Dodaj do ulubionych

Home Broker

10.12.10, 13:15
Odradzam. Duży przerost formy nad treścią. Złodziejskie prowizje, niekompetentni doradcy, którzy nie potrafią nawet maila wysłać. A już szczytem szachrajstwa jest ich oferta kredytowa z Getin - jak w Providencie! Jest tylu dobrych pośredników, po co płacić najdroższemu? Bo ma ładne biuro?
Obserwuj wątek
    • jeepwdyzlu Re: Home Broker 10.12.10, 14:54
      zwariowałeś?
      a do kogo ma wysyłać
      jak nie do getina

a open finance gdzie indziej wyśle :-)
      no - jak masz wysokie dochody to do Noble
      Tak czy siak
      gdzie się nie odwrócisz - lądujesz w bankach Czarneckiego...
      a tam tanio nie będzie
      Pieńkowska ma wymagania...
      pozdrawiam
      jeep
    • primonieruchomosci Re: Home Broker 19.12.10, 23:56
      A ja nie mam nic do HB, znam jednego współpracownika z HB i złego słowa nie powiem, sam mu poleciłem kilku klientów i wzorowo obsłużeni, kredyt mają naprawdę tani, na tyle tani na ile mogli dostać. Klienci bardzo zadowoleni.
      Getin tani nie jest, ale też nie przesadnie drogi, za to łatwo można przepchać kredyt a dzięki HB można refinansować w każdej chwili, jak się poprawi np. sytuacja kredytobiorcy.

To, że polityka banków z grupy Czarneckiego jest taka, że liczy się agresywna sprzedaż nie znaczy, że to jest złe - po prostu "mocny" klient znajdzie tańszą ofertę, słabszy będzie szczęśliwy, że dostał w Getinie.
    • anka33_online Re: Home Broker 18.01.11, 14:56
      Mają niezłe pomysły, ale kiepską realizację. Ogólnie kilka kompetentnych osób tam pracuje, reszta to amatorzy. Mimo wszystko-są lepsze biura.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka