cudko1 12.08.09, 22:46 skad wziac ten kokos????????????????? u nie w szkółce nie ma!!!!!!!!!!!! no i masz mnie uczynić wiesz kim!!!!!!!!!! inaczej moje ego będzie nie pocieszone Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: PATRICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.09, 22:51 poczekaj zaraz zatrybi i pewnie bedzie.U mnie tez przez chwilę nie było. Kim masz byc? Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: PATRICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.09, 22:52 zabije cię kobieto i po jaki gwint mi to było???????????????? wyadałam ponad 10 tys i nie mam gdzie tego gawna drogiego zasiaźć:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: PATRICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.09, 23:00 na co wydałas tyle ??) Nie mam wiadomosci nic od Ciebie.Przy przyjmowaniu pokazuje mi sie tylko przyjmij/odrzuc i tyle Cudko ja nie wiem jak Ty to robisz masz 34 tysiace i dwa ogrody>???jak Ty to uzbieralas?? Ja z tymi marnymi cenami na targu ciulam i ciulam Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: PATRICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.09, 23:05 skąd wiesz ile mam kasy????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????? HMMMMM MAM BYC TWOIM ZASTĘPCĄ JAK TO CO????? <robi maślane oczy> Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: PATRICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.09, 23:10 Bo ja widze ile kasy maja czlonkowie DD Na jakim sa poziomie ile punktow itd pelna inwigilacja D Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: PATRICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.09, 23:11 Masz i stawiaj flachę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: PATRICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.09, 23:15 ooooooooooooooooooooooooo ta pełna inwigilacja ,mi się nie podobuwuje ja flache ty flache i nie będzie komu interesu pilnowac Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: PATRICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.09, 23:32 > ja flache ty flache i nie będzie komu interesu pilnowac> ja spoko spoko damy rade jaki wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: PATRICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.09, 22:53 no jak to kinm??????????????????? : czytaj dokładnie moje zgłoszenie Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 patrice czy możemy się między sobą jaoś kontaktowa 12.08.09, 23:17 jak w temacie, mam jeden wniosek Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: patrice czy możemy się między sobą jaoś konta 12.08.09, 23:19 cudku, są rozmowy przy stole- jak czat Odpowiedz Link Zgłoś
bei cudko 12.08.09, 23:18 zawsze kazdy zalogowany na Twoim serwerze moze obejrzec ile masz kaski, ile Q zrobiłaś, ile masz punktów , ktore miejsce zajmujesz...itd- od tego są statystyki. Klikasz na ratuszu- tam albo wpisujesz gracza albo oglądasz tabele z ogolna statystyką....tak ejst we wszystkich grach tego typu... Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: PATRICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.09, 23:19 w Waszej gildii- inni tego nie widzą Odpowiedz Link Zgłoś