yha dlaczego policjant w służbie przygotowawczej miał 21.07.09, 09:26 przy sobie broń po służbie? Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Ciekawe jakie miał powiązania z Olewnikiem? 21.07.09, 09:29 Znowu nic nie piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Ciekawe jakie miał powiązania z Olewnikiem? 21.07.09, 09:42 Co wy chrzanicie o honorze??! W szoku powypadkowym był i tyle. Jedni płaczą, krzyczą, inni walą głową w ścianę, a on miał broń i strzelił. Odpowiedz Link Zgłoś
hanzel_gretyl Re: Moze chcial dobic rowerzyste i nie trafil? 21.07.09, 10:37 - policjant moze miec bron w domu jesli ma odpowiednie warunki do jej przechowywania (metalowa kasetka na stale przytwierdzona do podloza), a o przechowywanie broni w jednostce powinien poprosic przelozonego w formie raportu - bron policjant moze nosic po przejsciu kursu specjalistycznego, a nie po ukonczeniu okresu sluzby przygotowawczej, a wiec nie jest prawda ze do 3 lat nie wolno policjantowi nosic broni prosze powstrzymac sie z idiotycznymi komentarzami, przeciez zginelo dwoch ludzi. droga redakcjo! pozwalajac na dodawanie komentarzy do tego artykulu nakrecasz spirale glupoty i nienawisci (niestety, moze mocne slowa ale trafne). zastanowcie sie panowie redaktorzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
jurasmysz ??? 21.07.09, 11:20 Hanzel, jako jeden z niewielu piszesz z sensem, nie tak jak "ten szum madialny"..................! Zgineło dwóch ludzi, a hołota się wyżywa! Szkoda ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trv Lepiej ocenzurować i zakazać kometnowania. 21.07.09, 14:59 Pewnie. Lepiej ocenzurować i zakazać komentowania. W końcu posiadanie własnego zdania jest największą zbrodnią. Odpowiedz Link Zgłoś
ri.jm Policjant zastrzelił się po tym, jak śmiertelni... 21.07.09, 11:10 LUDZIE NIE WIECIE JAK BYŁO NIE ZNALIŚCIE GO A PISZECIE TAKIE GŁUPOTY AŻ SIĘ CZYTAĆ TEGO NIE DA!!! CHŁOPAK ZGINĄŁ A WY O JAKIŚ SAMOCHODACH..CZY WY WIECIE CO CZUJE TERAZ RODZINA I ZNAJOMI..MOZE SIE ZASTANÓWCIE ZANIM COŚ GŁUPIEGO NAPISZECIE O KIMŚ KOGO NIE ZNACIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beata8424 Policjant zastrzelił się po tym, jak śmiertelni... 21.07.09, 11:59 Tak sie sklada, ze znalam go osobiscie i w glowie mi sie nie miesci to co sie stalo... Do tej pory nie moge w to uwierzyc. Zawsze spokojny i zrownowazony chlopak. Jak to wszystko sie moglo stac??? Odpowiedz Link Zgłoś
ri.jm Policjant zastrzelił się po tym, jak śmiertelni... 21.07.09, 12:07 popieram co napisała beata8424 tez go znałam-może nie tak dobrze -wypowiedziałam się już wcześniej ale naprawdę mnie denerwują te opinie-głupie wypowiedzi ludzi o kimś kogo nie znają.. Odpowiedz Link Zgłoś
beata8424 Policjant zastrzelił się po tym, jak śmiertelni... 21.07.09, 12:21 To nie jest wazne jakim samochodem jezdzil. Zreszta odkad pamietam, gdy jeszcze nie byl policjantem to juz mial ten samochod. Ludzie nie wiedza co to znaczy stanac w obliczu takiej tragedii do poki samych ich cos podobnego nie spotka. Wyrazy wspolczucia dla calej jego rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
jagrudz Policjant zastrzelił się po tym, jak śmiertelni... 21.07.09, 13:01 -czy to jest w końcu samooczyuszcienie slużb w polskicxh wladzach nie żal mi jego, ale jego rodziny bo oni nic nie wiedząc dostali wiadompość druzgodzącą ale niech podziękuja polskim wladzom Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Policjant zastrzelił się po tym, jak śmiertelni... 21.07.09, 13:27 A strzał ostrzegawczy oddał ? Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Policjant zastrzelił się po tym, jak śmiertel 21.07.09, 17:35 lehoo napisała: > A strzał ostrzegawczy oddał ? A ty, lehooyozo czytać nie potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Policjant zastrzelił się po tym, jak śmiertel 24.07.09, 05:08 Potrafię. I dalej jestem ciekawy, czy przed strzeleniem do siebie oddał strzał ostrzegawczy, czy też nieregulaminowo strzelał bez ostrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
fastaxe77 Re: Policjant zastrzelił się po tym, jak śmiertel 25.07.09, 00:39 To weź, debilico, i przeczytaj artykuł. lehoo napisała: Potrafię. I dalej jestem ciekawy, czy przed strzeleniem do siebie oddał strzał ostrzegawczy, czy też nieregulaminowo strzelał bez ostrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
funnyangel :( 21.07.09, 14:25 Jak zawsze, trzeba jadu ulać, prawda? Zmarły bronić się nie może, to dokopać mu, a co. Wstyd, ludzie, wstyd. To był wypadek. WYPADEK. I szkoda wielka, że ten policjant popełnił samobójstwo. I moim zdaniem nie było to tchórzostwo, ale wrażliwość, zdrowe sumienie i honor może. Wielka szkoda, że nasi politycy nie mają honoru. Bo broń by się pewnie znalazła... Odpowiedz Link Zgłoś
trv Załatwił sprawę honorowo 21.07.09, 14:57 Wzorem klasycznych przedwojennych wzorców. A tak serio szkoda faceta (i jednego i drugiego). Odpowiedz Link Zgłoś
ri.jm Policjant zastrzelił się po tym, jak śmiertelni... 21.07.09, 17:23 LUDZIE DAJCIE SPOKÓJ ZMARŁEMU JACKOWI!!!! CHYBA TEN KTO PISZE TAKIE GŁUPOTY NIGDY NIE DOSWIADCZYŁ STRATY BLISKIEJ OSOBY!! CZY NAJWAŻNIEJSZE DLA WAS TERAZ TO JEGO HONOR, JAKI MIAŁ SAMOCHÓD, CZY DŁUGO NIM JEŹDZIŁ I MIESZANIE POLITYKI DO TEGO ITP. ŚMIESZNI JESTEŚCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Policjant zastrzelił się po tym, jak śmiertel 22.07.09, 02:44 Matko Boska! Jezus Maria! co za poczciwy i szlachetny katolik- patriota? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmit Dlaczego miał przy sobie broń? 25.07.09, 01:38 Ciekawi mnie, dlaczego policjant będąc po służbie, ma przy sobie broń służbową? Tak wygląda przestrzeganie przepisów i zdrowy rozsądek policjantów (niestety na całym świecie). Odpowiedz Link Zgłoś