Dodaj do ulubionych

Huśtawka dla dziecka

15.12.13, 10:55
Witajcie drodzy rodzice. Mam prośbę o opinię dot. hustawki dla dziecka. Moje maleństwo kończy 8 miesięcy i chciałabym mu kupić huśtawkę bo z leżaczka już wyrasta. Jaką polecacie, na co zwracać uwagę i inne cenne informacje. Dziękuję za pomoc, pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • b4rt76 Re: Huśtawka dla dziecka 16.12.13, 11:21
      Ja mam taką huśtawkę do sprzedania:

KLIK

Gdybyś była zainteresowana lub chciała obejrzeć proszę o kontakt.
    • mieszkanieczbloku Re: Huśtawka dla dziecka 16.12.13, 17:37
      A może coś takiego? huśtawka drewniana wychowało (wyhuśtało) się na niej większość dzieci z mojej rodziny. :D
      • polokokt Re: Huśtawka dla dziecka 17.12.13, 00:00
        tylko na takiej, 8-mio miesięczny szkrab raczej sam się nie utrzyma. Musi mieć klasyczne oparcie i coś "między nogami" żeby nie wyleciał. Dla +/- 2-wu latka to jak najbardziej tak.

Już prędzej może coś takiego:

allegro.pl/hustawka-kubelkowa-fotelik-pasy-bezpieczenstwa-591-i3781463248.html
        Mam taką (co prawda zaczeliśmy używać w wieku 1,5 roku), ale dziecko siedzi ,ma oparcie. I siedzi jak widać dużo niżej niż przód i tył. A z boku sa tylko podcięcia na ręce. Nawet w sumie może się nie trzymać a i tak nie wypadnie. Także ja polecam cos takiego. Są podobne modele od markowych producentów z cenami x4, ale są jedynie lepiej wykonane. Według mnie nie warto przepacać,bo ja przynajmniej nie używałem tego jakoś nad wyraz często. A ten model z powyższej aukcji, ja kupiłem w sklepie zabawkowym w Legionowie.
        • mieszkanieczbloku Re: Huśtawka dla dziecka 17.12.13, 09:25
          Fakt ta jest o wiele lepsza... w drewnianej okładało się dziecko poduszką i kocykiem.. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka