roberttak 03.02.05, 15:34 potrzebuje szybko kupic piersiowke, (taki pojemnik na alkohol) :D legionowo lub wawa ale nie jakis ursynow :D , no i nie takie jak w galeriach po 100-300 zl tylko cos troche tanszego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiabraun Re: gdzie kupic - pilne 03.02.05, 15:51 jakis czas temu widzialam cos takiego w centrum w podziemiach kolo rotundy, jest tam taki sklep z upominkami dla mezczyzn na przeciwko wejscia na przystanek tramwajowy w kierunku zoliborza Odpowiedz Link Zgłoś
grracjan Re: gdzie kupic - pilne 03.02.05, 16:05 Kiedyś kupowałem kumplowi piersiówkę w sklepie z różnymi ozdobami domowymi przy Piłsudskiego koło salonu Plusa. Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: gdzie kupic - pilne 03.02.05, 17:55 w takiej pare lat temu odszykowanej niby kamienicy gdzie jeszcze jest perfumeria, od niedawna optyk? ile okolo mogla kosztowac gracjan ? Odpowiedz Link Zgłoś
grracjan Re: gdzie kupic - pilne 03.02.05, 18:22 Nie wiem, co tam wcześniej było. To jest w miarę mowy budynek przy skrzyżowaniu Piłsudskiego i Kopernika na skos od kościoła. To już było ze 3 lata temu i za 50zł, albo i mniej można było jakąś zdobyć. Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: gdzie kupic - pilne 03.02.05, 23:07 chodzi o sklep popularnie nazywany śmietnikiem, taki z upominkami itd itp Tak po ukossie od kosciola garnizonowego. Na rogu jest Warta, potem ten śmietnik, potem perfumeria i dalej salon plusa (ktory nie wiem czy jeszcze jest) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: gdzie kupic - pilne 05.02.05, 14:19 wyniki - w smietniku nie bylo, pod rotunda w przejsciach rzeczywiscie znalazlem, ale bank byl juz zamkniety :( Odpowiedz Link Zgłoś
gregorij Re: gdzie kupic - pilne 05.02.05, 15:51 kup butelkę promocyjnego Jahny Walkera, dodają piersiówke, całkiem fajną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: gdzie kupic - pilne 06.02.05, 16:19 no tak, ale to jest dobry produkt ktory szybko sie wyprzedaje, bylem w 5 monopolowych i nie mieli, tak poza tym uwazam ze johnie walker nie jest smaczny, placi sie za niego kupe kasy a smakuje jak .... ja wole rum tuzemsky najlepiej samemu przywiesc ze slowacji :D a wy co najbardziej lubicie popijac? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: gdzie kupic - pilne 06.02.05, 16:57 akurat "rum tuzemsky" ma tyle wspolnego z rumem co produkowany przez Polmos likier jajeczny Adwokat z prawnikiem. zamiast z trzciny cukrowej, ktora jest podstawa trunku nasi sasiedzi wytwarzali specyjal z melasy buraczanej i za to zabroniono im uzywac nazwy rum. w tej chwili na etykiecie jest "Tuzemsky Bozkov"... przyznaje, ze pare lat temu probowalem :) -- zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: gdzie kupic - pilne 06.02.05, 20:12 w zeszlym roku w styczniu przywozilem go i nadal to byl rum a nie bozkov, moze po podpisaniu traktatu europ. to sie zmienilo Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: gdzie kupic - pilne 06.02.05, 20:46 ano...ano...pane Havranek :) -- zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś