Dodaj do ulubionych

sushi net Legionowo ???

14.01.09, 15:39
witam,

ostatnio wpadła mi w ręce ulotka nowego baru sushi w Legionowie, sush net lub
coś takiego, przeszukałem internet ale nigdzie ich nie znalazłem, a ulotki
brak :) Macie może na nich jakieś namiary ? i ewentualnie jakieś opinie ? bo
Tenshi sushi jest bardzo ok :)

Pozdrawiam,
T.
Obserwuj wątek
    • a-ksie Re: sushi net Legionowo ??? 16.01.09, 11:59
      Ja wiem tylko, że mieści się przy rondzie Husarska. Też chętnie usłyszałabym
      jakieś opinie.A może sama się wybiorę:)
      • teba18 Re: sushi net Legionowo ??? 20.01.09, 20:51
        Ja za tenshi sushi nie przepadam, jeśli sushi net oferuje dowóz do domu to się z
        nimi w najbliższym czasie zaprzyjaźnię :)
    • smakulanka Re: sushi net Legionowo ??? 21.01.09, 10:41
      Sushi net bar mieści się na ul. Husarskiej 9 to jest przy sklepie "mikan" z
      firankami na rondzie:) tel. 791 824 215 www.sushinet.net jedzenie wysmienite i
      bogada oferta i taniej niz w tym sushi na rynku (wczoraj bylam) lokal czynny
      jest po 16 bo oni od rana rozwożą to jedzonko po biurowcach w wawie i cateringi
      ogarniaja:) POLECAM:)
      • polokokt Re: sushi net Legionowo ??? 21.01.09, 12:54
        sa smazone/pieczone maki/futomaki? bo nie ma jeszcze menu na stronce a w tym na
        rynku nie ma. Albo maki w tempurze?
        Pozdrawiam
        • kinkoo Re: sushi net Legionowo ??? 21.01.09, 19:21
          na ulotce nie znalazłem
          a dalej jest tak że dostawa za powyżej 100zł i trzeba złożyć zamówienie
          poprzedniego dnia?

raz byłem po 16.00 i też nikogo nie zastałem
    • anayela Re: sushi net Legionowo ??? 21.01.09, 20:34
      A ja lubię te Tenshi, fajna jest tam atmosfera i sushi dobre, czasem się opóźniają z dowozem ale za to potrafią nadrobić opóźnienie w postaci darmowego czegoś..w dodatku robią imprezy zamknięte, a czasami można się dogadać i zostać po zamknięciu, mają ludzkie podejście bez nadęcia, mamy sentyment do tego miejsca bo tam zaczęła się nasza przygoda z sushi, nie czuliśmy się skrępowani, obsługa (chyba ktoś z właścicieli) pokazli nam co i jak a na koniec dodali: a jak się nie uda to palcami, ważne żeby smakowało! i o to chodzi.
      • jedrzejmaria Re: sushi net Legionowo ??? 22.01.09, 14:15
        ja osobiście jestem bardzo zadowolony z sushinet choc mieszkam kawałek od
        Legionowa to jestem wstanie i tak podjechać tam tylko po moje ulubione nigiri
        (nie wiem jak to się pisze ale mam nadzieję że tak)
        jestem fanem sushi od niedawna ale próbowałem tu i tam i narazie sushi net na
        pierszym mejscu :P
        • smakulanka Re: sushi net Legionowo ??? 23.01.09, 13:20
          No jak bylam w sushi net to wlasciel za to ze długo musielismy zcekac bo dopiero
          otwierali to tez w gratisie dal nam przekaski i wogole mily byl i tez rady dawal
          i mowil co i jak:) mala knajpka vbo oni nastawieni sa razcej na catering i tym
          sie od rana zajmuja a otwieraja po 16:)
          • maggy78 Re: sushi net Legionowo ??? 17.11.09, 14:44
            ja za sushi net nie przepadam w ogole. za to tak jak przedmowcy polecam tenshi sushi. widac ze sa nastawieni przede wszystkim klienta a nie na jego kase :P zawsze sa bardzo mili. tez robia jakies pokazy organizuja cateringi. ja duzo zamawiam do swojej pracy, czasem do domu bo wiadomo czasem nie mam juz ani czasu ani glowy do tego zeby sobie cos sama upichcic. :P chyba raz jakos przyjechali spoznieni ale uprzedzili, przeprosili i nawet mnie zaskoczyli mala przekąska :)

pozdrawiam maggy :)
    • zaq1975 Re: sushi net Legionowo ??? 17.11.09, 17:36
      chciałem skorzystać ale za każdym razem gdy byłem w pobliżu (3 razy) mieli
      zamknięte!! :-(
    • luizabla Re: sushi net Legionowo ??? 01.12.09, 10:36
      ja korzystałam z ich usług i jadłam sushi przez nich przygotowane pracujac w
      biurowcu w W-wie. Sushi przecietne, bez rewelacji, przyznam że w Tenshi sushi
      duzo lepsze choć też droższe.
      To co mnie denerwowało to fakt że umawiałam się z nimi na dowóz sushi i dwa razy
      się zdarzyło że nie przyjechali i nawet nie zadzwonili. Gdy ja do nich
      zadzwoniłam co się dzieje z moim zamówieniem to się wypierali że nikt do nich
      nie dzwonił!!! Potem pisałam juz tylko sms-y żeby mieć dowód.... recepcjonistka
      z mojego biura też miała z nimi podobne doświadczenia. Zwycięzaja tylko ceną, bo
      ta faktycznie jest niższa niż gdzieindziej. No, ale coś za coś....
    • trader Re: sushi net Legionowo ??? 11.02.10, 20:38
      próbowałem zamówić u nich sushi dwókrotnie, niestety nikt nie
      przyjechał ani nie zadzwonił co sie dzieje, widocznie są zarobieni
      • abc-777 Re: sushi net 29.05.13, 17:35
        Z przykrością stwierdzam, że firma jest wybitnie nierzetelna, odradzam. Po raz czwarty (na jakieś 7 możliwych) sushi net nie dostarczył zamówienia. Rzecz jasna nie ma co liczyć na to, że klient zostanie w porę (tudzież w ogóle) poinformowany, że zamówienie nie zostanie dostarczone, więc po 3-4 godzinach od momentu złożenia zamówienia, kiedy już słyszy swój żołądek, dzwoni, żeby dowiedzieć się kiedy wreszcie dojedzie jego posiłek, a zamiast tego dowiaduje się, że "najwyraźniej dostawca zapomniał". Poniżej krytyki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka