mikewodzowski 18.05.09, 09:19 Chory człowiek. Ci którzy go słuchają są tak samo chorzy. Życzę mu powodzenia w leczeniu siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
she.is.p Geniusz 20.07.09, 12:41 Który ma chociaż argumenty naukowe na WSZYSTKIE swoje tezy, których niestety wybiórcza pewnie 'niechcący' nie napisała. Homoseksualizm to dewiacja, nic innego. Odpowiedz Link Zgłoś
feelhot Jak to takie przeżycie nie pozostawiło śladów na 20.07.09, 16:57 dalszym życiu tego pana? Przeciez wyraźnie widać, że trauma się odcisnęła na jego psychice, zaczął mieć widzenia gayów napadających go w toaletach tak, iż mógłby stracić genitalia. Został zaczepiony w dzieciństwie przez pedofilów obu płci, a całe zycie potem poświecił na walke z gayami, bo przeciez taki osobnik będący chorym /nie wyleczył się ze swojej traumy z dzieciństwa/ od małego, a stajhąc się homofobem/głębsza forma choroby/ nie odróżnia gaya od pedofila. Ja mógłbym pracować w szkole i w przedszkolu ale do głowy by mi nie przyszło molestować dzieciaka. Przecież dla normalnego człowieka/niezależnie od orientacji seksualnej-czy to gay, czy bi-czy heteroseksualista/ nie ma czegoś takiego jak pociąg seksualny do dzieci, a nawet jak dorastający chłopak by mnie zaczepiał/np. 11 latek-sam przecież w tym wieku wkraczałem w życie seksualne-poznawanie co to jest z książek i nie tylko/ to przeciez byłby dla mnie za młody i nie byłby dla mnie obiektem seksualnym. Ale pana zaczepił pedofil to trzeba walczyć przeciwko gayom. Porażka. Ale z pedofilami pan jakoś nie walczył:P Pozdro z UK:) Odpowiedz Link Zgłoś