Gość: Kajja45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.13, 08:43 Słyszeliście o tej firmie ? Jak tam wygladają usługi? Można liczyć na śledztwo w internecie ? Pomóżcie mi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 9999 Re: group 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.13, 12:52 Ja sporo o nich słyszałam, bo moi znajomymi akurat korzystali z ich usług i podobno się sprawdzili bardzo dobrze, ja nie miałam takiej sytuacji zeby byc zmuszona do skorzystania ale mówię to co słyszałam ;) Można na nich polegac;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: group 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 08:32 tak, można liczyć na śledztwo w sieci. zajmą się wszelkimi kwestiami bezpieczeństwa i tak dalej. na stronie www.detektyw24.pl masz wszystko opisane w dziale informatyki śledczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martina Re: group 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 10:38 Dzięki ich usługom dowiedziałam się, że mój mąż mnie zdradzał od blisko 2 lat... Ich odkrycie zmieniło moje życie o 180 stopni... Odpowiedz Link Zgłoś