kkkiiinnngggaaa 22.01.09, 11:50 mam prosbe prosze o pomoc pisze prace mgr na temat rynku wtornego i pierwotnego. mam rozdział - regulacje prawne w sprzedaży na rynku pierwotnym i wtornym. Nie wiem co mam pisac. Prosze o podpowiedz. PROSZE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
decort Re: POMOCY!!! 22.01.09, 13:27 jak to nie wiesz? Znajdź regulacje; opisz je; porównaj i już. A swoją drogą, po co wymyśliłaś rozdział i temat pracy, przede wszyskim, skoro nie masz pomysłu :-) Kodeks Cywilny; Prawo budowlane; Prawo podatkowe; Prawo spółdzielcze i Ustawa o Spółdzielniach Mieszkaniowych; Ustawa o Księgach Wieczystych i hipotece; może też Prawo bankowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkiiinnngggaaa Re: POMOCY!!! 22.01.09, 13:54 temat mam fajny a rozdzial ten wymyslil mi promotor i wyjechal sobie a ja nie mam z nim kontaktu a termin goni. dziekuje Bardzo za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
zegmarek Re: POMOCY!!! 24.01.09, 09:13 Można to tylko skomentować w jeden sposób W nocy do Kowalskiego dzwoni telefon. Zaspany kowalski - halo - Czy mieszkanie mgr Kowalskiego? _ Kowalskiego ale nie magistra - odpowiada zaspany Kowalski. - No to trzeba było się uczyć - Dobra , dobra mówi zaspany Kowalski , ale kto to mówi ? Wszyscy , wszyscy - pada odpowiedź www.doradca-rynku.pl Odpowiedz Link Zgłoś