Dodaj do ulubionych

Pub Warka na rynku

18.02.11, 14:13
Czy on jeszcze działa?
Nie wiecie?
Obserwuj wątek
    • galej.galej Re: Pub Warka na rynku 23.02.11, 22:15
      działa i to całkiem prężnie
      • adamlegionowo Re: Pub Warka na rynku 24.02.11, 13:02
        "całkiem" to nieźle powiedziane, byłem kilka razy:
        - w sali głównej palarnia
        - w drugiej (jeśli działa) "łupanina"
        - mały wybór piwa
        - kiedyś otwarte od chyba 10:00, i było ok, bo mogłem spokojnie usiąść, wypić kawe, teraz czynne od nie wiem której.
        - wysokie ceny
        - kiedyś nie wpuszczali wszystkich jak leci, dziś możesz tam wejść chyba nawet w dresie
        - lokalizacja jest ok, ale o awanture przed lokalem b. łatwo.

Nie wiem ile w tym prawdy ale podobno nie opłaca się tego trzymać, chociaż wydawało mi się że w Legio utrzyma się bez problemu.

• a-ksie Re: Pub Warka na rynku 24.02.11, 13:18
          Jak byłam tam pierwszy raz to bardzo mi się podobało, choć głownie wystrój Pomyślałam że fajne miejsce z klimatem jednak i tu się zaczyna:
          *nie mogliśmy usiąść tam gdzie chcieliśmy mimo iż owe miejsce nie było zarezerwowane i sala była pusta bo było nas za mało w rezultacie ciągle ktoś nas trącał przechodząc,
          *jak zaczyna się dyskoteka to muzyka jest tak głośna,że nie sposób jest rozmawiać (mimo iż dyskoteka jest na drugiej sali)
          * rachunek i tu zaczyna się ciekawie otóż mieliśmy doliczone kilka rzeczy których nie zamawialiśmy lub na które się nie doczekaliśmy "bagatela" ok 50pln na szczęście bardzo dużo nie wypiliśmy;P więc łatwo to zauważyliśmy Cóż następnym razem zapisywaliśmy co bierzemy

Naprawdę liczyłam ze będzie do fajne miejsce do spotkania ze znajomymi w różnym wieku (nie koniecznie 18-20lat) niestety kilka wizyt tam bardziej mnie zniechęciło niż zachęciło.
          • galej.galej Re: Pub Warka na rynku 24.02.11, 22:19
            fakt na rachunek trzeba uważać i pamiętać a jeśli z tym problem to spisywać. Miałem ostatnio podobną sytuację. Sala dla niepalących jest tam gdzie przynajmniej w weekend nie da się słowa zamienić. Nie byłem nigdy w tygodniu ale biorąc pod uwagę oblężenie w soboty raczej im się opłaca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka