Dodaj do ulubionych

Cameron wśród gejów

18.05.09, 09:19
Chory człowiek.
Ci którzy go słuchają są tak samo chorzy.
Życzę mu powodzenia w leczeniu siebie.
Obserwuj wątek
    • she.is.p Geniusz 20.07.09, 12:41
      Który ma chociaż argumenty naukowe na WSZYSTKIE swoje tezy, których niestety
      wybiórcza pewnie 'niechcący' nie napisała. Homoseksualizm to dewiacja, nic innego.
    • feelhot Jak to takie przeżycie nie pozostawiło śladów na 20.07.09, 16:57
      dalszym życiu tego pana? Przeciez wyraźnie widać, że trauma się odcisnęła na jego psychice, zaczął mieć widzenia gayów napadających go w toaletach tak, iż mógłby stracić genitalia. Został zaczepiony w dzieciństwie przez pedofilów obu płci, a całe zycie potem poświecił na walke z gayami, bo przeciez taki osobnik będący chorym /nie wyleczył się ze swojej traumy z dzieciństwa/ od małego, a stajhąc się homofobem/głębsza forma choroby/ nie odróżnia gaya od pedofila. Ja mógłbym pracować w szkole i w przedszkolu ale do głowy by mi nie przyszło molestować dzieciaka. Przecież dla normalnego człowieka/niezależnie od orientacji seksualnej-czy to gay, czy bi-czy heteroseksualista/ nie ma czegoś takiego jak pociąg seksualny do dzieci, a nawet jak dorastający chłopak by mnie zaczepiał/np. 11 latek-sam przecież w tym wieku wkraczałem w życie seksualne-poznawanie co to jest z książek i nie tylko/ to przeciez byłby dla mnie za młody i nie byłby dla mnie obiektem seksualnym. Ale pana zaczepił pedofil to trzeba walczyć przeciwko gayom. Porażka. Ale z pedofilami pan jakoś nie walczył:P
      Pozdro z UK:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka