Dodaj do ulubionych

Fryzjerka Emilka na Lwowskiej

11.09.11, 16:00
Polecam każdej młodej, świadkowej i tym Paniom, które muszą być uczesane na czas. Spóźnienie murowane i nawet magiczne słowo nie padło. Podejście takie, że to klientki problem, że się spóźni tam gdzie się spóźnić nie może. Zero poczucia czasu i rozpoczęcia wykonywania usługi o godzinie, na którą sama przecież zapisuje klientki. Polecam dla wszystkich o moooocnych nerwach.
Obserwuj wątek
    • a-ksie Re: Fryzjerka Emilka na Lwowskiej 11.09.11, 19:40
      Również jestem ostro rozczarowana, czas tam się nie liczy, kilka osób zapisanych na tą samą godzinę a z farba można siedzieć ze 2 godziny. Byłam zapisana na 12 wyszłam po 16, dobrze , że się nie spieszyłam. Efekt był taki, że miałam popalone włosy w kolorach których nie wybierałam, na bluzce przebarwioną plamę od farby (nikt mi o tym nie powiedział i paradowałam tak do domu). Na sugestie by tak nie cięła bo moje włosy po tym źle się układają zero reakcji. Dodam, że ma grono stałych klientek, którymi się super zajmuje reszta to na tzw akord.
      • julitta.only Re: Fryzjerka Emilka na Lwowskiej 12.09.11, 08:27
        Potwierdzam powyższe wypowiedzi,ceny szałowe, podejście zerowe, zapisałam się na daną godzinę , będąc w zaawansowanej ciązy, przyszłam na daną godzinę, ona w międzyczasie obsłużyła 4 swoje klientki, tłumacząc że one były wcześniej zapisane, po 1,5 godziny oczekiwania, będąc zapisana wyszłam zniesmaczona i nie ostrzyżona. Na pani Emilii nie zrobiło to wrażenia bo twierdzi że klientki i tak ma, pozdrawiam i zyczę powodzenia , bo za klilka lat i te wierne mogą opuścić , ja tam napewno nie wrócę...
        • mamazuczka2006 Re: Fryzjerka Emilka na Lwowskiej 12.09.11, 09:47
          A to ciekawe. Też tam parę razy dzwoniłam próbując się zapisać, zawsze bezskutecznie (jak się okazuje na szczęście dla mnie!!) i za każdym razem słyszałam teksty o stałych klientkach. Dzięki za ten wątek, więcej próbować nie będę.
        • faanik Re: Fryzjerka Emilka na Lwowskiej 12.09.11, 11:15
          Uff, no to dobrze, że w czas się od Pani Emilki ewakuowałam i nie czekałam kolejnych 30 minut i jeszcze kolejnych. W tych okolicznościach niebotycznie wzrosła moja wdzięczność wynalazcom telefonów komórkowych, bo dzięki nim mogłam szybko namierzyć wolne miejsce w innym zakładzie, dotrzeć tam i z językiem na brodzie...ale zdążyć na czas. Podejście do klientek i w tym przypadku do ich CZASU to przejaw kultury osobistej, ale ocenę z niej Pani Emilka wystawiła sobie już sama w tym wątku.
          • adamlegionowo Re: Fryzjerka Emilka na Lwowskiej 12.09.11, 14:53
            Ja chodziłem długo do P. Daniela (pracuje w zakładzie "u Emilki")- zawsze byłem zadowolony. Kolega otworzył zakład więc się przeniosłem. Jako fryzjer męski polecam.

Pozdrowienia
            A.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka