Gość: rozwód adwokat IP: 178.212.121.* 08.11.12, 19:55 Poszukuje dobrego adwokata z okolic Lublina prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: adwokat IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.12, 22:54 polecam przejrzenie wątków Odpowiedz Link Zgłoś
akacja59 Re: adwokat 26.11.12, 13:33 Odradzam R. Choroszyńskiego, bo nie szanuje klienta, popełnia błędy merytoryczne i nie pilnuje sprawy. Mogę polecić radcę prawnego z Piłsudskiego panią o nazwisku Murdza, ale nie wiem czy jest aktywna zawodowo, bo jak miałam z nią kontakt, to była w ciąży. Mam o niej jak najlepsze zdanie, bo bardzo mi pomogła w zawiłej sprawie sądowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clio81 Re: adwokat IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.12, 11:45 Jeśli nie musi to adwokat z Lublina a może być z okolicy to polecam mec. Ł. Panasiuka ze Świdnika. Jest stosunkowo niedrogi (co dla mnie było istotne) oraz szanuje i słucha klienta. No i jest skuteczny - jestem zadowolona z tego, jak potoczyła się moja sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: adwokat IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.15, 06:59 Polecam Panią Mecenas Ewę Nowacką. Ma kancelarię na Szopena 7 lokal 31 (1 piętro) Lublin. Jest bardzo skuteczna. Wcześniej inna, starsza, mecenas prowadziła mi sprawę, ale niestety przegrała. Pani Mecenas Ewa Nowacka ma ogromną wiedzę i dużo werwy. Widać, że jej się chce szukać rozwiązań. Sprawa wydawała się nie do zdobycia, ale pani Mecenas Ewa ja po prostu wygrała :-). Zawsze będę jej wdzięczna. Polecam. Nie wiem, czy można tutaj podawać telefon, ale..., w razie czego mnie obroni, jak złamie prawo ;-), więc podaję 534 844 544. Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: adwokat IP: *.static.ip.netia.com.pl 13.07.15, 16:50 Ja także sądzę, że pani Ewa Nowacka to dobry i skuteczny adwokat. Trafiłem do niej z polecenia i jestem zadowolony. Polecam Łukasz S Odpowiedz Link Zgłoś