amdrzej.11 24.07.09, 17:03 aczynscy popierają złodziejstwo Rydzyka,kiboli i łamanie prawa... To ich rodzinna tradycja.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
epupecki Ciekawe czy kiboli też przyjmnie do siebie? 24.07.09, 17:14 Ciekawe czy kiboli też przyjmnie do siebie? Może jeszcze wywieszą transparent z pozdrowieniami dla tych co w areszcie siedzą?! Odpowiedz Link Zgłoś
expert_spod_mostu_kierbedzia łatwiej jest tu w kasynie wygrac niż własne 24.07.09, 17:26 firme prowadzic .. to tak a'propos łamania jakiegoś tam prawa i inszego przedawnienia .. Odpowiedz Link Zgłoś
forum.humorum.defekalium KDT=kasa zostaje w PL; Biedronka=kasa do Portugali 24.07.09, 18:43 i to, co kupcy w KDT zarobili, wydadza w Polsce i to nasz kraj sie wzbogaci to, co zarobia jakiekolwiek sieci sklepow osiedlowych typu Biedronka czy supermarkety, zostanie worami z Polski wywiezione na dluzsza mete zagraniczne sieci doprowadza do pogorszenia sie sytuacji w Polsce poniewaz doprowadza do zbiednienia spoleczenstwa poprzez eskalacje negatywnego bilansu handlowego. skutkiem czego stracisz prace i w domu wbijesz zeby w sciane. polska zas zblizy sie gospodarczo do bialorusi Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany Wólczanka=kasa zostaje w PL,KDT=kasa jedzie doChin 24.07.09, 18:47 i Wietnamu. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Przy pałacu dosyć miejsca i ochrona lepsza 24.07.09, 19:14 jak robić jaja to do końca, czekam kiedy PiS albo nawet prezydent ogłosi zryw narodowy na rzecz wznowienia produkcji "Poloneza", dumy polskiej motoryzacji a Rydzyk bedzie skarbnikiem, dyrektorem proponowałbym posła Brudzińskiego, z wypowiedzi wynika że jest specjalistą od takich nowinek. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Kaczyński popiera łamanie prawa? Znowu? 24.07.09, 20:25 Jakoś mnie juz to nie dziwi... Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Lepper,Giertych i Jaro już na wylocie.Teraz Kupa! 24.07.09, 20:45 No, stary, czas na cię. Odpowiedz Link Zgłoś
plastelina2005 Pan prezydent też ma w doopie prawo 24.07.09, 23:46 Do dziś nie przeprosił Wachowskiego pomimo wyroku sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
powiedz_to_koniowi Lech Kaczyński jest przeciwko kupcom 25.07.09, 01:25 Tak przynajmniej wynika z tego cytatu: Luty 2004 - "Przedłużyliśmy Kupieckim Domom Towarowym dzierżawę na następny rok, gdyż w tym roku nie ma jeszcze potrzeby rozpoczynania prac budowlanych na placu Defilad" - powiedział na konferencji prasowej prezydent Warszawy Lech Kaczyński. "To jest jedynie przesunięcie. Ja wyraźnie powiedziałem kupcom, że w przyszłym roku hale nie będą mogły istnieć" - wyjaśnił Kaczyński. A co do całej rozróby - zobaczcie sobie ten filmik: www.youtube.com/watch?v=4wa91S7XyB0 Oni sobie tylko w drzwiach stali! Świetny żart! Odpowiedz Link Zgłoś
powiedz_to_koniowi Re: Lech Kaczyński jest przeciwko kupcom 25.07.09, 01:31 I jeszcze jeden cytat: "7 grudnia 2004 Kolejne ekipy rządzące Warszawą zapowiadały: hale znikną, ale żadnej nie udało się zaprowadzić porządku pod Pałacem Kultury. Michał Borowski, naczelny architekt Warszawy, we wczorajszym wywiadzie dla "Gazety Stołecznej" zapewnił, że w cywilizowaniu placu Defilad sukces odniesie ekipa Lecha Kaczyńskiego." Odpowiedz Link Zgłoś
aplus ale nie palowal i nie gazowal ! Zreszta pisze mial 25.07.09, 05:28 "cywilizowac" - czyli bez uzycia palek i gazu ty prymitywny ZOMOwcu=POwcu Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: ale nie palowal i nie gazowal ! Zreszta pisze 25.07.09, 11:50 aplus napisał: > "cywilizowac" - czyli bez uzycia palek i gazu ty prymitywny ZOMOwcu=POwcu A jak do tych chciwych matołków się odnosic ? Nikogo nie słuchaja, wyrokowi sądu nie chcą się podporządkować, łamia prawo. Co w takim wypadku zrobić ? Wzruszyć ramionami i iść na przeczekanie ? Nie chcą słuchać prawa niech słuchaja pały. Odpowiedz Link Zgłoś
powiedz_to_koniowi Re: ale nie palowal i nie gazowal ! Zreszta pisze 25.07.09, 12:54 Jak ty się aplusie odzywasz do pana Borowskiego! Przecież on dobrze powiedział: "cywilizować". Zgadzam się. Szkoda tylko że tego nie zrobił. Ale nie ma co go za to wyzywać od ZOMOwców (bo PO-wiec to komplement, jak rozumiem) Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Lech Kaczyński jest przeciwko kupcom 25.07.09, 08:25 No pisdzielski populizm dla niedorozwiniętych umysłowo. Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś:)? Odpowiedz Link Zgłoś
powiedz_to_koniowi Re: Lech Kaczyński jest przeciwko kupcom 25.07.09, 12:55 I mam nadzieję, że nigdy się nie przyzwyczaję. A na populizm dobre są właśnie cytaty sprzed kilku lat. Dają dobrą perspektywę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Dobro Rzeczpopolitej najwyzszym prawem 25.07.09, 03:30 plastelina2005 napisała: > Do dziś nie przeprosił Wachowskiego pomimo wyroku sądu. M: ja wiem, ze bolszewia na tym forum kpi sobie z praworzadnsci ale nazywanie PRL-owskie papugi "sądem" to lekka przesada. POstKomuchy z dzika przyjemnoscia oddalyby nieruchomosc pod Palacem Kultury jakiemus zagranicznemu spekulantowi z Kataru gdyby chcial n zbudowac tam swoja hurtownie. Chodzilo tu o niszczenie Polskiej przedsiebierczosci w imie tej samej podlosci w ramach ktorej zakladano kajdanki na rece Romana Kluski. Nazywanie walczacych z najemnikami Hieny Gronkowiec Waltz kupcow "chuliganami" wpisuje sie w typowa komunistyczna propagande. Tak jak wypociny w dzisiejszym Skanerze Tusk Vision Network gdzie porownywano gazowanie i palowanie kobiet z rozkazu PO do traktowania pielegniarek z Bialego Miasteczka z 2007, gdzie Premier Kaczynski osobiscie serwowal kawke i ciasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Pan prezydent też ma w doopie prawo 25.07.09, 08:13 plastelina2005 napisała: > Do dziś nie przeprosił Wachowskiego pomimo wyroku sądu. A czy tak można? Jeżeli tak to i inne wyroki można olać? Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Pan prezydent też ma w doopie prawo 25.07.09, 11:53 erg_samowzbudnik napisał: > plastelina2005 napisała: > > > Do dziś nie przeprosił Wachowskiego pomimo wyroku sądu. > > A czy tak można? Jeżeli tak to i inne wyroki można olać? LK nadaje się świetnie do roznoszenia ciasteczek i serwowania kawy pod warunkiem,że gdzieś w pobliżu jest toi-toi. Odpowiedz Link Zgłoś
pio765 Re: KDT=kasa zostaje w PL; Biedronka=kasa do Port 24.07.09, 22:35 A co to, "kupcy z KDT", te podróby chińskie, sami tak szydełkują? forum.humorum.defekalium napisała: KDT=kasa zostaje w PL; Biedronka=kasa do Port Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Korpus KaDeTow u pana namiestnika! 25.07.09, 04:37 Jeszcze gotowi jakie powstanie zorganizowac. A pan namiestnik w nocnej koszuli bedzie pryskal Karowa w dol. Odpowiedz Link Zgłoś
mer-llink Re: KDT=kasa zostaje w PL:nie kupcy a kupczyki... 25.07.09, 07:48 W KDT wcale nie byli to KUPCY, jak dumnie głosi gazeta: "W Pałacu Prezydenckim przyjęto dziś kupców". To maleńcy aferzyści szukający poparcia u innych niewielkich aferzystów. Żadni tam KUPCY, ot kupczyki, straganiarze, handlary..... Oto kogo gości PAŁAC PREZYDENCKI. Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: KDT=kasa zostaje w PL; Biedronka=kasa do Port 25.07.09, 08:24 Żałosna argumentacja. Poza tym, gdybyś nie wiedział to jest era globalizacji przed, którą bronienie się jest trochę podobne do walki z grawitacją. Poza tym jeśli polski handel ma mieć oblicze tego syfu, to ja wolałbym aby nie istniał. Odpowiedz Link Zgłoś
elmuza3 Re: KDT=kasa zostaje w PL; Biedronka=kasa do Port 25.07.09, 08:25 a co Ty wiesz o sytuacji gospodarczej na Białorusi,co? Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Re: Ciekawe czy kiboli też przyjmnie do siebie? 24.07.09, 17:30 To Platforma wygrała 100% w aresztach śledczych i więzieniach. . epupecki napisał: > Ciekawe czy kiboli też przyjmnie do siebie? Może jeszcze wywieszą > transparent z pozdrowieniami dla tych co w areszcie siedzą?! > > Odpowiedz Link Zgłoś
martady Re: Ciekawe czy kiboli też przyjmnie do siebie? 24.07.09, 17:39 a PIS w zakładach psychiatrycznych. co gorsze? :) ps. nie wiedziałam, że na oddziałach zamkniętych jest dostęp do netu :) Odpowiedz Link Zgłoś
hugow Re: Ciekawe czy kiboli też przyjmnie do siebie? 25.07.09, 00:32 jest w ramach terapii kdt - ma miejsce obok, wiec w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Ciekawe czy kiboli też przyjmnie do siebie? 24.07.09, 18:28 cudaktusk napisała: > To Platforma wygrała 100% w aresztach śledczych i więzieniach. Gdyby głosowali na PiS to szansa dostarczenia im do celi ciepłej a szerokiej i rozłożystej ziobrowej byłaby równa zeru. Głosując na PO mieli nadzieję, że jednak Ziobro zostanie oskarżony, osądzony i osadzony. Aż się oblizywali. Smakowicie! Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Ciekawe czy kiboli też przyjmnie do siebie? 25.07.09, 00:02 Oo, już 100% dla PO w więzieniach? Nie wstyd ci tak bezczelnie łgać? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 A kto powiedział, że z "małym" ... 24.07.09, 19:11 images.uncyc.org/commons/2/24/Kalashnikov_vodka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
inqbus Re: Ciekawe czy kiboli też przyjmnie do siebie? 24.07.09, 17:49 dokladnie, niech wywiesi na plocie palacu tradycyjny transparent kiboli: 'pozdrowienia do wiezienia' Odpowiedz Link Zgłoś
wiezet Prezydencie! Krzywy kołek w Pcimiu stoi. 24.07.09, 22:39 Dlaczego sie tym nie zajmiesz, skoro taką bzdurą w wawie się interesujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
martady Re: Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy 24.07.09, 17:15 bo Kaczyńscy nie stali tam gdzie ZOMO ;) może jakby stali to by mieli poszanowanie dla prawa i jego wykonywania. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy 25.07.09, 11:56 martady napisała: > bo Kaczyńscy nie stali tam gdzie ZOMO ;) może jakby stali to by mieli > poszanowanie dla prawa i jego wykonywania. Nie mogli tam stać bo są z wyższej półki - chyba ze względu na wzrost nikczemny. Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura Zenada 24.07.09, 17:16 A Kaczynski trzyma sztame z prostactwem i huliganstwem. Czy kogos to jeszcze dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Re: Zenada 24.07.09, 17:29 Poczytaj posty wykształconego elektoratu platformy - żenada. . zwirekiwigura napisał: > A Kaczynski trzyma sztame z prostactwem i huliganstwem. Czy kogos to > jeszcze dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany Jakoś nie wszystkich zagazowali 24.07.09, 18:00 Na jednym z filmików widać jak część wychodzi spokojnie jak z kina bez żadnego uszczerbku, a niektórzy są siłą wypychani, kopiąc i bijąc ochroniarzy oraz rzucając wyzwiskami! I tak przypomniał mi się stary dowcip: Przybiega Jaś do Pani.. - Prosze pani a tam od godziny Piotrek bije mojego brata! - O Boże! To czemu dopiero teraz mi o tym mówisz? - Bo wcześniej to mój brat wygrywał! Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna bo neandertale Zubrzyckiego gazowaływłasnychkumpli 24.07.09, 18:39 te przygłupy używały miotaczy w zamkniętym pomieszczeniu, gdy ich własni kolesie nie mieli masek, co widac na filmach z zajść kompletna beka z tych półmózgów żeby być "ochroniarzem" albo wyborcą PO trzeba mieć podobne kwalifikacje umysłowe ronin-teraz-zarejestrowany napisał: > Na jednym z filmików widać jak część wychodzi spokojnie jak z kina bez żadnego > uszczerbku, a niektórzy są siłą wypychani, kopiąc i bijąc ochroniarzy oraz rzuc > ając wyzwiskami! > > I tak przypomniał mi się stary dowcip: > > Przybiega Jaś do Pani.. > - Prosze pani a tam od godziny Piotrek bije mojego brata! > - O Boże! To czemu dopiero teraz mi o tym mówisz? > - Bo wcześniej to mój brat wygrywał! Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany Nie jestem wyborcą PO i raczej nie będę 24.07.09, 18:42 więc mnie nie obrażasz mimo szczerych chęci, ale i tak to wyższe kwalifikacje umysłowe niż 99% wyborców pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany P.S. a o firmie zubrzyckiego mam wyrobione zdanie 24.07.09, 18:45 po ich pracy na meczach Legii... Odpowiedz Link Zgłoś
bariwo73 Brawo Policja !!! Handlarze na obrzeża miasta !!! 24.07.09, 18:43 Policja BARDZO dobrze zrobiła z tymi bazarowymi handlarzami. Jak oni w ogóle mają czelność nazywać się kupcami? Kupcem to był Wokulski. A to są bazarowi handlarze. Poziom kultury obsługi poniżej zera. Zamykali często swoje stoiska przed wyznaczoną godziną zamknięcia, pewnie tak dobrze im się powodziło. Ceny z kosmosu, a jakość towaru żenująca. Ich miejsce jest w Maximusie albo obok Wietnamczyków w Wólce Kosowskiej !!! Stało to z łóżkami polowymi przed PKiN i myślą, że teren w Centrum stolicy europejskiego kraju należy im się przez zasiedzenie? (już pomijam fakt, ile lat potrzeba by zasiedzenie skutkowało). Wynocha na obrzeża miasta i tam sobie handlujcie tym szydłem, mydłem i powidłem !!! A Policji i Prezydent Warszawy składam gratulację za konsekwencję !!! Prawdziwi Warszawiacy takich handlarzy nie chcą w Centrum. Jak Kaczor taki dobry, niech im wydzierżawi kawałek Pałacu Prezydenckiego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: Brawo Policja !!! Handlarze na obrzeża miasta 24.07.09, 19:07 bariwo73 napisał: > Policja BARDZO dobrze zrobiła z tymi bazarowymi handlarzami. Jak oni w ogóle > mają czelność nazywać się kupcami? Kupcem to był Wokulski. A to są bazarowi > handlarze. Poziom kultury obsługi poniżej zera. Zamykali często swoje stoiska > przed wyznaczoną godziną zamknięcia, pewnie tak dobrze im się powodziło. Ceny z > kosmosu, a jakość towaru żenująca. Ich miejsce jest w Maximusie albo obok > Wietnamczyków w Wólce Kosowskiej !!! > > Stało to z łóżkami polowymi przed PKiN i myślą, że teren w Centrum stolicy > europejskiego kraju należy im się przez zasiedzenie? (już pomijam fakt, ile lat > potrzeba by zasiedzenie skutkowało). Wynocha na obrzeża miasta i tam sobie > handlujcie tym szydłem, mydłem i powidłem !!! > > A Policji i Prezydent Warszawy składam gratulację za konsekwencję !!! Prawdziwi > Warszawiacy takich handlarzy nie chcą w Centrum. Jak Kaczor taki dobry, niech i > m > wydzierżawi kawałek Pałacu Prezydenckiego !!! Gdyby usuwala ich policja to byloby to zgodne z prawem.Jednak usuwala ich w brutalny sposob firma ochroniarska Zubrzycki do czego nie miala uprawnien.ochroniarze maja za zadanie ochraniac obiekty a w tym przypadku komornika.Atakujac ,niszczac wejscie do tej hali, uzywajac gazu i bijac ludzi zlamali prawo.A policja biernie sie temu przygladajac rowniez zlamala prawo.Egzekwowanie prawa nie moze sie odbywac w sposob przestepczy.A wiec wszystkie strony tego wydarzenia zlamaly prawo a jeszcze nie zdziwilbym sie gdyby okazalo sie ze miasto jest paserem i teren na ktorym stoi ta hala zostal przejety przez miasto w lamiacy prawo sposob i ze jest wiecej takich osob jak pan Koss ktory odzyskal dzialke obok. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 17:19 Gdyby przed kilku laty Kaczyński, wtedy jeszcze prezydent Warszawy, potrafił dotrzymywać zawartych umów i przestrzegać prawa, dzisiaj nie byłoby problemu. Ale to właśnie prawnik Kaczyński nauczył kupców, że "pacta non sunt servanda", prawo jest po stronie głośniej krzyczącego i wystarczy tupnąć nogą, a prezydent podkula ogon i robi wszystko, czego tupiący zażąda; najwyraźniej spodziewali się, że z innymi prezydentami Warszawy będzie tak samo. A tu niespodzianka... Całe szczęście, że wreszcie Warszawą rządzi ktoś, kto zlikwiduje tę kompromitującą blaszaną budę z centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 17:23 Widocznie zbyt wysokie miał poparcie wśród Polaków i postanowił temu zaradzić. Panie K., ładnie to tak wspierać bandytów? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 kaczynscy to judasze,obłudnicy i kujwy duże wielga 24.07.09, 17:25 chne ,bardzo wielgachne kujwy.pis is dead!Amen.Enter.Twitter jarek z kotem Alikiem na twitterze.Świat sie kończy!;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorasia Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 17:32 "(..)Lakoniczny komunikat na stronie internetowej głowy państwa nie podaje szczegółów rozmowy." Trwają ustalenia w której części pałacowego ogrodu ustawić szczęki i łóżka polowe. Budowa nowego blaszaka rozpocznie się niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 17:36 no i teraz w tym miejscu powstanie jakies muzeum, do ktorego nikt nie bedzie chodzil (bo przeciez nie te wsioki ze stolycy) i do ktorego trzeba bedzie doplacac miliony kazdego roku Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy 24.07.09, 19:28 piekny_romanek napisał: > no i teraz w tym miejscu powstanie jakies muzeum, do ktorego nikt nie bedzie ch > odzil (bo przeciez nie te wsioki ze stolycy) i do ktorego trzeba bedzie doplaca > c miliony kazdego roku Muzeum sztuki wspolczesnej jest juz w Palacu Ujazdowskim i tam juz Sztuka w postaci genitaliow na krzyzu byla juz wystawiana. Odpowiedz Link Zgłoś
d_tux Re: Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy 24.07.09, 20:18 -> perfect4u napisało: -> -> piekny_romanek napisał: -> -> > no i teraz w tym miejscu powstanie jakies muzeum, do ktorego nikt -> nie bedzie ch -> > odzil (bo przeciez nie te wsioki ze stolycy) i do ktorego trzeba -> bedzie doplaca -> > c miliony kazdego roku -> Muzeum sztuki wspolczesnej jest juz w Palacu Ujazdowskim i tam juz -> Sztuka w postaci genitaliow na krzyzu byla juz wystawiana. Wałęsa zapowiedział, że nie będzie brał udziału w żadnych uroczystościach rocznicowych, a nawet wyjedzie z kraju, ponieważ ma dość ataków. Z powodu nieobecności Wałęsy nie odbędzie się planowana na sobotę konferencja o Okrągłym Stole. https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=98236851&a=98242633 Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy 24.07.09, 23:18 piekny_romanek napisał: > no i teraz w tym miejscu powstanie jakies muzeum, do ktorego nikt nie bedzie ch > odzil (bo przeciez nie te wsioki ze stolycy) i do ktorego trzeba bedzie doplaca > c miliony kazdego roku Czy ty tumanie wiesz o co chodzi ? Tu nie chodzi o to co tam będzie, bo wyboru już dawno dokonano, ale o przestrzeganie prawa. Ale skad taki zakompleksiony ciołek, wyrażajacy sie pogardliwie o muzeach i "stolycy", może o tym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 17:37 Podwazanie wyrokow sadowych, jest domena braci Kaczynskich. Pana Prezydenta L.Kaczynskiego, oraz bylego premiera J.Kaczyskiego. Czy to oznacza, ze przestepcy moga sie wypiac, na wyroki sadowe?. Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy 24.07.09, 19:36 tadek-1 napisał: > Podwazanie wyrokow sadowych, jest domena braci Kaczynskich. Pana Prezydenta > L.Kaczynskiego, oraz bylego premiera J.Kaczyskiego. Czy to oznacza, ze > przestepcy moga sie wypiac, na wyroki sadowe?. Ale to nieoznacza ze wyrok sadu nalezy egzekwowac w sposob przestepczy.Do tego jest upowazniona jedynie policja a nie jakies bojowki Zubrzyckiego.Komornik powinien byl przyjsc z policja i wyegzekwowac wykonanie mniej lub bardziej sprawiedliwie wykonanego wyroku sadowego.Dopiero po przejeciu obiektu z pomoca policji komornik mogl postawic tych przestepcow od Zubrzyckiego nazywajacych sie ochroniarzami zeby strzegli tego obiektu.Wlamywanie sie, uzywanie gazu i przemocy przez ta firme bylo przestepstwem.Przestepstwem bylo rowniez tolerowanie tego przez policje. Gdy ja w Kanadzie chcialem usunac lokatorow z mojego domu to z wyrokiem sadu udalem sie do biura szeryfa, zaplacilem za usluge $300 i czekalem na termin kiedy szeryf zrobi eksmisje.Odbylo sie na spokojnie bo lokatorzy wyniesli sie tuz przed tym terminem. Ale ja oficjalnie dokonalem przejecia mieszkania przez szeryfa i dostalem stosowny dokument. Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy 24.07.09, 19:42 perfect4u napisał: > tadek-1 napisał: > > > Podwazanie wyrokow sadowych, jest domena braci Kaczynskich. Pana > Prezydenta > > L.Kaczynskiego, oraz bylego premiera J.Kaczyskiego. Czy to oznacza, > ze > > przestepcy moga sie wypiac, na wyroki sadowe?. > Ale to nieoznacza ze wyrok sadu nalezy egzekwowac w sposob > przestepczy.Do tego jest upowazniona jedynie policja a nie jakies > bojowki Zubrzyckiego.Komornik powinien byl przyjsc z policja i > wyegzekwowac wykonanie mniej lub bardziej sprawiedliwie wykonanego > wyroku sadowego.Dopiero po przejeciu obiektu z pomoca policji > komornik mogl postawic tych przestepcow od Zubrzyckiego nazywajacych > sie ochroniarzami zeby strzegli tego obiektu.Wlamywanie sie, uzywanie > gazu i przemocy przez ta firme bylo przestepstwem.Przestepstwem bylo > rowniez tolerowanie tego przez policje. Gdy ja w Kanadzie chcialem > usunac lokatorow z mojego domu to z wyrokiem sadu udalem sie do biura > szeryfa, zaplacilem za usluge $300 i czekalem na termin kiedy szeryf > zrobi eksmisje.Odbylo sie na spokojnie bo lokatorzy wyniesli sie tuz > przed tym terminem. Ale ja oficjalnie dokonalem przejecia > mieszkania przez szeryfa i dostalem stosowny dokument a gdybym dokonal przejecia MOJEGO mieszkania samemu to zostalbym aresztowany.Cale wiec przejecie tej hali dokonalo sie w nielegalny sposob bo niezastosowane byly wlasciwe procedury i mysle ze kupcy powinni skarzyc Komornika, Firme Zubrzycki, Urzad Miasta jak trzeba to nawet do Strasburga. Odpowiedz Link Zgłoś
wiem-wszystko Re: Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy 24.07.09, 22:15 > sposob bo niezastosowane byly wlasciwe procedury i mysle ze kupcy > powinni skarzyc Komornika, Firme Zubrzycki, Urzad Miasta jak trzeba > to nawet do Strasburga. a jak i to nie wystarczy, to 300 dolcow zaplacic 'twojemu' szeryfowi i on sie tym zajmie. czy przyszlo ci do glowy, ze w Polsce moze obowiazywac inne prawo niz w Kanadzie? jesli tak, to nie kumam po co piszesz. no chyba, ze chciales sie pochwalic, ze w ameryce mieszkasz i nawet mieszkanie wynajmujesz... jesli nie, to... daj spokoj... Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy 25.07.09, 00:04 Bredzisz. Moze u was robi się takie rzeczy "z szeryfem" ale u nas nie ma szeryfów, ;) są za to komornicy. To właśnie oni robią takie rzeczy. Komorników wyznacza sąd i oni przeprowadzają eksmisje. W razie potrzeby komornik może wyznaczyć sobie pomocników.W tym wypadku na pomocników wziął sobie ochroniarzy. Zastanawiałeś się może co zrobił by szeryf jak by eksmitowani zaatakowali go rurami i kamieniami ? Czy przypadkiem nie zaczął by do nich strzelać ? Odpowiedz Link Zgłoś
praktyczna Re: Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy 27.07.09, 11:10 Perfekcik dla mnie napisal (...) Odbylo sie na spokojnie bo lokatorzy wyniesli sie tuz przed tym terminem. Ale ja oficjalnie dokonalem przejecia mieszkania przez szeryfa i dostalem stosowny dokument Kluczowym sformulowaniem jest "wyniesli sie przed terminem". Wlasnie o to chodzi. Wiekszosc handlarzy z Blaszaka zaakceptowalo decyzje sadu i wynioslo sie z hali dzien przed "inwazja". Twoi lokatorzy w Kanadzie wiedzieli doskonale, ze nie ma co dluzej tam siedziec bo przyjdzie szeryf i zrobi sie dym. I w tym caly problem. Mozna sobie grac w kotka i myszke ale jak sie zaczynaja schody powinno sie odpuscic a nie jeszcze zaogniac sytuacje wystawiajac na pierwsza linie kobiety i dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 17:42 Panie Prezydencie czy Panu nie jest wstyd ? Czas dorosnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
inqbus i tak postepuje czlowiek wywodzacy sie z.... 24.07.09, 17:44 ugrupowania ktore ma "prawo" i "sprawiedliwosc" w nazwie. Gdzie tu prawo i gdzie sprawiedliwosc w stosunku do innych kupcow ktorzy uczciwie pracuja nie liczac na zadne preferncje ze strony miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany Re: i tak postepuje czlowiek wywodzacy sie z.... 24.07.09, 18:09 Zagospodarowują różny elektorat. Dla nich to rybka... kibol, chuligan lub sierota z mentalnością głębokiego prlu, najważniejsze nie z łżeelity. Głos jest głos! Poza tym to partia ludzi z mottem "bo nam się należy" więc pasują idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 poszli jak swoj do swego...jedni kupca gaciami inn 24.07.09, 17:46 ideami... Odpowiedz Link Zgłoś
cekinad Re: poszli jak swoj do swego...jedni kupca gaciam 24.07.09, 18:09 Nie dziwię się ,że Prezydent nie potrafi jednoznacznie wyjaśnić zasad prawa kupcom z K.D.T.,gdyż studia prawnicze skończył za Komuny,co świadczy że renoma tych studiów jest wątpliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany Nie obrażaj ludzi co za komuny dyplom zrobili! 24.07.09, 18:30 Bo zapewniam cię że poziom był wtedy o wiele wyższy niż obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: poszli jak swoj do swego...jedni kupca gaciam 24.07.09, 18:40 Eeee tam zaraz prawo! Onspecjalizował si e w prawie pracy,stąd jego troska o stanowiska pracy dla handlarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany Ale w socjalistycznym prawie pracy 24.07.09, 18:50 a tam miejsca dla prywaciarzy raczej nie było:) Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: Ale w socjalistycznym prawie pracy 24.07.09, 19:49 ronin-teraz-zarejestrowany napisał: > a tam miejsca dla prywaciarzy raczej nie było:) Mylisz sie bo w 1988 roku minister rzadu Rakowskiego Wilczek wprowadzil bardzo liberalna ustawe o dzialalnosci gospodarczej w/g zasady ze co nie jest zabronone to jest dozwolone.Pisal ja pod siebie bo mial zaklad wedliniarski.Ale kolejne rzady od nowa dociskaly srube i teraz zalozenie firmy trwa miesiacami a urzednicy maja dochod w postaci lapowek.Oczywiscie zgodnie z dzialaniem komisji Przyjazne Panstwo .Przyjazne panstwo dla partii rzadzacej oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiem-wszystko Re: Ale w socjalistycznym prawie pracy 24.07.09, 22:23 > Mylisz sie bo w 1988 roku minister rzadu Rakowskiego Wilczek > wprowadzil bardzo liberalna ustawe o dzialalnosci gospodarczej w/g a kiedy lechu studiowal? (pssst... podpowiedz: pl.wikipedia.org/wiki/Lech_Kaczy%C5%84ski - a zebys nie musial szukac: "Jest absolwentem Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego (studiował w latach 1967-1971)." czlowieku, ty pijany jestes, czy po prostu niedotleniony? po raz kolejny probujesz sie wymadrzac jakimis domyslami, nie probujac chyba nawet sprawdzic bzdur ktore wypisujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
hart5 Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 17:48 Następni w kolejce na audiencję są kibole, pogratulować panu Kaczyńskiemu stania na straży porządku prawnego Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 17:49 Wstyd mi za prezydenta, który - dla osiągnięcia efektu PR-owskiego - nie dosyć, że "dodaje" otuchy to jeszcze głaszcze po główkach zwykłych przestępców. Bo kim jest ktoś, kto nie respektuje wyroków sądowych? Przestępcą. A zatem mamy prezydenta przestępców. Brawo PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Re: Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy 24.07.09, 17:55 mela_1 napisała: > Wstyd mi za prezydenta, który - dla osiągnięcia efektu PR-owskiego - > nie dosyć, że "dodaje" otuchy to jeszcze głaszcze po główkach > zwykłych przestępców. Bo kim jest ktoś, kto nie respektuje wyroków > sądowych? Przestępcą. A zatem mamy prezydenta przestępców. Brawo PiS. no cuz po trupach i za wszelka cene chce powkurzac narod druga kadencje, mam nadzieje ze sie mu nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy 24.07.09, 18:44 Oddaj Lechu Pałac handlarzom! Nam Polakom by ulżyło, a i handlarze pocałują w stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
momy A czego się spodziewać po prezydencie, 24.07.09, 22:24 który sam ma za nic wyroki sądów i od kilku lat miga się od ich wykonania? Odpowiedz Link Zgłoś
123r456 Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 17:50 to juz temu obłudnikowi nie wystarczą na pokrzepienie "małpki", tylko jeszcze musi jątrzyć .Ż E N U J Ą C E zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Prezydent, ponoć profesor prawa a patronuje... 24.07.09, 17:54 bezprawnym działaniom. On może sobie osobiście nawet sympatyzować z kupcami ale urząd który sprawuje zobowiązuje go do zachowań godnych i propaństwowych. Ale takie sa skutki gdy wybiera się antyustrojową ekstremę na najwyższe stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: Prezydent, ponoć profesor prawa a patronuje.. 24.07.09, 20:01 iq-ok napisał: > bezprawnym działaniom. > On może sobie osobiście nawet sympatyzować z kupcami ale urząd który > sprawuje zobowiązuje go do zachowań godnych i propaństwowych. > Ale takie sa skutki gdy wybiera się antyustrojową ekstremę na > najwyższe stanowiska. Tak, Kaczynscy to z pewnoscia element antysocjalistyczny i antykoministyczny w przeciwienstwie do Ciebie SB-eku. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Prezydent, ponoć profesor prawa a patronuje.. 25.07.09, 00:09 Element antysocjalistyczny i antykomunistyczny, który hołubi osoby pokroju sędziego Kryże... A SBków szukaj sobie we własnej rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.hell czyi kułacy chcą wywalczyć likwidacje podatku VAT? 24.07.09, 17:58 bo dalej nie wiem czy to kradzież własności materialnej czy intelektualnej? ]:O/ Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany Hmmm kułacy powiadasz? coś w tym może być 24.07.09, 18:57 Pewnie większość w KRUSIE ubezpieczona i na wsi mieszka. Wierzę na słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
hwojtek Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 17:58 Lech Kaczyński, 27.02.2004 (konferencja prasowa) Przedłużyliśmy Kupieckim Domom Towarowym dzierżawę na następny rok, gdyż w tym roku nie ma jeszcze potrzeby rozpoczynania prac budowlanych na Placu Defilad. […] To jest jedynie przesunięcie. Ja wyraźnie powiedziałem kupcom, że w przyszłym roku hale nie będą mogły istnieć. […] My tutaj prowadzimy grę pomiędzy dwoma interesami. Interesami estetycznymi miasta - i tutaj, zgadzam się, że Plac Defilad powinien wyglądać zupełnie inaczej i w dalszym ciągu realne jest, że w 2005 roku ruszą na nim budowy. www.um.warszawa.pl/v_syrenka/new/index.php?dzial=aktualnosci&strona=aktualnosci_archiwum&poczatek=2004- 02&ak_id=235&kat=3 Odpowiedz Link Zgłoś
fabon W.Czc. Lech Kaczynski ma gleboko w d... 24.07.09, 18:06 W.Czc. Lech Kaczynski ma gleboko w d... co mowia kupcy. Spotkanie to mialo podloze kariery politycznej. Wspomniani kupcy to terrorysci, jak inaczej mozna nazwac ludzi ktorzy okupuja cudza posesje? Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 18:11 W następnej kolejności (p)rezydent ugości w pałacu i uściśnie dłoń dwóm "damom" rzucającym kamieniami (jedna z flaszką Lecha w drugiej ręce), facetowi w okularach i niebieskiej koszuli, z teczką, wyzywającemu od skur... policjantów na służbie, grupie kiboli i żulerii, stawiającej się wszędzie tam, gdzie zwęszą możliwość bijatyki i dewastacji mienia, palantowi, który rzucił kamienień w głowę strażniczki miejskiej. Słowem Lech K. ugości swoich. Brawo dla tej, dającej doskonały przykład, inicjatywy ze strony zamieszkałego w Pałacu Prezydenckim Lecha K. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy 24.07.09, 18:15 Ale wcześniej nada Order Orła Białego tej wybitnej posłance PiS, która wyzywała strażników - o ile dobrze pamiętam - od gnojów i buraków. Za wybitne zasługi w walce z ... nieważne, zawsze coś tam się wpisze. I oczywiście za kulturę osobistą. Odpowiedz Link Zgłoś
ronin-teraz-zarejestrowany Teraz wiadomo dlaczego pielęgniarek nie chciał 24.07.09, 18:21 przyjąć. Za mało wulgarne, nie pijące no i kambulcami nie napi...ją pilicjantów (a jak wszyscy wiedzą to spadkobiercy zomo) Odpowiedz Link Zgłoś
trefar Kupcy z KDT w Pałacu Prezydenckim: "Wyrażamy wd... 24.07.09, 18:15 Majestat Prezydenta sięgnął bruku. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Tusk zapowiada kary dla HGW i jej pałkarzy ? 24.07.09, 18:15 Łżesz jak pies. Pani Gronkiewicz nie ma z tym nic wspólnego. Komornik egzekwował prawomocną decyzję sądu i to on decydował kłamliwy szczekaczu o tym, jakimi środkami to zrobić. PS. Napisałeś tutaj kiedykolwiek prawdę? Myślisz że "ciemny lud" wszystko kupi? sralimuchibedziewiosna napisał: > skoro Donek twierdzi, że nikt w Polsce nie może łamać prawa, to znaczy, że > oczywiście dotyczy to też jego partyjnej koleżanki i wynajętych przez nią > zbirów , którzy na jej polecenie zaatakowali bezprawnie kupców z KDT , do > czego nie mieli żadnego prawa ponieważ nie są policją ? > > brawo Donald ! Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Zadymiarze na salonach 24.07.09, 18:15 Normalny człowiek nie jest w stanie pojąć kaczego prawa i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś