so_fine 18.02.11, 14:13 Czy on jeszcze działa? Nie wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamlegionowo Re: Pub Warka na rynku 24.02.11, 13:02 "całkiem" to nieźle powiedziane, byłem kilka razy: - w sali głównej palarnia - w drugiej (jeśli działa) "łupanina" - mały wybór piwa - kiedyś otwarte od chyba 10:00, i było ok, bo mogłem spokojnie usiąść, wypić kawe, teraz czynne od nie wiem której. - wysokie ceny - kiedyś nie wpuszczali wszystkich jak leci, dziś możesz tam wejść chyba nawet w dresie - lokalizacja jest ok, ale o awanture przed lokalem b. łatwo. Nie wiem ile w tym prawdy ale podobno nie opłaca się tego trzymać, chociaż wydawało mi się że w Legio utrzyma się bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
a-ksie Re: Pub Warka na rynku 24.02.11, 13:18 Jak byłam tam pierwszy raz to bardzo mi się podobało, choć głownie wystrój Pomyślałam że fajne miejsce z klimatem jednak i tu się zaczyna: *nie mogliśmy usiąść tam gdzie chcieliśmy mimo iż owe miejsce nie było zarezerwowane i sala była pusta bo było nas za mało w rezultacie ciągle ktoś nas trącał przechodząc, *jak zaczyna się dyskoteka to muzyka jest tak głośna,że nie sposób jest rozmawiać (mimo iż dyskoteka jest na drugiej sali) * rachunek i tu zaczyna się ciekawie otóż mieliśmy doliczone kilka rzeczy których nie zamawialiśmy lub na które się nie doczekaliśmy "bagatela" ok 50pln na szczęście bardzo dużo nie wypiliśmy;P więc łatwo to zauważyliśmy Cóż następnym razem zapisywaliśmy co bierzemy Naprawdę liczyłam ze będzie do fajne miejsce do spotkania ze znajomymi w różnym wieku (nie koniecznie 18-20lat) niestety kilka wizyt tam bardziej mnie zniechęciło niż zachęciło. Odpowiedz Link Zgłoś
galej.galej Re: Pub Warka na rynku 24.02.11, 22:19 fakt na rachunek trzeba uważać i pamiętać a jeśli z tym problem to spisywać. Miałem ostatnio podobną sytuację. Sala dla niepalących jest tam gdzie przynajmniej w weekend nie da się słowa zamienić. Nie byłem nigdy w tygodniu ale biorąc pod uwagę oblężenie w soboty raczej im się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś