roberttak 18.10.05, 21:31 www.wkk.waw.pl/konto1/rynekdead.jpg :D -- JeżU www.masalegionowo.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-legionowo Re: masa w piatek 18.10.05, 23:16 roberttak napisał: > www.wkk.waw.pl/konto1/rynekdead.jpg :D > no teraz to sie usmialem, remontuja rynek tylko po to zeby rowerzysci nie mieli sie gdzie na masie spotkac, to chyba najglupsze co slyszalem ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
misiak-75 Re: masa w piatek 18.10.05, 23:41 Mysle, że to po prostu żarcik:) Tego nie mozna traktować poważnie www.wkk.waw.pl/konto1/rynekdead.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: masa w piatek 19.10.05, 01:59 misiak-75 napisał: > Mysle, że to po prostu żarcik:) > Tego nie mozna traktować poważnie no jak widac niektorzy (autor watku) bieze to na powaznie, kazdy nawet najblupszy dowcip jest do zaakceptowania gdy jest "zaaranzowany" ze smakiem, tutaj tego nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
misiak-75 Re: masa w piatek 18.10.05, 23:47 Włąśnie dowiedziałem sie od ludzi zangażowanych w masę ze to prowokacja. Podobno jeden człowiek ma jakies chore ambicje i chce byc organizatorem masy. Najwidoczniej ma dzieciak problem z samym sobą. Strona masy krytycznej, tej prawdziwej organizowanej przez miłośników jazdy na rowerze znajduje sie pod tym adresem www.masa.legionowo.org/ Pozdrowienia dla Adama. Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: masa w piatek 19.10.05, 20:01 1. masa nie ma organizatorow 2. to jest zart, wcale nie uwazam za glupi, szczegolnie dla ludzi spoza legionowa, ktorzy nie musza wiedziec co dzieje sie na rynku 3. strony masy moze tworzyc kazdy i ja taka tez robie 4. nie wiem kto tobie daje prawo okreslac kto jest milosnikiem jazdy na rowerze a kto nie 5. a ja sie zapytam tak, co do tej pory zorganizowali ci wielcy milosnicy? 6. kolejny odwazny do obrazania przez internet, ujawnij sie madralo. -- JeżU www.masalegionowo.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: masa w piatek 19.10.05, 23:56 > 2. to jest zart, wcale nie uwazam za glupi, szczegolnie dla ludzi spoza legiono > wa, ktorzy nie musza wiedziec co dzieje sie na rynku to po co wprowadzasz tych ludzi w blad, szczegolnie gdy sa spoza Legionowa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: masa w piatek 20.10.05, 18:25 e... to gdzie teraz mozna wyrwac chlopa na fajnym moturze... albo w jakims fajnym czerwonym bmw ;) albo zielonym :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiak-75 Re: masa w piatek 20.10.05, 18:47 Proponuje szukać BMW z przezroczystymi drzwiami żeby paski na dresach było lepiej widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: masa w piatek 20.10.05, 18:55 e no to hcyba lepiej takiego na motorze... tam widac wszystko jak na dloni szczegolnie ze legionowianie jezdza w krotkich gatkach i podkoszulkach :) cwale nie wiedza co to odziez ochronna... a wogole to ja chcialbym bmw a wcale dresu nie nosze eeeeeeeeeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: masa w piatek 20.10.05, 21:14 madzia69 napisała: > e no to hcyba lepiej takiego na motorze... tam widac wszystko jak na dloni > szczegolnie ze legionowianie jezdza w krotkich gatkach i podkoszulkach :) > cwale nie wiedza co to odziez ochronna... > > a wogole to ja chcialbym bmw a wcale dresu nie nosze eeeeeeeeeeeeee... pewnie taka "betke" ?:)) auto.gazeta.pl/wysokieobroty/1,49502,2974841.html Odpowiedz Link Zgłoś