mariolka99 30.10.05, 19:22 ...na dźwięk słowa "depresja" reagował ucieczka...Tego jeszcze nie wyczułam, ale pewnie niedługo się przekonam, bo mam kurwa takiego doła zenie wiem czy dam rade się pozbierać:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivern Re: Poprzedni mój szef... 30.10.05, 20:45 Pozwolilabym sobie tutaj glosno wyrazic opinie o co poniektorych, ale doszlam do wniosku, ze o byle czym nie ma co mowic... :] Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Poprzedni mój szef... 30.10.05, 21:23 A jak się nie pozbieram to będzie ktos tęsknił? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Poprzedni mój szef... 31.10.05, 14:02 Przeryczałam całą noc. Całą calutką bez chwili wytchnienia...Nawet nie sądziłam ze w takiej twardzielce jak ja może się zmieścić tyle łez..Sikać za to nie będę przez tydzień;] Kiedyś gdy jeszcze czytałam poezję znalazłam takie wiersz "jestem zmęczony, niesamowicie wycieńczony...." Odpowiedz Link Zgłoś
sudione koniec mazgania!!!;) 31.10.05, 23:55 mariolka99 napisał(a): A jak się nie pozbieram to będzie ktos tęsknił? ;> No jaha, że będziemy tęsknić i to bardzo;), ale nawet przez myśl nam nie przychodzi, że odejdziesz. Byłoby bardzo, BARDZOOO smutno.;) P.S. Zastanawia mnie przez co wylałaś tyle łez ??? Przez życie, czy przez bezmózgowego chłopa ??? Bo jak przez chłopa, to masz kopa w dupę !!!;) POZDROWIONKA i wracaj do świata ludzi uśmiechniętych.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: koniec mazgania!!!;) 01.11.05, 00:00 Koniec mazgania. W zasadzie-nie ma przez kogo. Trzeba sie cenic. Zresztą- poznałam kogos fajnego. Więc to co było nie ma już znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sudione trzymaj fason i poziom;) 01.11.05, 00:24 mariolka99 napisał(a): Koniec mazgania. W zasadzie-nie ma przez kogo. Trzeba sie cenic. Zresztą- poznałam kogos fajnego. Więc to co było nie ma już znaczenia. Ulżyło mi [mam nadzieję, że nie tylko mnie;)]. Powiem to po cichutku, żeby nikt nie słyszał.;) Teraz tylko nie chciałbym czytać wątków w stylu: "Jak się "odpindolić" na randkę, żeby mu zatkało kakao".;) Nie schodź z pewnego "poziomu".;) POZDRAWIAM i chyba idę "w kimono", bo coś mnie "łupie".;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: trzymaj fason i poziom;) 01.11.05, 00:28 Tego kogoś nigdy wiecej nie zobacze wiec bez obaw;P Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: ubiła gada?;) 01.11.05, 00:46 Wiesz jak to jest... ...a pojdzie sie siedziec jak za człowieka...;D Odpowiedz Link Zgłoś
sudione ubić "gadziochę";) 01.11.05, 00:52 Wiem wiem, ale Ty osbie przynajmniej możesz gada ubić, a ja jak choć rękę na "gadziochę" podniosę, to jestem "damski boxer", a przecież "gadzina" 10 razy silniejsza ode mnie.;) Odpowiedz Link Zgłoś