asmok6 31.07.09, 07:29 No proszę, jakie mądre dziecko. I prowadzić potrafi i o własną psychikę zadbać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loader Siedmiolatek uciekał przed kościołem 31.07.09, 07:49 w polandzie byłby to próżny trud. prędzej czy później kościół by go dopadł... Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik-2009 USA: Siedmiolatek uciekał przed policją samocho... 31.07.09, 07:54 Dziecko chciało do Michnika i czytać GW. Zalecany katechizm na dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d a ten policjant troch eniemrawy.. 31.07.09, 08:00 taka ciapa wyskoczyla i potruchtala... Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 No nie dziwię mu się. Też jako dzieciak o tym myśl 31.07.09, 08:13 ałem, żeby uciec starym z kościoła. Teraz na szczęście mam to z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: o dziadkach nie chciał słuchać 31.07.09, 08:18 na pewno nie chciał słuchać o 3 królach :) Odpowiedz Link Zgłoś
lava71 Własny wybór ... 31.07.09, 08:26 Pytanie ile dzieci w Polsce musi nie z własnej woli uczestniczyć w średniowiecznych gusłach różnego rodzaju sekt. Kiedy wreszcie do roboty wezmą się psychiatrzy i socjologowie ... podobno kształci się ich w Polsce na potęgę w odróżnieniu od inżynierów. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Własny wybór ... 31.07.09, 08:51 Dzieci nie mają "swojej woli" i raczej dobrze, aniżeli źle. Mnie bardziej martwią ich rodzice, którzy do 15 roku życia (przynajmniej) wyganiają z domu na msze. Ja też, wychodziłem z domu, ale szedłem do parku, i wracałem 6 godzin później. Kiedyś wypomniałem to swoim rodzicom i przeprosili mnie za ten przymus ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Sprytny chlopak 31.07.09, 12:06 Prowadzil calkiem niezle jak na siedmiolatka. I z ta msza tez mial calkowita racje. Sprytny chlopak. Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: Pewnie mormon. 01.08.09, 00:38 Dlaczego glupia? Mozna miec kobitek ile sie chce ,wszystkie posluszne i ida do roboty a facet tylko wydaje polecenia.Czy to nie tak wlasnie wyglada raj dla faceta? Odpowiedz Link Zgłoś