prezio chciał robić kampa 05.05.09, 22:09 > A czy Ty słyszałeś, aby prezydent kandydował do europarlamentu? A Ty słyszałeś że nie tylko kandydaci robią sobie ale i inne osoby im kampanie wyborczą? PiS w swoim spocie zamiast merytorycznych haseł chwalił się prezydentem, który teoretycznie nie ma nic do nich. Więc albo rybki albo akwarium. Albo spot jest fałszywy albo Prezydent robi kampanie aby żyło się lepiej kolegom z PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
free3gawr-on Afera w Machowie: Nie chcą, żeby prezydent prze... 05.05.09, 20:04 Polska mafią i oszołomstwem stoi panowie bracia............. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 a co ma rzad do tego??? 05.05.09, 20:15 free3gawr-on chciałes napisac: Za polska mafią i oszołomstwem stoja panowie bracia blizniacy K. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Zapomniałeś o kradzieży księżyca..... 05.05.09, 21:40 Ale....nie byli w Wehrmachcie.To ostatnie żebyś miał punkt zaczepienia tuskomatołku :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Zapomniałeś o kradzieży księżyca..... 05.05.09, 21:57 ale byli za to w nkwd... Azeby ten atut przebic, musialby kurski z kurtyka co najmniej jakiegos ss-mana w rodzinie Premiera Tuska "wyprodukowac". Czekam na dalszy rozwoj, w koncu pis i ipn maja wystarczajco duzo zaprzyjaznionych sbeckich "producentow" teczek na kontrakcie oraz "historykow", ktorzy te pisdacka sensacyje opublikuja. Cholera wie, czego tonacy w szambie pis sie chwyci... Odpowiedz Link Zgłoś
kraq te amasafiuta klon wzywa do głosowania na PO 06.05.09, 00:37 szybko, jeszcze zdążysz zmienić front. nawet wasz gejowy od kota go zmienił i zrozumiał jak bardzo był w błędzie www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0 Odpowiedz Link Zgłoś
free3gawr-on Afera w Machowie: Nie chcą, żeby prezydent prze... 05.05.09, 20:07 Popuszczać chciał Donaldki-kaczuszki Domaldki......... Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Taki prezydent to zwyczajnie .. obciach 05.05.09, 20:07 I się nie dziwię że go nie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Gazeta Wyborcza powiedziała, że Kaczor jest be 05.05.09, 21:49 ...to ja w to wierzę. Bo dla mnie Gazeta WYborcza to prawda objawiona i wszystko co tam piszą jest prawdą. Taki juz jestem ja, wykształceniec (obrazowanszczina). Co mi Salon zapoda - biorę jako swoje. Precz z Kaczorami!!!!! ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Afera w Machowie: Nie chcą, żeby prezydent przecin 05.05.09, 20:16 Afera - słowo które ciągle słyszymy gdy PO się do czegoś dotknie. Jestem w szoku co gazeta pisze... POlska schodzi na dno z Platformą. To się w głowie nie mieści jak bardzo szkodzą krajowi. Odpowiedz Link Zgłoś
grubecygaro Re: Afera w Machowie: Nie chcą, żeby prezydent pr 05.05.09, 20:25 myslal ze metr szescienny wódy wtedy by sie oraził znowu, a tak chlapnie malpke pobelkocze z bratem przez komore Odpowiedz Link Zgłoś
xxsiedleckaxx Re: Afera w Machowie: Nie chcą, żeby prezydent pr 05.05.09, 22:00 Bgrubecygaro napisał: > myslal ze metr szescienny wódy wtedy by sie oraził znowu, a tak chlapnie malpke > pobelkocze z bratem przez komore Bredzisz-chyba z Palikotem prymuchy Zołądkowej się napiłeś-Tuskomatole. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna-32 Re: Afera w Machowie: Nie chcą, żeby prezydent pr 05.05.09, 20:28 ichmordy, ty byś wolał żeby poszła na dno z PiSem. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Afera w Machowie: Nie chcą, żeby 05.05.09, 21:24 Na dnie to jest dawno temu zatopiona Platforma.. Ale będzie aj waj giewałt gdy tusio po wyborach pójdzie na psy szczekać...ha ha ha ha ha..Ma jeszcze półtora roku... i czyni te ćuda".. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 chyba ci sie lejce lekko poplataly pis-matolku 05.05.09, 21:49 oto tw starduster wlasciwy link do twoich klamliwych wywodow: rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf Gdyby ci zolc i gorzala szarych mozgowych nie zrabala, wiedzialbys, ze wbrew goracym modlitwom pis-bolszewickiej sekty, nastepne planowe wybory do sejmu, a zatem i szansa zmiany rzadu, odbeda sie za 2,5 roku. Rok wczesniej pozegnamy z wielka ulga - najgorszego pisdenta wszechczasow Lesia K. na emeryturke. Wtedy codziennie bedzie mogl aportowac i raportowac alfa-blizniakowi o swych "osiagach". Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: chyba ci sie lejce lekko poplataly pis-matolk 05.05.09, 22:04 Mówię o prezydenckich tępa sowiecka dziwko.. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: chyba ci sie lejce lekko poplataly pis-matolk 05.05.09, 22:23 ty nie mowisz, tylko pisdolisz bez sensu pis-bolszewicki impotencie umyslowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: chyba ci sie lejce lekko poplataly pis-matolk 05.05.09, 22:25 starduster napisał: > Mówię o prezydenckich tępa sowiecka dziwko.. No, no...prtawdziwy pisowski dżentelmen. Ales wystawił swojej partii świadectwo. Brawo. Pełna pisqulturka. Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: chyba ci sie lejce lekko poplataly pis-matolk 06.05.09, 00:08 Mnie o sympatie sowieckie posadzc nie mozesz... Glupszych politykow od braci jednojajowych swiat nie wydal. Sami, wlasnymi raczkami - ustami raczej, pograzaja sie coraz glebiej (w szambie oczywiscie).Oni marza tylko o jednym, aby przejac wladze i wprowadzic cos w rodzaju ponownego socjalizmu w Polsce. Bo oni inaczej zyc i myslec nie potrafia. Calkowita wladza, oraz calkowita kontrola spoleczenstwa. Dla nich ktos, kto do czegos doszedl, jest ich wrogiem, stare komunistyczne nawyki.Sa idiotami i to eszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
raverpl Re: Afera w Machowie: Nie chcą, żeby prezydent pr 05.05.09, 22:25 Ty mordo moja a którą to partie uważasz za słuszną i jedyną,czyżby tę co promuje nienawiśc rasową,a moherowe berety z o. rydzykiem wychwala pod niebiosa???PiSiorom,kaczorom mówimy zdecydowane NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
genkar Re: Afera w Machowie: Nie chcą, żeby prezydent pr 05.05.09, 22:26 ichmordy napisała: > Afera - słowo które ciągle słyszymy gdy PO się do czegoś dotknie. > > Jestem w szoku co gazeta pisze... POlska schodzi na dno z Platformą. > To się w głowie nie mieści jak bardzo szkodzą krajowi. Polsce najbardziej szkodzą kaczory i ich kwakanie... Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online Rząd zablokował udział prezydenta w imprezie? ".. 05.05.09, 20:25 to bandziorstwo i gangsterka a nie rzad,zlodzieje i klamcy publiczni,POstkomuna i tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
mietek2346 Afera w Machowie: Nie chcą, żeby prezydent prze... 05.05.09, 20:35 ten jolop moglby wreszcie zrozumiec ze nikt normalny go nie chce,pora zwijac zagle kurduplu,i do mongoli na krola na uchodzstwie Odpowiedz Link Zgłoś
bewup43 Re: Afera w Machowie: Nie chcą, żeby prezydent pr 05.05.09, 23:13 Dziwne że ktoś kto używa takiego słownictwa uważa się za normalnego Odpowiedz Link Zgłoś
lolop7 a wy byście chcieli żeby 05.05.09, 20:55 taki ktoś przecinał wstęgę u Was w domu np. z okazji ubrania choinki?????? Odpowiedz Link Zgłoś
chiton Afera w Machowie: Nie chcą, żeby prezydent prze... 05.05.09, 20:56 No jak można takie świństwo zrobić pisdentowi kaczorkowi?Chciał się pokazać,napluć na PO,oj brat będzie niezadowolony.Straszne.Do głowki kaczorka nie trafia ,że nigdzie go nie chcą,pojedzie tylko tam,gdzie się wepchnie na siłę.Jest pośmiewiskiem,ale już niedługo koniec tego cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 ale właśnie po tym zagraniu to jest większa 05.05.09, 21:07 promocja tego miejsca! Tak wszyscy wiedzą że ktoś nie chciał aby tutaj kaczor był obecny. Jakby przecinał to nikt z kulawą nogą by nie zajrzał do takiej notatki <Takie jezioro to inwestycja na skalę europejską. Wizyta prezydenta byłaby doskonałą okazją do promocji tego miejsca. Szkoda, że politycy Platformy mają to za nic - cytuje Pawła Antończyka, rzecznika prezydenta Tarnobrzega, portal internetowy echodnia.eu.> Odpowiedz Link Zgłoś
beejay02 Re: ale właśnie po tym zagraniu to jest większa 05.05.09, 21:48 No tylko pozostaje pytanie kto nie chciał prezydenta: władze lokalne, władze spółki, czy minister rządu Tuska. Rozumiem, że trzeba pomóc pięknemu Marianowi w eurowyborach, ale chyba nie za wszelka cenę. Jeżeli się wylatuje z władz spółki za chęć promowania własnego regionu to się robi dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Moje zdanie...... 05.05.09, 21:08 ..Moje zdanie..............Polsce potrzebna jest rewolucja.POstkomuna musi skonczyc jak Caucescu.To moje zdanie.Narazie sie na to zapowiada.Jestem ZA. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Moje zdanie...... 05.05.09, 21:10 Nie moze byc litosci dla bandytow z PO-PZPR.Skonczycie tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Moje zdanie...... 05.05.09, 21:12 Nie dla Was lawy sadowe.Dla Was gniew ludu.Zwyciezcow nit nie osadza. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Moje zdanie...... 05.05.09, 22:30 presentation1 napisał: > Nie dla Was lawy sadowe.Dla Was gniew ludu.Zwyciezcow nit nie osadza. Oj Wajdzik, Wajdzik...te twoje esbeckie metody. Teraz nabierasz ludzi na "gniew ludu", a sam moczysz gnaty na Lazurowym Wybrzeżu. Musiałes nieźle ludziom naszkodzić, skoro z odległości ujadasz i nie masz ODWAGI tutaj przyjechać i popalić sobie opony z koesiami zadymiarzami z PiSu. Ale nie spodziewam się HONORU po esbeku, którym się zostaje do końca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Moje zdanie...... 06.05.09, 00:13 Chyba zglupiales do reszty. Sorry, nie chyba...poyebalo cie zupelnie. Polska ma dosyc pisdziecow i dwoch braci, na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ryskoc presentation TWOJ prezydent ma juz 5 z przodu 05.05.09, 21:57 zegar tyka: rtoip kropka ovh kropka org /trash/ktl.php Odpowiedz Link Zgłoś
bewup43 Re: presentation TWOJ prezydent ma juz 5 z przod 05.05.09, 23:22 A twój niedoszły prezydent też ma 5 Przypominam sobie minę tuska po ostatnich wyborach prezydenckich wygladał jak ostatni jełop który zwalił sie w gacie ryskoc napisał: > zegar tyka: > > rtoip kropka ovh kropka org /trash/ktl.php Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <-------------------------------- -------=-=-- 05.05.09, 21:15 Przecież to nie jest kampania wyborcza, tylko Ważne Obowiązki Głowy Państwa. A ten, kto się nie zgadza stoi tam, gdzie wtedy stało ZOMO i zagraża demokracji w Polsce, na dodatek jest bezbożnikiem - to oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
xxsiedleckaxx Re: <-------------------------------- ------- 05.05.09, 22:08 europarlamentu3cik napisał: > Przecież to nie jest kampania wyborcza, tylko Ważne Obowiązki Głowy Państwa. > A ten, kto się nie zgadza stoi tam, gdzie wtedy stało ZOMO i zagraża > demokracji w Polsce, na dodatek jest bezbożnikiem - to oczywista oczywistość.Od kiedy to prezydent startuje do europarlamentu-tylko Tuskomatoł mógł to wymyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 co za buce znaleźli się w tej spółce? 05.05.09, 21:15 Co te pajace mogą chcieć albo nie chcieć. Pan prezydent RP jeżeli chce, to oczywiście nie tylko może, ale nawet powinien przecinać wstęgę. Za takie chamstwo zarówno koszmarny minister jak też zarząd tej spółki powinni wylecieć z pracy na zbity pysk!!! Skąd w tym kraju tyle autentycznej CHOŁOTY? Przed wojną byłoby to nie do pomyslenia! Nawet w Rosji coś takiego jest nie do pomyslenia. A durna Gazeta Wyborcza informuje jeszcze o tej piramidalnej głupocie ministra i jego przydupasów w formie sensacji godzącej w powagę urzędu prezydenta RP. Po prostu wstyd mi za to państwo i za ludzi nim rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
solardragon Re: co za buce znaleźli się w tej spółce? 05.05.09, 21:57 akie zdanietez mam t Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: co za buce znaleźli się w tej spółce? 05.05.09, 22:06 Na ch... jest on tam potrzebny. manfred211 napisał: > Co te pajace mogą chcieć albo nie chcieć. Pan prezydent RP jeżeli chce, to > oczywiście nie tylko może, ale nawet powinien przecinać wstęgę. > Za takie chamstwo zarówno koszmarny minister jak też zarząd tej spółki powinni > wylecieć z pracy na zbity pysk!!! > > Skąd w tym kraju tyle autentycznej CHOŁOTY? > Przed wojną byłoby to nie do pomyslenia! > > Nawet w Rosji coś takiego jest nie do pomyslenia. A durna Gazeta Wyborcza > informuje jeszcze o tej piramidalnej głupocie ministra i jego przydupasów w > formie sensacji godzącej w powagę urzędu prezydenta RP. > Po prostu wstyd mi za to państwo i za ludzi nim rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Afera w Machowie: Nie chcą, żeby prezydent prze... 05.05.09, 21:48 Może da to prezydentowi do myślenia...... Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Rząd zablokował udział prezydenta w imprezie? ".. 05.05.09, 21:54 Durny nierób Grad..A jego parobasy jeszcze durniejsze...jedż otwieraj autostrady które wybudowałeś matołku...te 7000 tys km obiecane przez cudotwócę od Irlandi...nająłeś się za wyrobnika głupku? Congratulations.."ministrze"od pierwszego kopa..To nie jaa..to Grad Taki kit to wciskaj swoim wyborcom niedobitkom hitlerowski... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Kim naprawdę jest wykształciuch? 05.05.09, 21:59 To osobnik, który jest potomkiem "inteligenta pracujacego" czyli kogoś, kto po wojnie zastąpił inteligenta zamordowanego w Palmirach, Katyniu, w Powstaniu Warszawskim lub w katowniach UB. Wykształciuch zdał pare egzaminów i uzyskał PAPIER, który według niego daje mu monopol na mądrość. Wykształciuch gardzi tymi bez PAPIERA, bo przecież oni mieli szansę uzyskac ten papier, ale im się nie chciało. Wykształciuch gardzi też moherami i takimi z małych miast. Bo wykształciuch jest z DUZEGO miasta i to tez go nobilituje w jego własnych oczach i innych wykształciuchów. Wykształciuch słysząc takie słowa jak: - honor; - patrotyzm; - ojczyzna itp. .....wybucha szyderczym śmiechem, bo wykształciuch wie, że oznacza to zaścianek, ksenofobię i antysemityzm i w ogóle jest NIEEUROPEJSKIE. WYKSZTAŁCIUCH GARDZI KACZORAMI, BO STANOWIĄ ONI ZAGROŻENIE DLA EUROPY I DEMOKRACJI. Wykształciuch ryczy ze śmiechu widząc Palikota z plastikowym penisem pijącego "małpki". ....i tak dalej................. ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Kim naprawdę jest wykształciuch? 05.05.09, 22:20 I nie wie że jak wchodzi do pomieszczenia w którym ktoś spożywa posiłek wypada powiedzieć "smacznego"... Bo cham chamem na wieki wieków..Amen Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk ....czasami nawet nie zna zwrotu: "dzień dobry" 05.05.09, 22:26 ....takie już są te wykształcence ("obrazowanszczina" - jak pisał niezapomniany Sołżenicyn). ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: ....czasami nawet nie zna zwrotu: "dzień dobr 05.05.09, 22:35 Ale skończył magisterkę..w Otwocku..i oglada Polsat i TVN... B tak w Gw napiasali...inteligenci ..od Geremków i reszty sanhedrynu.. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Kim jest Człowiek Inteligentny i Patriota! 05.05.09, 23:06 To człowiek który ma genetycznie zapisaną kulturę, wiedzę i patriotyzm. Uczyć to on się nie musi bo i po co. On już wszystko wie, rozumie i potrafi. Czytanie, słuchanie i oglądanie do poznawania Świata też mu nie potrzebne - on wszystko ma w genach. Nie musi również trzymać się wątku dyskusji. On WIE co jest ważniejsze. Nie jakieś tam perdoły dotyczące uniemożliwienia przez zaplute karły wykształciuchostwa Arcyważnej Czynności Otwarcia Nowego Zbiornika Wodnego w Machowe przez Naszego Najukochańszego Prezydenta Wszystkich Polaków. Najważniejsze jest dokopanie wykształciuchom Odpowiedz Link Zgłoś
cli-ff Re: Kim naprawdę jest wykształciuch? 05.05.09, 23:07 kapitan_stopczyk napisał: ... Dodam jeszcze, że wielu uwierzyło w propagandę wyborczą,że jak zagłosują na PO i Tuska to zostaną inteligentami. Teraz dają na tym forum świadectwo swojego awansu, poprzez prostactwo i chamstwo wg palikotowego wzoru. Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Kim naprawdę jest wykształciuch? 06.05.09, 00:32 Sluchaj tluczku, Palikot ma wiecej taktu, rozumu oraz tzw. kindersztuby niz obydwaj bracia. Posluchaj i porownaj wypowiedzi tej trojki. Mozesz takze sluchac, skompromitowanego w Sejmie lizodupa Kurskiego, lub zlapanego na klamstwach i to przed Trybunalem miernoty prawnika z pisu...nazwiska nie pamietam.Mularczyk. O reszcie pisac nie warto....takiej samej klasy prawnikiem jest Ziobro, zerem zwany. Ta sama klasa, takt oraz kindersztuba... pisowska. W Polsce tzw. socjalistycznej wychowalem sie i tam spedzilem 29 lat, dluzej mieszkam na zachodzie. Wiec jak potrafisz liczyc, jestem juz czlowiekiem starszym, duzo w zyciu podrozowalem, duzo tez widzilem. I wierz mi...czegos takiego jak pis swiat jeszcze nie widzial i jestem pewien, juz nie zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Afera w Machowie: Nie chcą, żeby prezydent prze... 05.05.09, 22:00 Wizyta prezydencika doskonałą promocją? Czy ta kobita małpki piła czy kaczuszki? Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Afera w Machowie: Nie chcą, żeby prezydent pr 05.05.09, 22:16 Piła palikotki...coś nie pasi?To paligłupkowa miarka... Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Rząd zablokował udział prezydenta w imprezie? ".. 05.05.09, 22:02 A eurowybory lewackiego barachła to ja poważam...bardzo głęboko..Tak jak Coehen-Bandita.Joschkę Fischera i innych lewackich śmieci... Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Rząd zablokował udział prezydenta w imprezie? 05.05.09, 22:13 Lewackich pedryli i pedofili..vide:Coehn-Bendit et.cons...Zieloni Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 wdowy, samotne matki i emeryci 05.05.09, 22:09 są na 100% zadowoleni, że to wszystko za ich podatki Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: wdowy, samotne matki i emeryci 05.05.09, 22:32 widzę, że jest wam obojętny los ludzi potrzebujących. nie dziwi mnie to, wy polacy jesteście tacy jacy jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
dosad Afera w Machowie: Nie chcą, żeby prezydent prze... 05.05.09, 22:19 I bardzo dobrze bo znów wykorzystałby okazję, żeby przed kamerami atakować Rząd D Tuska i PO. Do tego celu kazda okazja jest dla Lecha i Jarosława Kaczyńskich dobra, nawet wielka rocznica Konstytucji 3 Maja, kiedy to wszyscy polacy powinni być zjednoczeni we wspólnym świętowaniu. Jak najmniej Kaczyńskich przed kamerami! Ci szkodnicy państwowi powinni być eliminowani jako bohaterowie telewizyjni. Nie chcemy na nich patrzeć ani ich słuchać bo niczego dobrego nie wnosza do naszego, polskiego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Afera w Machowie: Nie chcą, żeby prezydent pr 05.05.09, 22:27 Jasne...w świętowaniu upadku polskich stoczni..łudż się że tacy "mędrcy"jak ty wygrają w Polsce kolejne wybory..przyjemnych marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Afera w Machowie: Nie chcą, żeby prezydent pr 05.05.09, 23:15 Polskie stocznie upadły dzięki Pisowi - bo przez 2 lata zamiast zrobić jakieś reformy tylko blokował fundusze europejskie - tego straconego czasu już się nie odrobi Odpowiedz Link Zgłoś