and_nowak 12.05.09, 15:28 Ciekawe - czy to zwykli rasiści, czy może faktycznie mieli jakieś złe doświadczenia. Jakie??? I skąd wiedzieli, że chodzi o Żydów? W mejlu nie widać kształtu nosa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i_love_nutella Re: Austriacki hotel odmówił gościny Żydom 12.05.09, 18:44 Na to drugie pytanie chyba łatwo odpowiedzieć jeśli to byli prowowierni Żydzi. Zapewne zapytali czy śniadanie może być koszerne. Odpowiedz Link Zgłoś
vonberlichingen Austriacki hotel odmówił gościny Żydom 12.05.09, 22:38 Tylko burmistrz? Powinien przeprosić też kanclerz Austrii i landeshauptmann Tyrolu. A hotelarza, jego rodzinę (i na wszelki wypadek też sąsiadów) wysłać na reedukację. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Austriacki hotel odmówił gościny Żydom 12.05.09, 23:10 A ja sie wcale nie dziwie tym hotelarzom.Poznalem z bliska Zydow i wiem jacy to balaganiarze,ktorym na dodatek nie mozna zwrocic uwagi,bo zaraz wrzeszcza,ze to antysemityzm. Odmowa byla calkowicie uzasadniona i nie ma w tym zadnego antysemityzmu,lecz samo zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
karul ja widzialem za to 13.05.09, 04:49 polsko-katolicka swolocz w roznych hotelach. to przeciez zwierzeta a nie ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Re: ja widzialem za to 13.05.09, 16:18 karul napisał: > polsko-katolicka swolocz w roznych hotelach. > > to przeciez zwierzeta a nie ludzie! re>>>>>> i widzisz jak się wydało wasz Talmud własnie tak mówi że wszyscy niezydzi to goje czyli zwierzeta czyli rasa niższa .I widac ze ci w Austrii mieli racje .na twoim przykładzie można wysnuc taki wniosek .tęz bym nie przyjął pejsatych . Odpowiedz Link Zgłoś
witold.raczynski Re: Austriacki hotel odmówił gościny Żydom 13.05.09, 09:07 polecam wizytę w Izraelu. Nie wiem, skąd opinia, że Żydzi to bałaganiarze. Wszędzie tam, gdzie są Żydzi, wszystko jest czyste, uporządkowane i ładnie ozdobione. Tam, gdzie żyją Arabowie, zaczyna się smród, bród, bałagan. Strefy izraelski to przemysł, handel, kwitnąca gospodarka. Strefy arabskie to stragany, żebranie i biedota. Już słyszę argument o wspieraniu Izraela przez Żydów amerykańskich. Może i tak. Ale nikt nie broni Arabom wspierać rozwoju palestyńskiej gospodarki. Ci jednak wolą łożyć pieniądze na terroryzm, niż na stawianie fabryk czy wykorzystanie rolnicze chyba najżyźniejszych terenów w pańśtwie Izrael. Jeśli chodzi o bałaganiarstwo, to znam parę innych narodów, choćby w Europie, które dużo bardziej zasługują na miano bałaganiarzy. A żeby daleko nie szukać, to my sami wielkim porządkiem nie grzeszymy. Wracając do nadwrażliwości na zwracanie uwagi... Cóż, kiedy to kocioł przygania garnkowi, może to wcale nie jest nadwrażliwość. Ale z drugiej strony naród z taką historią jak Żydzi chyba ma prawo do pewnej nadwrażliwości. Poznałem wielu Żydów i wcale nie mam opinii o nich, że są bałaganiarzami. Jeśli chodzi o nadwrażliwość, to starałem się nie testować, przez poszanowanie historii i uczuć narodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Re: Austriacki hotel odmówił gościny Żydom 13.05.09, 16:28 zaczyna > się smród, bród, bałagan. Strefy izraelski to przemysł, handel, > kwitnąca gospodarka. Strefy arabskie to stragany, żebranie i > biedota. Już słyszę argument o wspieraniu Izraela przez Żydów > amerykańskich. Może i tak. Ale nikt nie broni Arabom wspierać > rozwoju palestyńskiej gospodarki. Ci jednak wolą łożyć pieniądze na > terroryzm, niż na stawianie fabryk czy wykorzystanie rolnicze chyba > najżyźniejszych terenów w pańśtwie Izrael. > Jeśli chodzi o bałaganiarstwo, to znam parę innych narodów, choćby w > Europie, które dużo bardziej zasługują na miano bałaganiarzy. A żeby > daleko nie szukać, to my sami wielkim porządkiem nie grzeszymy. > Wracając do nadwrażliwości na zwracanie uwagi... Cóż, kiedy to > kocioł przygania garnkowi, może to wcale nie jest nadwrażliwość. Ale > z drugiej strony naród z taką historią jak Żydzi chyba ma prawo do > pewnej nadwrażliwości. > Poznałem wielu Żydów i wcale nie mam opinii o nich, że są > bałaganiarzami. Jeśli chodzi o nadwrażliwość, to starałem się nie > testować, przez poszanowanie historii i uczuć narodowych. RE.>>>>>> PALESTYNCZYCY WALCZĄ O SWOJĄ OJCZYZNE WOLNO IM STOSOWAC RÓZNE METODY W WALCE O WYZWOLENIE PALESTYNY SPOD OKUPACJI Odpowiedz Link Zgłoś
polonski A ja za to widziałem.. 13.05.09, 05:58 angielską hołote w hiszpanii i w Krakowie. A semicką "przyszłość" narodu w polskim hotelu. Uważam, że austriaczka ma prawo sobie dobrać gości, którzy nie będą jej doprowadzali swoim wyglądem i zachowaniem do białej austriackiej gorączki..hrr..hrrr. kaput. Odpowiedz Link Zgłoś
japolak odmówił 13.05.09, 11:11 Kiedyś w berlińskim centrum handlowym koledze odmówiono obsługi. Nie wódkę chciał kupić, lecz linę alpinistyczną. Za chwile mi sprzedaną, bo po angielsku zamówiłem... Moja rodzina podejrzliwie była w czasie podróży po Europie traktowana - Polacy, a twierdzą że to ich auto. Samoloty nie odlatują, jeśli ktoś wygląda na Araba lub na "świńską grypę". A jeden Ormianin tak mnie wkurzył, iż od tego czasu z nikim z Armenii, Czeczenii i Gruzji na piwo nie poszedłem. Choć to niesprawiedliwe, nawet kebabów nie jadam już... Odpowiedz Link Zgłoś
palimpset A jak zachowuja się w Polsce ?????!!!!!!!!!!!!!! 13.05.09, 14:53 Setki "incydentów" !! Jak zdemolowali ekspozycje na Majdanku wjeżdżając z brama i drzwiami między 23 .00 a 00 .00 to stwierdzili iz uczynili to ... w "religijnym uniesieniu" ... . Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Austriacki hotel odmówił gościny Żydom 13.05.09, 16:26 czy juz interweniowali przywódcy innych panstw CZy już prezydenci wydali oswiadczenia .Czy nałozono sankcje na Austrie czy ..../A tak nawiasem mówiąc -a co mnie to obchodzi ,jest wiele ciekawych wydarzen na swiecie a to GWno z uporem godnym maniaka cały czas antysemityzm antysemityzm i tak w kółko .a oni mi ten artykuł przesyłają na poczte .acha zapomniałem o drugiej manii przesladowczej redakcji i nadredaktora jaką jest ojciec inwestor .mają nawet sekte badaczy radia Maryja .prowadzą całodzienny nasłuch Odpowiedz Link Zgłoś