boykotka Nareszcie prezydent Wolski znalazł swoich Wolan :) 24.07.09, 19:31 Gratulacje :)) Tylko prosimy, przenieść się na Wolszczyznę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany Chyba włoszczyznę :) 24.07.09, 19:37 hehhehe to też dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
bulorz Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 19:37 Czy Prezydent RP wspierający przestępców może być moim prezydentem? Zdecydowanie NIE! Panie Prezydencie Kaczyński! Nie sądzi Pan, że dość już Pan napsuł w Polsce, i że dobrze byłoby zachować resztki rozsądku chociaż? Przecież nawet praworządni wyborcy PiSu się od Pana odwrócą po takim numerze, nie mówiąc już o reszcie Polaków! To jest naprawdę żenujące, że Pan po raz kolejny kompromituje Polskę zajmując najważniejszy urząd w Państwie Polskim. :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany Tak a do Kwasa mieli pretensję że kumpla 24.07.09, 19:41 po wyroku ułaskawił.... zakłamanie tych ludzi nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Sztuka wspolczesna wazniejsza od small business'u 24.07.09, 19:42 to program "liberalnej" partii i rzadu "fachowcow" z "gabinetu cieni". buhahahah.... Jestem ciekaw ile ludzi dziennie bedzie odwiedzac to muzeum, a ile osob dziennie odwiedzalo KDT? Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany O kurna a ile osób dziennie odwiedza dworzec 24.07.09, 19:48 centralny a ile kościół św. Krzyża? Kurna nie ma się co zastanawiać zamykamy ten kościół na łańcuch. W niedzielę się będzie otwierać. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co tam u twojego dzielnicowego? 24.07.09, 19:51 skopałes mu tyłek?- jak obiecywałes przy okazji chwalenia kiboli walczących z policja podczas odbijania KDT? Odpowiedz Link Zgłoś
sherekhan "Elegia" o KDT 24.07.09, 19:49 Hen ponad miastem pieśń dumna płynie. Z tą pieśnią w sercu naród nie zginie. Nasi dziadowie Rotę śpiewali, dziś ją śpiewają obrońcy hali. Niechaj ten wraży komornik wie, co mogą kupcy z tej KDT. Nie ima ich się wyrok sądowy. Hardo ku górze dziś wznoszą głowy, a wraz z głowami i barykady. Komornik wtargnąć tu nie da rady. Niechaj straż miejska od dzisiaj wie, co mogą kupcy z tej KDT. Na barykady ludu kupiecki. Mężu weź żonę z maleńkim dzieckiem. Przecież kobiety nikt nie uderzy, przecież tu w koło są reporterzy. Niechaj policja z Warszawy wie, co mogą kupcy z tej KDT. Godzina zero - ósma dwie. Pierwsze podejście pod KDT. Wróg atakuje wejście frontowe, wróg użył silne gazy pieprzowe. Dzięki relacjom już Polska wie, co dziś się dzieje pod KDT. Wodą z hydrantu atak odparty. Teraz już widać, że to nie żarty. Gazy dosięgły nawet Cypriana, który relację zdawał od rana. Niechaj Gronkiewicz z ratusza wie, jak walczą kupcy o KDT. Lans i promocję za darmo dają, już radni z PiSu z niej korzystają. Zaraz przybędzie ktoś z parlamentu, by medialnego uszczknąć zamętu. Niech dzisiaj naród widzi i wie, kto pierś nadstawia pod KDT. Lecą butelki, ścielą się gazy, na policjantów sypią się razy. Tak dziś się tworzy historia nowa, może Dowgiałło ujmie ją w słowa. Zaśpiewa Janda pieśni te, o bojownikach spod KDT. "Prawa się siłą nie egzekwuje!" PiS nowe hasło takie lansuje. Nie są nic warte wyroki sądu, gdyś opozycją jest wobec rządu. Niechaj od dzisiaj człek prosty wie, w Polsce są prawem ci z KDT. Niespodziewana odsiecz nadchodzi. Prężni i zwarci, silni i młodzi. Kibole Legii co wiele razy dawali w mieście swoje "pokazy". Kto wie czy dzisiaj okaże się, kiedy zdobędą to KDT? Pięć godzin trwały te przepychanki nim wreszcie dzielne chłopaki Hanki zdobyły handlu symbol Warszawy, halę okrytą nimbem niesławy. I tutaj kończy na dzisiaj się komediodramat spod KDT. herold.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 sherekhan..dobre, dowcipne i z sensem... 24.07.09, 20:08 biorę na zakładki... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_maleszka_l "Elegia" o KDT 24.07.09, 20:19 > sherekhan napisało: > > Hen ponad miastem pieśń dumna płynie. > > Z tą pieśnią w sercu naród nie zginie. > > Nasi dziadowie Rotę śpiewali, > > dziś ją śpiewają obrońcy hali. > > > ... To w końcu Bolek kapował czy nie? https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=98236851&a=98242523 Odpowiedz Link Zgłoś
franekwolusz Chemiczny Tusk stracił szansę na wybór na prezyden 24.07.09, 19:50 Chyba że wyjedzie do innego mniej cywilizowanego kraju (np. Irak, Iran, Jemen, Korea Płn). I nie pomoże mu wazeliniarstwo GW czy TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec PO tylko zyska 24.07.09, 19:54 p. Gronkiewicz pojkazała że nie da łamać prawa i ludzie ją za to kochają. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 prezydent PiS-u i jego elektorat; kibole,Prószków, 24.07.09, 20:05 Wołomin,Tworki... Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 prezydent PiS-u i jego elektorat; kibole,Pruszków, 24.07.09, 20:06 sharn.1 napisał: > Wołomin,Tworki... Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 Re: prezydent PiS-u i jego elektorat; kibole,Prus 24.07.09, 20:12 sharn.1 napisał: > sharn.1 napisał: > > > Wołomin,Tworki... Ici wszysce "nie z podwórka"... Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: prezydent PiS-u i jego elektorat; kibole,Prus 25.07.09, 12:23 mg.2005 napisał: > sharn.1 napisał: > > > sharn.1 napisał: > > > > > Wołomin,Tworki... > > Ici wszysce "nie z podwórka"... Oraz ci z wyższej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany No i po raz kolejny Kaczor stracił szansę żeby 24.07.09, 20:07 się nie odezwać i nie ośmieszyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
berbam uuuuuuuuuuuu yeach 24.07.09, 20:08 Pan Prezydent RP wymknął się ochronie i niezauważony opuścił posiadłość na Helu. Złapał stopa i późnym popołudniem wylądował we Władysławowie. Pochodził trochę po plaży, wydał 19,50 na pamiątki w straganach na deptaku aż zrobił się głodny. Ale zobaczył, że nie ma już kasy. Szybko pomaszerował na pocztę wymachując książeczką oszczędnościową PKO na której miał zadołowane całe 400 zł. Na poczcie okazało się jednak, że nie wziął ze sobą dowodu osobistego i panienka nie chciała mu wypłacić pieniędzy. Trochę zły powiedział : - Przecież ja jestem Lech Kaczyński. Prezydent RP. - Każdy może tak powiedzieć - odparła panienka z okienka - No ale jak mam pani udowodnić, że ja to ja - nie dawał za wygraną Lechu - Hmm - pomyślała panienka - Wie pan, kiedyś był tu Krzysztof Krawczyk i też nie miał dowodu ale zaśpiewał "parostatek" i wypłaciliśmy mu pieniądze. Innym razem Adam Małysz pokazywał jak się ląduje telemarkiem i też uwierzyliśmy mu. Może i Pan jakoś nam udowodni, że jest Pan Prezydentem . - No nie wiem - odpowiedział zły jak diabli Kaczyński - Przychodzą mi do głowy same jakieś po.eb.ane pomysły..... - Oczywiście Panie Prezydencie - przerwała mu panienka - W jakich nominałach mam wypłacić Panu pieniądze ? Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 20:10 Warci siebie Odpowiedz Link Zgłoś
andrew-live Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 20:10 PREZYDENT PISOWSKI-VETO BIJE PIANĘ POLITYCZNĄ ,KOSZTEM TYCH KUPCÓW,TYLKO ZAPOMNIAŁ ŻE PRZESTRZEGANIE PRAWA DOTYCZY WSZYSTKICH KUPCÓW TEŻ!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
premier_nie_jest_kretynem Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 21:22 => andrew-live napisało: => => PREZYDENT PISOWSKI-VETO BIJE PIANĘ POLITYCZNĄ ,KOSZTEM TYCH KUPCÓW,TYLKO => ZAPOMNIAŁ ŻE PRZESTRZEGANIE PRAWA DOTYCZY WSZYSTKICH KUPCÓW TEŻ!!!!!!!!!!!! Musztardowy Donald nie jest wymiękający... https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=98236851&a=98240294 Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 20:13 no to kolejka bedzie do pana Prezydenta,teraz zapewne przyjmie rodziny szalikowcow ktorzy rozwalili pol stadionu,moze rodziny bandziorow ktorzy zostali zatrzymani za sprzedaz marychy,ale jaja tam w tej kancelari to naprawde jest balagan alE juz tylko pare miesiecy i AUT koniec kaczorowania ,przykro mi to pisac ale jaki prezydent takie opinie,sory Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: Chemiczny Donald bał się kolejnej rozróby 24.07.09, 20:13 mela_1 napisała: > Niezależna.pl to takie "NIE" z tym, ze kompletnie amatorskie. > Bo "NIE" sprawdza informacje, a ten portalik dla pisowskich > oszołomów plecie trzy-po-trzy ku uciesze ciemnogrodu. Masz dowody, > złapałaś kogoś za rękę przy wręczaniu łapówki? Nie? To milcz. I > przyjmij do wiadomości, że prezydent Warszawy, w przeciwieństwie do > prezydenta państwa, nie toleruje łamania prawa. Ciekaw jestem czy to prawda ale znam osoby ktore twierdza ze HGW i LB wzieli po milionie dolarow lapowki przy sprzedazy Polcanbanku Dunczykom.Bank ten nalezal do Polonii Kanadyjskiej .Zalozycielem byla polska Credit Union czyli bank spoldzielczy.Kazdy czlonek ma swoje akcje tego banku.Teraz przy zalozeniu konta trzeba wplacic po $100 i kupic jedna chociaz akcje.Polcanbank zostal sprzedany w przestepczy sposob przez osoby ktore byly w zarzadzie Credit Union w kanadzie ktore zalozyly trust ktory przejal kontrole nad Polcan bankiem bez wiedzy czlonkow Credit Union. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 bakelitowy pisdent i perfekcik 24.07.09, 20:56 koles - sa wakacje, zbliza sie weekend - a ty bredzisz jak jakis pisniety milosnik jaboli i smrodu skarpetek. Jak masz "wiedze" hi dowody - to marsz do prokuratury. A jak ich nie masz - to chlapnij sobie jeszcze jedan tania flaszke i idz rzygnac do wychodka swego, albo sluzbowego pisuaru pisu. I prosze - oszczedz niewinnym swoich uniesien pistektualnych i tym podobnych bzdur. Adios. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Chemiczny Donald bał się kolejnej rozróby 24.07.09, 21:24 > Ciekaw jestem czy to prawda ale znam osoby ktore twierdza ze HGW i LB > wzieli po milionie dolarow lapowki Ja znam osoby, ktore twierdza, ze prezydent Kaczynski jest z Marsa. A jego brat z Wenus. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio @perfect4u - ciekaw jestem czy to prawda 25.07.09, 12:26 że robisz laskę z 5 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
wetop Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 20:14 Jak to czytam to mi słabo. Artykuł napisany stronniczo tak jak i zdjęcia w większości pokazją rannych i biednych policjantów. Ale róbcie tak dalej to pociągniecie więcej ludzi na złą stronę (mam na myśli to że Nasz Dziennik się od was nauczył i robi w ten sam sposób). A ten dzieciak co pisał wyżej to już naprawdę brak słów, Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 Prezydent Kaczynski odznacza SB za dokonania !!!!! 24.07.09, 20:16 www.dziennik.pl/wydarzenia/article420834/Prezydent_odznaczyl_esbekow_Przez_pomylke_.html Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy premier : nikt nie będzie łamał prawa dla korzyści 24.07.09, 20:16 nikt żyjący z pracy rąk - dodałbym.. Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 podkanclerzy,prezydent PIS-u pamięta i odznacza SB 24.07.09, 20:21 www.dziennik.pl/wydarzenia/article420834/Prezydent_odznaczyl_esbekow_Przez_pomylke_.html Odpowiedz Link Zgłoś
bezy2008 I czemu się dziwicie??!! 24.07.09, 20:19 Lech głupi nie jest więc zdaje sobie sprawę, że głosy kiboli, przestępców, dresów, pseudokupców i ciemnogrodu nie wystarczą do reelekcji. Co będzie robił po zakończeniu kadencji?? Handlował z ziomalami z KDT! Chyba oczywiste, że teraz musi robić sobie dobry PR. Odpowiedz Link Zgłoś
atra1 Re: Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy 24.07.09, 20:38 Obrzydliwy pisowski populizm, podliz żeby zyskać poparcie. Ci ludzie bronią miejsc pracy, jasne, okropna tłuszcza, której się należy, "bo zawsze tak było", bez poszanowania prawa i własności. Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany Schizofrenia????????????????????? ???? 24.07.09, 21:04 Pisz człowieku pod jednym nickiem. Wstydzisz się czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
martusia.3 Żałosne! Rezydent przyjmuje bandytów i kiboli. 24.07.09, 21:31 Następnym razem pewnie poprze pedofili. Odpowiedz Link Zgłoś
savrin Re: Żałosne! Rezydent przyjmuje bandytów i kibol 24.07.09, 23:27 martusia.3 napisała: > Następnym razem pewnie poprze pedofili. jak będzie większa grupa to czemu nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Pięlęgniarkom protestującym HGW rozdawała kanapki 24.07.09, 21:56 To jest dopiero moralność tych artystów i HGW co przynosili kwiaty w czasie nielegalnych protestów pielęgniarek. Teraz w czasie nielegalnych protestów kupców ta sama HGW nasyła osiłków prywatnych i płatnych. PiS też powinien wynająć agencję towarzyską do tych pielęgniarskich namiotów, ale nie jest tak cyniczny, jak ta mumia z PSL - Pawlak , hetka pętelka Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany A to p.Sikora nie dostarczyła im WieśMaców? 25.07.09, 09:10 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 22:02 mam nadzieję, że pan prezydent po zakończonej kadencji nie bedzie siedzial w palacu prezydenckim jeszcze przez kolejny rok. bo z tego co on mówił 'w obronie' kupców - to właśnie tak by wynikało.. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 22:06 CYT; Nikt nie będzie w Polsce łamał prawa tylko dlatego, że ma w tym interes - mówił Tusk. MAM pytanie czy to nie obowiazuje kosciola????i ich wodza ........ R Y D Z Y K A????? Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman podejrzany przybrany do pomocy 24.07.09, 22:09 a co na to stowarzyszenie komorników, a co na to Sąd nadzorujący komornika. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman TVN.24 - Prosto z Polski 24.07.09, 22:13 wredne Społem chce zlikwidować halę targową, a biedni kupcy białostoccy pójdą na bruk, Pan dziennikarz był wstrząśnięty że wredne Społem nie chce zmodernizować hali /chociaż kupcy chcą pomóc/ tylko woli ją zlikwidować a teren jak podejrzewają kupcy sprzedać /a przecież powinno im w tym Społem leżeć na sercu dobro kupców/ Odpowiedz Link Zgłoś
kolo-olo Re: Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy 24.07.09, 22:19 Kaczyńscy popierają złodziejstwo Rydzyka,kiboli i łamanie prawa... > To ich rodzinna tradycja.. znamy JUŻ ICH Z TEGO ZE UKRADLI KSIĘŻYC.:) I ZNOWU GŁUPOLE BĘDĄ GŁOSOWAĆ NA ĆMOKÓW :( Odpowiedz Link Zgłoś
maras141090 Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 22:27 widać po większości komentarzy,nic dodać nic ująć Michnikowszczyzna żenująca.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 22:34 Kupcy-menele z KDT dobrze wiedzą, gdzie szukać kolesiów - wśród warszawskich kiboli i w pałacu prezydenckim! Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Socjalistyczne prostytutki z sobą trzymają... 24.07.09, 22:50 Małpka zrobi wszystko, żeby chociaż kilka tysięcy zdobyć... Bo tak już jest śmietnikiem historii, dlatego tak te małpki eliminuje konsekwentnie.... Odpowiedz Link Zgłoś