sharn1 13.05.09, 14:47 Tak Palikotku. Kup sobie Wałęsę takj jak obietnicami kupiliście bezmózgą masę polactwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zenonbombalina69 Palikot chce przekupić Wałęse 13.05.09, 21:57 Ciekawi mnie za ile L. Wałęsa(zwany w niektórych kręgach Bolkiem Chromym) pojechałby na kongres wypędzonych? Ile musiałaby mu zapłacić E.Steinbach aby Wałęsa wystąpił tam ze swoimi mądrościami? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Palikot chce przekupić Wałęse 13.05.09, 22:39 zenonbombalina69 napisał: > Ciekawi mnie za ile L. Wałęsa(zwany w niektórych kręgach Bolkiem Chromym) > pojechałby na kongres wypędzonych? Ile musiałaby mu zapłacić E.Steinbach aby > Wałęsa wystąpił tam ze swoimi mądrościami Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Kim TW Bolek jest wiadomo, jedyna niewiadoma jest 14.05.09, 04:53 ...cena. rzewuski1 napisał: > zenonbombalina69 napisał: > > > Ciekawi mnie za ile L. Wałęsa(zwany w niektórych kręgach Bolkiem > Chromym) pojechałby na kongres wypędzonych? Ile musiałaby mu zapłacić E.Steinbach aby Wałęsa wystąpił tam ze swoimi mądrościami TW Bolek idealnie pasuje do pewnej damy o ktorej opowiadal kiedys znany pisarz Bernard Shaw. Na przyjeciu zdarzylo sie pisarzowi siedziec kolo leciwej aczkolwiek zubozalej arystokratki. W pewnej chwili, po kilku drinkach Shaw zagadnal dame - czy poszla by Madam ze mna do lozka za milion funtow? Dama zarumienila sie po czym odrzekla - zastanowie sie! Po godzinie juz bardziej zawiany Bernard Shaw znow zagadnal - czy poszla by Madam ze mna do lozka za jednego funta? ALEZ ZA KOGO MNIE PAN BIERZE! - ofuknela pisarza arystokratka. O to juz ustalilismy - teraz tylko negocjujemy cene - odrzekl pisarz. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Kim TW Bolek jest wiadomo, jedyna niewiadoma 14.05.09, 07:24 mirmat1 napisał: > ...cena. > rzewuski1 napisał: > > zenonbombalina69 napisał: > > > > > Ciekawi mnie za ile L. Wałęsa(zwany w niektórych kręgach Bolkiem > > Chromym) pojechałby na kongres wypędzonych? Ile musiałaby mu zapłacić > E.Steinbach aby Wałęsa wystąpił tam ze swoimi mądrościami > TW Bolek idealnie pasuje do pewnej damy o ktorej opowiadal kiedys znany pisarz > Bernard Shaw. Na przyjeciu zdarzylo sie pisarzowi siedziec kolo leciwej > aczkolwiek zubozalej arystokratki. W pewnej chwili, po kilku drinkach Shaw > zagadnal dame - czy poszla by Madam ze mna do lozka za milion funtow? Dama > zarumienila sie po czym odrzekla - zastanowie sie! > Po godzinie juz bardziej zawiany Bernard Shaw znow zagadnal - czy poszla by > Madam ze mna do lozka za jednego funta? ALEZ ZA KOGO MNIE PAN BIERZE! - ofuknel > a > pisarza arystokratka. > O to juz ustalilismy - teraz tylko negocjujemy cene - odrzekl pisarz. ! Odpowiedz Link Zgłoś
glup-tusc-ek Palikot - w sprawie byłej żony nie mam majątku 13.05.09, 22:35 ale na prezydenta Wałęsę znajdę - studenci i emeryci wpłacą! www.tvn24.pl/0,1534752,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Palikot - w sprawie byłej żony nie mam majątk 13.05.09, 22:42 A czy L. Wałęsę można zaprosić na prywatną imprezę w ogrodzie ile kosztują jego występy?Oczywiście oczekuje że zatańczy "na rurce' w seksownym staniczku...... Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Palikot - w sprawie byłej żony nie mam majątk 13.05.09, 22:44 zenonbombalina69 napisał: > A czy L. Wałęsę można zaprosić na prywatną imprezę w ogrodzie ile kosztują jego > występy?Oczywiście oczekuje że zatańczy "na rurce' w seksownym staniczku...... jak ciebie ten pan podnieca to zamów sobie sobowtóra bedzie taniej Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Palikot - w sprawie byłej żony nie mam majątk 13.05.09, 22:46 "Podnieca" mnie jego intelekt i słynna uczciwość..... Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski To typowe dla solidaruchów. 14.05.09, 06:43 Kasa, zdrada, konfidenctwo, kasa, zdrada, konfidenctwo ... + dewocja. Odpowiedz Link Zgłoś
amicus_europae Bolek jest konsekwentny 14.05.09, 10:12 Zawsze interesowało go tylko jeno-ON sam i co za tym idzie robienie sobie jak najlepiej i jak najwięcej. Ma mentalność i morale prostytutki która sprzeda sie temu kto da więcej. Kiedy dawała mu żłoba POmroczna za bluzganie na Kaczory i w związku z tym wysuneła nawet kandydaturę tego przygłupa do Rady Mędrców, służył wiernie. Ale okazało się, że ktoś hojnego sponsora przelicytował. Ganley daje więcej naszej eksportowej-dewizowej call girl z siwymi wąsami, więc póki co jest jego. Ale że pokorne ciele( w tym wypadku bydle) dwie matki ssie więc Bolek, na zasadzie "jestem za a nawet przeciw" już bełkocze swoje słynne firmowe brednie. Jest za Tuskiem a nawet przeciw bo wiadomo że Libertas to opozycja POmrocznych. Ale Bolkowi to nie przeszkadza, w końcu lepiej doić obie stony i brac kasy do oporu. W końcu tylko o to zawsze mu chodziło, począwszy od donosicielstwa do SB za pieniądze aż do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś