Dodaj do ulubionych

przedszkole i żłobek prywatny

01.08.12, 21:49
Przeprowadzamy się do Legionowa i musimy znaleźć przedszkole i żłobek dla dzieciaków. Najlepiej, żeby były gdzieś blisko siebie, ale ważniejsze od odległości jest to, żeby były one "w porządku" Może ktoś ma dzieci w wieku przedszkolnym i żłobkowym. Z których placówek korzystacie i które możecie polecić? Które placówki proponują coś takiego jak uczęszczanie na pół etatu, czy wybraną ilość godzin? Czy w legionowskich przedszkolach i żłobkach jest w ogóle problem związany z przyjęciem dziecka do prywatnej placówki? Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • iwciab Re: przedszkole i żłobek prywatny 04.08.12, 23:35
      Polecam żłobek Bąbelkowo przy Husarskiej, synek tam chodził i jesteśmy bardzo zadowoleni.
      • naturka4 Re: przedszkole i żłobek prywatny 05.08.12, 15:04
        POlecam Przedszkole i Żłobek SPORTUŚ w Skierdach
        www.przedszkolesportowe.com
      • ralph123 Re: przedszkole i żłobek prywatny 05.08.12, 15:31
        Moja córka też uczęszczała do Bąbelkowa. Może, nie za długo, ale złego słowa powiedzieć nie mogę. Panie opiekunki bardzo sympatyczne, i widać że z wiedzą (którą notabene chętnie się dzielą), atmosfera można by rzec kameralna, a i warunki wydają się bardzo dobre.
        • mal-sia Re: przedszkole i żłobek prywatny 05.08.12, 18:19
          a w jakim wieku Wasze dzieci zaczęły przebywać w babelkowie?
          • iwciab Re: przedszkole i żłobek prywatny 05.08.12, 23:56
            2,5 roku
          • ralph123 Re: przedszkole i żłobek prywatny 06.08.12, 10:54
            Nasza pociecha miała niecałe 7 miesięcy (była najmłodsza) i trochę się tego obawialiśmy, ale nie było innego wyjścia. Jak się okazało zupełnie niesłusznie, młoda zawsze gdy ją odbierałem była uśmiechnięta, a opiekunki też nie narzekały, a wręcz przeciwnie ;). Ale tak jak pisałem, korzystaliśmy dość krótko bo później sytuacja się zmieniła i ruszyła "instytucja zwana Babcią" ;) Jednak gdybym znowu miał oddać dziecko do żłobka, to bez wahania wybrałbym ten sam.
    • mal-sia Re: przedszkole i żłobek prywatny 06.08.12, 13:19
      moj tez taki malutki.A jak z opłatami?
      • ralph123 Re: przedszkole i żłobek prywatny 06.08.12, 14:03
        Zadzwoń, zapytaj. Jak dawaliśmy młodą to było 1000 PLN, myslę że się nie zmieniło. Ale w tym było i wyżywienie, które zawsze było konsultowane z nami(można chyba też dla takich maluchów wziąć opcje bez wyżywienia, w sensie własne, ale nie pamiętam, wtedy koszt spada)
        . Jeśli masz takiego maluszka, i się obawiasz to myslę że nie ma o co. Opieka jest naprawde w porządku. A zaraz obok masz dwa przedszkola, bo pisałaś że Ci tez na tym zależy.
        • ma.ania Re: przedszkole i żłobek prywatny 10.08.12, 19:14
          W Stanisławowie II jest Cherry Garden,w jednym miejscu masz przedszkole i żłobek,wiem że chodzą tam takie rodzeństwa,że jedno jest w żłobku a drugie w przedszkolu.Mają bardzo fajne ciocie,też jest kameralnie,czysto, przyjeżdżam tam na zajęcia więc znam trochę od podszewki:)
          • mario_facet Re: Kraina Małych Krasnali 14.08.12, 14:19
            Czy możne ktoś z Was wie co nieco o tym żłobku. Chcemy tam z zona posłać córkę (1,5 roku) i interesują nas opinie o tym żłobku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka