pleg 17.10.10, 15:43 walka wieczoru video dla tych co nie mogli być lub obejrzeć w TVP 1 nie sądziłem, że też tak duża reklama dla obiektu i miasta (cały czas widać napisy "Arena Legionowo") Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majak56 Re: Arena Legionowo: Jonak x Cruz 17.10.10, 16:36 też się cieszyłem w czasie transmisji imprezy, z reklamy Legionowa widocznej w wielu miejscach hali, czy obecnej w wypowiedziach prezenterów i znanych osób z którymi przeprowadzano wywiady; to pierwsze kroki i szansa do pozyskania rozgłosu i dochodów dla miasta oraz okazja do ciekawego wypełnienia wolnego czasu; brawo Odpowiedz Link Zgłoś
godgod Re: Arena Legionowo: Jonak x Cruz 17.10.10, 18:33 Nie wierzyłem w organizatorów imprez w Arenie, ale Ci robią dobrą robotę. Brawo. Dzisiaj też jakiś tłumek przed wejściem. Nie wiem, czy operator Areny został już wybrany, bo jeśli nie, to chyba nie warto psuć czegoś co działa i wpuszczać dodatkowego pośrednika. Co do walki, to gdzieś koło 3 rundy zasnąłem przed TV. Odpowiedz Link Zgłoś
manjarsson całkiem ciekawa galeria zdjęć 17.10.10, 23:28 ... no i fotka Gołoty, niepowtarzalna ;) nasze-legionowo.pl/archives/840 Odpowiedz Link Zgłoś