antyreakcjonista 06.05.09, 09:07 I co na to rusofoby,bezmyslnie szczekajace na Rosje jak im prasa zagra????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubat Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 09:15 Zaczyna się wpuszczać odrobinę światła w mroki Saaka-landu. Prawdziwe przyczyny "buntu na pół gwizdka" wyjaśnił już wczoraj Spiegel. www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,623003,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 09:26 Proszę bardzo, nie trzeba było długo czekać na rozwiązanie zagadki, w czyim to było interesie. No pieski Waszyngtonu, czas odszczekiwać swoje brednie! "Tbilisi wycofało się z zarzutu "rosyjskiej inspiracji" buntu" Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 12:14 > Proszę bardzo, nie trzeba było długo czekać na rozwiązanie zagadki w czyim to było interesie. To prawda - tę zagadkę rozwiązał każdy przeciętnie sprawny przedszkolak. Dla przyopmnienia zagadka brzmi - komu byłoby na rękę zerwanie manewrów NATO i partnerstwa wschodniego? Gruzji czy łubiance? - Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 12:37 Niestety możliwości przedszkolaka przekracza już zrozumienie, że manewry w tym wypadku nie mają żadnego znaczenia. Bo jakie niby korzyści miałby z tego Saakaszwili? Żadne! Wzmocnienie natomiast reżimu i odgrywanie poszkodowanego w celu otrzymania od zachodu pomocy, to to o co gra Saakaszwili. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Wy wciąż nie panjali 06.05.09, 16:01 Ale próbuj dalej, nie poddawaj się, nie możesz być aż takim przerażającym tępakiem.:-) - Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Wy wciąż nie panjali 06.05.09, 20:12 komarowo napisał: > nie możesz być aż takim przerażającym tępakiem --------------- Masz rację. Tobie nikt w tym nie dorówna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewswr Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 09:55 Saaka czerezwyczajke juz ma, wrogów ludu i kontrrewolucjonistów wyłapał. własciwa drogą idzie towarzysz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 10:40 Godny spadkobierca Josi Wissarionycza.. Talent przywodczy Gruzini maja we krwi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 10:47 musze przyznac ze maja tez naprawde niezle wino. Wczoraj pilem,Kindzmarauli,bardzo ciekawe wino z winogron seperavi nigdzie indziej nie uprawianych. Kaczynski wie po co tam jezdzi. Tylko czy nie lepiej by bylo gdyby kolega Saka podeslal mu pare flaszek>? Tak bylo by prosciej, taniej i mniej obciachowo. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 12:17 darekvtb napisał: > Godny spadkobierca Josi Wissarionycza.. Tow. kacap-bizmjesmjen - mdląca i tępa ta wasza propaganda. Hitler to Austriak a Dzierżyński to pół-Polak. Ja was sproszywaju: Austriacy i Polacy też mają krwiożerstwo we krwi? Inna sprawa, że 5 mln mniejszość gruzińska sprawnie wodziła za nos 140 mln kacapa. Mało tego - ubiła wam z 50 mln ruskowo czjeławieka. Poiskaj skolko u was płoszczadzi Ljenina, Stalina, Woroszyłowa ili Berii. O Kalinin gradzie nie wspomnę z litości. - Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 12:36 Ech, przydałby się jeszcze jakiś Gruzin, żeby pogonił Moskali truchtem do dołów śmierci! Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 15:08 Obyś był dobrym prorokiem . W USA wygrał ciemnoskóry ... Dlaczego w Rosji nie może wygrać Czeczeniec , Gruzin czy Azer ?? Bądź skośnooki albo Muzułmanin ?? Wszystko jest lepsze od władzy czekistów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 13:24 "Poiskaj skolko u was płoszczadzi Ljenina, Stalina, Woroszyłowa ili Berii. " Podejrzewam ze nie umie Pan pisac ani po polsku, ani po rosyjsku. To co, jak Pan sadzi jest napisane po rosyjsku, w tlumaczeniu na polski brzmi: "Poszukaj ile macie powierzchni Lenina, Stalina, Woroszylowa albo Berii." Q-wa, ty lepiej pisz po wolsku - bedzie bardziej zrozumiale! Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Wot, durak 06.05.09, 18:01 Nie znajet czto w sowieckom sojuzje niemnożka płoszczadzi Ljenina, Stalina, Woroszyłowa ili Berii. Co gorsza, po polsku piszesz jak przystało na absolwenta WUMLu. Ja chotjełby posłuszat twoj polskoj akcjent - idę o zakład, że byłby zbliżony do innego "polskiego bizmiesmjena", niejakiego rokossowskawo. Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: Wot, durak 06.05.09, 19:08 Bardzo bym chcial poznac, gdzie oproc Gruzii zostali mejsca nazwane imeniem berii czy stalina Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Wot, durak 08.05.09, 11:21 "Poiskaj skolko u was płoszczadzi Ljenina, Stalina, Woroszyłowa ili Berii. " Poprawnie by bylo: "Poiszczi skolko u was płoszczadej Ljenina, Stalina, Woroszyłowa ili Berii. " "Nie znajet czto w sowieckom sojuzje niemnożka płoszczadzi Ljenina, Stalina, Woroszyłowa ili Berii." Poprawnie: "Nie znajet czto w sowieckom sojuzje niemnożka płoszczadziej Ljenina, Stalina, Woroszyłowa ili Berii." (Choc konstrukja 'niemnożka płoszczadziej' tez nie bardzo poprawna. Lepiej brzmi - 'nieskolko płoszczadziej') Powtarzam jeszcze raz, niech Pan sie nie osmiesza :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Wot, durak 08.05.09, 16:08 > Poprawnie by bylo: "Poiszczi skolko u was płoszczadej Ljenina" Doprawdy? A wy bizmjesmjen od Bolszowo Językoznawcy? To sprawdźcie wy pożałujsta te "bylo", "płoszczadej", "czto". A następnie GTFOMF you brainfucked moron. - Odpowiedz Link Zgłoś
wieprzowinapozydowsku Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 09:58 "Tbilisi wycofało się z zarzutu "rosyjskiej inspiracji" buntu, a opozycja mówi o próbie wprowadzenia stanu wyjątkowego. " To kto??? Moze ta cala tzw. "al-kaida"?!? Przeciez jakos ich prezydent musi wyjasnic, no nie moze tak oficjalnie byc, ze takie "sloneczko narodu" narod ma gleboko w du... Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 10:28 I gdzie są dyzurne rusofoby plujące wczoraj żółcią z powodu "rosyjskiego śladu"? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 12:37 Zdrastwujtie! Wczoraj, gdy losy spisku się ważyły, na forach było wiele kwików triumfu, zapowiadających rychły upadek Prezydenta Gruzji. A tu znowu pizdiec! Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 15:10 "Już był w ogródku, już witał się z Gąską" :) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod [...] 06.05.09, 10:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 10:31 Juz Pan zapomnial co wczoraj napisal? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94878661&a=94878661 Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 10:37 i nadal tak uważam, Gruzini zataili ten fakt forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94878661&a=94900774 Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 10:43 Te nagranie ogladalem wczoraj w rosyjskiej TV :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 10:49 to dobrze, normalka, zawsze się chwalicie ile w was podłości i bestialstwa cache.daylife.com/imageserve/0eAm5gU8oL4aJ/610x.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 10:56 smieszne jest ze ci sami litujacy sie nad losem Gruzinow,Czeczenow, poslali by do piachu wszystkich Irakijczykow, Iranczykow, i wszystkich innych...byle jankeskimi bombami i w interesie USA. Nie zastanawia ci mentalnosc ludzi uznajacych prawa czlowieka, pod warunkiem ze te prawa sałamane jedynie przez zlego Ruskiego. Ciekawy, kliniczny przykład paranoi czy zwykla obłuda, jak myslicz. A moze prosta ludzka głupota? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 10:58 w klinicznych przypadkach macie już doświadczenie pl.wikipedia.org/wiki/Psychiatria_represyjna_w_ZSRR Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 11:16 abhaod napisał: > w klinicznych przypadkach macie już doświadczenie > pl.wikipedia.org/wiki/Psychiatria_represyjna_w_ZSRR jak widac tacy wy demokratyczni jak nic: www.youtube.com/watch?v=pMl7QEgGgJg Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 11:18 yes, rzekł zdechły pies www.document.no/weblogg/archives/bilder/gaza-hamas.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 11:21 popatrz abhaod jaka wy macie demokracje: www.youtube.com/watch?v=pMl7QEgGgJg Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 11:28 idź się pobawić z kolegami video.google.pl/videoplay?docid=-6041204945834291260&ei=erhtSZqnN5-QiQLPhvyqBQ&q Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 10:36 moim zdaniem Gruzini powiesza tego jenkeskiego psa na galezi. Srakaszwili jest ewidentnym zdrajca i agentem CIA,realizuje polityke USA poswiecajac wlasny kraj,konfrontujac Gruzje z wielokrotnie silniejsza Rosja.Nalezy mu sie za to to co spotkalo niejakiego tyrana Rumunskiego...Ceausescu Odpowiedz Link Zgłoś
anarchoateo Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 10:37 Nie mylisz się, będzie wisiał. (O ile wcześniej CIA go w tajemnicy nie wywiezie) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 10:38 ciebie powieszą przedtem za jaja, żeby zrobić ci przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
anarchoateo Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 10:40 Wiesz, choć nie wiem jak głośno byś poszczekiwał to i tak wola narodu jest silniejsza. A w Azji tak się rozwiązuje przyczynę problemów społecznych - wieszając na drzewie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 12:39 W Europie też: Mussolini, Ceausescu, że nie wymienię dawniejszych przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 10:44 o moje jaja sie nie martw, jest im przyjemnie ale to nie sprawka gałezi. Tobie lize kolega,geju, ja mam kobiete. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 13:28 kalfas2 napisał:Tobie lize kolega,geju, ja mam kobiete. a skąd ty masz takie wiadomości trollu ??? współczuję tej kobiecie Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 eto laska kalfasa .. 06.05.09, 15:15 www.cassyput.clara.net/adult/adult_images/adult_nude_fat_girl.jpg------------------------ Ma dość duży "przedział" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 12:38 A może Rosjanie się opamiętają i zrobią z Putinem to, co Włosi z Mussolinim albo Rumuni z Ceausescu? Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Saaka się opamiętał, to byłaby jego polityczn 06.05.09, 15:18 To zrobią prawdopodobnie jego koledzy z bandy ,którzy stracili b.dużo na jego "pragmatycznych i przewidywalnych" rządach ... Już niedługo wybije godzina sprawiedliwości ... Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 10:30 ja juz sobie odpuscilem polemike z bezmyslną ciemną masą.Czego oczekujesz od bogoojczyznianych katoli na wszystko co zwiazane z rosja, jak psy Pawlowa wytresowane,-mysla tylko jedno :Katyń.Ci sami nie wiedza nic o mordzie na Wołyniu.Osobiscie coraz czesciej mysle o emigracji, za duzo w Polsce idiotow zeby tu spokojnie mieszkac. Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 10:33 "Osobiscie coraz czesciej mysle o emigracji," 2 mln Polakow pomyslalo o tym juz wczesniej.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 10:41 tak, tyle ze ja nie ze wzgledow finansowych. Z kasa problemow nie mam, nie jestem idiota ani nieudacznikiem wiec sobie radze. Mysle o wyjezdzie bo po prostu zle sie czuje w kraju gdzie musze utrzymywac ze swoich podatkow bande zidiocialych politykow, zgraje klechow,gdzie na pracujacych naklada sie podatki zeby utrzymywac stada zwiazkowcow,i innych balwanow. Nie odpowiada mi mentalnosc tutejszych, za wszystko co zle obwiniajacych wszystkich wokol, tylko nie samych siebie. Nie toleruje tez brudasow, i zwyklych gnojow brudzacych wszedzie naokolo,-a tych w polsce miliony. Ogolnie mam juz dosyc tego bajzlu i prymitywnych tępych ludzi naokolo. Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 10:46 I w jakim kierunku, jesli to nie tajemnica? Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 10:52 mysle o kilku krajach, chodzi glownie zeby ludzie byli kulturalniejsi, chcialbym sie czuc jak u siebie.Rosjanie są generalnie ok, za duzo chleja i kopcą strasznie, ale maja fajną mentalnosć i nie sa tacy umyslowo ograniczeni jak POlacy, wiec moze tam. Mysle tez o Australi,poznalem kilku kangurasow, fajni ludzie.Rowniez Czechy to duzo lepsze miejsce i ludzie bardziej cywilizowani, no i blizko, tyle ze nie znam jezyka. Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 11:08 Jesli chodzi o jezyk, to .. seksowna przyjaciolka z nowego kraju przyspiesza oswojenie nowego jezyka kilkakrotnie! Sprawdzone :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 11:19 jestem stary dziad, mam 34 lata i ciezko mi podjac radykalna decyzje o definitywnym i ostatecznym wydostaniu sie z "grajdołu", mam tu sporo fajnych przyjacioł i dlatego jedna noga jestem tu, a drogą juz prawie gdzie indziej.Na wszelki wypadek jednak, szlifuje i angielski, i troche rosyjski jak jest okazja, bo coraz bardziej mam juz dosyc tych zabagnionych szowinizmem i klerykalizmem umysłow. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Sugeruję Rosję 06.05.09, 12:26 Brak katoli a za to KGBarcha zapewnia wolność wyznania. Brak rusafobów, za to potomkowie katyńskich przyjaciół. Brak biedy, za to znakomite, uczciwe, przejrzyste warunki do robienia biznesu. Posmotri - polska branża mięsna. Wolna prasa bez rusafobii - rusafobiczni dziennikarze zostali sprawnie wyeliminowani. Na pewno będziesz miał również sporo patriotycznej satysfakcji, pracując dla potomków wieszatjelja czy NKWDzistów. Dodatkowo nie będziesz musiał oglądać UE bo na rassyjską wizę ponoć się pracuje odrobinę gorzej niż na polski paszport. Odradzam anglosasów i UE - eto rusafoby. Z przyczyn historycznych szczególnie polecam ciepłą syberyjską ziemię. - Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Sugeruję Rosję 06.05.09, 14:03 "Brak katoli a za to KGBarcha zapewnia wolność wyznania." błąd! Kosciolow jest duzo, nawet w zadupiach. Ja chodze do katedry na Malej Gruzinskiej :-) "Brak rusafobów, za to potomkowie katyńskich przyjaciół." błąd! Rusofobow mozna znalezc nawet w Rosji, bo wielu z nich uwielbia samobiczowanie. Tesc mojego wojka w czasie WWII byl pilotem bombowca. Bombardowal.. Londyn. Ojciec mojego bylego tescia byl zolnierzem NKWD. Moj dziadek za czasow Bieruta siedzial w wiezieniu za niewypolnienie obowiazkowych dostaw welny (owce zdechly i welny nie bylo). Jego sasiad 2 lata ukrywal sie po lasach. Drugi sasiad byl donosicielem. Czy kazdego nowego znajomego mam pytac, kim byli jego przodkowie? "Brak biedy, za to znakomite, uczciwe, przejrzyste warunki do robienia biznesu." Biedy tyle samo jak w Polsce. Biznes robilem. Lapowkarzy nieco wiecej niz w Polsce :-) "Dodatkowo nie będziesz musiał oglądać UE bo na rassyjską wizę ponoć się pracuje odrobinę gorzej niż na polski paszport." Mozna zostac z polskim paszportem i podrozowac bezwizowo od Lisbony do Wladywostoku :-)) Maciciele rozpowszechniaja pogloski ze USA predzej zniesie wizy Rosjanom niz Polakom.. :-( "Odradzam anglosasów i UE - eto rusafoby. " W EU najwiekszymi rusofobami slyna Polacy. Beda na zachodzie w gronie Rosjan, nigdy nie zauwazylem jakiejkolwiek do nich niecheci ze strony miejscowych. "Z przyczyn historycznych szczególnie polecam ciepłą syberyjską ziemię." Sam widzialem Syberie tylko z okien samolotu, ale postaram sie w tym roku odwiedzic Bajkal i Irkuck :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 12:42 No właśnie, o stanie zdrowia decyduje głównie tryb życia, a dopiero potem wiek metrykalny. Spróbuj nauczyć się chińskiego i tureckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 11:27 darekvtb napisał: > "Osobiscie coraz czesciej mysle o emigracji," > 2 mln Polakow pomyslalo o tym juz wczesniej.. :-)) moze do Kolumbi,to bedziesz sasiadem Busch ktory kupil tam 400000 mkw ziemi i buduje schrony przeciwatomowe Odpowiedz Link Zgłoś
wolczara Saakaszwili to niezły kombinator 06.05.09, 10:30 Ten Saakaszwili to niezły kombinator, pomysłów mu nie brakuje :-) Ledwo ucichła sprawa z polowania na kaczki (niby też z bezpośrednim udziałem strony Rosyjskiej :-)) a tu znowu... :-)) Chyba czas już trochę pod innym kątem popatrzyć na tego gościa, i na całe jego poczynania, łącznie z ostatnim konfliktem "Gruzińsko-Rosyjskim" i przyznać, że całe zło idzie z jego ciemnej duszy. Z kolei działania naszego Rządu w kwestii tak mocnego poparcia w.w. osobnika, to kolejna hańba naszego kraju. kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
wolczara Saakaszwili to niezły kombinator 06.05.09, 10:32 Ten Saakaszwili to niezły kombinator, pomysłów mu nie brakuje :-) Ledwo ucichła sprawa z polowania na kaczki (niby też z bezpośrednim udziałem strony Rosyjskiej :-)) a tu znowu... :-)) Chyba czas już trochę pod innym kątem popatrzyć na tego gościa, i na całe jego poczynania, łącznie z ostatnim konfliktem "Gruzińsko-Rosyjskim" i przyznać, że całe zło idzie z jego ciemnej duszy. Z kolei działania naszego Rządu w kwestii tak mocnego poparcia w.w. osobnika, to kolejna hańba naszego kraju. kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Kumpel prezia robi czystki w armii jak Stalin. 06.05.09, 11:00 Moze prezio tez sie wezmie za Wojsko Polskie, bo cos cienko go popiera, a on przecie dowodca Sil Zbrojnych (od 7 bolesci). :))) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod jeszcze im po ryju nie dałeś 06.05.09, 11:09 dlatego "szczekają" antyreakcjonista napisał: > I co na to rusofoby,bezmyslnie szczekajace na Rosje jak im prasa zagra?? > ??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=89603552&a=89607096 Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo [...] 06.05.09, 12:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
takisobiestatystyk Z twojego postu, komarowo wynika 06.05.09, 13:24 Ze Gruzini kłamią. I to oficjalnie kłamią najwyższe państwowe czynniki. Bo albo Rosjanie przyłożyli swoją rękę do "puczu" , a to oznacza, że Gruzini kłamią teraz i wprowadzaja światową opinię publiczną w błąd, albo nie przyłożyli, a to oznacza, że Gruzini kłamali wczoraj ustami Wielkiego Pożeracza Krawatów i znowuż wprowadzali światową opinię w błąd. A poza tym - abstrahując od tej sprawy - tak ślepo popierać najbardziej tchórzliwy naród spośród - ogólnie rzecz biorąc - dzielnych narodów Kaukazu - to rzecz, powiedziałbym - jakaś taka... śliska.... Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Z twojego postu, komarowo wynika 06.05.09, 14:28 gdyby amerykanskie zarazy na czele z Brzezinskim starali sie o wlasny bajzel ,to nie byloby wojen i konfliktow na calym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Z twojego postu, komarowo wynika 06.05.09, 15:05 Pewnie. Nawet Drugiej Wojny mogło by nie być tiaaa ... Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 [...] 06.05.09, 15:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
josip_broz Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 06.05.09, 19:34 jankeski dupolizie popatrz lepiej na swoich idoli z żydlandu i hamburgerlandu.Talibowie w Pakistanie i Afganistanie to dzieło hamburgerożerców,konflikty na bliskim wschodzie to dzieło pejslandu Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Dziś aresztowanie, jutro egzekucja. 06.05.09, 15:14 Saakaszwili musi skończyć jak Ceaucescu. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Wot, pomarzyć zawsze można 06.05.09, 16:00 A tymczasem pucz nie udałsja i w Gruzji aktualnie ćwiczą wojska 18 państw. :-) - Odpowiedz Link Zgłoś
takisobiestatystyk Czystka w armii...hmm... 06.05.09, 15:19 jakby mi to coś przypominało, coś czysto gruzińskiego, możnaby rzec - przypomina mi to pewien gruziński patent... Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Ja oczjeń dowoljen czto my sogłosiliś drug z 06.05.09, 15:49 Dziekuje ze zaszczycil Pan moja wypowiedz swoim komentarzem! ruchociągi - nie zrozumialem, moze Pan wyjasni mi, niekumatemu, co mial Pan na mysli? "Bałtowie, Gruzini czy Finowie eto rusofile" Pana pseudorosyjskie wstawki sa zalosne i tylko Pana osmieszaja. Panska nikla znajomosc rosyjskiego nie pozwala na formulowanie nawet 1 zdania w tym jezyku bez bledow. Moj kolega z biznesu - Gruzin, nie byl rusofilem, ale mial paszport RF :-)) "Bo liczbę Polonii w Europie Zachodniej szacuje się na parę mln " Nie mam pojecia ile jest w Europie Zachodniej emigrantow z Polski i Rosjan, ale nie widze zwiazku z tematem. Jesli juz to Pana interesuje, goscila mnie we Wloszech Rosjanka, przecietna rzymska milionierka, a w restauracji kelnerka byla Polka, dzieki czemu moglem zamowic po polsku (moj wloski jest kiepski). "typowo kacapski stosunek do męczeństwa setek tysięcy Polaków." Meczenstwo rodakow to fakt historyczny o ktorym nie wolno zapomniec, ale nie nalezy tez nosic sie z nim przy kazdej okazji i bez niej. Moja znajoma z Irkucka jest potomkim zaslanych tam Polakow. (Jej slowianska uroda od razu rzuca sie w oczy.) Chociaz znamy sie kilka lat, ona nigdy mnie nie posadzila o negatywny stosunek o 'męczeństwa setek tysięcy Polaków', a przeciez chodzi o jej przodkow.. "Kotoryj WUML kończyłeś koleżko?" Jestem niekumaty. Co to jest "WUML"? Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo [...] 06.05.09, 15:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Dorogoj drug bizmjesmjen "iz Polszy" 06.05.09, 16:11 "kacap to śmiertelny wróg Polski, zakała Azji, którą trzeba izolować i unicestwić." Prosze o wybaczenie, ale zmuszony jestem przerwac nasz dialog. Dziekuje za uwage i Panskie wypowiedzi. Nie jestem z Panem zgodny, ale nie daje mi to prawa twierdzic, ze Pana trzeba izolować i nicestwić. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Ja dowoljen czto wy panjali "polskij bizmiesmjen" 06.05.09, 18:04 Że uniecestwianie nas podczas 200 lat zaborów, powstań, na Syberii i Kazachstanie, w Twerze, Katyniu i kazamatach NKWD i UB nie było choroszyje. Miła niespodzianka - nawet kacap jest w stanie pojąć prosty przekaz. - Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Brawa dla 5 mln Gruzji, która znów pokazała 06.05.09, 16:03 Kacapowi środkowy palec. Teraz opcja rumuńska: sąd wojskowy i wyrok dla moskiewskich pachołków. Jeśli zdecydujecie się, Gruzini, na opcję polską - skazujecie się na karmienie swoich kiszczaków, jaruzelskich i temu podobną kacap-hołotę. - Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Brawa dla 5 mln Gruzji, która znów pokazała 06.05.09, 16:29 jak klamia tak jak wy to nie dziwie sie ,ze ich usuwaja www.wykop.pl/ramka/62431/prawda-o-wtc-juz-na-onecie Odpowiedz Link Zgłoś
takisobiestatystyk I cóż to takiego pokazała ta twoja 06.05.09, 16:40 wynędzniała, przerażona, znienawidzona przez kaukaskich sąsiadów i totalnie zdezorientorientowana Gruzja... Cóż pokazał ten kraj w którym w porównaniu z czasami radzieckimi poziom życia spadł kilkukrotnie, w którym średnia pensja jest czterokrotnie , a średnia emerytura pięciokrotnie niższa niż w Rosji, cóż takiego pokazał kraj, którego armia w dzikim popłochu pierzchała na samą wiadomość,że zbliżają się rosyjskie czołgi, i że czas bezkarnego wyrzynania osetyńskich cywili się skończył, no cóż pokazał ten nędzny kraik, rządzony przez psychopatę? Odpowiedz Link Zgłoś
antyreakcjonista Re: I cóż to takiego pokazała ta twoja 06.05.09, 17:38 Wczoraj mordercy Sukinszwilemu wyslalem 60 krawatow, bo tyle daje mu dni zanim go osadza Odpowiedz Link Zgłoś
takisobiestatystyk Re: I cóż to takiego pokazała ta twoja 06.05.09, 17:57 antyreakcjonista napisał: > Wczoraj mordercy Sukinszwilemu wyslalem 60 krawatow, bo tyle daje mu dni zanim > go osadza Nie no, bracie - czy ja Ciebie dobrze zrozumiałem - czy Ty naprawdę temu tchórzowatażce wysłałeś te 60 krawatów?!! Jeżeli rzeczywiście tak, to kłaniam Ci się czapką do ziemi! I niech Cię kule biją! Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Cenię Gruzję i Gruzinów choćby za to 06.05.09, 18:10 ile ten 5 mln naród wywołuje u was kacapy i ruchociągi bezsilnej żółci. Łoj łoj kakije wskaźniki iz Komsomolskoj Prawdy! Ach kakaja bieda w Gruzji! Posmotricje kakije bolszyje dzjengi w sowieckom sojuzje! A tymczasem pomoc międzynarodowa 5 mld EU jest w toku, nikt nie uznał aneksji Abchazji i Osetii, ćwiczenia 18 krajów NATO (w tym Serbii) są w trakcie, stosunki Gruzja-NATO, w tym Turcja-Gruzja w rozkwicie. Jednym słowem - powtarzacie w Gruzji wariant bałkański: chcieliście eksportować mordertwa, eksterminację i grabieże, a straciliście nawet serbobolszewickich druzjej. Dla równowagi zyskaliście kolejne państwa w EU i NATO. Za lat kilka Abchazja stanie się KRLD a Gruzja Koreą Południową. Niebawem Gruzja w NATO i UE i będziecie mogli zrobić tyle co w przypadku Polszy. A abchaskie żeńszcziny będą wystawały na poboczach pod Tbilisi tak jak dziś kacapskie swietłany pod Białymstokiem. - Odpowiedz Link Zgłoś
takisobiestatystyk A właśnie, komarowo 06.05.09, 20:06 już dawno chciałem ciebie zapytać w jakim to języku piszesz zdecydowaną większość swoich postów, bo - abstrahując od ich zawartości merytorycznej (gdyż takowej z reguły po prostu nie ma) to strona lingwistyczna jest niezwykle zagadkowa. Jest to jakiś straszliwy zlepek okaleczonych, zniekształconych, godnych półanalfabety słów z grubsza przypominających jakąś horrendalną polsko -rosyjsko - białorusko - ukraińską nieistniejącą gwarę. Nie wydaje mi się, żebyś był aż na tyle głupi (choć może cię przeceniam),żeby ci się wydawało iż znasz język rosyjski, a więc może tworzysz jakieś nowe esperanto (zajrzyj do google, bo nie podejrzewam, że wiesz co to słowo oznacza) i chcesz zrobić konkurencję Ludwikowi Zamenhofowi ( znowuż polecam google}, ale on tworząc esperanto, które głównie składa się ze słów pochodzących z języków romańskich miał zadanie o tyle ułatwione, że znał killkanacie języków, a ty - chcąc być może stworzyć jakieś konkurencyjne esperanto bazujące na językach słowiańskich sprawiasz wrażenie, że tak naprawdę nie znasz żadnego języka - łącznie z polskim, a więc raczej nie będzie ci łatwo... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: A właśnie, komarowo 08.05.09, 11:27 to gwara kacapska, zrozumiała dla każdego Webbrygadzisty farm4.static.flickr.com/3252/2756978578_8ff4a6d71a.jpg?v=0 Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: A właśnie, komarowo 08.05.09, 11:31 Nic dodac - nic ujac :-)) Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: A właśnie, komarowo 08.05.09, 11:33 Moje uznanie bylo dla Pana takisobiestatystyka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Podsumujmy - w zamordystycznej Gruzji demonstrują 08.05.09, 22:49 od 3 miesięcy. W dzjemakratycznym kacapstanie demonstranci: a. zaginęli bez wieści b. zabili ich nieznani sprawcy c. eto rus afoby i anglosasy. - Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Gruzja: 70 aresztowań po wczorajszym buncie 10.05.09, 17:52 dni skomle i kwili sa policzone... Odpowiedz Link Zgłoś