kjhubner Cudów nie ma ....... 04.06.09, 18:01 Cudów nie ma towarzyszu prezydencie !!! Oderwaliście sie od mas i wasza świadomość klasowa ostatnio zanikła ! Trzeba na zebraniu podstawowej organizacji partyjnej (POP PIS w pałacu) omówić ten problem. Inaczej trzeba będzie posłać was na wieczorowy kurs dokształcajacy w celu nawiązania więźi z masami a w szczególności z klasą robotniczą ! Odpowiedz Link Zgłoś
12345janka Junkers gdzie jesteś? 04.06.09, 18:02 Nigdzie nie mogę przeczytać opini kol. od Wilhelma. Junkers gdzie jesteś. Brak jest opini rzeczoznawcy i politologa junkersa. Czekam na wpis. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yesiotr persona non grata 04.06.09, 18:04 mam nadzieję, że w przyszłości będzie trzymał swój kartoflany łeb z daleka od Wolnego Miasta :/ Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern L. Kaczyński do "S": Musicie walczyć. Cudów nie.. 04.06.09, 18:06 krasnal jak zwykle nabzdyczony i nawet przy takiej rocznicy nie potrafi zachować minimum klasy, wstyd i żenada...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
greg-7 Re: L. Kaczyński do "S": Musicie walczyć. Cudów n 04.06.09, 18:21 A wymoczek jak zwykle wystraszony, myśli tylko co by tu jeszcze podpier...ć. Tę rudą pałę mógłby przynajmniej ufarbować. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: L. Kaczyński do "S": Musicie walczyć. Cudów n 04.06.09, 18:28 wystraszony to był ostatnio Ziobro, bał się, że Thun zada mu jakieś pytanie, a przecież on na niczym się nie zna...;) Odpowiedz Link Zgłoś
greg-7 Re: L. Kaczyński do "S": Musicie walczyć. Cudów n 04.06.09, 19:12 Angielszczyzna Tuska też jest powalająca, a szczucie Paligłupem świadczy o jego "klasie". Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: L. Kaczyński do "S": Musicie walczyć. Cudów n 04.06.09, 19:21 a kto wspominał o angielskim...?! btw - nie uważasz jednak, że w takim dniu prezydent mógłby zaprzestać agitacji na rzecz partii brata...?! Odpowiedz Link Zgłoś
greg-7 Re: L. Kaczyński do "S": Musicie walczyć. Cudów n 04.06.09, 19:27 Nie można. Po tym ile kubłów na niego wylali nie można inaczej. Trzeba walczyć do końca bez wytchnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: L. Kaczyński do "S": Musicie walczyć. Cudów n 04.06.09, 19:29 :D ale się wpakowałaś....;) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Cudów nie ma? 04.06.09, 18:17 Był taki kawał z czasów komuny. Są dwa sposoby na to by Armia Czerwona znikła z Polski. Jeden zwykły i jeden cudowny. Zwykły to że pojawi się Archanioł Michał i mieczem płomiennym ich z naszej ojczyzny wygna. Cudowny - sami sobie dobrowolnie bez większego przymusu pójdą. No i niech mi dziś ktoś w Polsce powie, że cudów nie ma. Tylko ktoś taki kto wzruszy ramionami na mannę lecacą z nieba - bo nie trufle, zignoruje gorejący krzak - bo to nie widowisko "światło i dźwięk", popatrzy krzywo na rozstąpione Morze Czerwone - bo mogli podstawić anioły z powozami. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec opinia małego nieudolnego frustrata 04.06.09, 18:21 kto by brał na powaznie to co mówi ten pajac Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: opinia małego nieudolnego frustrata 04.06.09, 18:29 ale mógłby przestać przynajmniej w takim dniu kompromitować Polskę... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: opinia małego nieudolnego frustrata 04.06.09, 18:34 on nie może przestać - kompromitacja Polski to jego natura zresztą nie tylko on - zobacz jakie grono pajaców widać na fotografiach Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec brawo! 04.06.09, 18:36 nie wiem jak na to wpadłeś, ale gratuluje, w nagrodę możesz wyłączyć telewizor podczas następnego orędzia Pisprezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: brawo! 04.06.09, 18:42 lepiej, gdyby mógł telewizor wywalić przez okno, a Ty kupiłbyś mu nowy... w nagrodę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: brawo! 04.06.09, 18:46 Twój pomysł bardziej mi się podoba. Przystaję, może być Sony Bravia ale taka 200Mhz....:)) A obiecuję z ręką na sercu, że orędzia prezydenta nie będę na nim oglądał. Kupię sobie taki z ekranem 14" (powinien się na nim zmieścić) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: brawo! 04.06.09, 18:51 14 to za dużo dla prezia, co on zrobi z taką dużą przestrzenią...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: brawo! 04.06.09, 18:55 Sianko, kartonowe pudełko z dziurką, karmnik, poidełko i takie kółeczko do biegania wypełnią zbędną przestrzeń... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: brawo! 04.06.09, 19:13 Biorę również pod uwagę piasek dla kotów.. Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur PIS w agonii szuka cudów 04.06.09, 18:28 lecz cudów nie ma, co potwierdził pan prezydent a przypieczętują wybory prezydenckie Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi L. Kaczyński staje sie prawdziwym mezem stanu 04.06.09, 18:43 bo staje po stronie oszukanego przez oligarchow-zlodziei Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Coś cienko klaszczesz myszko bo nic nie słychać 04.06.09, 18:51 a głosniki w kompie mam skręcone na maksa. Nie będzie "małpki" tym razem, ale staraj się.. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: L. Kaczyński staje sie prawdziwym mezem stan 04.06.09, 18:46 masz na mysli szefów związkowych...?! Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Re: L. Kaczyński staje sie prawdziwym mezem stan 04.06.09, 18:50 mam, na mysli Kulczykow, Rywinow, Palikotow i innych lokalnych mafiozow oraz globalne bankiersko-korporacyjne mafie, ktore nas okradly. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: L. Kaczyński staje sie prawdziwym mezem stan 04.06.09, 18:52 i po co przeginałeś z tym Rywinem...?! Odpowiedz Link Zgłoś
mazzowsze Re: L. Kaczyński staje sie prawdziwym mezem stan 04.06.09, 19:00 Tak, okradły nas mafie, którym na imię głupota, lenistwo, zabobon, zawiść, nienawść, pycha. Jednak najlepiej zrzucić wine na "ONYCH". A Kaczyńscy to mali ale cnotliwi obywatele, wybitne umysły natomiast i niebywale okrzepłe indywidualności. Idź dixxi do kościoła i pomódl sie o urodę, bo na mądrość za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
jamgawel2 spieprzaj dziadu - to nie moje slowa 04.06.09, 18:47 Moje sa takie: spieprzaj kurduplu, burzycielu, psycholu Odpowiedz Link Zgłoś
tomy.c 7cudów Kaczynskich i inne dokonania rodzinki.... 04.06.09, 18:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=96217765&a=96219558 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=96217765&a=96221133 Odpowiedz Link Zgłoś
wronskipacewicz 4 czerwca w TVN : Urban i Jaruzelski 04.06.09, 19:00 Przedwczoraj w TVN na temat 4 czwrwca 89 wypowiadali się tow. Urban i Jaruzelski . Prawidłowo - tak ma wyglądac obiektywizm w wydaniu TVN . I niech oszoomy przestana mówić o "WSI 24" Generał Kiszczak , jak podreperuje zdrowie , może poprowadzić "Dzień dobry TVN" Życzymy zdrowia , Generale! Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a w Krakowie incydentów nie było 04.06.09, 19:12 podniesiono most zwodzony i zamknięto zamek przed hołotą związkową ciekawe kto nasłał tych z transparentem - przecz z partią judzących transparentów Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman niestety jest też twoim preziem 04.06.09, 19:15 tylko w PRL-u i Związku Sowieckim było inaczej - prezia wybierali zaufani Odpowiedz Link Zgłoś
orr79 L. Kaczyński do "S": Musicie walczyć. Cudów nie... 04.06.09, 19:15 prezydent jakby coś lekko w filipińskiej formie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dokto "To nie ja wymyśliłem" - Szkoda:((( 04.06.09, 19:25 w takiej chwili mógłby powiedzieć coś od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
tomy.c PIS-komuna ma prezydenta..Polska jeszcze nie ! 04.06.09, 19:29 Ale już niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
edosungaros butz prezydent 04.06.09, 19:37 qrfa ta polska z politykami wciaz wschod byl jest i bedzie, burak jeden Odpowiedz Link Zgłoś
andrew-live L. Kaczyński do "S": Musicie walczyć. Cudów nie... 04.06.09, 19:52 TEN PREZYDENT PISOWSKI VETO TO JEST ŚCIEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik L. Kaczyński do "S": Musicie walczyć. Cudów nie... 04.06.09, 19:55 PLATFORMA OBYWATELSKA TO HANBA NARODU POLSKIEGO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni99 L. Kaczyński do "S": Musicie walczyć. Cudów nie... 04.06.09, 19:59 ten wiec to wyraźnie zarysowana kampania wyborcza "swojej drużyny" PIS-u, uzywanie słów ściema i temu podobnych nie przystoi godności Prezydenta ( nawet PIS-U)!! Nie czas i pora na takie wystąpienie, pomimo iż kampania wyborcza trwa. Ale nie używać wtedy stwiedzeń że ja sam jestem z najwyższych władz, bo w tym przypadku jest tylko szefem " drużyny" do wyborów UE ! Odpowiedz Link Zgłoś
tomy.c 'S" ma 10% członków z dawnych 10 mln.!!! 04.06.09, 20:05 Polacy nie ufają, zakłamanym nierobom! Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik JP 100% 04.06.09, 20:09 KAZDY POLSKI PATRIOTA PLUJE NA PLATFORME OBYWATELSKA!!! JP100% Odpowiedz Link Zgłoś
killarney5 Re: JP 100% 04.06.09, 20:30 Bo Pan tak powiedział? Wolne żarty, Waćpanie.. Ale miło mi patrzeć na Waszą desperację... Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: JP 100% 04.06.09, 20:33 Palnij lighcik baranka w najbliższą ścianę. Jako bezmózgowiec niczym nie ryzykujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
cuba1 Myślałem, że prezydent naprawdę żałuje, 04.06.09, 20:07 że cud jakiś czy co.. Ale po raz kolejny się przekonałem, że "Cudów nie ma, wszystko ściema" Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 podlosc kaczynskiego i jego haniebne 04.06.09, 20:31 zachowanie nie zna granic. Na szczescie juz za rok na taczkach go wywieziemy - PiSdzielca Odpowiedz Link Zgłoś
gambiting L. Kaczyński do "S": Musicie walczyć. Cudów nie... 04.06.09, 20:37 Co to znaczy że stocznie nie mogą upaść? Jak nie przynoszą zysków to nie widzę żadnego powodu dlaczego nie mają upaść. A ta Solidarność dzisiejsza nie ma nic wspólnego z Solidarnością która pomogła nas wyzwolić z komunizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura zostalo 556 dni!!! 04.06.09, 21:00 Obysmy, mimo wszystko, dotrwali do konca "prezydentury" tego maluczkiego komisarza partyjnego... Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon L. Kaczyński do "S": Musicie walczyć. Cudów nie.. 04.06.09, 21:04 Największa porażka to brat Pierwszej Cioty na urzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś